![]() |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
21 gün olayına takılı kalmayınız... ego ve suçluluğun yanına, koruma kalkanı da eklerseniz, bir çok sıkıntıyı daha rahat atlatırsınız.. dinleme zamanını, sağlığınız belirlemeli diye düşünüyorum... ne tür bir konu/olay/hareket vs. olursa olsun, her şeyin fazlası zararlı... örn: su içmek... )) fazla su içmenin, su intoksikasyonuna neden olduğu yazılmaktadır... (yani, sindirdiğiniz su miktarının, böbreklerin atabileceği miktarı aştığında ortaya çıktığından bahsetmekte..) aşırı su tüketiminin, kandaki sodyum oranını düşürdüğü ve unutkanlık, halsizlik vs. gibi nedenlere yol açtığından hatta, ölüme dahi neden olabileceğinden söz edilmekte... (alıntı: bir psikiyatristin gizli defteri: sayfa- 201-221 arası).. (kopyalayıp, yapıştırıyorumm..)))) siz değerlisiniz... /saygıyla... |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Ben de yeni yaptırdım sayılır çekirdek inanç çalışmasını.. 16. da başladım dinlemeye.. Geceleri full dinliyorum. gündüzleri aksıyor iş, güç dolayısıyla.. Telkinlere yabancı değilim daha öncede ücretsizleri aksatmadan dinledim. Şimdi ise anca 7. günün sonunda etkisini gösterdiğini hissediyorum. Rüyalarda başladı değişim.. :) Ben dinleme periyodunu 21 gün olarak değiştirdim. Yani 21 gün kesintisiz dinleyip 1 hafta ara vermeyi ve bunu en az 3 sefer tekrarlamayı düşünüyorum. Çünkü çekirdek kalıpların oturması ve kabulleniş en az 21 günlük süre içinde oluyor. İlk 21 günlük periyottan sonrada 2 tane daha yeni telkin almak istiyorum. Ama belki o zamana kadar gerek bile kalmaz. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Merhaba arkadaşlar çekirdek inanç çalışmasını yeni yaptırdım ben de. Abdullah Bey güzel tespitlerde bulundu.. Telkin CD im dün daha yeni ulaştı elime.. CD içinde 11 konu başlığı var.. Doğa sesi olanları tercih ediyor ve dinliyorum şimdilik.. Hepsini gün içinde sıralı tekrarlarla dinliyorum ama bu iş kaç saat sürmeli ?? Bilenler paylaşırsa sevinirim.. Bu ses dosyalarını cep telefonuma yükledim kulaklık gün boyu kulağımda dinliyorum.. Telefondan kulaklık ile ya da laptop ve bilgisayardan kulaklıksız dinleme arasında bir fark var mıdır? Hangisi en etkilidir bilemedim açıkçası... Yardımcı olabilirseniz sevinirim.. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Alıntı:
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri Çekirdek inanç telkinlerini cep telefonundan dinlenilmesi tavsiye edilmiyor. Bu konuda fazla bir bilgim yok ama cep telefonu, telkinlerin kalitesini düşürüyor olabilir. Küçük bir müzik çalardan dinleyebilirsiniz. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI bir roman okur gibi okudum 2 arkdaşın yazdıklarını..cok icten ve samimiydi..acaba siteye hiç ugruyorlar mıdır * su 3-4 yılda hayatlarında degisiklik nasıl oldu..mutlu ve iyi olduklarını düşünüyorum bende cekirdek inanc cdmi yeniden dinlemeye basladım.. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI arkadaşlar şu aşağıdaki çekirdek inanç telkinlerin hangi olumsuz inançlarım için verildiğini yazabilirmisiniz bilen varsa ben sormayı unuttum. 1-Büyüme telkini 2-öksüz ve yetimler 3-mükemmeliyetçilik 4-sonsuz güç 5-iyi çocuklar 6-düzen ve garanti bağımlılığı 7-düzenleyiciler 8-büyük düşün |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:48 AM. |