Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620435)

nympa 13-01-2012 09:45 AM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Çok çok sevindim iyi geçmesine ki biliyodum zaten:) Değerli ve dikkat çekici olduğunu deneyimledin kontes dün ama biliyosun önemli olan dış şartlara bağlı olmaksızın değerli olduğunu, olduğumuzu içselleştriebilmek aksi halde sürekli dış dünyadan bunun kanıtını bekliyo olacağız kaldı ki bu birbiriyle bağlantılı. Evet dediğin gibi acelemiz yok yavaş yavaş heşey yerli yerine oturacak ve sağlam bir şekilde.
Senin yaşadığın gibi bi deneyimi ben de 10 yıl sonra okula döndüğümde hocamın beni tanımış olmasıyla yaşamıştım. Aslında bakarmısın hayat zaten belki de hep gösterdi bize ne kadar değerli olduğumuzu ama görebilene tabi Ama artık bunu gören gözlerimiz açılıyor değil mi? İşte içselleştirmekten kastım daha çok bu.

nympa 13-01-2012 09:57 AM

Ama galiba bizi en çok sarsan ikili ilişkilerdeki sorunlar değil mi? Ama artık bu da değişecek değil mi çünkü biz değişeceğiz artık.
Bir de bir şey itiraf edeceğim sana. Çekirdek inanç çalışması yaptırmadan önce hatta bu siteyle tanışmadan önce yeri geldiğinde yani konu açıldığında ne derdim ben biliyor musun hep. Birine verilebilecek en büyük ceza onu yok saymaktır. Ve biini hayatımdan çıkardığımda arkadaşlık anlamında da en iyi yaptığım şey buydu. Meğerse ben hayatıma çekiyormuşum yok sayılmayı. Yani insanlara yaptığımı sonrasında ikili ilişkilerimde ben yaşıyormuşum. Ne fena değil mi üzüldüm şimdi ben. Neler yapmışım kendime ben böyle kontes.

kontes su 13-01-2012 09:58 AM

evet değerli olduğumuzu hissettirseler bile görmüyorduk ama geçmişte kaldı.artık görüyoruz ben dün bu kadar stres olduğum için üzüldüm çünkü ben bunu geçmiştede yaşamıştım geçmiştede gerilip başım ağrıyordu acaba bunuyaşamam geçmişe dönme miki diye düşündüm.
bugün gözlerim çok fena açamıyorum resmen gece telkinleri çok kısmışım zor duyuluyordu sabah. acaba etkisi olmuşmudur ki. yorgunum bugün nympa çok uyku ihtiyacım var.

kontes su 13-01-2012 10:01 AM

Alıntı:

nympa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816664)
Ama galiba bizi en çok sarsan ikili ilişkilerdeki sorunlar değil mi? Ama artık bu da değişecek değil mi çünkü biz değişeceğiz artık.
Bir de bir şey itiraf edeceğim sana. Çekirdek inanç çalışması yaptırmadan önce hatta bu siteyle tanışmadan önce yeri geldiğinde yani konu açıldığında ne derdim ben biliyor musun hep. Birine verilebilecek en büyük ceza onu yok saymaktır. Ve biini hayatımdan çıkardığımda arkadaşlık anlamında da en iyi yaptığım şey buydu. Meğerse ben hayatıma çekiyormuşum yok sayılmayı. Yani insanlara yaptığımı sonrasında ikili ilişkilerimde ben yaşıyormuşum. Ne fena değil mi üzüldüm şimdi ben. Neler yapmışım kendime ben böyle kontes.

dönüşüm yasası yaydığın titreşim sana aynı etkiyle geri dönüyor işte. aslında onların hayaına müdahaleedip yok saydığın için seninde hayatına müdahale ediliyor ve yok sayılıyorsun gibi birşey. :)

nympa 13-01-2012 12:50 PM

Fırsat bulduğunda uyu tatlım.Ben öyle yapmıştım. ON günlük sürenin sonlarına geldin sen de aynı şeyleri yaşıyoruz merak etme iyi olacaksın. Korkma uyumaktan merak etme geriye dönüş yaşamıyorsun her şey olması gerektiği gibi ve senin lehine gelişiyor.

nympa 13-01-2012 02:23 PM

okudum linki sağol canım. gerginleştim biraz ama nedeninin biliyorum çünkü affetmeyle ilgili direnç gösteriyorum bunu farkettim.ve suçluluk duygum. uykum geldi benim de şimdi.ama farkında olmak çok güzel demek ki bunların üzerine çalışmam ve düzeltmem gerek. Buna vesile oldun sağo kontes.

kontes su 13-01-2012 02:39 PM

ilk okuduğumda bende gerildim ama kendimide buldum orda okurken ben bunları yapıyorum ve onun sonucunu yaşıyorum dedim. kitabı indirdim okumaya başladım. akşam eve gidince uyumayı düşünüyorum canım. açıldım sabhki gibi değilim. affetmek kolay bir süreç değil önce dilimiz söyleyecek sonra beynimiz buna inanacak sen afftemeye devam et bir gün gelecek ne suçluluk kalacak nede afederken gerileceksin. çünkü bilincin bunu öğrenmiş olacak sende saol canım ne dmek.

nympa 13-01-2012 11:05 PM

uyuyorsun belki de olsun güzel uyu tatlı kontes. iYİ HABERLERİNİ ALMAYI SEÇİYORUM.
en kötüsü sonuncusudur derler evet galiba öyle. affetmeyi öğrenmeliyim.

kontes su 13-01-2012 11:23 PM

nympacım uyumak istedim ama uyuyamadım nasıl bişeyse. bugün ben çok iyiyim. sabah açamıyordum gözlerimi öğleden sonra açabildim. bugün ilginç bir gelişme daha yaşadım ve şaşırdım. bu yaz bana bir telefon sapığı dadanmıştı ve bende savcılığa vermiştim olay baya karışıkmış telefonun sahibi yanlış kişi olarak bildirilmiş ve masum ama suçlu görünen kişi aradı bugün beni ve nerede oturuyor dersin :) doğru tahmin kocaeli ve bir ekz daha şaşırdım hem olaya hem zamana hemde mekana. birşeyler mesaj olarakmı dönüyor anlamadım ben burada nasıl bir bağlantı var acaba atakan bey okusada bize bir açıklama yapsa keşke dimi.

nympa 13-01-2012 11:41 PM

bak ben de şaşırdım şimdi evet cidden atakatakan bey ya da adlında abdullah bey okusa aslında. Bir de ne var biliyor musun diğer üyelerin günlüklerini okuyorumn zaman zaman benzerlikler var mı diye bana da umut olsun diye doğrusu bizim kadar gerçekçi vew somut duygular konmamış ortaya dolayısıyla ben inanıyorum bir gün dikkat çekeceğimize yazdıklarımızla ilgili.
Kocaeli meselesi ilginç cidden belki de bu şehirle ilgili anılarını teker teker düşünmeli yüzleşmeli ve göndermelisin uzayın sonsuz boşluğuna ve bunun için elimden gelen herşeyi yaparım. Evim senin evin zamanım senin zamanındır.Ben bazen geçmişi düşünmekten korktuğumu farkettim ve korkuyorsam eğer yüzleşmeliyim diye düşünüyorum. kalbim seninle. Uyurken biraz sesini aç emi telkinlerin:)

kontes su 13-01-2012 11:54 PM

bende öyle düşünüyorum benim kocaeli işini çözmem lazım düşünüp ortaya çıkarmalı ve onları temizlemeliyim. 10 yasa çabuk oturmuş nympa bravo valla. canım benim ben kocaeliye gelmek için çok ayaklandım ama kötü olurum diye korktum ama yüzleşmem lazım. o tarafa yolum düşerse mutlaka haberdar ederim seni bu gidişle oraya gelecek gibiyim:) bir ilginç olay da neydi biliyrmusun şimdi parçalar birleşiyor bu ayrıldığım vatandaştan öncekide kocaelide okumuş :)kesin orada problem var nympa. sen çevbrimiçimisin diye baktım biraz önce günlük okuyordun bende merak ettim okudum çok haklısın bizim gibi somut yazan çok yok bir azraist somut duyguları yazmış onda gördüm birde bizde olsun önemli olan bunları yazmak ve bizden sonrakilere yol çizmek. dediğim kitap vardıya onu tam okuyamadım halen sen bitirdin mi süper bir bilgi ya müziğin sesini açmayı seçiyorum :)

nympa 13-01-2012 11:56 PM

Canım ben yatıyorum artık kalbim seninle. sana sormak istediğim bir şey var rüyalarla ilgili. önceden beridir kesinlikle rüyalarımı hatırlamıyorum. Yani bilimsel gerçekliğine inanmasam hiç rüya görmüyorum diyeceğim. Sen de nasıl durum. öyle bir uyuyorum ki sanki dipsiz bir kuyuya düşer gibi ve kesinlikle hatırlamıyorum. Gerçi son zamanlarda hatırl gibiyim ama net değil. sence bu normal mi. Rüyalar bildiğim kadarıyla bilinçaltının bilince tezahürü bir takım imgeler aracılığıyla. acaba diyorum bilinçaltına çok sağlam bir şekilde mi bastırıyorum ben herşeyi be böyle olunca bu telkinler ben de çok geç mi işe yarar. abak şimdi gece gece bu aklıma geldi.

kontes su 13-01-2012 11:59 PM

birde kafamı toparlayıp odaklanamama problemim devam ediyor sen yazıyosun okuyorum şunlarıda yazıcam derken unutuyorum dağılıyorum her yazdığından her cevabı veremeyebiliyorum canım ama bu düşünceyi yaratan benim bunu biliyorum ve şimdi bu düşünceme sevgi yolluyorum ve onun benden gitmesine izin veriyorum.

nympa 14-01-2012 12:01 AM

İstersen önce bir düşün tek tek her ince ayrıntısına kadar seni en fazla inciten şeyleri bu gün senin yolladığın sitede sanırım böyle bir şey okumuştum diyor du ya olumsuz duygularınızdan kaçmayın onu sonuna kadar yaşayın diye. ama tabi sen ne zaman istersen hazır hissetmediğini düşünüyorsan erteleyebilirsin de. istersen ikinci on günlük süreyi bekle. bunun zamanını en iyi bilecek kişi sensin.devgiler ve iyi geceler. oğlum merak etti seni ve ben dedim ki çok çok değerli bir kişi.iyi geceler canım.

nympa 14-01-2012 12:03 AM

bu ben de de var aslında bu gün mesela benim için de bir takım şeyler oldu ama yarına bıraktım sana anlatmak için çünkü tam olarak ifade edemeyeceğimi düşündüm. yarın yazarım sana büyük bir coşku ve sevgiyle.

kontes su 14-01-2012 12:04 AM

Alıntı:

nympa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816740)
Canım ben yatıyorum artık kalbim seninle. sana sormak istediğim bir şey var rüyalarla ilgili. önceden beridir kesinlikle rüyalarımı hatırlamıyorum. Yani bilimsel gerçekliğine inanmasam hiç rüya görmüyorum diyeceğim. Sen de nasıl durum. öyle bir uyuyorum ki sanki dipsiz bir kuyuya düşer gibi ve kesinlikle hatırlamıyorum. Gerçi son zamanlarda hatırl gibiyim ama net değil. sence bu normal mi. Rüyalar bildiğim kadarıyla bilinçaltının bilince tezahürü bir takım imgeler aracılığıyla. acaba diyorum bilinçaltına çok sağlam bir şekilde mi bastırıyorum ben herşeyi be böyle olunca bu telkinler ben de çok geç mi işe yarar. abak şimdi gece gece bu aklıma geldi.

rüya mutlaka görüyorsun ama bilinçaltınla yüzleşmeyi tam olarak yapmadığın ve dediğin gibi bastırdığın için hatırlamamayı seçiyorsun hatırlarsan anlamına bakacak araştıracak sorun bulacak başkalarını suçlayacak ama yinede gergin olacaksın. rüyalarında bilinçaltınla yüzleşmeyi kabul et rüyalarını hayal meyal hatırlaman bilinçaltınla barışmaya başladığının belirtisi bence tamamen hissi olarak bilgisizce söylüyorum bunları. ben çok net rüyalar görürüm ogün neyi attıysam bilinçaltına rüyamda hep onla uğraşır o kişiyle konuşurum iyimi kötümü bilmiyorum oldum olası öyledir. sen uyu canım tatlı rüyalar O0

nympa 14-01-2012 09:40 AM

Günaydın :) sanırım rüyalarla ilgili aynı fikirdeyiz seninle. yazdıklarını okuyunca düşündüm aklıma geldi ben zaten çok çok eskiyi bazı kötü anılar hariç ki o da hepsini değil hiç hatırlamıyoum. Mesela çocukluğum ya da ilk okul günlerim hatta şimdi büyüdüğüm yerdeyim insanları bile hatırlamıyorum. Sanırım çok fazla bastırmışım ben herşeyi bilinç altıma yani bu işi çok iyi yapıyorum ben. evet bunu çzömem gerek ama nasıl acaba hipnozla ilgili bir çalışmamı yaptırsam ama şu aşamada o da doğru değil galiba şimdi bu telkinleri dinlerken. Ama nasılsa zaman içinde çözüm gelir kendiliğinden değil mi? bazen cevaplar çok yakınımızda olabiliyor e biz de artık görebilme aşamasındayız artık gören gözlerimiz açılıyor. Mutlu huzurlu bir gün diliyoum. içine bak huzur kalbinde hissediyorum:)

nympa 14-01-2012 11:40 AM

başım ağrıyor midem bulanıyor ve hayır affedemiyorum, gitmesine izin veremiyoum kızgınım serbest kalamıyorum.geçsin artık lütfen. Kızdığım kim kendim mi hayat mı ne kim bilmiyorum.

nympa 14-01-2012 01:17 PM

merak ettim kontes iyi misin.yazmadın bu gün hiç.

nympa 14-01-2012 06:57 PM

ne oldu sana çok merak ediyorum.

kontes su 14-01-2012 08:07 PM

canım bugün öğlen çıktım yeni geldim evde olmadığım için yazamadım bugün çok karamsar gördüm.ama geçiş aşaması bitmedi daha biliyorsun depreşmeler kızgınlıklar olacak elbet. lütfen sakin ol kızdığın hayat değil kendinsin. kendine kızıyor ama nedeninide biliyorsun sadece kendine itiraf etmek istemiyorsun işte ömenli noktadasın korkma yüzleş kendinle kimi affedemedin ki geçmişte şimdi kendini affedemiyorsun bu duyguyu kime yaşlattın ki sana döndü acaba bunlara cevap ver evrenin 10 yasası tekrar oku ve kendine soruları sor ve cevaplarını yaz. daha iyi hissedeceksin farkındalıkların gelişiyor ve buda seni rahatsız ediyor hiç merak etme iyi yoldasın bastırma kendini tüm duygularını çıkar ortaya ve onları çözüp veda et onlara pat diye olmayacak tabiki ama bakmışsın iz kalmamış bende yapacağım lendini bırakmak yok.bugün 1 aydır görmediğim arkadaşlarımla görüştüm hepsi sende bir değişiklik var cildin pürüzsüzleşmiş güzelleşmişsin dediler.naptın sen kendine dediler demekki işe yarıyor :)

nympa 14-01-2012 09:00 PM

Selam canım merak ettim seni ama iyi bir gün geçirmişsin sevindim. Söyledikleinde haklısın biliyorum izin vermem gerek kendime. Aslında biraz da çevremdelki kişilerden de kaynaklanıyor bu durum pek inanmıyorlar bana ve telkinlere. bir de üstüne benim agresifliğim eklenince bırakmamı söylüyorlar. Bir de ne var biliyor musun çekirdek inanç sitesindeki yorumları okumuşsundur eminim orda yazılanlar da moralimi mozuyor biraz. Dikkat ettiysen hepsinde hemen ilk günler işe yaramış hep bundan bahsediyorlar sanki mucize gibi. kendime dönünce ben de neden hemen olmadı yada olmuyor diye düşnüyorum ister istemez.
Aslında neden kötü olduğumu biliyorum galiba dün en yakın arkadaşıma anlatmıştım son giden beyfendi ile ayrılış konuşmamızı sanırım o tetikledi beni.

kontes su 14-01-2012 09:12 PM

canım telkinlerden ilk aylarda fayda görüp sonra çıkmaza düşenlerde var şöyle bir durum bu sihirli değnek değil hayatımızı köklü değiştirecek biz istersek değiştirecek bir destek senin gibi agresif olduğu için bırakmasını söyleyen arkadaşı olan bir çok üye var okudusan iyikide bırakmamışım çok mutluyum diye bitirmişler yorumlarını sabırlı ol senelerin nympası hemen evrim geçirmez bekle yavaş ve sabırla git bda bir dönem vücut açığa çıkardığın olaylara direnmek için elinden geleni yapıyor akışına bırak kendini agresif ol ne olacak zamana bırakıyorum yaşanması gereken yaşanıyor ben değişmeyi ve çekirdek inanölarımı yenmeyi seçiyorum ve onaylıyorum. bu inanaçları yaratan benim. şimödi bu inaölarımın hepsine sevgi yolluyorum ve onların benden uzakşlaşıp gitmelerine izin veriyorum bunları söyle ve sabırlı ol emi. pes etmek yok :)

nympa 14-01-2012 09:42 PM

iyiki varsın teşekkür ederim. umarım canını sıkmamışımdır senin de. aslında değişim var cidden fiziksel anlamda nedeyse herkes etrafımda pervane ve çoğu kişi aman senden moral alıyoruz lütfen kendini bozma şeklinde sözlerle karşılaşıyorum aslına bakarsan sanırım ben kendimi sevmeyi öğrenmeliyim evet bak yine bir farkındalık yarattın ben de. iyiki varsın.

nympa 15-01-2012 09:49 AM

http://www.kusadasicomputer.com/haya...editasyonu.mp3
Günaydın kontes. sitede dolaşırken özlem hanımın daha önce paylaştığı bir meditasyonu buldum. henüz deneyimlemedim indirdim sadece. yorumlara bakılırsa çok etkili ama etkisi ilk başlarda öfke kızgınlık ve üzüntü şeklinde oluyor 3 hafta gibi süreklilik arz eden bir çalışma yapmak gerekiyor. Ben açıkçası şu aşamada cesaret edemedim dinlemeye kendi çalışmamızı bitirdikten sonra mı dinlemeliyiz acaba diye düşündüm. Sen ne dersin? Sorunlarımızdan biri de affetmek biliyorsun bu da affetmekle ilgili bir telkin. Bu gün iyi haberlerini almayı seçiyorum. sevgiler.

nympa 15-01-2012 12:10 PM

Sesli Meditasyon | Beki Bisa

tatlım inceler misin fikrini almak istiyorum. çeşitli konularda meditasyonlar var burda da. acaba çok mu aceleci davranıyorum bir an önce dönüşümümü tamamlamak için

kontes su 15-01-2012 06:44 PM

nympa yeni geldim yine eve. verdiğin linkleri inceleyeceğim ama bencede acele diyorusun sakin ol. :) kendi çalışmamız bitsin bunlara öyle başlayalım bence. çünkü bu sefer içinden çıkılmaz bir hal alabiliriz. bunlar köşemizde dursun inceleyelim ama telkinin 39 günlük seansı bitsin öyle başlayalım derim ben sende iyiki varsın. değişimleri gözlemleyebiliyorsun bak ne güzel benim bugün 10. günüm yarın dinlemeyi bırakacağım şu anda bende pek öyle herkesin pervane olması gibi şeyler yok ama zamanla olacaktır diye düşünüyorum. "canını sıkmak" bunu duymayayım bir daha ayrıca kendimi sevme olumlamaları yap lütfen belkide şaşıracaksın sonucunda kendini sevdiğine :)

kontes su 16-01-2012 11:16 AM

bugün 11. gündeyim. 3 günlük ara bölümündeyim bugün nasılım pek bilmiyorum ama sanki iyiyim ilk başlardaki tedirginliğim yok üçük bir boşluk ve küçücükte mutluluk var daha dinamiğim sanki bugün. kendimi seviyorum hayatın tüm güzelliklerini kendime çekiyorum be bu isteklerimi onaylıyorum. ben beni seviyorum ve etrafımdaki herkes beni seviyor ve kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve onaylıyorum.

nympa 16-01-2012 11:45 AM

Alıntı:

kontes su Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816926)
nympa yeni geldim yine eve. verdiğin linkleri inceleyeceğim ama bencede acele diyorusun sakin ol. :) kendi çalışmamız bitsin bunlara öyle başlayalım bence. çünkü bu sefer içinden çıkılmaz bir hal alabiliriz. bunlar köşemizde dursun inceleyelim ama telkinin 39 günlük seansı bitsin öyle başlayalım derim ben sende iyiki varsın. değişimleri gözlemleyebiliyorsun bak ne güzel benim bugün 10. günüm yarın dinlemeyi bırakacağım şu anda bende pek öyle herkesin pervane olması gibi şeyler yok ama zamanla olacaktır diye düşünüyorum. "canını sıkmak" bunu duymayayım bir daha ayrıca kendimi sevme olumlamaları yap lütfen belkide şaşıracaksın sonucunda kendini sevdiğine :)

evet haklısın ben de aynını düşünmüştüm o yüzden senden de teyit alma istedim başlamadan önce. sabırlı olup beklemek gerek. Hep aynı şeyleri düşünüyoruz yoksa ruh eşim sen misin kontes:) iyi bak espri yapmaya başladım:)

kontes su 16-01-2012 11:49 AM

günaydın nympacım çok alemsin :) çok güldürdün beni allahta seni güldürsün. espiri yapmaya başladın evet çok iyi bir gelişme bugün nasılsın bakalım telepati var canım aramızda düşüncelerimiz bile çekiyor birbirimize :)

nympa 16-01-2012 11:53 AM

İlk on günlük sürede sanki tüm yaralarım açılmış ve kanıyordu acıtarak içimi. Şimdi ikinci on günlük sürenin beşinci günündeyim. yaralarım hala açık ama kanaması durdu. eminim üçüncü on günlük sürenin sonunda yaralarım iyileşecek. artık ağlamalarım geçti.ağlamıyorum. tek hissettiğim affetmem gerek. dün bir liste yaptım affetmem gereken isimleri yazdım tek tek ve hem kendimi hem sizi affediyorum ve sizinle tüm bağlarımı kesiyorum dedim. rahatladım evet zor oldu ama rahatadım ve sanırım bunu tekrar etmem gerekecek.kolay olmuyor uzun bir süreç ama en iyi yol bu.sevgiler kontes mutluluk zerrecikleri önce damlaya sonra çağlayana dönüşecek sen dönüşeceksin ve sıra gelişmeye gelecek. kendime mutlu olmak için izin veriyorum.

kontes su 16-01-2012 12:05 PM

çok iyi etmişsin sen gelişmeye adım atmışsın. bende bir bilinçsizlik hali var yani kendimi takip edemiyorum iyi gelişme varmı yokmu çok farkedemedim. iyi şeyler söyleyenlerde var. uyku hali var yine kafamı toparlayamama düşüncelerimi ifade etme sıkıntısı var düşüncelerimi boşaltmam lazım bubn farkındayım ama o gücü bulamıyorum henüz erteliyorum sürekli çünkü en iyisini yapmalıyım diye düşünüyorum. ve ne yapacağımı bilmiyorum nasıl boşaltacağım

nympa 16-01-2012 12:25 PM

zamanın var kontes acele etme kolay değil affetmek akışa bırak senin de bana yazdığın gibi yavaş yavaş olacak herşey. belki de bir süre hiç bir şey düşünmemelisin.belki olması gereken şey budur.şu bahsettikleri an da yaşamak var ya o anı yaşa sadece geçmişi ve geleceği değil yaşadığın anı. zaten dinlenme süresindesin bu sürede belki de hiç bir şey düşünmen gerekmyordur.

kontes su 16-01-2012 05:33 PM

zaten bişey düşünmeye gücüm yok. bugün sabahtan beri ayakta uyuyorum çok güçsüz ve dermansızım akşam yine uyurum heralde haklısın dinlenmem gerek akşam giremeyebilirim yazdıklarını sabah cvp larım canım çok güçsüz hissediyorum çünkü.

nympa 16-01-2012 06:51 PM

canım neyi nasıl hissediyorsan öyle yap uyuman gerekse uyu. ben hala uyumayı seçiyorum ama eskisi gibi uzun süreli olmuyor uykum. bu gün farkettim bunu da sanırım bu da yeni bir aşama. ama hala rüya görmüyorum aklıma takılıyor ama onun da zamanı var sanırım. bir de bu gün farkettim yine, eskiyel yüzleşiyorum ve bu bşr nebze olsun daha kolay oluyor eskisi gibi acıtmıyor canımı. az kaldı senin de benim de dönüşümden gelişime ayak basmamız. nekahat döneminde olduğumuzu düşünüyorum çok yakında sıhhatimize kavuşuyoruz.iyi uykular tatlı kontes uyku şifa getiriyor sana.

nympa 16-01-2012 09:52 PM

kesinlikle ben blinçaltımı değiştireceğim. ben biliçaltımı olumlu yönde değiştirmeyi seçiyorum. olsun o halde.

nympa 17-01-2012 12:37 PM

selam kontes,bu gün dalgalanmalarım çok fazla çok yıpratıcı oluyor bu durum. bu gün farkettiğim şey yaşadığım olumsuz tüm duyguları kendimi iyi hissetmek adına bilinçltıma itmeryi çok iyi başarıyor olmam. hep bunu yaptım ben evet iyi hissettim kendimi herr dibe vuruşta çıktım o dipten ama unutarak yok sayarak.şimdi bunu yapmamam gerektiğini hissediyorum. daün anneme gittim yine babamın onu aşşağıladığı bir durumu anlattı yine. eskiden olsaydı bu o an için canımı çok yakar ama sonra unutmayı seçerdim. şimdi dünden beri bunu tekrar tekrar düşünüyorum bilinç altıma göndermemek için. sanırım dalgalanmalarım bu yüzden. bir de siteden çekirdek inanç çalışmasını tamamlamış ya da sonlarında olan insanlarla iletişime geçtim, sihirli değnek deymemiş evet ama kendilerini daha iyi hissediyorlar. ama ben sihirli bir değnek istiyorum. biliyorum bunu istememem gerektiğini ama almam gereken yol çok fazla yorgun hissediyorum kendimi.

kontes su 17-01-2012 05:36 PM

canım bende çok yorgunum sabahtan beri gözlerimi açmaya çalışıyorum. birde bugün sabırsızlık var içimde herşey hemen olsun istiyorum. bilinçaltına atmamaya çalıştığın için yoruluyorsun annenin olayına şöyle bakamalısın bence. sen bir bireysin ve annende bir birey. annenin yaşadığına bu kadar odaklanmaktan vazgeçmelisin tabi ki üzülebilirsin ama orada o üzüntüyü bırakmalısın senin hayatın var annene üzülerek geçirmen için verilmedi bu hayat bende dün abimin rahatsızlığına üzüldüm belkide ondan böyleyim sürekli telkin veriyorum sen onu yaşamamalısın sen buna müdahale edemezsin herşey olması gerektiği gibi yaşanıyor. annende bu düşünceyi kendi yarattığı için aşağılanma duygusunu yaşıyor bunu çözecek olan annen sen değilsin. sen ebeveyn değilsin evlatsın bunu kabul et ve asla arabuluculuk yapma abdullah beyin bana nasihati bu.senin sihirli değneğin sensin. sana dokunmasını istediğin sihirli değneği düşün sor ben sihirli değnekten nelerin olmasını istiyorum hayatımda nasıl bir değişiklik yaratmasını istiyorum hayal et.kendini shirli değneği elinde tutarken hayal et ve hayalinde o değişiklikleri yaşat gülen bir nympa istiyorsan hayalinde nympa değneğini sana dokundursun ve nympa gülmeye başlasın bunu gözünde canlandır diğer isteklerin içinde hergün bunu yap. aksaymadan sonra bakacaksın ki sihirli değenek işlemey başlamış.herşey içimizde düşüncelerimizde bunu dene imgeleme diyorlar buna sanırım bak sonra neler oluyor. akşam yine kursta olacağım yarın cvp yazarım seni seviyorum sna güveniyorum her geçen gün başarıyorsun ve gelişiyorsun bende gelişmeye açığım bütün güzellikleri hayatıma çekiyorum yüce rabbimden bunun için destek istiyorum. varlığımı kabul ediyorum ben evrenin bir parçasıyım ve kendimi seviyorum.

kontes su 17-01-2012 05:39 PM

bugün 12. günüm telkin arasındayım ve bugün yorgun sabırsız ve uykuluyum ama kendimi pozitif hissediyorum. :)

nympa 18-01-2012 02:36 PM

Sevgili kontes hr zamanki gibi çok doğru şeyler söylüyorsun. dikkatimi çekti yoksa sende de mi arabuluculuk çekirdek inancı varmış eğer böyleyse çok şaşıracağım yine:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:09 AM.