Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=6177)

hayatimdegisti 13-11-2008 02:20 PM

Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat'

Alıntı:

çiçeğim Nickli Üyeden Alıntı
Benim şansım binde bir insanın başına gelir arkadaşlar saat tam 11.00 de işteydim ve kimsecikler yoktu ofiste sevincli,patronum şehir dışındaydı dünden,arada bir kardeşleri gelir açardı ama onlarda gelmemişler bugün,bir diğer arkadaş dağıtımdaydı uğramamış ofise ki arardı,gelip ben açtım ofisi biz patronla beraber toplam 3 kişi çalışıyoruz az olmanın yararlarıda varmış ya olsalardı da çok fazla problem olacğını zannetmiyorum insanlık hali ya uyuyakalmışım girlhaha dimi ama sanki herzamanmı uyuyakalıyoruz sevgili perilice ama bak senin durumunda olmak istemezdim bölge müdürleri falan aa34

" Patron siz geç geldiğinizde işe erken gelen kişidir" diye bir tanımlama vardı. terli345
Siz bu tanımlamayı bozmuş oldunuz.... actionsmile

çiçeğim 13-11-2008 02:38 PM

Evet sanırım öyle oldu Atakan Bey aa34 ama iyide oldu hani

perilice58 13-11-2008 02:52 PM

girlhaha evet olmanı istemezdim ama iyi atlattım günü hatta günüm şu anda harika gidiyor

stubborn 13-11-2008 04:12 PM

Canım ciceğim..iyikide varsın ıyıkıde tanıdım senı..seni ve meelegımı...bılıyorum bundan sonra herşey guzel olacak..ınanıyorum...ben gokhanı benı gerçekten sevdıgını hısetmeyı seciyor ve onaylıyorum ...nasıl krzm67 krzm67 krzm67

çiçeğim 13-11-2008 04:31 PM

Canım sende iyiki varsın herzaman yanındayım ben ve meleğin olumlama süper sen süpersin herşey güzel olacak kiss3 kiss3 kiss3

stubborn 13-11-2008 09:10 PM

Elektrıgını hısetmek cok guzel arkadsım...senın dugunle benımkını aynı zamandamı yapsakki:)))nedersın puhahahaha cilgin897 cilgin897 cilgin897

çiçeğim 14-11-2008 02:24 PM

Merhaba hayat; bugün kırıklığım var biraz bu aylarda ve yağmurlu havalarda alerjim şiddetleniyor,kendimi çok halsiz ve yorgun hissetmeme sebep oluyor.Acayip bi hastalık astım alerji bazen bu zamanlarda gripmiyim alerjimi anlayamıyorum,sinirli oluyorum,üşüyorum,nefes alamıyorum bi tuhafım şaşkın kısacası hiç keyfim yok bugün sevgili hayat Hayal abla sesimi duyarsa şifalarını kabul edebilirim en içten sizlerinde tabi sevgili arkadaşlar...Umarım çabuk atlatırım kiss3

çiçeğim 14-11-2008 02:32 PM

Harikasın ablacım hızır gibisin inanki çok sağol, dunk56 tabi ya eft yapayım ben,halsizlikten,miskinlikten aklıma gelmedi bile kocaman öpücükler benden sana hayal ablam enerjilerinle süpersin. kiss3 kiss3 kiss3

Mustang 15-11-2008 09:04 AM

Bence de EFt yap ben bak bu sene ıhlamur içiyorum ve ilkbahardan beri alerji sorunu yaşamıyorum yadığım anda iki üç tur EFT yapıp hallediyorum.Sanada tavsiye ederim.

stubborn 15-11-2008 10:12 AM

Çiçegim gunaydın bugun superımmmm...sen nasılsınnnn...hersey çok guzell degımlı puahahahah cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 PM.