![]() |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü günaydın cat3500 eft'yi dün uygulamaya başladım ama bana azıcık zor geldi,duyguyamı yogunlaşayım,gamut noktasına mı vurayım,gözümümü döndüreyim bilemedim khkh56 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü sizi takip ediyorum eğer başarabilirseniz bende ugulayacağım... smiliyface eğitim ve destek almadan oluyormuymuş... napsak ki ya. |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü evet bende istiyorum |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü benim bir eft uzmanı bulmam zor ama pratikle halledilebilecegini düsünüyorum.ben dün akşam bölündüm biraz yani düşünsenize üç şeyi aynı anda yapmaya çalışıyorsunuz,hem gözümü çeviriyorum,hem karete noktasına vuruyorum hem hatırlatma cümlesini tekrarlıyorum.ama el ve beyin bir süre sonra alışacaktır.bencehemen denemeye başlayın cok uzun sürmüyor zaten hadi arkadaşlar bi başlayın 12389 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü canım karate noktasına vurup gözünü mü döndürüyorsun bak bunu hiç duymadım.benim bildiğim serçe parmakla yüzük parmağı arasına vururken göz çevrildiğiydi dusun uzmana gerek yok evde herkes yapabilir bunu.ben arkadaşıma öğrettim kendi kendine uyguluyor şimdi işe yaradığınıda söyledi |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü khkh56 dün burdan hayal ablanın ekledigi ana reçete uygulamalarının çıktısını aldım 10 kere okudum yav ne yazıyosa onu yaptım idea3 gamut noktası hem karete noktası hem şerceparmagın orası galiba işte ben bütün bu noktalara vuruyam derken duyguyu degerlendirmeyi tamamen unutuyorum dusun |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü ya bende hiç bir zaman duygumu numaralandırmıyorum.sadece başlarken o hissi yaşıyorum şiddetini hissediyorum.sonra eft yaptıktan sonra tekrar düşünüyorum hatta düşünemiyorum çünkü gerçekten azalış oluyor.ilkokul hocamdan nefret ederdim eskiden.o gelince aklıma kan beynime sıçrardı.inanır mısın şimdi onu düşünmeye çalışıyorum ben hafızamı geri almaya çalıştıkça sanki birşey beni itiyor ileri aklıma getiremiyorum dusun |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bakalım daha çok yeniyim denemye devam edeyim.telkinler sayesinde çekim yasasının daha kolay uygulandıgını farkeden oldumu? ben daha önceki uygulamalarda hayal ederdim arkasından hemen ya olmazsa diye korkardım aaaaaaaaaaaaaaa korkmuyorum uy897 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü yine ben cevap vericem ayşegülll önce yu89 benim dün aklımdan geçen bazı düşünceler vardı olmasını istediğim olmazsa diye hiç düşünmedim öylesine inceden geçen düşüncelerdi.ne göreyim akşam ikiside tam düşündüğüm gibi gerçekleşmiş.tesadüf olamaz heralde 44 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü aaaa süper senin şu platonigede yapsana y789 benim isteklerim üzerinde acayip negatif bloklar var.galiba çözülüyorlar.ayrıca sagol cevapladıgın için kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 PM. |