Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   29 bogumlu tırtılın günlügü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=6896)

ikizruh 16-05-2008 04:42 PM

Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü

alemsin ayşegülll onun hislerine uygulanacak bir yasa yok sanırım daha khkh56 ama dünkü iki tesadüfte onunla alakalıydı.yani yasa al sana onu getirdim gerisi sana kalmış diyor smil56
isteklerin üzerindeki olumsuz düşüncelere eft yap önce sonra çekim yasasını uygula

aysegul_tirtil 19-05-2008 10:55 AM

günaydın sevgili bilimçaltım,bu sabah seninle bir anlaşma yaptık,ne olursa olsun birbirimize sırtımızı dönmeyecegiz.sen,ben ve ortak kullanım alanımız beden,bundan böyle üçümüz el ele yaşayacagız bu hayatı.anlaşma metnini daha sonra yazalım.

aysegul_tirtil 20-05-2008 12:04 PM

bilinçaltı-üstü-kenarı-köşesi-heryeri manifestosu
1.tuzaklardan uzak durulacak
a.sürekli gelen sevgilim beni terk etti düşüncesine aman nolmuş yani hayat devam ediyor yendiden aşık olabilirim gibi gayet rahat bir tutum takınılacak
2.iç sıkıntısının nedeni sorgulanacak
a.hemen hesap sorulacak ne var şimdi ne güzel çayımızı aldık müzik dinliyoruz bu ne şimdi niye geldin denilecek
b.hemen git burdan deyip nanik yapılacak
3.kızdıgımız insanlar neyi anlatmaya çalısıyor bakılacak
4.empati kurulacak
a.ben onun yerinde olsam ne yapardım düşünülecek
b.empati kuramıyorsan boşverilecek konu bırakılacak kocaman bir amaaaaan çekilecek
5.ne olursa olsun kendimize dürüst olunacak ve her ne isen kayıtsız kabul edilecek
6.kabul etmek sürekli güncelenecek

comte 20-05-2008 12:15 PM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
a.sürekli gelen sevgilim beni terk etti düşüncesine aman nolmuş yani hayat devam ediyor yendiden aşık olabilirim gibi gayet rahat bir tutum takınılacak
a.hemen hesap sorulacak ne var şimdi ne güzel çayımızı aldık müzik dinliyoruz bu ne şimdi niye geldin denilecek
4.empati kurulacak
b.empati kuramıyorsan boşverilecek konu bırakılacak kocaman bir amaaaaan çekilecek
5.ne olursa olsun kendimize dürüst olunacak ve her ne isen kayıtsız kabul edilecek

Merhaba aysegülll... hismiley

Bu ne güzel bir manifesto olmuş böyle... 25889 25889 Benim de hoşuma gitti... 956k

Sana mı ait,bi yerden mi aldın bilemiyorum bunu ama gayet güzel. Tebrikler... alk78 alk78

aysegul_tirtil 21-05-2008 02:26 PM

manifestoya devam...
7.en sinir oldugun insanda bile iyi birşeyler var mı diye bakılacak
a.hemen onun bir zamanlar küçük masum bir bebek oldugu düsünülecek ve koşulların onu bu hala getirdigi varsayılacak ki kesin öyledir denilip rahatlanacak
8.kızgın ve öfkeli olundugu zaman hemen farkındalık çalışması yapılacak,öfke ve kızgınlık hemen yüzüne bakma itibariyle utandırılıp kovulacak
a.bir an bile kızdıgının farkına varıldıgında kızgınlıgın nasıl tası taragı toplayıp gittigine hayret edilecek
b.kızgınlıga gülümsenecek ki bundan hiç hoşlanmıyor anında kayboluyor
9.anlaşılmak yerine anlamaya çalışılacak
a.anlaşılmak için çırpınmak yerine kendimizi tanımaya gayret gösterilecek
b.kimse beni anlamıyor diye mızmızlanılmayacak

hayalayaz 21-05-2008 10:06 PM

Alıntı:

4.empati kurulacak

Alıntı:

manifestoya devam...
7.en sinir oldugun insanda bile iyi birşeyler var mı diye bakılacak
a.hemen onun bir zamanlar küçük masum bir bebek oldugu düsünülecek ve koşulların onu bu hala getirdigi varsayılacak ki kesin öyledir denilip rahatlanacak
8.kızgın ve öfkeli olundugu zaman hemen farkındalık çalışması yapılacak,öfke ve kızgınlık hemen yüzüne bakma itibariyle utandırılıp kovulacak
a.bir an bile kızdıgının farkına varıldıgında kızgınlıgın nasıl tası taragı toplayıp gittigine hayret edilecek
b.kızgınlıga gülümsenecek ki bundan hiç hoşlanmıyor anında kayboluyor
9.anlaşılmak yerine anlamaya çalışılacak
a.anlaşılmak için çırpınmak yerine kendimizi tanımaya gayret gösterilecek
b.kimse beni anlamıyor diye mızmızlanılmayacak

merhaba
manifestona bir iki kelimede ben ekliyeyim, belki işine yarar
1-a= ben sevecen bir insanım, benzer benzeri çeker yasasına uygun olarak, kendime daima koşulsuz seven insanları çekiyorum..

2-a içim yaşam sevinciyle dolu, hergünüm bana doyum veren sevinçlerin müjdesiyle başlar ve gün boyunca sevinçler, sevgiler yaşarım..

3- tanıdığım heres en değerli öğretmelerimdir, yaşamıma barış ve huzur öğretisi getirir
4-a tanıdığım herkes benim değişik veçhelerimi aynalıyor..kendimi tanımayı eğlenceli buluyorum...
4-b kolayca bırakıyorum, daha yeni ve daha güzel olanın hızla gelmesi için boşluk yaratıyorum
5-a kendimi seviyorum beyeniyorum ve onaylıyorum
6 olabileceğim en iyi ben olabilmek için kendime fırsatlar yaratıyorum
7 - a tanıdığım herkesin ruhsal yönünü görüyor ve onu olduğu gibi kabul ediyorum..
8-a-b= hayata gülümseyerek keyifle bakıyorum..ve böyle yaşıyorum
9-a-b= kendimi tanıyorum, varlığımın her yönünü seviyorum..
umarım işine yarar..

eft yaparken her noktayı tek tek ele alın örneğin ilk başta karate noktasına vuruş yaparken olumlamayı söyleyin..sonra diğer noktaya geçin..ben size eft kitabına rapide yükleyip linkini vereyim..gelişmek adına yaptığınız her şey için hepinize saygılı sevgiler

serpil22 22-05-2008 12:17 AM

arkadaşlar benimde olumlu düşüncelerimin bazıları gerçekleşmeye başladı cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897

aysegul_tirtil 22-05-2008 11:14 AM

hayal ablacım çok tesekkür ederim manifestoma bakıp tamda ihtiyacım olan olumlamaları söylemişsin kiss3

aysegul_tirtil 22-05-2008 12:32 PM

3. haftadayım ve son 2 hafta 5 telkin birden dinliyorum yaklasık 10 saat falan özellikle geceleri,bugün koruma kalkanını ekliyorum umarım dogru yapıyorumdur birde sevgili shamanic'in paylaşımı olan tezahür etmenin sırrı adlı makalelerden çok faydalandım sonsuz tesekkür ederim kendisine hatta öperim bile kiss3 shamanic ablacım o makaleden çok yararlandım ve farkettim ki farkındalık otomatik artıyor,geriye dönmüyor yani ben eski ben degilim bu harika birsey wave

shamanic 22-05-2008 01:04 PM

canım benim merhabalar..

yaklaşık bir haftadır günlüklerinizi okuyamıyordum..

senin sayfanda ki güzel değişimlerini görünce ne kadar mutlu oldum anlatamam..

tebrik ederim seni..

telkinlere gelince..

suçluluk
ego
kendine güven..
buraya kadar 3 ediyor..

ertelemeyi bırak ve zinde uyanma telkinlerini sayıya ilave etmenize gerek yok..

bunlar tamamlayıcı ve eyleme geçirici telkinler olduğu için;hala 3 telkin dinliyor sayılırsın..
(eğer 5 telkin derken listen bu şekilde isen tatlım.. )
bu durmda ihtiyacın olduğunu düşündüğün koruma kalkanı telkininide rahatlıkla ekleyebilirsin.. thumbsanim

eklediğimiz tüm yazılar ve öğrendiklerimizi paylaşmamızın gayesi hepimizin bir birini en iyi şekilde tamamlayarak
mükemmel sonuçlarımız ulaşmak için.. ark5

bende sizlerden çok şeyler öğreniyorum.. super

iyiki hepiniz varsınız.. kiss3

http://img48.imageshack.us/img48/9688/flores2sh4.gifsevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 AM.