![]() |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Alıntı:
|
Savunma mekanizmaları egonun kontrolündedir ve bilinçli olarak onları kullanmayız. Egosu güçlü olan kişi -ki bu bence ego ile kendi düşüncelerini ve isteklerini ayırabilen kişidir- savunma mekanizmalarına en az başvuran kişilermiş. Bu cümleyi okuduktan sonra ego güçlendiricinin anlamını birkez daha bilimsel bir kaynaktan öğrenmiş olmuştum. O cümleyi(egosu güçlü olan kişiler savunma mekanizmalarını en az kullanan kişilerdir) okyana kadar biraz bildiklerim, biraz yaşadıklarım biraz da sezgilerimin bana yol gösteriyordu. Aslında savunma mekanizmalarını kullanma ihtimalini düşünmen bile farkındalık belirtisi sayılabilir. Bunu sen istemiyorsun farkına var. Vazgeçilmemesi gereken ilerlemen gereken bir noktadasın. İyi olmanızı her gün daha iyiye gitmenizi bekleyen ve destekleyen insanlar var burada. Bundan şüpheniz olmasın. İnsan olduğu birbirine destek olduğu anlarda en güçlüdür. Biz biriz. Sevgiler. NOT: Sevgili kontes su verdiğin örneğe bayıldım. İkinizi de istediğiniz değişimleri başarmış kişiler olarak görmek istiyorum. İyi ki varsınız. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI sweeet çok teşekkürler. senin varlığında bize güç katıyor. |
|
|
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI nympa benim telkinlerde son günümdü bugün. 3. turun 10. günündeyim. bugün bende bir direniş hissediyorum ve eski duygularım alevlendi,korkularım endişelerim,olumsuz düşünceler elevlendi tekrar. kendime izin verdim üzülebildiğin kadar üzül,cabını sıkabildiğin kadar sık diyorum bugün,pes et, isyan et ama bugün bitecek bu duygular vedalaşma yaşıyorum onlarla sanırım. bunları yaptıktan sonra ne var sırada, nasıl hissediyorsun kendini, ne kattı bu kadar kederli düşünceler sana diye sordum ve derin bir nefes aldıktan sonra kocaman hiçbişey diye cevap verdim kendime. o zaman son durakta geerimi döneceğiz yoksa burada inip yeni bir benle mi buluşacağız. işte en ince çizgi son durakta iniyor ve yeni beni kabul ediyoruz. bunu onaylıyor ve yürekten çaba sarfetmeyi kabul ediyoruz. o halde değişimi kabul ediyor ve onaylıyoruz. |
|
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI selam kontes. sona geliyorum. ama tabi ki buralarda olacağım yine. bitmedi daha işim öyle hissediyorum. son turun 6. günü bu gün. dalgalanmalarımı saymazsak ilk başladığım zamanki gibi değilim evet. ya da daha doğrusu aldıklarımı yani bilinçaltıma işlenenleri deneyimleme zamanı sanırım bundan sonraki süre. sabır ve inanç arkadaşımın bana söylediği bu ve ben ona inanıyorum. mucize mi hayır yok, huzur mu kısmen var evet ve ben biliyorum ki ben izin verdiğim sürece alablileceğim olumlu ya da güzel her ne varsa. süreci tamamladıktan sonra bir süre ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum. sen ne dersin? |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI selam kontes. yoksun, umarım yoğunluğun sebebiyledir bu, iyisindir umuyorum ki. dünden beri deneyimlediğim şey daha önce kendimi değersiz hissetmeme neden olacak durumlara karşı kayıtsız oluşum. buna ben de şaşırıyorum:) ya alıştım eskiden yaptığım gibi unutuyorum ki inşallah böyle değildir çünkü geçmişte yaptığm buydu ve muhtemelen senin ve diğer herkesin yaptığı ama sonunda bir yerden patlak veriyor biliyorsun. didikliyorum kendimi, düşünüyorum irdeliyorum ama yok iyi hissediyorum kendimi. oluyorum sanırm:) yaz bana lütfen iyi olduğunu bilmek istiyorum. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI nympacım iki haftadır grip ile savaşıyorum. çok güçsüz bıraktı beni. yazdıklarını okudum ama kafamı toparlayıp yazacak gücü bulamadım. ben benim telkin bitti sanıyordum. meğersem 4. tur varmış.3 günlük aram bitiyor ve yarın 4. tura başlıyorum. biraz ara vermekve sonra bunlarla birlikte diğer telkinleride dinlemek mantıkl bence. ben bitince 3 gün ara veip diğer telkinlere başlamayı düşünüyorum. 5 gün diğer telkinler haftasonu ara, diğer 5 gün özel telkinler böyle bir düzenle en az 3 ay dinlemeyi planlıyorum. değişime gelince alevlenme dönemi içine birde grip girdi ve yataktan kalkacak gücüm yok. yazdıklarından toparladığını görüyorum ve çok mutlu oluyorum.yanlız bir şey daha hissettim. sanki eski ile yeni arasında zor anlarda eski nympadan destek alıyor,düze çıkınca yeni nympaya sığınıyorsun gibi geldi. sakın kendini kandırma bu büyük hata bence. halen ince bir çizgide yalpalıyor gibi hissettim seni. yalpalamayı yeni nympadan tarafa geçerek atlatmanı diliyorum. eskiyi kapatmanı ve kaptmamı seçiyorum. bu düşüncelerimi canı gönülden onaylıyorum. sağlık,huzur,esenlik bizden yana olmayı seçiyor ve bizde bu seçimi kabul ediyoruz. ne mutlu bize. yazamadığım için özür diliyorum ve bende seni seviyorum nympacım. bu aralar aksayabilirim, çok güçsüz ve bitkin hissediyorum kendimi. ha birde cumartesi günü telkinlere başladığımdan beri ilk defa ağlama oldu. ben kolay ağlayamayan biri olarak iki damlada olsa ağladım.buda onun etkisimi ki bilemedim. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:03 PM. |