Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620435)

nympa 05-02-2012 10:43 AM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

sevgili kontesim uzun zaman olduk konuşamadık nasılsın ve nasıl gidiyor meraktayım. bu gün üçüncü aramın ikinci günündeyim ben. ne hissettiğimi nasıl olduğumu inan ki bilmiyorum. dışardakilerin izlenimleri gayet olumlu yönde ama içim hiç öyle değil. nedir beklediğim nedir olanlar ya da olacak olanlar mucize mi bilemiyorum. şu ana kadar olanlar bilemiyorum sanırım çok daha fazlasını istiyorum. bir haftadır yine aynı sorunlarla boğuşuyorm yine bana kendimi değersiz hissettirecek şeyler yapıyor eskisi gibi değilim evet dirençliyim ama neden böyle oluyor niye yine aynı şeyleri yaşatıyor bana? vardır cevapları ve ben alırım en kısa zamanda umarım. bu son arada bu kez de sosyallik artırıcı dinlemek istedim ve dünden beri de dinliyrum içimden geldi. lütfen yaz bana.seni seviyorum.

kontes su 06-02-2012 07:08 PM

Alıntı:

nympa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819622)
sevgili kontesim uzun zaman olduk konuşamadık nasılsın ve nasıl gidiyor meraktayım. bu gün üçüncü aramın ikinci günündeyim ben. ne hissettiğimi nasıl olduğumu inan ki bilmiyorum. dışardakilerin izlenimleri gayet olumlu yönde ama içim hiç öyle değil. nedir beklediğim nedir olanlar ya da olacak olanlar mucize mi bilemiyorum. şu ana kadar olanlar bilemiyorum sanırım çok daha fazlasını istiyorum. bir haftadır yine aynı sorunlarla boğuşuyorm yine bana kendimi değersiz hissettirecek şeyler yapıyor eskisi gibi değilim evet dirençliyim ama neden böyle oluyor niye yine aynı şeyleri yaşatıyor bana? vardır cevapları ve ben alırım en kısa zamanda umarım. bu son arada bu kez de sosyallik artırıcı dinlemek istedim ve dünden beri de dinliyrum içimden geldi. lütfen yaz bana.seni seviyorum.

nympacım yoğun bir döneme girdiğim için uzun süredir yazamıyorum.bende üçüncü dönemin 6. günümdeyim. bahsettiğin şeyler bende de mevcut ve çözebilmiş değilim galiba buda bir süreç. bekleyip göreceğiz. gripal enfeksiyonda geçiriyorum, boşluk yorgunluk ve biraz çabuk sinirlenme durumu mevcut bende. ama etrafındakiler yüzümde bir dinginlik oldğununu daha sakin ve huzurlu göründüğümü söylüyorlar.üç günlük aralarda telkin hiç dinlemedim ben. dinlemeninde pek doğru olamadığını düşünüyoru. bende seni seviyorum nympacım.

nympa 07-02-2012 11:18 AM

Sana kolaylıklar diliyorum canım. son tura başladım bu gün. sanırm başaramayacağım ben kontes.

nympa 07-02-2012 11:25 AM

bak yazdıktan sonra düşündüm sen lütfen umudunu kaybetme moralini bozmak istemem hiç. belki de yine dalgalanmadır belki de etki etmeyen sayılı kişilerdenim ben de. bunun aynısı sana olacak diye bir şey yok sakın böyle düşünme. lütfen.

gülsem 07-02-2012 02:34 PM

Alıntı:

nympa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819763)
Sana kolaylıklar diliyorum canım. son tura başladım bu gün. sanırm başaramayacağım ben kontes.

başaracaksın. ikinizde başaracaksınız.ben size güveniyorum epeydir sizi takip ve takdir ediyorum. hem çok güzel bir dostluk kurdunuz birbirinize desteksiniz hemde azimlisinizactionsmile

nympa 07-02-2012 07:32 PM

Alıntı:

gülsem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819768)
başaracaksın. ikinizde başaracaksınız.ben size güveniyorum epeydir sizi takip ve takdir ediyorum. hem çok güzel bir dostluk kurdunuz birbirinize desteksiniz hemde azimlisinizactionsmile

Ben çok teşekkür ederim gülsem. yazını okuyunca gözyaşlarına boğuldum tekrar. ama bu kez sevnçten.yalnız olmadığmı bilmek çok rahatlatıcı. ben çok teşekkür ederim sana. sanırım bu kez oldukça büyük bir dalga beni alaşağı eden. umarm kısa sürer. çok teşekkür ederim.

seldan 07-02-2012 09:36 PM

bugün için de hem de belli saat aralığında aranabilmek için talepte bulundum ve gerçekten arandım.ve atakan bey gerçekten samimi davrandı.şimdilik birkaç telkin cd sini indirdim ve bugün dinlemeye başladım.bakalım neler olacak.ancak telefondfa atakan beyin ve izlediğim videolarda da özlem hanımın abdullah beyin samimiyetleri zaten hissediliyor.

nympa 08-02-2012 09:35 AM

Alıntı:

seldan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819823)
bugün için de hem de belli saat aralığında aranabilmek için talepte bulundum ve gerçekten arandım.ve atakan bey gerçekten samimi davrandı.şimdilik birkaç telkin cd sini indirdim ve bugün dinlemeye başladım.bakalım neler olacak.ancak telefondfa atakan beyin ve izlediğim videolarda da özlem hanımın abdullah beyin samimiyetleri zaten hissediliyor.

çekirdek inanç tespiti için mi talepte bulundunuz umarım iyi olur herşey sizin için.

nympa 08-02-2012 09:38 AM

Bu gün son 10 günlük süremin ikinci günü. çok zorlanmış hissediyorum kendimi eskiden geliştirdiğim savunma mekanizmalarına dönmek için büyük bir istek var içimde eskisi gibi olma daha rahatlatıcı gelecek gibi. çok tuhaf değil mi halbuki değişmeye çabalıyorum. nedir bu durum anlamadım. bilinçaltım mı direniyor? lütfen yorum bekliyorum.

kontes su 08-02-2012 12:27 PM

Alıntı:

gülsem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819768)

gülsem çok teşekkür ederiz. yanımızda olduğunu görmek çok güzel. iyiki varsın.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:03 PM.