![]() |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' mrb çiçeğim... actionsmile Günlüğün hayırlı olsun... Umarım içindeki heyecan hiç tükenmez... blissy http://img.blogcu.com/uploads/1001re...cicek-lale.jpg |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Teşekkür ederim arkadaşlar,,,,bana söylediğiniz güzel temennilerin herbiri inşallah sizin hayatınızdada gerçekleşir.Günlüğümü önceden açmıştım ama siteye ara verdiğim zamanlarda doğal olarak yazamamıştım.Şimdi yepyeni heyecanlarla geliyorum veeee yine yeniden diyorum.............. kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' sevgili çiçeğim.. değişim ve gelişim aşamalarını bizlerle paylaşacak olduğun için teşekkür ederim.. hayatının her sayfasının; mutlulukla.. huzurla.. başarılarla dolmasını dilerim.. http://img412.imageshack.us/img412/3...51psrv5hl1.gif http://s3.rimg.info/51b22c3c7d303e8a...8af63e41aa.gifsevgiler.. |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Sevgili shamanic sizler iyiki varsınız,,,,bu site iyiki var ve ben iyiki buradayım...Böyle mutlu ve umutlu olmamın tek sebebi sizlersiniz...Evet ben mutluyum,,,ve herşey daha güzel olacak ttli3 |
Çiçeğimin günlüğü 'hayat' Sevgili günlüğüm hayat,dün kendime çekim uyguladım,,,,veeeeee sabah meyvelerini topladım,süper haberler aldım, duymak istediğim haberlerdi hayatımda yeni gelişmeler ve güzel süprizler oluyor ve içimden bir ses bana diyorki herşey benim istediğim gibi gerçekleşiyor super insanlar artık sevinçlerini yaşadıkları olumlu herşeyi benimle paylaşıyorlar....Şükürler olsun çok mücadele ettim istediklerim bana bir bir geliyor.Mutluyum ve minnettarım... tender45 Durmak yok yola devam.Hayatı seviyorum.Bana istediklerimi verdiği için teşekkür ediyorum f678h |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Merhaba hayat,,,sanırım pazartesi sendromunu yaşıyorum saat öğleyi geçmek üzere ben daha açılamadım b456 ,kolumu kaldıracak halim yok,işe nasıl geldiğimi bilmiyorum, 4897 havalarda yavaş yavaş soğumaya başladı bugün çok üşüyorum.Neyse kalkıp birşeyler karalıyayım bari içimden de bişey yapmak gelmiyoki sadanim sonra görüşürüz hayat.Bugünde geçer smiliyface |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' merhabalar çiçeğim.. hepimizin hedefleri var.. pek çoğumuz iş arıyor.. işsiz olsaydık.. pazartesi sendromumuz olur muydu acaba.. güne haftaya neye başlıyorsak sanki ilk günümüz sanki bu gün kavuşmuşuz bu gün başarmışız gibi sevgi ve takdir duygularımızı yansıtarak başlamalıyız.. iş yeri açısından düşününce o da bir enerjidir.. çalışabilmen için seni tercih etti.. hafta sonu gelsin istemez senden ayrı kalacağım diye ama dinlenmen için katlanır bu ayrılığa.. sonra bu pazartesi gelir.. onun için kavuşma anı iken bizler buna sendrom deriz.. kim bilir nasıl da üzülür rencide olur.. dimi tatlım.. ttli3 bu güne yeniden başla.. serin havalar vücudumuz için daha iyidir.. daha sağlıklıdır.. kendimizi daha dinç ve enerjik hissederiz.. sıcaktan mayışıp gevşeyen kaslarımız daha dinç daha dayanıklı olur.. her olayın içindeki güzellikleri alarak günlerin geçmesine izin vermeliyiz.. bu günü bu anı bir daha yakalayamayacağız.. yarınımızı şekillendiren tüm düşünce tohumlarını olduğumuz an içinde atarız.. öyleyse seni mutlu edecek içini ısıtacak en güzel olumlamalarını en güzel çalışmalarını yaparak geçir bu harikulade pazartesi gününü.. elimizdeki en büyük fırsat şimdiki zamandır.. ark5 sevgiler.. http://img148.imageshack.us/img148/5683/cicek9rn9.gif |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Sevgili şaman ablacımmm, sapkal89 çok haklısın bazen bizleri yani insanoğlunu anlamak çok güç olabiliyor,dediğin gibi iş arayan ve iş sahibi olmak isteyen çok insan var herşeyi birde öteki tarafıyla düşünmek gerek tabi,senden moral aldım şimdi enerji aldım super dediğin gibi bugünler insanın eline birdaha geçmiyo sağol ablacım beni kendime ge kiss3 kiss3tirdiğin için sevgiler |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Selam hayat,belki bana kızacaksın ama dünden beri durgunum sadanim birşey yapasım yok,sabah zoraki şifa meditasyonu yaptım ve sonucunu alamadım tabi rt67 bu halimle elbetteki alamam kendimi zorluyorum sonra yine pusuyorum sinirlerim bugünlerde iyi değil herkese çok çabuk sinirleniyorum niye??? dusun Aslında hemen hemen herşey, yavaş yavaş düzelmeye başladı,aklıma geleni düşünmek istemiyorum aslında acaba korkularım tekrardan mı çıkıyo ortalığa ben onları yenmiştim ne desem boş kendime cvp veremiyorum iyi olmaya çalışacağım...Bak işte ağlamaya başladım durduk yere agl34.Allahım bana güç ver,eski halime döneyim. emb23 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'hayat' Alıntı:
İçten gelen huzursuzluklarla başa çıkmak zor ama bir anda arınabilirsin bu duygulardan sadece inan ve iste ve kendine zaman tanı hepimiz değerliyiz sende çok değerlisin kendine verdiğin değeri herzaman kendine göstermeye çalışmalısın hepimiz için geçerli yapabilirsin yapabiliriz 2 günde umutlarını bu kadar kolay kenara atma lütfen |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 PM. |