![]() |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) bugünüm şarkısı hmm önce resimleri duvardan kaldırdım çay içtiğin bardağı rafa sakladım giydiğin ne varsa bir bir katladım bir damla yaş düştü çok ağlamadım kokun uçtu gitti açık camlardan sevdiğin şarkıyı hiç söylemedim korkmuyorum sensiz akşamlardan sevdiğimi unut özleyemedim sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi sevdanın yükünü attım omuzumdan sen sandığım şey belki benim yüreğimdi iyi ki dönmüşüm yolun başından oooof yolun başındaaan |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) bu reiki yöntemi ile enerji yollanmasını geliştirselerde reiki ile kilo yollana bilse :) ahuaha |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Slmmm,günlüğünü yeni okuma fırsatım oldu,plan listene bayıldım:)Benim planlarımla benzerlikler var,tabi ben ertelemez ve bugün yazabilirsem iyi olacak:)Biliyo musun benim planlarım ya da hedeflerim demek daha olur,ruh eşimle tanışmakta vargirlhahaAyy sabırsızlandım çok güzelll bi yıl olacak inşallahhh hepimiz için.Umarım 2011 de hedeflerine ulaşır ve çook mutlu olursun Alicecim,ki ben eminim956kMutlu ve huzurlu kalman dileğiyle... |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) aa plan listemi gün ve gün şekillendiriyorum ve tikledikce huzurlu oluyorum birşeyleri atlamıorum :) mesela cumartesi pazar ı boş bıraktım. ogün frreee günlerim. eğer eksiklerim olduysa h.içinden onları yapıyorum canım istediğinde ve hiçbirşeyi boş geçmemiş oluyorum :) inan ççok zevkli :D |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) bugün kendimi daha iyi hissediyorum. daha bi huzurluyum. yarın ne yapacağım hiç belli değil.Arkadaslarım birlikte kutlayalım diyorlar. kardeşimde evden çıkmak istemiyorum bu yıl kutlamayalım diyor. kardeşimi ikna edersem eğer onunla birlikte giderim. yoksa evde olurum. bu yıl zaten bizim için yılbaşı yok. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Mutlu yıllar alice. seni seviyorum. seni affediyorum. seni çok seviyorummm. seni üzdüğüm zamanlar için özür dilerim. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) merhaba günlüğümmmm çok güzel gidiyor bu bi kaçgündür herşey f678h 2011 e muhteşem girdim f678h kardeşim yanımdaydı f678h sevdiğim yanımdaydı f678h arkadaslarım yanımdaydı f678h daha ne isterim 956k annemde uzaklardan islior mutlu oluyordur y789 imgeleme yapamıyorum :S bugün imgeleme hakkındaki forumdaşların yazılarını okumaya karar verdim smileydance günümün gelişimi budur 956k telkinlerimi dinliorum da ruh eşini bulmayı çıkartmam mı gerekli ki artık bilemedimooo67 |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harika inanamıyorum. ÇOK mutluyum. Deli gibi çığlık atmak istiyorum ALice yaşasın!!! Tebrik ederim. Hayır bence çıkarmamalısın super gidiyor super |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Alıntı:
allahım günlükkküüm nasılll youn bi hafta . iş yapmaktan canım çıkıyor. sanada vakit ayıramıyorum kusura bakma telafi ederim y789 |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) günaydın günlüğüm :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) gelişmeleri hemen yazmak istiyorum girlhaha çok mutluyum 956k gelecek ve kötü birşey olacak mutluluğum bozulacak hissi beni terk ediyors456 artık olumlu düşündüğümün çok hemde çok farkına vardım. olumlamalarımı sabah akşam okuyorum girlhaha aajandamda yapılcak listemi düzenli yapmaya çalışıyorum girlhaha telkinlerimi düzenli dinliyorum girlhaha ayy ben harikayım girlhaha |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) haftasonu arınma meditasyonunu yaptım. sonunda kendimden geçmişim öle böle değil uyudum sonunu hatırlamıorum bile okadar rahat hissettim kendimi O0 |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Harikasın :) Gelişmelerine aşık oluyorum. Süper gidiyorsun ya! 1235 Arınma meditasyonu nedir? Kaçırdım mı yoksa hatırlamıyor muyum? Bağışla :( |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) eve gidince tam adına bakayım girlhaha geçmişle özgürleşme filan geçiyor hep içinde girlhaha huzur verici cidden. 1 saatten fazla sürüyor ama nasıl geçiyor anlamıosuın956k |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) s456sevgili günlüğüm. hemen gelişmeleri yazmaktayım y789 seni ihmal ettim ama yılbaşı yoğunluğu resmen pestilim çıkana kadar çalışıyorum tuh788 moralim iyi 956k neşem yerinde 956k telkinlerimi ve olumlamalarımı dinliyorum 956k haftada bir meditasyonumu yapıyorum 956k kilo alma durumumda bir değişiklik olmadı tuh788ama kendimi güzel hissediyorum s456 |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) birde değiştiğimi hissediyorum y789 artık kıskanmıyorum sevgilimi 956k tripler bitti 956k hatta çok rahatım kendime güvenim çok yerinde 956k eski kötü huylarım törpülenmiş gibi 956k meraktan ölmüyorum napıyor diye 956k artık kendimden eminim 956k çok mutluyum bu gelişmelerim için 956k |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) sigrt56kestim önüme limon u koydum bi parçasını yidim ha gayret şimdi diğerlerindesevinclisigrt56 grip olmadım olmadım olmadım yersen evren olmadım işte olmadım didim |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) benim sevgilim çok tatlı yahu 956k |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) al kızını koy çuvalaa al kızını koy çuvara 956k eyvah eyvah 2 çok komik girlhaha |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) dün akşam 2 limon 6 kivi 2 muz yedim ilacımı da içtim. olmadım hasta hıh. burnuşuma da bepanten sürdüm .omzuma da viks sürdüm . kokuyorum ama napim. iyiyim ben iyiyim 956k |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Wuwhh 6 kivi vay canına bravo. Ayrıca geçmiş olsun. Evet sen iyisin, sağlıklısın, harikasın Geçmiş olsun Alice. Bu akşam senin için Alice in Wonderland (2010)'ı izliycem. İçimden geldi hahayy |
|
|
|
|
|
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) dürüst ve vicdanlı bir insan olmak zorundamıyım ben. |
|
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Dürüst ve vicdanlı bi insan olmak çok güzel bişey.Sanırım canını sıkan birşey var.Böyle olduğun için bazen üzülüp kırılanın sen olduğunu düşünebilirsin ama sen kalbini temiz tut.Boşver.İlahi adalet diye birşey var.Bir reklam vardı bilirsin sloganı İYİLER MUTLAKA KAZANIRdı.Aynen öyle işte ne olursa olsun inan buna çünkü;İYİLER MUTLAKA KAZANIR... |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) evet iyiler mutlaka kazanir. |
Alıntı:
|
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) ay neyse bugün neşemi bozmak istemiyorum. iyiyimmm iyiyimm çok iyiyim. hepinizi seviyorum. iyiki varsınız y789 iyiki telkinlerim var. şimdi ilişkim çok güzel telkinlerden ruh eşini bulmayı çıkarmam gereklimi benim :S |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Günaydın günlüğümmmm nasılsın y789seni çok özledim biliyormusun y789 herşey yolunda beni merak edersen y789 Allah Nazarlardan saklasın y789 telkinlerimi dinliyorum y789 spora gidiyorum girlhaha huzurluyum maşallahh. işlerimin yoğunluğu azaldı biraz artık seninle ilgilenebileceğim girlhaha |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) dün bidaha anladım ki kendime güvenim yerine geldi 956k eskiden olsa bana söylenen dırdır eden biri için çok üzülür saatlerce iyi birşey söylemesini bekler söylemesse içim rahat etmez dünyayı kendime dar ederdim. Dün gayet rahat gayet kendinden emin davrandım y789 ve hiççç kendi sinirimi bozmadım ve ben kazandım y789 aslında herşey kendi elimizdeymişsmil56 |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) bugün annemin ölümünün 1. senesi. içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. onu okadar çok özledim ki .... |
|
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) sevinclisevincliAllah beni nazarlardan korusun kem gözlerden uzak tutsun inşallah Telkinler işe yarıyor buna inanıyorum. benim giibi anında huzursuz olan mutluluğu kendine layık görmeyen biri okadar değiştiki y789 sevincli telkinlerimi dinliyorum düzenli olarak. y789 hiç aksatmadım daha 1 gün bile y789 gündüz dinleyeemeyeceksem gece . gece dinleyemeyeceksem gündüz kesin dinliorum girlhaha kardeşim bile alıştı artık telkin sesi duymaya girlhaha ablam yine entel takılıyor diyip duruor klasik müzik sesi duyunca girlhaha ama en çok doğa +piyano sesine bayılıyorum nasıl bir huzur veriyor anlatamam partysmiley kilom da bi deişiklik yok 55 olduğumda zil takıp oyanayacağim partysmiley |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) ağla2 Alıntı:
|
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) sseni seviorum hayatım değişti 956k seni seviorum cliviaf 956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:07 PM. |