Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Alice İn Wonderland ın günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=616577)

Alice in Wonderland 09-06-2011 02:18 PM

Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

Selam günlüğümmmmmmm

mide bulantılarım ve dalgalanmalarım geçtiii
ama hala korku ile dinliorum telkinlerimi ve süresini kıslattım elimde olmadan :S

bu ara seni ihmal ediorum ama okadar telaşlıyım ki.

evlenmek ne zormuş.
yer ayarla
bu yeri aile beğensin
onun ailesi beğensin
paraya kıy
havaya para ver resmen
ayy bissürü şey var başımda

Alice in Wonderland 11-07-2011 12:36 PM

hersabah değişik uyanırmı insan. nedense endişeli uyanıyorum çoğu sabah öğlene kadar kendimi zor açıyorum. herhalde kendimi çok dinlemekten oluyor bu. hareketli bi iş mi yapsam ne :s böle otur otur insan takıyor cidden.

Alice in Wonderland 11-07-2011 12:49 PM

yeni bir telkin yaptı atakan bey , takıntılardan kurtulma diye. umarim işime yarar okadar ihtiyacım varki. Allah binkere razı olsun. her dua edişimde size de ediyorum valla Atakan bey :)

bigokyanus 11-07-2011 04:01 PM

Canım her şey gönlünce olsun , evlilikte çokta irdelememek lazım , geçiyor inan hepsi , düğün bile boşune gibi.
Tek önemli olan , huzur...

gülücan 11-07-2011 05:31 PM

sadece tadını çıkarmaya odaklan arkadaşım..tek hatırladığın güzel anılar olsun:)

Alice in Wonderland 26-07-2011 03:19 PM

teşekkür ederimmmmmm :)

telkinlerime yenilerini ekledim.

Takıntılardan kurtulma telkini ve ayrıca Çekim yasası ve Güç telkinini ekledim. Takıntıkları 1 haftadır dinliyorum. Diğerlerini de dinlemeye devam edeceğim. Çok daha ii olacağım herşey çok güzel olacak oluyor herşey çok güzel.

Alice in Wonderland 03-08-2011 10:05 AM

evet telkinlerimin arasına sonsuz güç ,çekim yasası ve takıntılar da eklendiiii ve full telkin oldum. içim dışım telkin oldu amaa çok mutluyummm..
meleklerle yaşamak kitabını okudum ve kaç gündür meleklerimden minik minikk isteklerde bulunuyorum nedense içim huzur doluyor.. herkesii seviyorum. herkes mutlu huzurlu olsun istiyorum.

Alice in Wonderland 03-08-2011 11:58 AM

Bazen çok bencil olduğumu sadece kendimi sevdiğimi başkalarını bukadar içten sevmediğimi düşünüyorum :( mesela kardeşimi çok seviyorum ama ona okadar belli edemiyorum. elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum. bu huyumu düzeltmeye çalışıyorum. Minicik canı olan kuş a gösterebiliyorum mesela :S allah tan bunun farkındayım ve elimden geldiğince sevmeyi ve göstermeye çalışıyorum.

Alice in Wonderland 11-01-2012 01:16 PM

Selam Günlüğüm ben geldim

hemen aradaki açığı kapatayımmmmm okuyanlarda faydalansın istiyorum. sırası ile başlıyorum...

Kilo Almaa

beni takip edenler bilir sıska bişidim ben :) 47-49 arası 50 oldumu sevinen ve hiç 50 yi geçemeyen biri idim. yemek bile yiyemiodum. yesem kilo alamiordum. ama şu an 56 kiloyum hatta şu an dikkat etmeeye bile başlladım 56 yi az geçtiğimde :)
bu kilo alma telkini kesin işe yarıyor diyorum :)

prenses1 11-01-2012 01:18 PM

harikasın canım...istediğin kiloya ulaştığında koruyup sabitle..iyi ki varsın.ttli3

Alice in Wonderland 11-01-2012 01:20 PM

dahası da var kiiii

şu an listem de 17 telkin var

ve hepsiiii işe yaradı arada bi gel gitlerim oluyor ama biliyorum ki geçecek o gelgitler çok aman yarabbim neler oluyor bittim moduna sokmuyorum kendimi geçecek bu bir gelgit geçecek diyorum ve şükürler olsun geçiyor.

azraist_24 11-01-2012 01:23 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816348)
dahası da var kiiii

şu an listem de 17 telkin var

ve hepsiiii işe yaradı arada bi gel gitlerim oluyor ama biliyorum ki geçecek o gelgitler çok aman yarabbim neler oluyor bittim moduna sokmuyorum kendimi geçecek bu bir gelgit geçecek diyorum ve şükürler olsun geçiyor.

17 adet biraz fazla degil mi:)))))) Ben o kadar dinlesem gelir birdaha da gitmezler herhaldey789 Gelgitten ziyade:)))

kutayhun 11-01-2012 02:52 PM

alice inwonderland, istersen bana özel mesajdan ulaşabilirsin.... naçizane tavsiyem teker teker dinlemen.. 2 3 tane bile dinleme.. tek telkini 1 hafta boyunca dinle sonraonu sil başka bir telkin koy...ama onu da bir başına dinle

Alice in Wonderland 12-01-2012 02:45 PM

valla Atakan bey hepsini liste halinde dinleyebileceğimi söyledi valla yaklasık 1 senedir bu şekilde dinlemekteyim. Maille de kendisine danıştım sorun olmadığını iletti bana.

kutayhun 12-01-2012 07:35 PM

tamam dostum.... sen daha iyi bilirsin tabii ki de

Alice in Wonderland 13-01-2012 02:43 PM

içime sinmedi tekrar mail attım sordum cevap gelince size de yazarım :)

juger 15-01-2012 01:38 PM

bana göre de normal bence. telkinleri az bir zamandır da değil, 1 senedir dinliyorsun. yeni başlayan biri için 17 telkin çok ağır olur ama senin için o kadar ağır olmasa gerek. bence dinlemeye devam et, tabii arada bir 1 hafta falan dinlenerek :)

Neptün 16-01-2012 03:12 PM

Selam Alicee :) Nasılsın seni çok özledim.

Bence 17 tane telkin dinlemenin bir sakıncası yok. Sırayla dinlemek ya da tek tek dinlemek gibi bir zorunluluk yok. Bir zararı olmaz, yararı olur çok güzel :)
Ben 4 yıldır dinliyorum zaman zaman art arda dinliyorum hiç bir sorun çıkardığını görmedim. Gönül rahatlığıyla dinleyebilirsin.
Fazla olması sadece etki edeceği süreyi uzatır her bir telkin için. Ama bana sorarsanız hepsi birbirini tamamlayıp birbirine destek olacağı için daha etkili olur.
Sevgiler

Alice in Wonderland 17-01-2012 09:58 AM

teşekkür ederim. iyiyimmmm bende seni çok özledim ama takibindeyim :))))

evet 1 yıldır dinliyorum ve son 3 ayda filan süper etkilerini görmeye başladım. demek ki ondan geç etki etti bana :) ama iş yerinde düzenli olarak sabah pc yi açtığım da açıyorum akşam kaparken kapanıyor. h.sonları dinlemiyorum kendimi dinlendiriyorum. böyle iyi hissediyorum böyle devam ediyorum . 17 değil keşke 47 tane olsa da dinlesem :))))))

Alice in Wonderland 12-04-2012 10:35 AM

Selam Günlüğümmm
nasılsın uzun zaman olduu

ama ben iyiyimm merak etme :)

seninle görüşmediğim zamanlar da kilo aldım :) ruh eşimle evlendim :) kendime güvenim geldi :) huzurum var :) arada çalkantılı günlerim tabiki oluyor ama iyi hissediorum.

bigokyanus 12-04-2012 10:39 AM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822762)
Selam Günlüğümmm

seninle görüşmediğim zamanlar da kilo aldım :) ruh eşimle evlendim :) kendime güvenim geldi :) huzurum var :) arada çalkantılı günlerim tabiki oluyor ama iyi hissediorum.

Çok sevindimmmmm senin adına , dilerim ömrün boyunca mutlu , huzurlu , sevgi dolu olursun .
Her şey gönlünce olsun güzel kız...y789

Işıldayan Safir 12-04-2012 11:47 AM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822762)
Selam Günlüğümmm

Aaaa ne muhteşem bir haber bu! Hayırlı olsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Eşinle beraber sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile

Alice in Wonderland 20-04-2012 02:41 PM

ikinizee de kucakkk dolusu sevgiler gönderiyorumy789 umarım keyfiniz yeriniz de dir.girlhaha

Hayırlı cumalar canım günlüğüm.
Telkinlerimi dinlemekteyim hala düzenli olarak ve aksatmıyorum. utanmasam içerisine 3 telkin daha ekleticem ama korkuyorum resmengirlhahagirlhaha

Alice in Wonderland 09-05-2012 11:57 AM

darmadağın hissediyorum bugün. kafama takılan ve hiç aklımdan çıkmayan korkularım var :(

Alice in Wonderland 23-07-2012 12:18 PM

merhabalar cnm günlüğüm.

kilom sabitlendi. 47 kilolardan 55 de sabitledim :)

Alice in Wonderland 04-07-2013 10:52 AM

EVET gelişmelerim.

bayadır bir dinlemekteyim.

mide bulantı sorunum hafifledi.

kilom sabitlendi.

aklıma gelen saçma düşünceler artık eskisi kadar sabitlenmiyor bir şekilde yerine yenilerini koyup çabuk toparlıyorum.

yemek yemek haala daha işgence onda pek yol katedemedim.

ama eskisine nazaran daha katlanabiliyorum

emelcim 04-07-2013 12:29 PM

merhaba Alice, günlüğünü okudum, zaman zaman güldüm, bazen de ağladım.
kendime çok yakın hissettim seni. roman gibiydi yazdıkların vee mutlu son.
benim dertlerimden biri de kilo almak. çekirdek inanç çalışması da yaptırdım ve listemde15 telkin var, yaklaşık 1,5 aydır dinliyorum (10 gün dinle 3 gün ara ver şeklinde) şuan 3. turdayım, bunların arasına özel yaptırdığım kilo alma telkinini de ekledim. acaba sen de bu şekilde mi dinledin? çünkü 21 gün dinle 1 hafta ara ver diyordu açıklamada fakat ben diğerlerinin yanına ekledim çünkü, bir an önce safinazlıktan kurtulmak istiyorum. bir de olumlamalara başladım kilo almakla ilgili. benimle yöntemini, tecrübeni paylaşır mısın?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:04 AM.