![]() |
ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI günaydınlar, çekirdek inanç görüşmesi yapalı 4 gün oldu ve bendeki etkileri ilk gün tüm gün boyunca baş ağrısı yaşadım.üç gündür ise eskiler sürekli içimde dalgalanmaya başladı depresif,duygusal bir haldeyim. sürekli ağlama hissi geliyor içimden.sanırım vücut isyan ediyor.abdullah beye teşekkür ediyorum ,tespitleri yüzde yüz doğruydu ve hayretler içinde kaldım şu ana kadar depresif takılıyorum.umarım iyi günler gelecek ve bu düşünleri yeneceğim. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI iç sıkıntısı,huzursuzluk ve bunalım hali devam ediyor |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Alıntı:
Kısa zaman da çok yol almanızı diliyorum. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI bu gün 3 günlük ara döneme girdim. Açıkçası kötü bir on gündü benim için.Kızgınlık, öfke,ağlamalarım gelgitlerim çoktu bir de kardeşim dahil arkadaşlarıma karşı bir agresiflik içindeydim Hatta arkadaşım dinleme bırak artık dedi. Bu gün daha sakinim. Fiziksel anlamda bir etki görmedim ama gece terlemeleri oldu belki bu şekilde olmuştur fiziksel anlamda tepkime. Bu gün daha huzurlu olmasa bile daha rahatım. Ama şu bir gerçek ki cidden Abdullah Bey'in tespitleri doğru ve şimdilik en iyi etkisi farkındalıklarımın artmış olması ve birazda kendime kızmaya başladım neden bu kadar eziyet etmişim kendime geçmişte diye.hayatımdan çıkarmam gereken birini çıkardım hayatımdan ama yine de mutlu değilim. şimdilik durumum bu ama ben dinlemeye devam edeceğim kesinlikle.Yüzleşme ve kazanma zamanı artık yeter. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI nympa aynı tepkiler şu anda bended mevcut.isteksiz elim kolum dökük bir vaziyetteyim.eskiler yaşanmışlıklar hepsi aklımda hücum halinde mutsuz ve agresifim.bir uyku hali var,hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden.noluyor anlamadım atakan beyyyyy normal mi bunlar birde bişey merak ediyorum bu çekirdek inançlarımızdan dolayı aksi giden biten ilişkilerde geri dönüş olabiliyormu karşı taraftan? |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI O deli gibi uyuma isteği bende de var sanki kaçmak istiyorum herşeyden ve herkesden. Ama dayan lütfen. Hayatımdan çıkardığım kişi cidden gitmeliydi bendeki durum bu ama sen eğer geri dönsün istiyorsan enerjini düşürme lütfen ama iyie düşün ve tart kafanda belki senin bloklayan ve engelleyen bir kişiydi. Ben bilemiyorum dedim ya çıkardım hayatımdan ama rahatlamış değilim ama zamanla sanırım. Bu arada Abdullah Bey sana olumlmalar vermiştir eminim onları tekrar et gün içinde ben hala söylerken huzursuz oluyorum ama eminim geçici bu süreç. Diren lütfen olur mu. Ve paylaşalım isterim seninle dönüşüm sürecimizi. |
|
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Aynen öyle ben de de ve sanırım bu yüzden gidiyorlar. Hayatıma girmek için çok çaba sarfedip sonra da gidiyorlar ama anladığm kadarıyla bunu yapan yine de benim. Benim asl çekirdek innancım yok sayılmaktan korkuyor olmammış ki üzerinde düşününce çok doğru olduğunu düşünüyorum.Aslında senden yanıt gelince çok mutlu oldum ben de yazmayı düşünüyorum her gün.iyi olacağız merak etme. görüşürüz. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI benimde yok sayılma inancım varmış sorunumuz aynı sanırım aşacağız fırsat buldukça girip yazacağım tabiki cvp veririm ne demek. yeterki sorunumuz çözülsün görüşürüz :) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI bugün kendimi daha iyi hissediyorum kendimi.dün akşam ağlama noktasına kadar geldim ama ağlayamadım zaten zor ağlayan bir insanımdır. sıkıntı hali var ama küçükte olsa bir rahatlama hissi var mide bulantıları ara ara geliyor.oda geçecek inanıyorum.kendimi seviyorum.ben varım.varlığımı kabul ediyorum ben değerliyim ve herkes bana değer veriyor.hayat bana değerli olduğumu söylüyor ve değerli olduğumu tüm çevrem bana hissettiriyor. ben beni seviyorum. ben beni olduğu gibi kabul ediyorum. hayat bana güzellikleri aşkı sevgiyi huzuru tüm cömertliği ile sunuyor. |
Harika olumlamalar:) Benlik olumlamalarina hosgeldinizart56art56 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Ben yalnız ve tek başıma garantideyim ve düzenli bir hayat yaşıyorum Ben yalnız ve tek başıma garantide ve düzenli bir hayat yaşadığımı biliyor ve inanıyorum. Ben yalnız ve tek başıma garantide ve düzenli bir hayat yaşadığımı kabul ediyorum. Ben yalnız ve tek başıma garantide ve düzenli bir hayat yaşıyor olduğum için kendimi takdir ediyorum. Ben yalnız ve tek başıma garantide ve düzenli bir hayat yaşıyor olduğum için şükrediyorum. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI olumlamalarının devamını diliyorum :) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Çok sevindim ilerleme kaydettiğine. İnnaçlarımızın aynı olması çok ilginç değil mi? Tesadüf mü acaba:) Benim gelgitlerim çok fazla ne yapacağımı bilemiyorum beklemekten başka da sanırım yapaağım bir şey yok. Biraz önce bayağı bi ağladım ama ağladıktan sonra sanrım daha iyi hissediyorum kendimi ama tekrar ediyor işte, iyi halin devamı gelmiyor henüz. Yazdığın olumlama cümleleri çok güzel ben de tekrar edeceğim bunları. Bir de istersen bir sitede özdeğer ile ilgili bir yazı bulmuştum dilersen yollarım onu sana. Senin CD lerin geldi değil mi dinliyorsun değil mi. Bununla ilgili bir şey sormak istiyordum sana. Atakan beye kendimi iyi hissetmediğime dair bir mail atmıştım ama yanıt gelmeyince ona soramadım. Umarım burdasındır. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Ben değerliyim, değerli olduğumu hissetmeyi ve bunu deneyimlemeyi seçiyorum. |
|
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI bir ilginç olan şey daha var kocaelidesin sanırım bana bütün kötü hatıraları hayırlatan,hayatımın en zor dönemini yaşadığım ve nefret ettiğim bir şehir. demekki bunuda değiştirmem gerekiyor ki sen çıktın karşıma :) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Günaydın kontes su. Ben de şimdi senin yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım.Cidden tesadüf değil karşılaşmamız ve ben seni bulduğum için şanslı hissediyorum kendimi. Kocaelideyim ben evet ama ilçesinde yaşıyorum. korkularla ve geçmişle yüzleşme affetme ve serbest kalmakla ilgili söylenenlere inanıyorum ama bu çok da kolay değil onu da biliyorum ama çözüm bu bana göre. ve ben senin için elimden geleni yapmaya hazırım ne istersen biraz tuhaf gelebilir sana ama ilerdeki zamanlarda misafirim de olabilirsin ne zaman geçmişle yüzleşmek ve özgür kalmak istersen.Atakan beye yazdım ben de cevap olarak telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz yanıtı geldi ben bilemiyorum rahatsız etmek de istemiyorum belki ararım. Sana sormak istediğim şey şu telkinlerle ilgili. Bana gelen telkinlerin bir kısmı çekirdek inanç adı altında bir kısmı da özel çalışma şeklinde adlandırılmış. Ben bu on günlük sürede hepsini dinledim ama kafama takıldı önemli olan çekirdek inançsa eğer acaba önce çekirdek inanç olarak isimlendirilmiş olanları mı dinlemeliydim.Sen de seninkileri kontrol edermisin sen de de bu şekilde ayrım var mı. Mantıken önce onları dinlemem gerekiyor gibi geldi bana ama ben hepsini dinledim ve bu tür telkinlerde tekrar önemli olan biliyorsun. Hepsini dinlediğim vakit sıra geç geliyor çünkü. Sevgiler. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI günaydın bugün daha iyiyim.ağlama duygumda azalma var,yorgunluk ve halsizlik devam ediyor,evde benimle birlikte dinleyen kişilerde yorgunluktan şikayet ediyor,üstümden dozer geçmiş gibi bir haldeyim.birde uyku hali devam ediyor,güzel gelişme rahatlık var endişem biraz azaldı,kapıdan girdiğimde bana gülümseyenler ve tanımadığım insanların geçerken bana bakmaları dikkat etmeleri gibi gelişmeler var. ağrılarım azalmaya başladı,bağırsaklarımda hareketlenme var,sanki kazan kaynıyor içimde:) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI nympa günaydın.bendeki telkinlerdede aynı durum var özel çalışma ve çekirdek inanç diye.ben ayrım yapmadan dinliyorum.hepsini cd deki haliyle dinliyorum.sıra gelme olayı geç oluyor evet onada şöyle bir çözüm üzrettim. iş yerinde dinleyebildiğim kadar dinliyorum. evde ise ekranlı dvd çalar aldım başucuma koyuyorum ve uyurken sabaha kadar çalıyor böylece diğerlerinide uyku halindeyken dinlemiş oluyorum.misafirperverliğin için teşekkür ederim çok candan ve samimisin. çok teşekkür ederim bende elimden geleni ypabilirm senin için.birazdan olumlamara yazıcam yine her gün bir olumlama senin için sanki bugün sende daha iyi gibisin diye hissediyorum. 6. günümdeyim bugün gün içindeki gelişmelerimi yazacağım yine. sende yaz olurmu.atakan beyi aramaya gerek olduğunu düşünmüyorum yaşanması gerekenleri yaşıyoruz ve geçecek diye düşünüyorum. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Harika aslında bunlar dönüşüyorsun kontes bu harika. Bende de vardı fiziksel anlamda söylediğin belirtiler bak şimdi sen yazınca farkına vardım sanırım ben pek dinlemiyorum kendimi. dikkat etmeli bundan sonra teşekkür ederim. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI BEN BENİ SEVİYORUM.BEN BENİ SEVDİĞİMİ ONAYLIYORUM.BEN BEN OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYUYORUM VE HER GEÇEN GÜN BUNU İÇİMDE HİSSEDİYORUM.BEN VARLIĞIMI KABUL EDİYORUM VE ONAYLIYORUM,HERKES BENİM VARLIĞIMI KABUL EDİYOR,BENİ SEVİYOR VE BENİ ONAYLIYORLAR.BENDE HERKESİN VARLIĞINI KABUL EDİYOR VE ONAYLIYORUM. KENDİMİ OLDUĞUM GİBİ HER HALİMLE SEVİYOR KABUL EDİYOR ONAYLIYOR VE DEĞERLİ BULUYORUM.MUTLU HUZURLU VE SAKİN OLDUĞUMU KABUL EDİYORUM VE ONAYLIYORUM. HAYAT BANA AŞK SEVGİ VE TÜM GÜZELLİKLERİNDEN CÖMERTÇE SUNUYOR VE BEN TÜM BU GÜZELLİKLERİ SEVGİYLE KUCAKLIYOR ONAYLIYORUM. HAYATTA EN GÜZEL OLANI EN DOĞRU OLANI KENDİME ÇEKİYORUM,BEREKET ŞANS SEVGİ VE HUZUR TÜM KANALLARIMDA COŞKUYLA AKIYOR VE BU AKIŞI KABUL EDİYORUM. TÜM BU GÜZELLİK COŞKU AŞK SEVGİ HUZUR VE BEREKET İÇİN RABBİME ŞÜKREDİYOR VE KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM. BEN BENİM BEN SEVGİYİM BEN AŞKIM BEN GÜZEL VE MUTLUYUM.HAYATIMDAKİ TÜM GÜZELLİKLERİ MUTLULUKLA VE GÜLERYÜZLE KARŞILIYORUM. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Ben sana teşekkür ederim evet bu gün daha iyiyim aslında bu kadar sarsılıyor olmamın nedeni dediğim gibi hayatımdan çıkarmam gereken kişiyi çkarmamla telkinleri dinlemeye başlamam hemen hemen aynı vakitlerde oldu muhtemelen ondan. ama dediğin gibi daha az endişe halim var. Sevgiler. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI İyi ki varsın ve değerlisin. Her nefes alış ve verişinde ne kadar değerli olduğunu hissediyorsun ve her ismini duyduğunda bu his artarak devam ediyor:) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Önce kendimi hep ve daima, sevilmek istediğim gibi seviyorum. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI :) uzun bir aradan sonra Metallica videoları izlemeye başladım tekrar. iyi miyim ne:) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI secdiğin bir etkinliğe döndüysen ne mutlu demekki iyileşiyorsun.ben öğlen çok kötü olldum yine. eski ilişkim aklıma geldi ararmıki dönermiki,niye böyle oldu soruları dolaşıyor kafamda aynaya baktığımda çirkin görüyorum sonra ağlamaklı oldum huzursuz sıkkınlaştım birden. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI İyileştiğimi söylemek için erken henüz kontes ama sanırım daha az düşünüyorum geçmişi. Gelgitlerin olması normal ben de yaşıyorum aynını biliyorsun. Bu gün ağlamaklı oldum ama ağlamadım ki senin aksine çok kolay ağlarım ben. Ama biliyor musun ağlamak sanki iyi geliyor ağladıktan sonra rahatlıyorum ben belki sen de sıkmamalısın kendini. Yani önceden ağlayınca bak işte işe yaramıyor mu yoksa onca yaptığım olumlama boşa mı gitti yani sil baştan mı başlayacam derdim kendime ama hayr sonra farkettim ki bu değil. Sadece bilinç altı tepki veriyor ve bu da iyi bir şey biliyorsun.onca yıllık düşünme alışkanlığından vazgeçirmeye çalışıyoruz onu kolay değil kontes. Kardeşim çok endişeli mesela benim için ve yakın arkadaşım. yanıma yaklaşamıyorlar bile nerdeyse. Yalnız kalmak istiyorum daha çok. Eski ilişkinle ilgili ne diyebilirim bilemiyorum ama ben kendime şunu söylüyorum artık, diyorum ki aslında sorun hem bendeydi hem değildi. Eğer bilinçaltım olumsuz şekilde işliyorsa ilişkisel anlamda sonuçlarının böyle olması benim hatam değil çünkü olumsuz düşünce kalıplarından kaynaklı ben çektim bu türden insanları diyorum kendime. Bu anlamda benim hatam ama diğer taraftan benim hatam değil çünkü ben bilmeden yaptım ne yaptıysam. Yani düşünüyorum da ilişkimin iyi gittiği zamnalarda bilr aaba ne olacak nasıl bitecek ya da bitmeli diye düşünürdüm kendi kendime ve nitekim sonuç ortada:) Her sözde bir ima ya da alında sevilmediğime dair bir düşünce. yani düşünüyorum da ne olabilirdiki başka zaten. Ama tüm bunların dışında kişi olarak yanlış bir kişiydi bilmem nasıl anlatabilirim başka türlü.yani cidden gitmesi gerekiyordu. Bu arada ilginç bir şey oldu bu gün olunca hemen sen geldin aklıma bunu söylemeliyim dedim kontese. Bundan bir önceki giden kişi:) aradı bu gün. Çok şaşırdım aramasına. Ama biliyor musun o gittikten sonra ona söylemek istediğim, bunun hayalini defalarcs kurduğum kötü sözlerin hiç biri gelmedi aklıma. Sözlerimle canını acıtmayı çok hayal etmiştim ama yapamadım daha doğrusu yapmadım. Sanırım bu bir gelişme sen ne dersin? Keşke burda olsaydın. Aklım bu gece sende kalacak umarım huzurlu bir gece olur senin için. Sevgiler. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Bu arada değer görme ya da görmemeyle ilgili bir şeyler düşündüm senin de fiikrini almak isterim bununla ilgili. Hani söyleriz ya hep değerli olduğumu bana hissettirecek birini istiyorum hayatımda. Bana sorarsan bu düşünce kalıbı başlı başına yanlış zaten. Çünkü böyle olunca kendi değerimizi başkasının ya da başkalarının insiyatifine bırakmış oluyoruz, düşünsene hayatımızdayken değerli hissediyoruz ama gidince değersiz.Bana değerli olduğumu hissettirecek değil benim ne kadar değerli olduğumu görebilen birini istiyorum şeklinde düşünmeli aslında insan aksi halde karşı tarafın hegemonyasına girmiş oluyoruz ister istemez ve akabinde kaybetme korkusu, tedirginlikler, mutsuzluklar, tatminsizlikler ve sonuç kocaman bir gidiş ve ardından kendini değersiz,çirkin ve korkmuş hisseden biri kalıyor bize. Yani birinin gidişi ya da kalışı olmamalı bizi değerli kılan biz hissetmeliyiz bunu önce bence biizm hatamız bu yani hata olmasa bile en azından bilinçaltımızın bize oynadığı bu. Ben ce biliçltımızla artık dost olmanın zamanı geldi. Merak etme herşek düzeliyor senin için de benim için de. Huzurlu ol ve oluyorsun zaten ve her geçen gün her geçen dakika sevgili kontes. |
|
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Günaydın Kontes su. Farkındalıklarım bunlar evet, bunlar kelimelerime dökülenler ama bundan sonra yapmam gereken kelimelere döktüklerimi içselleştirebilmem ve umarım bunları beraber başaracaz seninle. Akşam uyurken, uykuya dalarken hayır dedim kaybolmasına izin vermeyeceğim. Senin içindi bu biliyormusun. Neden niçin bilmiyorum ama hayır dedim kontesin kaybolmasına izin vermeyeceğim.:) Ne haddime bilmem:) Kelin ilacı olsa misali. Bu arada biliyor musun ben aslında sana asıl mühim şeyi söylememişim, geri dönüş yapan beyfendi için. Bir iki saat önceydi, aklıma gelmişti, ve ben amann salla gitsin zaten affetmek en iyisi demiştim. bunu ne kadar içtenlikle söyledim bilmiyorum ama sanırım affedip serbest bıraktım onu ve sonuç bu. Ve ben idden artık istemiyorum onu ve hayırlısı bu bunu hissediyorum. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Bu gün ikinci on günlük sürenin ilk günü. Başladım dinlemeye tekrar. Ne hissediyorum bilmiyorum. huzursuz değilim bunu biliyorum. Akşam annemlerde kaldm. Annemle ilgili sorunlarım var. Geçmişte çok mutsuzdu annem ben çocukken çok tanık olmuştum onun mutsuzluğuna. Düşününce anladım ki ben ondan daha mutlu olduğumu düşündüğüm zamanlarda bir çeşit suçluluk duygusuyla kendi kendimi engelliyorum. Ondan daha mutlu olduğumu düşünerek engelliyorum kendimi. İkili ilişkilerdeki başarısızlığım bu yüzden. Anladım. |
Alıntı:
|
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Oh cevap gelmiş senden rahatladım. Biliyor musun kontes başladı sen de de. Yani farkındalıkların başladı. İçsel konuşmalarına, sorularına cevaplar alabiliyorsun artık. Ve bu cevaplar temiz ve net.Asıl benim sana rastlamam büyük bir şans ve biz, ikimiz şanslıyız ve her geçen gün şansımız artıyor. Biz kendimiz için bir şeyler yapmaya çalışan, sinmeyen ve başaracak olan iki insanız. İçimizdeki cevher parıldamaya başladı ve çok yakında herkes bunun farkına varacak. Biz zaten bunu biliyorduk ama deneyimlerimiz bize aksini gösterdiği için zaman zaman kendimizden şüphe duyuyorduk ama artık bitti. Bilinçaltımızsa bize tüm bunları yaptıran ve artık onunla dost olmayı başarıyorsak artık ne kadar değerli olduğumuzu deneyimleme zamanı geldi. Farkındalıklarımız arttığına göre ve sorularımıza yantlar bulmaya başlamalı sanırım artık ve bu da zamanla olacak ve bu zaman çok uzun sürmeyecek. Acele etmemeli ve yeni kendimizi sindirmeye çalışmalıyız gibi geliyor bana. Eğer ukalalık yapıyorsam bunun için üzgünüm umarım değildir. Gelgit ler konusunda esnek olmalı diye düşünüyorum buna müsade et sonunda geçeceğini biliyorsun. Sen o kadar değerlisin ki bu gün kursa gittiğinde ordaki herkes bunu görecek çünkü sen kendinin ne kadar değerli olduğunu biliyorsun.Sen bil ki etrafda bunu bilsin. Kurs sonrası yazarsan çok sevinirim. Aklım ve kalbim seninle. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI bende sanki başladı diye düşünüyorum.hiç acelemiz yok. sakin sakin ilerliyoruz. gelgitlerin hepsine açığım kendimi bıraktım zamana herşey olması gerektiği gibi oluyor. sen benden bir adım ötede gidyorsun. tam daha netleştiğimi düşünemiyorum. evet korkularımı biliyorum ve yüzleşmek istiyorum ama tam anlamıyla bunu yapmaya başlamış değilim. zamanla bunuda yapabileceğim. çok haklısın önce ben kendimin değerli olduğunu bilmeliyim ki herkes bilsin. ukalalık yap bu hepimiizn hakkı. ukalalık yapmakta bir yetenek bunu yap ama yapmamalıyım diye düşünme bu kendine değer verdiğinin kanıtı. ne mutlu bize :) ben değerli olduğumu hissediyor ve kabul ediyorum. ben varım ben değerliyim. ben değerli olduğumu onaylıyorum. ben benim farkındayım ve ben varım burdayım. ben varlığımı kabul ediyor ve onaylıyorum. kendimi çok ama çok seviyorum. kendime baktığımda kendimle gurur duyuyorum. benim varlığım bana hediye edilmiş ve ben bu hediyeyei canı gönülden kabul ediyor ve rabbime şükrediyorum. ben beni olduğum gibi kabul ediyor ve seviyorum. ben geçmişte yaşadığım herşey için herkesi affediyorum.yaşadığım bütün olumsuz olayları özgür bırakıyor ve onları seviyorum. onları yaşadığım için şükrediyorum. yaşadım ve bitti. hayat bana her geçen gün tüm güzelliklerini sunmaya devam ediyor. akşamli kursta ben varım ben orada varolduğumu kabul ediyor ve onaylıyorum. ben her yerde her zaman değerli olduğumu biliyorum ve onaylıyorum. herkes bunu biliyor ve bana kissettiriyor ben beni seviyorum ve herkes beni seviyor. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI ben evrenin bir parçasıyım ve olumlu tüm olay ve kişileri kendime çekiyorum. güzel hayallerim her geçen gün bana yaklaşıyor ben içimdeki gerçek beni ortaya çıkarıyorum. ben burada olduğumu kabul ediyorum ve mutlu olmayı seçiyorum. her geçen gün daha sağlıklı daha zinde istediğim yolda ilerliyorum. hedeflerim ve isteklerim bana coşku ve güzellikleri ile yaklaşıyor ve ben bunu onaylıyorum. ben herkesi sevgiyle kucaklıyorum. affediyorum affediyoerum affediyorum. geçmiş geçmişte kaldı tüm güzel yenilikler beni kucaklıyor bende güzellik aşk sevgi ve uyumu kucaklıyorum. kendimi iyi hissediyor ve kendimi beni tebrik ediyorum. değerliyim değerli olduğumun farkındayım. ben benim farkındayım. neşeli enerji dolu hep gülümseyen bir insan oluyorum. :) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Tatlı Kontes su olumlama cümlelerimiz bile bire bir o kadar aynı ki. İyi ki varsın. Geçen on günlük sürede olmayan fiziksel belirtiler başladı bende de. Mide bulantısı ve baş ağrısı. Bu gün sinirli değilim sakinim ve daha uyumlu sanki. Hiç olmadığım kadar insanları kırmak geliyordu içimden bu gün yok bu. Sırada son giden beyfendiyi affetmek var dur bakalım kolay gelsin bana:) Kurs sonrası senin ve benim iyi hissetmemizi seçiyorum. Olsun o halde. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI şu anda,kursta ve sonrasında çok iyi olmayı seçiyorum ve onaylıyorum. nympa nında iyi huzurlu ve sağlıklı olmasını yüce rabbimden diliyorum. mutlu uyumlu sağlıklı olmayı seçiyorum ve onaylıyorum. gülümsüyorum gülümsüyorum gülümsüyorum. seviliyorum seviyorum ve her ortamda her yerde var olduğumu kabul ediyorum. bulunduğum her yerde herkes benim varlığımı kabul ediyor ve değer veriyor. çünkü ben değerliyim çünkü nympa değerli evrenin sonsuz gzelliklerini çekiyorum ve yaşıyorum. caım olumlamalarımız aynı çünkü sorunumuz aynı. son beyefendiyide affedeceksin affetmeyi öğreniyorsun. bende son beyefendiyi affediyorum ve özgür bırakıyorum. yeni aşk ve huzura açıyorum kendimi ve beni bizi doğru insanların bulmasını seçiyorum. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Şimdi ve her zaman güvendesin güvendeyiz. Gelişiyoruz dönüşüyoruz affediyoruz :) Kursdasın muhtemelen aklm sende kalbim sen de etrafında bir sürü insan var ve sen ortalarında ışıldıyorsun. Bunu biliyorum. Bu gün bütün gün başım ağrıdı ve midem kötü ama daha önce hiç bu kadar sevinmemiştim midemin bulanmasına ve başımın ağrımasına. İlaç içmiyorum özellikle, baş ağrımı seviyorum:) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI çok tatlısın güldürdün beni baş ağrımıza sevineceğim hiç aklıma gelmezdi.kurstan geldim ve çok güzel geçti nympa dediğin gibi süzüldüğümü hissettim aralarında. çıktığımda garip bir mutluluk vardı ve çok enteresan yıllar önceki hocam ve yıllar öce aynı kursta olduğum kişiler buradaydı. çok şaşırdım hocada hatırladı beni aradan rahat 5 yıl geçti çok mutlu oldum baş ağrım benimde vardı ama korkuyu yaşadıkça gerginlikten diye düşünüyorum. senin de yolun daha bitmediği için ağrıların deavm ediyor halen gelişme aşamasındayız dirensin varsın vücut biz o direnci kırmakta karalıyız. başarmayı istiyoruz ve başaracağız. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:38 PM. |