![]() |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Günaydınnnn,Hayat smileydance ne güzeeell bir gün tender45,hava güzel insanlar güzel cumartesi günlerinin tadı bir başka oluyo yaa blissy aşk kokuyo bugün sanki hertaraf khkh56 sanki bütün site sakinleri kıpır kıpır bugün yada ben çok enerji yüklüyüm aa34 aa34 blissy az kaldı şimdi kalkıp dans edeceğim uy897 dert partysmiley smileydance kocaman sevgiler kiss3 kiss3 Ben; mutlu olmayı seçiyorum. Ben;gittikçe kendime daha güvenli olmayı seçiyorum. Ben;işimde gittikçe daha başarılı olmayı seçiyorum. Para bana kolayca geliyor. Ben parayı çekiyorum. Ben ne istersem gerçekleşir. Teşekkür ederim. kiss3 alk78 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Aminnnn 96 128956 Yeşillim Rabbim isteyen herkese versin inşallah Her yeni gün bize bolluk ve bereket getirsin sevgiler kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Çiöeğim harıkasın... herşey çok guzel olacak ınan buna.... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Günaydın günlüğüm huzurlu ve sakin bir gün onayi, Ben;mutlu olmayı seçiyorum. Ben;gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum. Ben;işimde gittikçe daha başarılı olmayı seçiyorum. Ben parayı çekiyorum. Para bana kolayca geliyor. Ben ne istersem gerçekleşir. Teşekkür ederim... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' selam geçiyordum uğradım yanımda bir öpücük getirdim onu bırakıp kaçıyorum kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Canım ablammm bende seni kocaman kiss3 kiss3 kiss3 birde ufaklığı tabi,ne yoğun birgündü bugün işyerinde saat nasıl geçti anlamadım hesaplardan kafamı kaldıramadım b456 beynim allak bullak oldu,ama yinede güzel birgündü kocaman sevgiler oğlucuğunla sana. ttli3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Harika, bunlar senin sihirli sözcüklerin değil mi? Bir söz vardı bi yerde. Burda mı okudum acaba? Allah bize gerekeni değil, istediklerimizi veriri diye. Öyleyse sen güzeliklerle dolduracaksın hayatını. Ne kadar güzel... |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Günaydın güneşli ve güzel birgünden merhaba; k8908 uy897 partysmiley smileydance derty,sabah işe gelirken güneşin o içimi ısıtan sıcaklığından,ışığından bol miktarda enerji,sevgi ve mutluluk aldım şimdi herkese bu mükemmel karışımları gönderiyorum,gününüz güzel,işleriniz hayırlı ve kolay,kazancınız bol bereketli,yüzünüz güleç smil56,içiniz huzurlu ve kıpır kıpır olsun inşallah 96 96 khkh56 Ben;mutlu olmayı seçiyorum. Ben;gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum. Ben;işimde gittikçe daha başarılı olmayı seçiyorum. Para bana kolayca geliyor. Ben parayı çekiyorum. Ben ne istersem gerçekleşir. Teşekkür ederim... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Merhabalar link hoşgeldin günlüğüme; wave Bu sözcüklerle hepimiz güzelliklerle dolduralım hayatımızı,'Allah bize gerekeni değil istediklerimizi verir'. super ben yazmadım günlüğüme böyle birşey ama doğru ve yerinde bir söz sevdim bu sözü sevgiler kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Ben;mutlu olmayı seçiyorum. Ben;gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum. Ben;işimde gittikçe daha başarılı olmayı seçiyorum. Para bana kolayca geliyor. Ben parayı çekiyorum. Ben ne istersem gerçekleşir... supersın be cıcegım... secımlerın harıkaa...hersey cok guzel ve hızlı bır sekılde olacak.. alk78 alk78 ıstedıgmız hersey gerçekleşecekk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:24 AM. |