![]() |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Günaydın hayattttt sevincli ilk hedefime ulaşıyorum az kaldı bugün yarın açıklayacağım aa34 Ben;mutlu olmayı seçiyorum. Ben;gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum. Ben;işimde gittikçe daha başarılı olmayı seçiyorum. Para bana kolayca geliyor. Ben parayı çekiyorum. Ben ne istersem gerçekleşir. Lütfen bunları ve daha fazlalarını benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde sağla... Teşekkür ederim... kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Alıntı:
|
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Buyuk bır sabırsızlıkla beklıyoruz canım..hersey gonlunce olsun kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Canlarım inşallah hepiniz benim gibi hedeflerinize tez zamanda ulaşırsınız kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' amın canım benım....sagolasın |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Bugün işe kaçta geldim???Normalde 8.30 da iş başı yapmam gerekiyo,ben 11.00 de işteydim uyuyakalmışım aa34 yatarken telkinleri dinliyordum öyle deliksiz uyumuşumki anlatamam hiç uyanmazmı insan ya kimsede aramamış beni sad456 en sonunda nişanlımın aklına gelmişim de bari onun sayesinde uyandım işe geldim,annem yok bu aralar şehir dışında o olmayınca böyle geç kalıyorum işte ahh annecim eksikliğin şimdiden baş gösterdi agl34,neyse ofise geldim kimsecikler yok yine ben açtım anlayacağınız cilgin897 iyi oldu kimse anlamadı böyle işte sevgili hayat sabah sabah bi telaş kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' super yaa 11 de gıdıp kimsenı farketmemesı harıka:)))) |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' khkh56 tek uyuya kalan ben değilmişim sen gene şanslısın çiçek benim bölge müdürlerim geldi hemde 2 sene hiç gelmezlerdi oda denk gele gele de benim uyuya kaldığım güne denk geldi khkh56 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Benim şansım binde bir insanın başına gelir arkadaşlar saat tam 11.00 de işteydim ve kimsecikler yoktu ofiste sevincli,patronum şehir dışındaydı dünden,arada bir kardeşleri gelir açardı ama onlarda gelmemişler bugün,bir diğer arkadaş dağıtımdaydı uğramamış ofise ki arardı,gelip ben açtım ofisi biz patronla beraber toplam 3 kişi çalışıyoruz az olmanın yararlarıda varmış ya olsalardı da çok fazla problem olacğını zannetmiyorum insanlık hali ya uyuyakalmışım girlhaha dimi ama sanki herzamanmı uyuyakalıyoruz sevgili perilice ama bak senin durumunda olmak istemezdim bölge müdürleri falan aa34 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Ben;mutlu olmayı seçiyorum. Ben;gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum. Ben;işimde gittikçe daha başarılı olmayı seçiyorum. Para bana kolayca geliyor. Ben parayı çekiyorum. Ben ne istersem gerçekleşir. Lütfen bunları ve daha fazlalarını benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde sağla. Teşekkür ederim... kiss3 kiss3 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 PM. |