![]() |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Mucize mi? mucize benim zaten:) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Kontes nerelerdesin iyi misin. seni bekliyorum.bişi söyleyecem sana:) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI canım geldim burdayım ben. yorumlarınızı okudum. handesev arkadaşada teşekkür ediyorum. bende gribin bundan olduğunu düşünmedim değil. çok şükür atlattım. birazcık öksürüğüm kaldı. oda geçecek zamanla. kilo konusundada dediğin gibi olmasını seçiyorum. çok güzel destek veriyorsun nympacım ya iyiki varsın nasıl moral oldu anlatamam. bu arada olma evresinde olman çok mutlu ediyor beni. çok yorgun ve halsiz olduğum için sık sık giremiyorum bu aralar ama yorumlarının hepsini okuyorum. seni seviyorum. bende senin gelişimini yaşamayı tercih ediyorum. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Alıntı:
|
|
|
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Günaydın canım. kesinlikle söyledklerinde haklısın. başından sonuna kadar yazdıklaını okurken başımla onaylayarak okudum. evet bu da bi sınav kendimle yüzleşmem için. zaman verecektir cevaplarımı. biliyorum ki her ne oluyosa benim hayıma oluyor çünkü buna karar vermiştim zaten yakın zamanın biirinde:) kabulleniş ve serbest bırakma bakalım neler olacak. sen de bu aralar bitirmiş olmalısın telkin süreni. ben bir hafta ara verdikten sonra tekrar başladım. bu kez 21 gün sürekli dinlemeyi planladım. seni bekliyorum yaz bana lütfen. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI nympacım slm. benim telkinlerin biteli 2 gün oldu. bitti ve huzurlu sakin bir yapıdayım. şimdi bunun keyfini sürüyorum. biraz ara vereyim telkinleri dinlemeye devam edeceğim. bende seninle aynı düşüncedeyim. yukarıda kendimle ilgili yazdıklarıma ne diyorsun peki . yorumlarını bekliyorum. yazmaya devam ediyorum. sende yaz oldumu :) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI nympacım nerelerdesin hiç yazmaz oldun meraktayım. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Değerler konusunda geliştirdiğiniz yeni inançlarınızdan dolayı ikinizi de kutlarım. Değerimiz başkalarının bize verdiği değer ile değil bizim kendimize verdiğimiz değer ile ölçülür. Her insan özünde değerlidir. Sadece bazıları bunun farkında değildir. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:14 AM. |