Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=6177)

pisiii 15-11-2008 12:19 PM

Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat'

günaydın stubborn ve çiçeği bisiklet
harika bir gün sizin olsun blissy
içiniz pozitif enerji dolsun

çiçeğim 15-11-2008 01:47 PM

Heytttttttttt blissy ben geldim bomba gibiyim dünkü hasta halimden eser yok smileydance dün gece eft yaptım alerjime bugün sabah bi kalktım burnum tıkalı değil,rahatça nefes alabiliyorum,azıcık üşüyorum oda geçecek inşallah k8908
Hayal ablamın enerjilerini de depoladım tabi deymeyin keyfime uy897
Stubborncum canım seninde enerjini hissettiğim anda açtım siteyi khkh56 herşey daha güzel olacak harikasın 956k
Pisicim iyi dileklerin için sonsuz kiss3 Hepimizin için pozitif bir gün olsun.

Bugün cumartesi olmasına rağmen işler tıkırındaydı maşallah anca uğrayabildim.Aman aman iş olsunda paralar sınırsız kaynaklardan hızla elimize gelsin sevincli

yeşillim2005 17-11-2008 01:09 PM

selam canım
ya sorma kaloriferli evler hep böyle sabaha kadar boğazım kuruyor burnum tıkanıyor başım ağrıyor ne yapmalı bilmiyorum
eft ne demek valla ihtiyacım var bende yapım bahsetmişsiniz ama ne olduğunu bilemedim sigrt56

stubborn 17-11-2008 01:22 PM

Alıntı:

pisiii Nickli Üyeden Alıntı
günaydın stubborn ve çiçeği bisiklet
harika bir gün sizin olsun blissy
içiniz pozitif enerji dolsun

sagol canıom benımmmm
Alıntı:

çiçeğim Nickli Üyeden Alıntı
Heytttttttttt blissy ben geldim bomba gibiyim dünkü hasta halimden eser yok smileydance dün gece eft yaptım alerjime bugün sabah bi kalktım burnum tıkalı değil,rahatça nefes alabiliyorum,azıcık üşüyorum oda geçecek inşallah k8908
Hayal ablamın enerjilerini de depoladım tabi deymeyin keyfime uy897
Stubborncum canım seninde enerjini hissettiğim anda açtım siteyi khkh56 herşey daha güzel olacak harikasın 956k
Pisicim iyi dileklerin için sonsuz kiss3 Hepimizin için pozitif bir gün olsun.

Bugün cumartesi olmasına rağmen işler tıkırındaydı maşallah anca uğrayabildim.Aman aman iş olsunda paralar sınırsız kaynaklardan hızla elimize gelsin sevincli

harıkasın canım yaa bunları okuyunca dahada mutlu oluyorum..hersey guzel olacak bunu hısedıyorum..ve onaylıyorum canım benım

çiçeğim 17-11-2008 01:34 PM

Sevgi dolu kocaman selamlar;beklediğim haber geldi ve ben ilk hedefime ulaştım,,nişanlımla benim aldığım düğün tarihine babamdan evet cevabı geldi babam evet dedi salonu tutun dedi cilgin897
Düğün tarihi:18 nisan 2009 cumartesi,yıllardır hayalini kurduğum,mutluluğumun tamamını bulacağım gün belli oldu.Allah'ım sana şükürler olsun.Rüya gibi bir düğün olsun istiyorum.Darısı tüm bekarların ve sevenlerin başına.
Biz evleniyoruz.... uy897 derty partysmiley smileydance kiss3

perilice58 17-11-2008 01:40 PM

kiss3 canım tebrik ederim sana çok güzel günler mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun kiss3

çiçeğim 17-11-2008 01:46 PM

Teşekkür ederim canım pericim herşey gönlümüzce ve güzel olsun kiss3

stubborn 17-11-2008 02:09 PM

Harıka bır haber bu yaaa çok sevındım canım benım....allah bır yastıkta kocatsın..allahım sızı hiçbirzaman ayırmasın ınsallah..mutlulugunuz herdaim artsın....

darısı bızım basımıza tabeeee:))) s456 s456 s456bu arada 17 nısan benım dogum gunum 18 ı senın evlılık tarıhını asla unutmayacagım o yuzden krzm67 krzm67

çiçeğim 17-11-2008 02:14 PM

Aaaaaaaaa evet ya senin doğum günün 17 nisan dı ohh ne güzel işte hemen ertesi benim düğünüm cilgin897 canımmm iyi dileklerin için sonsuz teşekkürler aminn diyelim hepberaber içten şöyle bu haberin aynısını senden duyacağım günü bekliyorum ve biliyorum.18 nisan günüde kimseye söz vermeyeceğini yanımda olacağınızıda biliyorum g..... beyle sevincli,şöyle karşılıklı göbek atcaz uy897 derty
11 nisan aydında kına gecesi düğün benimde doğum günüm biliyorsun . smileydanceMutluluğumuz herdaim artsın 96

stubborn 17-11-2008 02:43 PM

Kaderımızde aynı olur inşallaaahhh seker puhahahahah s456 s456 s456 s456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:16 AM.