Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Alice İn Wonderland ın günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=616577)

Neptün 31-01-2011 06:40 PM

Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

Yaaa seviyorum seni ben ama yaaa utananadam

Alice in Wonderland 02-02-2011 01:02 PM

odam berbat durumda içimden temizlik dışında herşey geliyor. odamı temizlemem ve düzenli olark çok sıkıp hergün ders yapmam lazım ama ben derste yapamıyorum. bu iki konuyu hep erteliyorum hiç düzeene oturtamadım.

Alice in Wonderland 04-02-2011 09:43 AM

bu ara hafif dalgalanmalar yaşıyorum ama çok hafif okadar normal tabiki herzaman 4/4 lük olmaz ki insanın morali :)

Alice in Wonderland 07-02-2011 11:41 AM

hala odamı toplamadım. darmadağın oldum. sanırım yaşım kaç olursa olsun annem benim elim ayağımdı . şimdi içimden bile gelmiyor.

Alice in Wonderland 07-02-2011 11:42 AM

kardeşim çok hastaydı . kıyamam 2 gün işe gitmedi. bende ona baktım :) ama bir an önce yemek yapmayı öğrenmem lazım. aslında öğrenmek kolay sadece yemek yapmayı sevmem lazım. sanırım ben bizim evin mutfağını sevmiorum

Alice in Wonderland 10-02-2011 10:17 AM

haala odam toplu değil hatta savaş alanı gibi. ve içimden 1gr ders çalışmak gelmiyor. bunun için ne yapabilirim ağla2 deliler gibi ders çalışmam lazım ama onun dışında herşeye vakit buluyoorum ağla2

Alice in Wonderland 10-02-2011 10:19 AM

dikkat ettim de kıskançlığım çok azaldı girlhaha kıskançlık telkini işe yarıyor 956k eskiden ortamda güzel bi kız bile olsa sevgilime bakar huzursuz olurdum ağla2 ama şu an kendimden okadar emin ve güven hissediorum ki içimde 956k

Alice in Wonderland 14-02-2011 11:00 AM

sevgili günlüğümmm harika bir şekildeee evlenme teklifi aldımmmmm :zpzp::zpzp:cilgin897cilgin897 ay çok mutluyum blissyblissy

bigokyanus 14-02-2011 11:21 AM

Hayırlı olsun çok sevindimmmmmm , dilerim ömür boyu mutlu olursunuz :)

Alice in Wonderland 21-02-2011 11:56 AM

teşekkür ederim :)

Sevgili Günlüğümmm

koşuşturmacadan evde ayaklarımı uzatmaya ve sana yazmaya hiç fırsatım olmadı üzgünümmm beni affet seni seviorum :))))))))

Alice in Wonderland 21-02-2011 11:58 AM

herşey yolunda :)
telkinlerimi hergün düzenli dinliyorum :)
yapılacaklar ajandamı az az ihmal ettim bu ara :(
ders çalışamıorum
o işi napcam hiç bilmiorum :S
çok sıkı ders çalışmam lazım :S

Andromeda_ 28-02-2011 04:15 PM

Sevgili Alice öss hazırlığı mı Kpss mi gerçi başka desr de olabilir ama benim aklıma ilk bunlar geliyor :) Malum sınav ülkesinde yaşıyoruz:)

Alice in Wonderland 03-03-2011 10:46 AM

Alıntı:

Andromeda_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791603)
Sevgili Alice öss hazırlığı mı Kpss mi gerçi başka desr de olabilir ama benim aklıma ilk bunlar geliyor :) Malum sınav ülkesinde yaşıyoruz:)

aof sınavı 1 ay var tam olarak ve hiçbişi çalışamıorum hala ağla2

Alice in Wonderland 03-03-2011 10:47 AM

y789
Alıntı:

Perpetuals Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791720)
Ayyyy muhteşem bir haber..Hayırlı olsun.Mutluluklary789

teşekkürlerrrrrrr herkess bu hissi yaşasınnn inşallahhhh y789

huzurun kokusu 03-03-2011 01:05 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791895)
aof sınavı 1 ay var tam olarak ve hiçbişi çalışamıorum hala ağla2

sevgili alice isteksizde olsa ders başına oturmaya çalış. zaten çalışmaya başladıktan sonra istek geliyor. ve hedeflerini yeniden hatırlamaya çalış. bu yöntemler benim için işe yarıyor. umarım senin işine de yarar.

Alice in Wonderland 07-03-2011 09:58 AM

valla şu an birini boğmak istiyorum. yüzünü bile görmek istemiyorum. insanlar nasılda ne oldum delisi oluyorlar kariyer statülerine göree nasılda değişebiliyorlar. Allah ım sen kötü düşünceler sokma aklıma ama cidden böyleee hiçbir işi iyi gitmesin istiyorum benimle uğraşmak neymiş görmek istiyorum. Böyle istedikcede üzülüyorum bunları düşündüm diye. Ama çok sinir etti beni umarım umarım umarımmm diorum

Alice in Wonderland 07-03-2011 03:03 PM

hy789antidepresan içmiyorum günlüğüm 3 gün oldu. dr bırak demedi kullan da demedi çünkü aniden görev yeri değişti ve gitti ee dedim ne olcak yeni dr . a söylersin dedi hy789 ee bu kadar ilgi ve alakalılar. bende 3 gündür içmiyorum . kendimi iyi hissediyorum bakalım. çok sıkışmadıkca içmesem mi bilmiyorum ağla2 ne yapcam hiç bilmiorum ağla2 ama bırakmak istiyorum ne kadar erken bıraksam okadar iyi olur diye düşünüorum956k ne yapayım ben bilemedim ağla2

bigokyanus 07-03-2011 03:18 PM

Bence bir doktora görün , bu tarz ilaçlar azaltılmadan bırakılmıyor .

frezya 07-03-2011 05:12 PM

Ayy Alicecimm,ben uzun süredir okuyamamıstım günlüğünü hatta nete bile girmiyordum.Neyse çok güzel bir haber okudum.Çook sevindim senin asına canım.Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla,mutlu ol inşallah.Eh ne diyelim darısı evlenmek isteyenlerin başına:)

Alice in Wonderland 09-03-2011 11:57 AM

hazırlıklarım son hızla devam etmekte :)
telkinlerimi aksatmadan dinliyorum.
antidepresan işini daha çözemedim
iş yerinden izin almam zor
haftaya izinliyim ve çok yakın bi arkadasımı görmeye gideceğim
onun için birdaha birdaha izin aalamam :S
ama yarım içiorum şu an
yarım yarım gidip çeyreğe düşürüp bırakılıomuş
bende ööyle bırakmak istiorum
sonuçta herşey elimizde değilmi:)

marina_70 15-03-2011 11:01 PM

arkadaşlar mrb ben kıskanç bir insanım acaba bende de yarar mı bu telkinler? Ve kıskançlığa karşı ne dinlemeliyim? Bu arada kıskançlığım ööyle sevgili kıskanmak falan değil.Normal başka insanlara duyulan kıskançlık :(

Neptün 15-03-2011 11:08 PM

Antidepresan işi nedir Alice?

bluegirlx 15-03-2011 11:08 PM

Alıntı:

marina_70 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793395)
arkadaşlar mrb ben kıskanç bir insanım acaba bende de yarar mı bu telkinler? Ve kıskançlığa karşı ne dinlemeliyim? Bu arada kıskançlığım ööyle sevgili kıskanmak falan değil.Normal başka insanlara duyulan kıskançlık :(

kıskançlığa çare kendini onaylamaktır..kendini elindekini yeterli bulmaktır..aslındaaa gerçekten ihtiyacın olan şey başka birşey olabilir.yani aslında eksik olan bir yanın olabilir. mesela bir yeteneğini bastırmış olabilir , bir başka şehirde yaşamak isteyip engellenmiş yada aileden alman gereken doyumu almamış ve başka şeylerle baskılıyor olabilirsin..ama hiçbiride olmayada bilir..y789sadece kendini onaylayarak iç huzura kavuşabilirsin.

Alice in Wonderland 17-03-2011 01:24 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793398)
Antidepresan işi nedir Alice?

Annemi kaybettiğim ve çok mutsuz olduğum bi anda içmeye başladım C ile başlayan bi ilacı ondan sonra dr . um filan tayini çıkmış gitti . böle bi kime ne danışıcam bilemedim. bıraksam mı bilmiorum ama bırakmak için yazı seçin diyormuş uzmanlar. mevsim geçişlernde bırakmak aşırı dalgalanmalara neden olurmuş. yaz mevsimi bırakılması için en ideal miş. acaba düğünden sonramı bıraksam :s azaltıcam sonra bırakıcam .

Alice in Wonderland 17-03-2011 01:25 PM

Alıntı:

marina_70 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793395)

valla ben ilişkimde çok kıskançtım onun dışında kimsenin bişeyini yada arkadasımı filan kıskanmam telkinler bana çok iyi geldi tavsiye ederim kesinlikle.

Alice in Wonderland 22-03-2011 12:58 PM

bugünler çok zor geçmeye başladı.
aklımdaki soruları cevaplayabilecek kimse yok.
içime düşen şüpheyi kim kaldırabilecek.
hata mı yapıyorum.
hata lımıyım.
neler oluyor.
yoksa sadece ben mi gözümde büyütmekteyim.

Alice in Wonderland 25-03-2011 03:31 PM

Merhabalar günlüğüm.
dalgalanmalarım azar azar geçmekte. ama tam olarak baaşaçıkabilmiş değilim sorunlarımla. ama eskiye nazaran bi nebze daha sakin daha güçlü durabiliyorum.

bigokyanus 25-03-2011 04:05 PM

Hadi bakalım tamamen geçtiği haberlerini de bekliyorum :)

Alice in Wonderland 29-03-2011 03:25 PM

şu an tamamen geçmiş hissediyorum. ara ara bozulmalar oluyor ama hangi insan tam anlamıyla hergün harika olabilir ki :) ama en azından mutluyum..

ama yemek yemek istemiorum bugünlerde :( ona canım sıkkın. kilo alma telkinimi düzenli dinliorum oysaki :(

CaSaNoVa 29-03-2011 03:31 PM

kilo alma telkini oldugunu bilmiyordum özel sanırsam,ayrıca kilo almak için yaktıgından fazla kalori almalısın kendimden biliyorum .

Alice in Wonderland 29-03-2011 03:32 PM

evet özel yaptırılıyor kendi adına :) yemek yemenin sana zevk verdiği filan var içeriğinde. benim yemek yeme isteğim yok zorunlu birşey gibi yemek yemek :S onu değiştirmeye çalışıyoruz :)

CaSaNoVa 29-03-2011 04:00 PM

Telkinler seni spor yapmaya teşvik eder inş :)

Neptün 30-03-2011 11:57 AM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794630)
şu an tamamen geçmiş hissediyorum. ara ara bozulmalar oluyor ama hangi insan tam anlamıyla hergün harika olabilir ki :) ama en azından mutluyum..
(

Ama sen Harikalar Diyarı'nda yaşıyorsun. Her gün harika olmalısın smileydance

Alice in Wonderland 08-04-2011 12:29 PM

sigrt56
Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794742)
Ama sen Harikalar Diyarı'nda yaşıyorsun. Her gün harika olmalısın smileydance

demiii demiii 956k harikalar diyarımdan mutsuzluğa yer yok girlhaha

ama öyle bir grip oldum ki sorma :s ayakta durmak zor geliyor şuan sigrt56

Alice in Wonderland 08-04-2011 12:31 PM

Sevgili günlüğüm canımm ciğerim. seni aksattım bu ara amaa ben nişanlandımmmmmmmmmmmmmmmm

ve peri masallarındaki gibi bir nişan oldu

herşey tam istediğim gibiydiiii

nişan sonrası dayım biraz tantana yaptı bozuk konuştu . Erkek tarafının teyzeleri ile daha çok ilgilenmişim kendi teyzelerimle ilgilenmemişim. Ama Ev sahibi olan biziz onlarla ilgilenmek gerekmezmi anlamadım. Sanırım teyzem teyzelerini kıskandı :S butür şeyleri sevmiorum ben. benim mutluluğum için mutlu olmaları gerrekmezmi?

üye 08-04-2011 01:54 PM

allah hayırlı etsin alice mutluluğun daim olsun...

Alice in Wonderland 15-04-2011 10:53 AM

teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmm :)

merhabaaa günlükkktommmmm

ben bugün çok iyiyimm hava çok güzelll
güneşş içimi parıldatıyorr resmenn

güneşiii seviorummmm

Alice in Wonderland 29-04-2011 04:37 PM

günlüğümmmm herşey yolunda :) telkinlerimi düzenli dinlemeye devam ediyorum :) Allah nazarlardan saklasın :)

Alice in Wonderland 16-05-2011 03:11 PM

Bu havalar ne böyle günlüğüm. bi sıcak bi soğuk hep burnum akar durumda hep grip olcakmışım gibi geziyorum

Alice in Wonderland 16-05-2011 03:21 PM

şu ara pek sabırsızımm bennn :) evimde çimler yeşermeye başladı ve sabah erkenden uyanıp bahçede meditasyon yapmak için içim kıpır kıpır.. uzun zamandır aksattım kendimi . koşuşturma arasında çoğu şey kayboldu gitti ama şu an azimle geri dönüyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:07 PM.