Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620435)

nympa 10-03-2012 11:15 AM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI
 
Tatlı kontes kendimi nasıl affettitrebilirim sana bilemiyorum. bilgisayarla ilgili teknik sorunlasr yaşadım ve uzun zaman oldu giremedim nete.hergün aklımdasın ama bende merak ediyorum seni çok.

nympa 18-03-2012 10:03 AM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI
 
artık hiç görüşemiyoruz neler yapıyorsun iyi misin merak ediyorum seni

nympa 24-03-2012 10:20 AM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI
 
Kontes hala seni bekliyorum seni kaybetmek istemiyorum. artık yazmayacakmısın bana. güzel haberlerini vermeyecekmisin bana. kalbim seninle.

nympa 26-03-2012 10:03 AM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI
 
Tatlım senin gelmeni bekliyorum gelene kadar da hiç bir yere gitmiyorum:) ben taaa en başından başladım tekrar. suçluluk ve ego güçlendirici ile. sonrasında tekrar kendi telkinlerime döneceğim. hayatımın bir parçası oldu telkinler. dalgalanmalarım yok ama bu kez ve ben çok rahatım. hayatımda henüz köklü bir değişim yok sanırım zamanı var. hala maddi anlamda sorunlar devam ediyor. duygusal hayatımda da bir değişiklik yok henüz ama ben bu halimle de çok mutlu ve huzurlu hissediyorum kendimi ve sanırm asıl önemli mesele de bu. ve ben bundan sonra deneyimleyeceğim elle tutulur gelişmeleri.kendimi olduğum gibi kabul ettim ve seviyorum kendimi. ve tabii seni. özledim çabuk gel olur mu.iyi haberlerinle birlikte:)

kontes su 29-03-2012 12:23 PM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI
 
nympacım merhaba,
iş yerinde yoğun stresli bir dönem yaşadığım için buraya girme imkanım olmadı ama aklımda hep sende kaldı. ben telkin dinleme fırsatı bulamadım hiç. iş yoğunluğundan dolayı. ilk fırsatta dinleyeceğim. senin iyi olduğunu duymak mutlu etti beni. bu ra çok girebilirmiyim bilmiyorum ama takipteyim canım.

şayan 10-04-2012 10:23 PM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI
 
merhabalar

son durumunuzu merak ediyorum. Ben de yeni başladım dinlemeye 8 gün oluyor fakat suratım beş karış bu durum geçici mi??

nympa 23-04-2012 03:53 PM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI
 
seam kontescim çok özledim seni. buda olmak çok güzel çok seviyorum bu siteyi. ama bir süredir giremiyorum ben de yoğunluktan. kontescim hayatımdaki somut değişikliklerden başlayayım önce.artık bir evim var.oğlumla birlikte yaşayabileceğim güzel bi evim oldu ailemin desteği sayesinde. ve biliyor musun Abdullah beyin bana verdiği olumlamalardan biriydi ailemden destek görmekle ilgili kendime koyduğu engeller vardı. bunu aştım artık. aslında sadece ailemle ilgili değildi bu engellerim destek almakla ilgiliydi herkes ve herşeyden. artık bunu değiştirdim vermekle kalmıyorum artık almaya ve kabul etmeye başladım ve sonuç ortada. artık hayatım daha kolay.kendimi kontrol ediyorum zaman zaman nasılım diye.ve her seferinde iyiyim yanıtını alıyorum. mutluluk ve huzur bizim elimizde tatlım.kimse vermiyor onu bize biz alıyoruz. bu sadece ve sadece bize bağlı.şundan eminim ki ve sanada nacizane tavsiyemdir iyi mutlu ve huzurlu olma durumunu sakın ama sakın dış şartlara bağlı kılma.bu tamamen seninle ve benimle ve bizimle ilgili.ve şu bir gerçek ki sen değişirsen dünya da değişiyor.şimdiki hedefim yeni bir iş.maddi ve manevi yönden beni desteklayacek tatmin edecek ve gerçek potansiyelimi ortaya koyabileceğim bir iş istiyorum.ve burdan bunu dile getirerek de enerjimi yolluyorum bu isteğime. ve seninle ilgili güzel gelişmeleri, okumayı diliyorum burdan. sevgiler tatlı kontes.

BURRR 30-05-2012 11:22 AM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI
 
ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI İLE YENİ TANIŞTIM. ANCAK SENİN SON DURUMUNU ÇOK MERAK ETTİM NYMPA. :)

_pretty_ 19-09-2012 01:25 PM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI
 
Merhaba Kontes su ve Nympa başından itibaren okudum yazılarınızı,çok samimi ve içten.Yaşadıklarınızı burdan içten bir şekilde paylaştığınız için çok teşekkürler.Bende Çekirdek inanç için çalışma yaptıracağım.Sizin yaşadıklarınızla sonuçların olumlu olacağına inanıyorum,tabi mucizelerde beklememek gerekiyor anlaşılan,devamında epey bir çaba göstermek gerekiyor.Güzel ve Mutlu bir hayat için değer bunca emeğe ve sıkıntıya.Umarım eskisi gibi daha yoğun bir şekilde duygularınızı paylaşırsınız ve bizde burdan takip ederiz.Sevgiler. ttli3

sweeet 22-09-2012 06:54 PM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI
 
Son durumları ben de merak ediyorum ama içimden bir ses iyi olduklarını söylüyor. :) Ben onlar için bundan sonra ne yaşarlarsa yaşasınlar atlatacaklarına ve istedikleri her şeyi başarabişlecek güçte arkadaşlar olduklarına inanıyorum. Daha niceleri var burada ve daha niceleri olacak. İsteyen herkez bu yollarda ilerlemeyi başarabilir. Bizler yol arkadaşıyız burada ve paylaşmak çok güzel. Herkesin yolu kendine özel. Hayat en güzel şekilde yaşamaya değer.

Mutlu günler dilerim.

Sevgiler.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.