![]() |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' canım benim selamlar hayırlısı olsun bakalım düğün tarihide belli oldu ise gerisi çorap söküğü gibi gelir ama işiniz çok ev döşenecek eşya alınacak ,gelinlik,damatlık kınalık ,eğer eşya almadı isen sana tavsiyem kendi zevkine göre al bide kendi eviniz olmayacaksa düğünden iki ay önce evi tut çünki inan anca yerleşiyor kısmetse geliriz be canım eşimlede karşılıklı geçer oynarız biz eşimle iyi ikili oluyoruz derty uy897 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Evet ablacım şimdiden eşya stresi başladı,kendi evimiz olacak kirada değiliz yani,ufak ufak başladık eşya almaya kimseyi karıştırmıyoruz kendimiz beyenip kendimiz alıyoruz yani bugüne kadar hep öyle oldu nişan alışverişleri falan öyle pek yok etrafımızda zevkimize karışacak uyumluyuz anlayacağın aile açısından herşey kolay ve güzel olur inşallah Allah yuva kurana yardım edermiş, öyle derler ya hep yardımcımız olsun rabbim,,,kısmet olsunda gelin be ablam 8977 oynayalım şöyle uy897 derty öpüyorum |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Canım hayırlı uğurlu olsun . Bütün güzelikler sizlerin olsun . Mutlu mesut hazırlıklarınızı tamamlayın. |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Canım çok sağolun,böyle mutlu günlerde bu mutluluğu sizlerle paylaşmak güzel olan,hepinizi çok seviyorum kocaman sevgiler ve öpücükler kiss3 Herşey gönlümüzce olsun hepimiz için 96 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Sevgili çiçeğim, Allah tamamına erdirsin canım. Müstakbel eşine ve sana uyumlu, huzurlu ve mutlu bir yuva diliyorum şimdiden... |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Alıntı:
zihnimin rahatlması ruhumun dinlenmesi lasım .. eft yapmalıyım , reiki yapmalıyım.. |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Günaydın, bir kere daha günaydın diyebilmenin müthiş mutluluğuyla şükürler olsun herkese herşeye,bugün güzel bir gün,bugün mutlu bir gün girlhaha Ben;mutlu olmayı seçiyorum. Ben;gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seviyorum. Ben;işimde gittikçe daha başarılı olmayı seçiyorum. Para bana kolayca geliyor. Ben parayı çekiyorum. Ben ne istersem gerçekleşir. Lütfen bunları ve daha fazlalarını benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde sağla. Teşekkür ederim... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Biz;mutlu olmayı seçiyoruz. Biz;gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seviyoruz. Biz;işimde gittikçe daha başarılı olmayı seçiyoruz. Para bize kolayca geliyor. Biz parayı çekiyoruz. blissy blissy blissy blissyBiz ne istersek gerçekleşir.....ahahahahahah blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy Bende o gunu sabırsızlıkla beklıyorum canım yaaaa...nasıl haykırırm bi bilsennnnn aynen şöle; ben evlenıoyrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmm uy897 uy897 uy897 uy897 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Evet balım biz,hepimiz için seçiyoruz. kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Bi konusamadık hee..bi senın patron bi nbenım patron bı rahat vermedı yawww nedir bu patronlardan cektıgımız bole puahahahahah |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM. |