![]() |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI dün yorgun hissediyordum kendimi eve gittim ve çok yoğun bir şekilde dinledim telkinleri ara ara uyanarak. sonra ateşim çıktı midem bulandı mıhlanıp kaldım yatağa. kasrdeşim gelip beni alana kadar kıpırdayamadım yerimden. anneme giderken başım döndü ve ellerim ayaklarım karncalandı nefes almakta çok zorlandım. sanki bir panik atak krizi gibiydi. yanlız ilginç olan şey fiziksel olarak çok kötü hissetmeme rağmen ruhsal olarak çok rahatlamıştım gsrip bir şekilde. kardeşime söyleyemedim ama acaba bu telkinlerin etkisi miydi? |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI telkinlerin etkisi olabilir canım baya hırpalamış bende grip gibi oluyorum bugün telkinleri ilk dinlemeye başladığımda annem grip olmuştu böyle etkileri oluyormuş. dediğim sihirli değneği uygulamaya başladın mı peki |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI kontes önce buna karar vermem gerek. ne istediğime. o kadr yorgunum ki düşünemiyorum bile. tek düşündüğüm ne istediğime karar vermek ama ne istediğimi düşünmek istemiyorum şimdi. çok yordum kendimi. bir süre hiç bir şey düşünmemek istiyorum. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI o zaman andasa al kendini bırak zamana dinlen aynen bende öyleyim |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI evet bir kaç gün en azından. eskisi gibi bastırmadan hislerimi ama irdelemeye de çalışmadan. akışına bırakarak. sana sormuştum ama kaçırdın sanırım ya da söylemek istemiyorsan hiç mühim değil snde de mi arabuluculuk çekirdek inancı var? |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI günaydın kontes. sana harikalar ve mucizeler diliyorum bu gün.iyiyim ve huzurluyum bu gün.bir olumlama yapıyordum kendimi değerli hissediyorum ve bunu deneyimlemeyi seçiyorum şeklinde.bu gün güzel bir başlangıç yaptm bununla ilgili olarak ve eminim devamı gelecek bunların. sen iyi ki varsın bu gün sanırım tekrar dinlemeye başlayacaksın telkinlerini. bana yaz olur mu. kursun nasıl geçti öncekinden daha iyi değil mi? |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI kontes iyi misin bu gün yoktun hiç merak ettim seni |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI canım bugün çok yoğundum girme fırsatı bulamadım bugün telkinleri tekrar dinlemeye başladım ve karnım şişmeye baladı yine. kurs öncekinden daha iyiydi. olumlaman çok güzel devam et olumlamaya aradan sonra telkinin ilk günü sarsıyor biraz. sen o sarsıntıyı yaşadın ve şimdi toparlıyorsun ama benim hayatımda ismini koyamadığım minik iyileşmeler oluyor. aravuluculuk sorunu kaçırmışım görmedim. evet bendede var arabuluculuk ve mümkün olduğunca ara bulmadan uzak durmaya çalışıyorum. bende annemle babam arasında yapıyordum bunu çok fazlasıyla. şimdi bunu yapmayarak si bilirsiniz demeyi seçiyorum.hep ben haklıyım dimi gibi onaylatma ihtiyacı duyuyorlardı bende haklı kimse onu söylüyordum. ben evladım onlar ebeveyn ve bende ailemde bu gerçeği kabul ediyor,buna uygun davranışlar seçiyoruz. bu düşüncemi onaylıyor ve kabul ediyorum ailemde bu düşüncemi abul ediyor ve her şey olması gerektiği gibi oluyor. sende bu olumlamayı kullanabilirsin. nympacım herşeyden önce BEN demeyi öğrenmeliyiz. ben varım evrende var olduğumu kabul ediyorum. ben beni seviyorum ve beni evren olduğum gibi kabul ediyor ve sevgiyle kucaklıyor bende sevgiyle sıcacık duyguların hayatıma yerleşmesine izin veriyorum. açılıyorum,sevgiyi aşkı seçiyorum ve bana gelmelerini onaylıyorum. tüm güzel enerji harikalar yaratmak için bana doğru koşuyor. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI evet ben de karnım burnumda dolaşıyorum:) geçecek. daha iyiyim evet. somut değişimler beklentisine girmeden kendimle barışık olmayı deniyorum. son giden beyfendiyle çok sık görüştüğüm arkadaşım arkadaşlar. dolayısıyla çok sık adını duymak zorunda kalıyorum dolayısıyla sarsıyor beni. buna bir çözüm bulmam gerekiyor. dün arkadaşıma onunla dertleşmek istediğini söylemiş ben konuyu kapattım hemen. doğru mu bilmem ki yaptığım kaçmak yerine yüzleşmem gerek değil mi? bilemedim.ama beni mutsuz ediyor napim. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI selam kontes. bir şey itiraf etmeliyim. daha önce söylemedim çünkü motivasyonunu kırmak istememiştim çünkü bu türden şeyler duymak beni rahatsız ediyordu. ama sonra senden hiç bir şey saklamadığımı ve saklamam gerektiğini düşündüğüm için söylermeye karar verdim. zaman zaman bu çalışmayla ilgili şüpheye düştüğüm zamanlar olmuştu hatta daha dün bile. sanırm dalgalanmalarımla ilgili bir durum. ama bu gün öyle düşünmyorum çünkü her gün bunun aksini deneyimleme durumum oluyor aslında. herşey yavaş bir ritm de ama güçlü ve sağlam bir şekilde ilerliyor. sadece benim gören gözlerimi her gün biraz daha açmam gerekiyor. kontes biliyor musun, biz ikimiz sen ve ben çok ama çok iyi oluyoruz:)) iyi ki varsın. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI nympacım ilk önce sana eski vatandaşa hakkında denyimimi anlatayım. bundan önceki eski vatandaşla aynı işeyerinde çalışıyoruz ve ortak arkadaşlarımız var. ondan bişeyler anlatıkklarında ben çok etkileniyordum bir zamanlar çünkü üstünden zaman geçmemişti çok yeniydi ve onlar anlatırken hiç susturmadım hep anlatılanları dinledim ama yorumda yapmadım. ona cvp hakkı doğmaması için. sen sussturmakla bence yanlış yapıyorsun.sus çünkü canım acıyor onu duymak istemiyorum bilinçaltıma göndermeye çalışıyorum düşünceni beden dilinle uyguluyorsun. o konuşmasa başkasından duyacaksın. bırak konuşsun sana onu anlatsınlar ki sen ne kadar güçlü olduğunu gör. yüzleş ona olan duygularınla inan çok iyi geliyor,anlatmaları sende bıraktığı izi tespit emene çok iyi kaynak oluyor. sendeki ne ?ayrılık acısı?boşluk? zamanını ona bağlamak? .... bunun gibi birşeyler ortaya çıkıyor ve diyosun ki ona olan duygum buymuş canımı acıtan buymuş,ve ben eski vatandaşı günde hiç olmasa 3 kere görüdyorum. önceleri çok kötü oluyordum. nedenmiş biliyormusun boşluğumu doldurmuş,birilerinden güzel söz duyma ihtiyacıma karşılık vermiş peki bana bu kadar yetermiydi ? HAYIR. işte bunu anlamamı sağladı.kaçma yüzleş canın acıyor ama sonra hiçbirşey hissetmiyorsun. şimdi yanımda diğer arkadaşla sohbet ettiği zamanlar oluyor. hiç tınnımıyorum. ben değiş o kaybetti. ben doğru seçim yaptım ve bu seçimimden mutluyum. bunu görmem kolay olmadı tabi. şimdi sende bunu yap,bırak izin ver konuşsunlar,hem sen daha rahat olacaksın hemde karşındaki ay onla konuştuk biliyorum duymak istemiyorsun ama.... gibi safsatalarla sinirini bozamayacak. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Alıntı:
bu tür şeyleri bende duydum nympa ama şöyle düşündüm herkesin beklentisi farklıdır. her kişi farklıdır. sen odunum parası diye inat edip halen niye bana etki etmedi diye beklersen bu telkin değil hiçbir şey işe yaramaz. bu telkinler bizdeki eksiklikleri açığa çıkardı. şimdi bunları nasıl telafi edip,değiştirebilirize odaklanmak lazım. kişilik değişmez elbet ama kötü huylar törpülenebilir. şimdi bu telkinlere odaklı değilim ben. beklentilerle dinlemiyorum.relaks akışa bıraktım kendimi, ne yapacaksa zaten yapar,yapmasa bile bendeki sinir duygusunu aldı,kolay sinirlenen biri değilim zaten ama kızdığım şylere kızmadığımı söylüyorlar bu ara. birşey bekleme öylesine dinle. elbet etkisi olacaktır.birde deneme bazen bişeyler düşünüyorum basit şeyler. mesela geçengün hamurişi olsa evde diye hayal ettim. akşam yemeğinde dedim çayla felan. annem eve gittiğimde hamurişi yapmıştı. imgeleme gibi birşey yani.e bunu yapabilen insan diğer istekleri içinde güzel şeyler düşünürse olabilir demek. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Hint felsefesinin 4 kuralı... KURAL 1: "Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler. KURAL 2: "Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile değiştiremeyiz. 'Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı' gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir." KURAL 3: " İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır. KURAL 4: "Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir." |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI günaydın kontes. iyi olduğunu hissediyorum sanki daha güçlüsün ve kararlı. yazdıklarında her zamanki gibi çok haklısın. seni okurken farkına vardım ki bu kadar beklenti içinde oluşum mükemmelliyetçi tavrımdan kaynaklanıyor anladığım kadarıyla. bu inanç da varmış bende. illaki herşey tam ve eksiksiz olacak. önceden olsa bunun için stres yapardım üzülür ve yarım bırakırdım nasl olsa işe yaramayacak mükemmel olmayacak gibi. ve geçmiş hayatımda da bu şekilde tavır gösterdiğim bir çok durum olmuştu. bu gün ikinci 3 günlük aradayım ve şimdiye kadar olan durum bir çok farkındalıklar yaşıyor olmam. mesela hiç bir şeyi unutmamak gibi. bana acıda verse üzse de unutmamaya çalışıyrum. geçmişte yaptığım en iyi şey buydu unutmak. ama bu unutma değil sadece bilinç altıma gömmek. ve öyle derin gömmek ki çok iyi ve çok güçlü olduğumu sanmak. ama artık öyle değil, yemezler artık yani:) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI akışına bırakmayı ve beklenti içinde olmamayı öğreniyorum. sen yazdıktan sonra, tesadüf değil eminim bununla ilgili bir iki yorum daha okudum burda ve cevaplarımı aldım. kesinlikle sorduğum soruların cevapları geliyor bana öyle yada böyle. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI günaydın nympa en büyük sorunu keşfedip çözmeye başlamışsın. "bilinçaltına atma" çok sevindim bu durma. ben daha iyiyim ikinci yarının 5. günündeyim. dediğim gibi artık takip etmiyorum birşeyleri. iyiyim sanki daha umursamaz ve rahat olduğumu hissediyorum |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI günaydın kontes. dün yazamadım hiç yoğundum biraz. ikinmci aranın son günü bu gün. tuhaf bir ihtiyaçla dün haytına sevgi doldur ve kendini sev telkinlerini dinlemek istedim tuhf bir istekle ve bu itek bu gün de var dün dayanamadım dinledim ve bu gün de zor tutuyorum kendimi. dalga geçmeye başladım kendimle bende de tuhaf bir umursamazlık var ve çok az da olsa gerginlik. çabuk sinirleniyorum ama geçiyor hemen. sen nasılsn? |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI ben çok zor bir gece geçirdim. resmen kilitlendim.sıcak su torbalarıyla sabahı ettim. bugün onun yorgunluğu var. dün gece çok ilginç bir şey yaşadım. hayatımın ters gitmeye başlaması on sene önce yaşadığım bir ilişkiden sonra başladı. ve evrenin yasalarını okurken bir şey kalmıştı aklımda dün şimşek gibi çaktı beynimde bu söz.sen ya kurbansın ya katil. kimin katili oldun ki şimdi aynı durumda kurban durumuna geçtin ve bunu kabullendin diye birşey vardı.yani geri dönüşüm sen kime bu duyguyu yaşatıp gönderdin de şimdi o sana geri döndü. işte bu sorunun cevabını buldum. bu ilişkide ben katildim. aldatılmıştım ve bunu öğrendiğimde terk ettim. fakat şunuda çok iyi biliyordum karşımdaki beni deliler gibi seviyordu. ben bunu umursamadım. aldatmadan önce bana sürekli söylediği birşey vardı. biz evlenecekmiyiz.beni terketmeyeceksin dimi. hep bu soruyu soruyordu.bende ona karşı sevgi besliyordum. ve hep gözlerinde bu sevgiyi görüyordum. ama aldatmıştım ve karşı taraf hamileydi. başka şansım yoktu. çok üzülmüştüm. ama farkettim ki ben ona bu duyguyu yaşattıktan sonra ilişkilerimde aynı şeyi yaşamaya başladım. şimdi ben kendime soruyordum her ilişkide acaba evlenecekmiyiz,terkedilirmiyim. dün facede birden aklıma geldi o napıyor acaba bir aratayım facede dedim ve buldum evlenmiş çocuğu vardı. sayfada beni şoka sokan bir parçayı gördüm. bizim şarkımızı koymuştu. ve her paylaştığı şarkı yüreğime sor,unutamıyorum,atamıyorum,aklımdan çıkmıyorsunlarla doluydu.seni kalbimde yaşatıyorum gibi sözler. bu bende şok etkisi yaptı. halen beni unutamamış ve yaşıyordu. işte geride bıraktığım bu duygu çöküntüsü bana dönüyor diye düşündüm. ondan ayrıldıktan sonra hep bu duyguları yaşadım ilişkilerimde. gözlerim doldu çok kötü oldum. ben bunu yapacak kalpsiz bir insan değilim. ama farkında olmadan yapmışım. 10 sene sonra anladım. ne düşüneceğimi bilemedim.şaşkın şokta ve boşluktayım nympacım. sen ne dersin bu duruma. yorumunu merakla bekliyorum canım. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Tatlı kontes, açkçası yazdıklarını dün okudum ama yazmadım. iyice düşünmek istedim, tartmak istedim, kendi deneyimlerimi düşünmek istedim ki sana en doğru şeyi söyleyebileyim diye çünkü bunun senin ve benim için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. düşündüm evet ama ben sanırım seni haklı buldum kontes. sonuçta ortada bir aldatılmışlk söz konusu. ha şarkıda dediği gibi aşk herşeyi affeder mi? belki ilişki biter ama o kişiyi affederek. ama tatlı kontes biz bunu şimdi biliyoruz ama o zamanlar değil. yni affetmenin ne kadar özgürleştirici bir duygu olduğunu.yani nasıl desem bana göre o vakitler verdiğin tepki doğru bir tepkiymiş ama çok kızmış ve affetmemişsin onu ki, evrenin yasalarıyla ilgili yazlanalr doğruysa bu sana geri dönmüş. ama sana bir şey söyleyeyim mi kontes artık bitti:) evet artık senin için de benim içinde bu türden duygusal travmalar bitti. neden biliyor musun? çünkü farkına vardık, anladık ve bitti. inan bana.artık geçmişte yaşadğımız duygusal travmaları yaşamayacağız. sana bir şey anlatmak istiyorum neden böyle konuştuğuma dair.umarım burdasındır ve yazdıklarmı görürsün. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI geçen hafta son giden beyfendi geri döndü. bunu sana yazmadım çünkü ne kadar iyi bir şey bu ne kadar değil bilemiyorum, ya da belki seni bu durumla ilgili sıkmak istememişimdir bilemiyorum ama özellikle yazmadım. tabi içimden senden hiç bir şey saklamamam gerektiğine dair baskıcı bir durum var ama zamanını beklemem gerektiğini düşündüm ve zamanı da senin yazdıklarının akabinde gelen zamanmış şimdi anlıyove anladrum. herşey oması gerektiği zamandan ve olması gerktiği gibi oluyor. beni aramasından bir gün önce evdeydim ve iyi hissetmiyordum onunla ilgili olarak. sonra düşünmeye başladm. madem karşımızdaki insan bizim aynamız, madem biz karşımızdaki insanlara bu rolleri veriyoruz ve onlarda oynuyorlar ve başımıza gelen herşeyi biz yaratıyoruz nedir dedim benim yaptığım ve düşündüm.onun tarafından sürekli değersz hissediyordum. yani o ne kadar reddetser de içimden bu hissi atamıyordum ve kendimi değersiz hissettiriyordu bana. ve birden anladım ki aslında bezi, n değer vermiyormuşum ona. cidden sanki bir şimşek çaktı kafamda evet aslında ben değer vermedim ona. eğitim seviyemiz, farklılığımız ve benim çevrem ile onun çevresi benim yaşanmışlklarım ondan daha fazlaydı ve ben farkında olmadığım bir kibirle, içten içe hak ettiği değeri vermedim ona. ve bu bana yansıdı.bunları düşündüm. çok büyük bir içtenlikle özür diledim ondan ve kendimi affettim. ve ertesi gün aradı beni. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI nympa çok şaşırtıcı yazdıkların. demekki gerçekten affetmeyi başarabilmişsin ki aramış seni.çünkü benden önce telkin dinleyen arkadaşlarım bana eskilerin geri döndüğünü ama artık onların istemediğini söylemişti. sende onlarda affetmeyi başardınız demekki ki dönüyorlar. buda bizdeki şu yargıyı siliyor bence. hani çok dinledim ama işe yaramadı diyenler var ya demekki işe yarıyormuş sen değişmeye başlamışsın. ben daha dilimde söylüyorum ama öfkeyi tam olarak yenemediğim için bunu yaşayamıyorum demekki. biraz önce eski vatandaşla karşılaştım dışarıdan çok sakinim ama onu gördüğümde azda olsa sinir ve öfke içimde yeşeriyor.bunu ona hissettiriyorum gibi geliyor. senin eski bey niye dönmüş ne dedi aradığında. merak ediyorum geri dönüşlerde neler söyleniyor o açıdan soruyorum. buna cvp vermek zorunda değilsin. açık olman beni çok sevindiriyor inan bende sana karşıı öyleyim ve bugün baktım durdum buraya neden yazmadı acaba diye. seninle paylaşmaya o kadar alışmışım ki. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI canımsın teşekkür ederim samimiyetine. elbette cevap veririm sana çok da sevinirim sorularına. o aradığında müsait değildim konuşma için dolayısıyla havadan sudan konuşabildik sadece ve ben yine kızgınlığımı öfkemi söyleyemedim ona. hatırlar mısın öncekinde de böyle olmuştu ve ben yine söyleyememiştim içimdeki öfkeyi kusamamıştım.şimdi de öyle oldu. ertesi gün sabahın köründe aradı iki kez açmadım telefonu üçüncüsünde kapının önündeydi kapıya gelmiş. bana söylediği seni çok özledim, sensiz olmuyor galiba. çok konuşkan bir adam değildir nitekim yine konuşmadı aslına bakarsan ben de sorgulamadım, istemedim sorgulamak. egom öne çıksın istemedim. değilmi ki ben o yokken acı çektim, neden egom uğruna sorgulayayım ki dedim kendi kendime.onu affettiğimi kelimelere dökmedim yani akışına bıraktım. işte böyle. ama şimdi de aklımı kurcalayan başka şeyler var onunla ilgili:) acaba diyorum eskisi gibi kendimi üzecek ya da evhamlanacak şeyler mi arıyorum kendime:) ama bak farkına varıyorum akabinde hemen:) peki sen bu son beyfendi ile ilgili sorguladın mı kendini. içten içe ona ne hissettiğine dair bu önemli sanırım. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI çok ilginç hep olmasını istediğim birşey bu benim. dönsün ve bunu desin. ama olmadı hiç. sen ona öfkeni söyleyemiyor değilsin. artık öfkenin nedenini ve nasıl kontrol edeceğini öğrendin. affetmeyi öğrendin. affettiğin için dilin söylemek istiyor ama beynin buna gerek duymuyor. isteyen sen değilsin dilin. buda gelişme gösterdiğinin belirtisi. çok mutlu oldum bunları duyduğuma. yanlız son satırlarını tam anlayamadım.sen bu vatandaşa bir şans dahamı verdin. seni üzmesinede sen izin verirsin mutlu etmesinede bunu unutma.benim bu bey sondan ikinci canım :) çok sorguladım üzüntüsünü en az 6 ay atamadım.sorduğumda sevgi değildi ona hissettiğim boşluk ve boşlukta dolduran kişiydi bunu 6 ay sonra anladım çok acı çektim ama. şimdi iyikide çıkmış hayatımdan diyorum. seninki gibi çevre aile çok farklıydı.hayata bakış açımız çok farklıydı. birde bendeki onu unutamamadeğildi deneyimsizlik tecrübesizlikten kaynaklanan üzüntüydü.sanıyordum ki beni hiç üzmeyecek.haddinden fazla hayal kırıklığı yaşattı rol yaptı. belkide beni ona karşı öfkelendiren dürüst olmayışıydı. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI akşam giremeyebilirim canım akşam yazamazsam merak etme yarın sabah cevap yazarım. girme fırsatı bulursamda yazarım birazdan çıkıyorum. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI canım tatlı kontes. hep istediğin bu şey yani sana dönsün ve bunu sana söylesin. bunu sen mi kalbin mi yoksa egon mu istiyor.bunu tatlılıkla düşünür müsün bir kes daha benim için. başta ben gururumu tamir etmek için istiyordum ama baktım ki bu konuşan ben değilim egom. sonra ona yeteri kadar saygı duymadığımı farkettiğimde önce ondan özür diledim sonra kendimden ve affettim kendimi. ve cevabını vermişsin aslında bak ona duyduğun sevgi değilmiş ki ondan sevgi bekleyesin. bakıyorum ve seninle aynı şeyleri yaşadığımıza bir kez daha tanık oluyorum. çok şaşırtıcı. sanırm sen de benim ki aslında onu kendine layık bile bulmamışsın ki. ben yaptım bunu evet ona haksızlık ettim ve haksızlığı da yedim karşı taraftan:) ona ikinci bir şans verdim sanırım evet ama kızmadan, intikam duygularıyla değil. ona ikinci bir şans verdim evet ama temkinliyimde aynı zamanda. şimdi şunu sorguluyorum ve dikkat ediyorum. kendimi iyi hissediyorum mutlu hissediyorum ama bu onun dönüşüyle ilgili olmamalı. yani dış aşartlara bağlı olmaksızın mutlu ve iyi olmalıyım yoksa hiç bir şey sonsuz değil. ben zaten mutlu olduğum için mutlu olmalıyım. benim mutluluğum bir başkasınn varlığna bağlı olmamalı ve değerim de. Abdullah beyin bana verdiği bir olumlama vardı.yetişkin ilişkisi yaşamayı seçiyorum, ben zaten olduğum halimle mutluyum şeklinde. özür dilerim karışık yazdıysam anlatamadığım bir yer olursa bana yaz emi.senin mutluluğunu seçiyorum tüm kalbimle. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI "hep istediğin bu şey yani sana dönsün ve bunu sana söylesin. bunu sen mi kalbin mi yoksa egon mu istiyor.bunu tatlılıkla düşünür müsün bir kes daha benim için." demişsin ya çok iyi biliyorum ki egom için.kırılan gururum için. ben onu kendime layık görmedim başlarda evet ama sonra yanlış düşünmüşüm aman seviyor seviliyorum işte diye değer vermeye başladım hemde çok değer. ama birşeyi unuttum kendime değer vermeyi.ailede olduğu gibi ilişkimdede kendimi ikinci plana attım. karşımdakine çok değer verdim. olsun,aman herşey dört dörtlük değil oda olmayıversinler arka arkaya geldi.bunu ilk defa yaptım ama. demekki kendimi değersiz yoksaymada tavan yapmışım. :) "kendimi iyi hissediyorum mutlu hissediyorum ama bu onun dönüşüyle ilgili olmamalı. yani dış aşartlara bağlı olmaksızın mutlu ve iyi olmalıyım yoksa hiç bir şey sonsuz değil. ben zaten mutlu olduğum için mutlu olmalıyım. benim mutluluğum bir başkasınn varlığna bağlı olmamalı" demişssin. çokta güzel demişsin.işte ben burada da dengeyi kuramadım hiçbir zaman. hayatımda biri yoksa hep mazlum,kendi halinde.ne çok keyifli ne çok üzgün orta halli oldum. hayatıma biri girince gözler ışıldamaya başladı,aman bir sevinç bir sevinç erkenden uyanmalar,aynada güzel görmeler. bunlar hep bir şarta bağlı oldu bunu bildiğim vede kızdığım halde.gittiklerinde de büyük hüsran oyuncağım elimden alındı çünkü.bu bende kemikleşti nasıl değiştireceğim bilmiyorum. son bir haftadır buna taktım. hiçbirşey yokken varolduğundaki sevinci yaşa. kendinle flört et farzetki seni çok mutlu eden bişey var hayatında diyorum kendime ama hep düşünürken gözlerim soluklaşırken buluyorum kendimi. aşamadığım çok şey var.umutsuzlaşıyorum bir anda o kadar dengesiz oldumki bir an ohh herşey çok iyi olacak diyorum bir saat geçmeden hiçbir şey işe yaramıyor boşuna uğraşıyorum diyorum.silkelenip kendime gelemedim bir tüürlü mızmız uyuz gibi dolaşan biri oldum. telkin etkisimi bilmiyorum artık ha geçti ha geçecek diyorum. ama gözlerimdeki mahmurluk yüzümdeki durgunluk gitmiyor buda çok snirimi bozuyır. birde şu kafamı toparlaymama. bak nerden girdim nereye geldim. ay geldiler gene bana. iki saat önceside pırpırdım nasıl işse bu . |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Ben de aynı süreçteyim. Ben de aşık olduğum birini çıkardım hayatımdan. Çok zorlu bir süreç, seni çok iyi anlıyorum. Ama hayatın bize neler lütfedeceğini bilemiyoruz. Belki de çok daha iyisi için bizi buralara getirdi. Bence sabırlı ve sakin kalmaya çalış, gerçekten zor biliyorum. Ama akış herşeyi yerli yerine oturtacaktır. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Nympa merhaba, Affetmeyi nasıl başardın? ben hala öfke içindeyim, hem ona hem kendime karşı... Ve ben de affedip ondan özgürleşmek istiyorum ama yapamadım bir türlü Beklenti mi, kırılan gururum mu buna sebep bilmiyorum. Senin deneyimlerine ihtiyacım var arkadaşım... |
sen merak etme heşey yoluna girecek. yine dalgalanma yaşıyosun geçecek. bak önünde ben varım. senden bir kaç gün öndeyim ben biliyorsun. ben de de hala oluyor dalgalanma ama süesi çok kısaldı ve şiddeti. kendini affet onun hakkında öyle düşündüğün için sona onu affet. heşey yoluna giecek. |
|
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI yine dalgalanma yaşıyosun geçecek. bak önünde ben varım. senden bir kaç gün öndeyim ben biliyorsun. ben de de hala oluyor dalgalanma ama süesi çok kısaldı ve şiddeti. kendini affet onun hakkında öyle düşündüğün için sona onu affet. evet affetmeyi öğreniyorum.affetmeye hazırım ve evren beni affetmem için destekliyor bende bunu onaylıyor ve kabul ediyorum. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI :) işte benim kızım:) tatlı kontes emin ol başaracağız. senin huzurlu olmanı seçiyorum:) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI bu arada az kalsın unutuyordum. sana bi link göndereceğim okur musun lütfen, bana çok mantıklı ve kolay geldi. aklına yatarsa eğe burda tanıdığım dünya harikası bir akadaşım bana mp3 lerini yolladı istesen sana da yollarım:) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-teknigi.html |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Nympa, Konstes Su biliyorsunuz ben de aynı süreçten geçiyorum. Affetme konusunda dilim söylüyor ama kalbim maalesef henüz hazırlanamadı:) İnanıyorum ki bunu başarıyoruz, başarmayı istemek bile yolun yarısı arkadaşlar. Pes etmek yok:) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Önce niyet edin affetmeye gerisi sizin için en hayırlı oacak şekilde gelecektir. Geçmişimde yaşamış olduğum olumsuzluklar için hem kendimi hem de bunları yaşamış olmama neden olan herkesi tek tek affetmeye niyet ediyorum deyin. Bazen rüyalarda bazne bu dünyada yüzleşiyorsunuz. Ya size haberi gelir. Ya rüyanızda görürsünüz. Ya da yolda karşılaşırsınız. Ben affetmeye niyet ettiğimden beri zaman zaman bu tarz şeyler yaşadım hala da yaşamaya devam ediyorum. Şaşkınlıkla izliyorum ne çok affedemediğim şey varmış bilinçaltına ittiğim diyorum. Her birini yaşadığımda binlerce kez şükrediyorum. Her bir affediş özgürlüğe bir adım daha yaklaşmak demek benim için. Sonunda tamamen özgür olmayı seçiyorum. |
nympacım linki açtım ama kafam çok dolu okuma gücüm kalmadı reiki ilede uğraşıyorum ben seneler önce eğitimini almıştım.çok az yoğunlaşabildim. şimdi onun detaylarına inip okudum. senin linke yer kalmadı. en kısa zamanda bakacağım o sayfaya. |
|
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Rüyaları hatırlamanın en iyi yolu baş ucunuzda bir kağıt ve kalem bulundurmak ve rüyayı uyanır uyanmaz yazmak. Hiç hatırlamıyorsanız tabi bu yöntem işe yaramaz. Anlamdıramadığınız şeyler anlatımımdan kaynaklanıyorsa sorabilirsiniz tekrar. Açıklamaya çalışırım. İçinizde cevaplarını aradığınız sorulardan kaynaklanıyorsa yine sıkıntı yok soruların cevapları er ya da geç gelecektir. Sormaya devam edin ve gelen cevapların farkında olmaya çalışın. |
|
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:09 AM. |