![]() |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Çok teşekkür ederim yeni bir hayat herkese nasip olsun böyle güzellikler kiss3 çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum, blissy iş yerinde herkes tuhaf tuhaf bana bakıyor ama y789 napim içim kıpır kıpır işte canım sevgiler güzel dileklerin için kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Hayırlı olsun uzun bir ömür mutluluklar dilerim. kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' tebrik ediyorum,enerjiniz buraya kadar yansıyor... |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' s456Herkese sonsuz teşekkürler arkadaşlar,hepinizin iyi niyetleri için kucak dolusu sevgiler kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Bu çok güzel bir haber sizleri en içten dileklerimle kutluyorum . kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Merhaba Hayat;süper bi nişan oldu uy897 sağ selamet atlattık çok şükür,o bir hafta hiç geçmeyecekmiş gibi geldi hazırlıklar, telaşlar aman eksik kalmasın yanlış olmasın derkeennn;bitti bile çok heyecanlıydım gecenin sonuna kadar, ama hiç belli etmedim y789 bizimle birlikte herkes memnundu o akşamdan sıra düğüne geldi mutluyum tender45 darısı tüm bekarların ve sevenlerin başına kucak dolusu sevgiler kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Çiçeğim kutlarım alk78 Allah tamamına erdirsin canım.Mutlu mesut kocaman bir ömür dilerim kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Aminnn canım hepimize inşallah kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Allah tamamını erdirsin canım bir ömür boyu şimdiki kadar mutlu olmanı dilerim kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' cicek tebrik ederim, hayirli olsun, hep boyle mutlu ol |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 AM. |