Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Alice İn Wonderland ın günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=616577)

Alice in Wonderland 22-12-2010 05:26 PM

Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

merhaba günlükkcüümmmm,

ben dün ilk defa meditasyon yaptım. yaptım mı bilmiorum yapmaya çalıştım :)
oturarark yapamıorum 50 dakkika o şekilde oturmayı birak 3 dakika bile oturamadım. yattım :S yatarak meditasyon yapılırmı ki. off aklım çok karıştı nerden bilicem ben doğru yapıp yapmadığımı ki :S

Alice in Wonderland 22-12-2010 05:43 PM

affetme meditasyonu için odamı hazırladım. oturarark kendimi hiç rahat hissetmedim onun için yatarak rahat hissettim. ve yatarak yaptım. kulaklıkla kulağıma mp3 çaları ayarladım. gözlerimi kapattım. bişi düşünmemeye çalıştım ve ses bana ne dediyse onu imgelemeye çalıştım. tek farkettiğim değişiklik sanki boynumdan aşağısı uyuşmuş yada yok olmuş hgibiydi. hiç hissetmedim. sadece yüzümü hissediyordum ve yüzümde hafif kaşınmalar filan oldu. yanlışmı yaptım acaba bunun bi yöntemi varmı ki :S

Alice in Wonderland 22-12-2010 05:49 PM

aaaaa üstteğmen olmuşum bennnn :)

Neptün 22-12-2010 07:41 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783380)
Harikasınız kızlar,

Bu arada ben de size güzel haberler bırakayım dedim. Hani şu üzerime yapışan kilolar vardı ya... Yoğun iş temposu arasında yokolmuşlar. Ben de çok mutluyum...

Heppinizin hayallerinin gerçek olmasını diliyorum.
Hatta diledim bile...

Sevgiler Alice'çim ve Cliviaf'çımmmm:))

Canım benimmm tebrik ederim. Darısı kilo vermek isteyenlerin başına :)
Sevgiyle
Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783578)
ay çok sevindimmm verdiğineee :)

cliviaf sen bana ver fazla kilolarını boşa gitmesin :))))))))))

Eğer öyle bi şey mümkünse hemen kolları sıvayalım y789

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783579)
sevgili günlüğüm,

bugün 2 şeyi özledim.

annemi

sevdiğimi

annemi görmem imkansız biliyorsun ki . belki rüyalarımda. ama sevdiğim bana 10 dakika uzaklıkta ve onu görmemek içimi acıtmaya başladı. ama yapamam göremem arayamam. sevmiyormuyum seviyorum ama ilk defa aramamam gerektiğini hissediyorum. ve onun sevgisine güveniyorum. beni unutmayacak biliyorum inanıyorum.

Anneni istediğin zaman rüyalarında görebilirsin. Ve onunla konuşabilirsin. Seni hissedebiliyormuş.
Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783580)
cumartesileri o öğlene kadar sevdiğim çalışırdı. ben uyur dinlenirdim. kalkar süslenirdim sonra beni alırdı. akşama kadar dolaşır bişiler yapar annesine uğrar akşamki planı öğrenir sonra akşam onlarda yemek yiyip tv başında çerez meyva yerdik.sonra ailece picamalarımızı giyip muhabbet ederdik. annesini annem gibi seviyorum. pazar günü hepbirlikte kahvaltı sefası yapar ve gelecekte oturacağımız eve giderdik. o benim evimdi. herşeyini zevkime göre yaptım heryeriini temizledim. özendim. istedim. şimdi ise yabancı gibi. sanki hiç hayalini kurmamışım gibi. 2 ay oldu hiçbukadar kötü hissetmemiştim. bunları yazarken gözlerimden süzülen yaşlar onun için. çok özledim.

Canım benim özlem insanın içini burkan bir duygu. Gerçekten yaşadıkların çok yoğun gibi fakat umarım şu anki duygularını da diğerleri gibi benimsersin ve hep mutlu olursun.

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784024)
merhaba günlükkcüümmmm,

ben dün ilk defa meditasyon yaptım. yaptım mı bilmiorum yapmaya çalıştım :)
oturarark yapamıorum 50 dakkika o şekilde oturmayı birak 3 dakika bile oturamadım. yattım :S yatarak meditasyon yapılırmı ki. off aklım çok karıştı nerden bilicem ben doğru yapıp yapmadığımı ki :S

Meditasyon için belli bir pozisyon yok. İnsanların en kolay meditatif hale geçebildiği pozisyon oturma olduğu için bu şekilde yapılmış. Fakat herkes farklıdır ve sen istersen koşarken bile meditasyon yapabilirsin. Bu sana bağlı.

Vücudundaki uyuşmalar, karıncalanmalar da normal. Bende de oluyor. Adil Maviş'ten bunun normal olduğunu duymuştum.
Sevgiyle kal.

Alice in Wonderland 22-12-2010 08:15 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784044)
Canım benimmm tebrik ederim. Darısı kilo vermek isteyenlerin başına :)
Sevgiyle

Eğer öyle bi şey mümkünse hemen kolları sıvayalım y789

Anneni istediğin zaman rüyalarında görebilirsin. Ve onunla konuşabilirsin. Seni hissedebiliyormuş.

Canım benim özlem insanın içini burkan bir duygu. Gerçekten yaşadıkların çok yoğun gibi fakat umarım şu anki duygularını da diğerleri gibi benimsersin ve hep mutlu olursun.

Meditasyon için belli bir pozisyon yok. İnsanların en kolay meditatif hale geçebildiği pozisyon oturma olduğu için bu şekilde yapılmış. Fakat herkes farklıdır ve sen istersen koşarken bile meditasyon yapabilirsin. Bu sana bağlı.

Vücudundaki uyuşmalar, karıncalanmalar da normal. Bende de oluyor. Adil Maviş'ten bunun normal olduğunu duymuştum.
Sevgiyle kal.

aa sana msn den yazıcam sorucaklarım var y789

Alice in Wonderland 23-12-2010 10:22 AM

günlük olan yapılacaklar listem bu şekilde değişti.

Özel Günlük:20.12.2010Olumlamalarını oku.Cildine sabah bakımını yap.Dişlerini fırçalaİlaçlarını İç2 bardak su içAöf dersine çalışGünde en az 15 sayfa kitap oku.İngilizce dersine çalış.Dik yürü ,dik dur.Yüz yoganı yap.Cildine akşam bakımını yap.Odanı toparlaDua okuŞükretSüt iç.Dişlerini fırçalaDiş ipi kullan .İlaçlarını İçtelkinlerini dinle.

Alice in Wonderland 23-12-2010 10:22 AM

ajanda da yaptıkca tikledikce kendimi mutlu hissediorum ve hepsini yapmaya özen gösteriyorum :)

Alice in Wonderland 23-12-2010 12:01 PM

bugün kendimi çok mutlu hissediyorum. içimden enerji çıkıyor :) harikayım ben. kendimi seviyorum. akıllıyım. güzelim. neşe doluyum. sevgi doluyum. hayvanları çok seviyorum. yaşasın ben. yaşasın gülmek.

Alexandra 23-12-2010 01:34 PM

Heyooooo....
Coşkuya bakar mısınız???? Harika!!! Okudukça keyiflendim. Enerjinin daim olmasını dilerim canım benim,
Yaşasın sen, yaşasın gülmek!!!!
Mutluluğuna yürekten katılıyorum canım

Alice in Wonderland 23-12-2010 02:27 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784146)
Heyooooo....
Coşkuya bakar mısınız???? Harika!!! Okudukça keyiflendim. Enerjinin daim olmasını dilerim canım benim,
Yaşasın sen, yaşasın gülmek!!!!
Mutluluğuna yürekten katılıyorum canım

teşekkür ederim y789 çok enerjik hissediyorum kendimiii 956k resmen zıplaayasım var iş yerinde gulensmileygulensmiley hatta şeyi yapacağım şimdi hmm. adını hatırlamıorum ama . alfabeyi a dan z ye kadar bi kağıda yaz sonra her harfin üzerine kırmızı kalemle sağ yada sol yaz rastgele sonra okuyarak mesela A harfi ni okuyarak sağ yazıosa üzerinde sağ elini kaldır partysmiley bu siteden öğrendiğim bişi. çok komik oluyor smileydance

Alice in Wonderland 23-12-2010 02:29 PM

bugün spora başlıyorum . akşam ilk defa gidicem :) değişik olucak hemde kendimi azcık kalınlaştırabileceğim. Hocaya direk söylicem . ben sadece omuz ve bacak kalınlaştırmak istiorum başka bişi yaptırma bana diyeceğim :)

Alexandra 23-12-2010 02:44 PM

Aman yarabbi,
Spora kalınlaşmak için gideni de ilk kez duyuyorum. hahahahahahahahah:)))
Süppermişşşş!!! Benim de artık başlamam gerekiyor. Sonra baharda kendimi telef etmem gerekiyor azıcık sıkılaşmak için.

Hahahahahahaha:))) Harikasın, inşallah dilediğin yerden kalınlaşırsın canım.
(Allahım ilk defa böyle bir cümle kuruyorum, bu da başka bir mutlulukmuş. Çok şükür kötü niyetle kurmadım bu cümleyi. İnanılır gibi değil, çok eğlendim walla iki dakikada:)) hahahahahaahah)

Allah da seni güldürsün güzelcim;)))

Alice in Wonderland 24-12-2010 05:33 PM

evet dün gittim sporumu yaptım .
bugünde cuma.
aslında saabah çok kötü uyanmıştım ama hemen dedim kii düzelt kendini Aliceee böyle gün geçer mi ? hiçmi öğrenmedin hayatım değiştiden bişi. hemenn düzeldimm.

Alice in Wonderland 24-12-2010 05:34 PM

Tüm yanlış inançlarımı iptal ediyorum.Vücudumun olağan durumunu seviyor ve onaylıyorum."Yemek yemeği seviyorum.yemek yemek benim için bir zevk.********************************************* ***** *********************************************Kendi mi seviyor ve onaylıyorum. Kendi değerimi görmeyi seçiyorum. Ben güçlüyüm. Düzene güveniyorum. Ben kendi irademle ve gerekli olan diğer iradelerle huzurlu yaşarım. Hayat bana karşı dürüst. Bugün korunduğumu biliyorum. Bugün herkese karşı saygıyla yaklaşıyorum. korku, suçluluk, pişmanlık ve utanç duygusunu üzerimden attığım zaman özgür olduğumu hissediyorum.Bu sayede kendimi ve diğer insanları affedebilirim.Bu hepimizi özgür kılacaktır.Eski meseleleri kapatmaya hazırım.Geçmişte yaşamayı reddediyorum artık.Bu yükü uzun zamandır sırtımda taşıdığım için kendimi affediyorum.Kendimi ve başkalarını sevmeyi bilmediğim için kendimi affediyorum.Ben de dahil olmak üzere hepimiz kendi bilinçlerimizin yasaları altında yaşıyoruz.Kendi adıma kin tutan yönümü bir kenara bırakıyorum ve sevgiyi kucaklıyorum.Ve şimdi iyileşiyorum..ben seni seviyorum lütfen beni affet özür dilerim teşekkür ederim Kuşku ve korku artık benim bilincimin bir parçası değil. İlahi güç bunları şimdi ortadan kaldırıyor. İstediğim her şey bana geliyor.Ben en yüce ve en büyük iyiliğimi almaya açığım. Hazırım. İstiyorum ve bu böyle olsun.
************************************************** ************************************************
Zihnim yeni olumlamalara açık. Zihnim, bana fayda sağlayacak bütün olumlamaları kolaylıkla ve çabucak kabul ediyor. Bilinçaltıma kolaylıkla hükmediyorum.Yaptığım her olumlama zihnime olumlu etki ediyor ve bu etki kalıcı oluyor. ************************************************** ************************************************.. tarihinden itibaren her geçen gün kendime daha çok güveniyorum. Kendimden daha eminim, hayatımda her şeyi
Başarıyorum, hayatımda ve işimde çok Başarılıyım. işimi severek ve çok iyi yapıyorum. daha olgun düşünüp hareket ediyorum, her geçen gün daha sağlıklıyım, enerji doluyum, gözlerimin içi gülüyor ,gülümsemeyi çok seviyorum,gülmek benim güzelliğimi yansıtıyor.Her geçen gün düşüncelerim çok daha pozitif ve olumlu,her geçen gün neşeme daha çok neşe,mutluluğuma daha çok mutluluk katıyorum,O kadar mutluyum ki etrafıma mutluluk saçıyorum,ailem,dostlarım benimle çok mutlu ve huzurlular,her geçen gün kızgınlıklarıma ve öfkeme sevgiyle veda ediyorum.Onları tüm sevgimle tamamen hayatımdan çıkarıyorum.onların yerine sağlık,mutluluk,huzur ve sakinlik ekiyorum,artık çok daha mutluyum,huzurluyum ve sakinim.Ben olmak iyi ve güvenli bir şey.Olduğum gibi harikayım.Yaşamayı seçiyorum. Mutluluğu ve kendimi kabullenmeyi seçiyorum. Her geçen gün etrafımla uyum içindeyim, yaşamımdan ve hayattan zevk alıyorum, kendime daha çok değer veriyorum çünkü ben değerliyim ve sevgiyim bu hayattaki her şeyin en iyisini hak ediyorum. Her geçen gün daha iyimser ve yardımseverim, insanlara ve kendime çok daha hoşgörülüyüm ve anlayışlıyım. insanlara yardım etmeyi çok seviyorum , her geçen gün yaşamımı olduğu gibi onaylıyorum ve seviyorum,her geçen daha çok sevgi doluyum,insanları sevgimle mutlu ediyorum,her geçen gün hayata karşı daha güçlüyüm,kendimden emin adımlar atıyorum.her geçen gün etrafımdaki diğer insanları oldukları gibi kabul ediyorum,seviyorum ve güveniyorum.her geçen gün daha sabırlıyım, daha sevimliyim ve sevecenim.ben keyifliyim o kadar keyifli ve eğlenceli biriyim ki insanlar benimle vakit geçirmekten keyif alıyorlar.her geçen gün konuşmalarım çok daha akıcı,toplum karşısında kendimden emin bir şekilde konuşuyorum,girdiğim her ortamda insanlar beni seviyorlar ve benimle mutlular,ailem ve diğerleri beni seviyorlar ve beni yüreklendiriyorlar,kendimle gurur duyuyorum,yaptığım her şey benim yararıma olduğunu bilerek yaşıyorum.Biliyorum ki yaşadığım her şey benim kendi tercihim.Hayatımda her şey yolunda ve güzel gidiyor. Ben bağışlayıcı bir insanım,Geçmişimi kendimi ve diğerlerini bağışlıyor,oldukları gibi onaylıyor seviyor ve özgür bırakıyorum. ************************************************** *********************************Bugün işimde ve yaşamımda dürüstüm. Bugün sahip olduğum her şey için teşekkür ediyorum.Her gün bu işe gitmek benim için bir keyif. Bulunduğum yer havadar, coşku dolu, harika bir yer. İyi para kazanıyorum. Çalıştığım iş yerini her zaman severim. Her zaman, takdir edilirim. Her zaman, harika patronlarım olur.Çalışmak benim için kolay ve eğlencelidir. Yaptığım her işten zevk alırım. Her zaman, en nazik müşterileri çekerim.İstediğim zaman iş bulurum.Herkes için yeterince var, benim içinde. İş yerimde mutluyum.Bu iş için gerçekten minnettarım.************************************** ************ ****************************Kendimi sevgiyle destekleyip olduğum gibi kabul ettikçe kendimi çok daha değerli hissediyorum. Daha değerli hissettikçe daha iyi oluyorum… Daha değerli hissettikçe daha da güvende oluyorum… Daha değerli hissettikçe daha değerli oluyorum…Ben kendimi daha değerli hissettikçe gücüm ve yeteneklerim ortaya çıkıyor… Gücüm ve yeteneklerim ortaya çıktıkça ben kendimi daha değerli hissediyorum… Bütün bunlar bende eşsiz bir harmoni oluşturuyor. İşte ben bu harmoniyim… Benim kendimi değerli hissetmem için dünyada belirli şartların oluşmasına gerek yok. Ben sadece nefes aldığım için bile kendimi değerli hissedebilirim. Ben kendimi olduğum gibi kabul edip değerli hissettiğimde bütün dış şartlar bana ayak uydururlar ve bana ne kadar değerli olduğumu kanıtlarlar… Ben kendimi olduğum gibi seviyorum ve kabul ediyorum… hayat benim için değerlidir… ve bende hayat için… Geçmişte kendimi değerli hissetmemiş olabilirim. Ama buna bağlı yaşadığım tüm durumlarım sorumlusu benim. Tüm bu kararları sevgiyle değiştiriyorum… Bilirim ki özdeğer kişinin kendi iç dünyasında kazanılabilir bir olgudur. Şimdi içime dolan öz değerin ışığını hissediyorum… Ben öylesine değerliyim ki, hayatın tüm güzel olasılıklarına açık ve layık olduğumu anlıyorum… Ben bunu anladıkça hayat tüm güzel olasılıklarını bana açıyor. Bu ne de güzel bir harmonidir… Ben kendimi değerli hissedebilirim… Ben her an kendimi daha da değerli hissedebilirim… Ve bu benim için bir alışkanlıktır… kendimi sevmek ve değerli hissetmek benim en güzel alışkanlığımdır… Bu beni daha da değerli ve güvende kılar.Ben kendimi öyle değerli hissederim ki, her ismimi duyduğumda kendime verdiğim değer iki kat artar. Ve iki kat daha… iki kat daha… Ben kendimi değerli hissettikçe başkalarındaki değeri görmeyi de bilirim... Onlardaki bu değeri her an onlara hissettiririm. Onlardaki mükemmeli görmeyi seçerim… Çünkü onlardaki mükemmel, benim içimdeki mükemmeldir… Ben onları değerli buldukça, onlar beni fazlasıyla bulur bilirim... Bu harmoni ile bir bütün olurum… Ben değerliyim, ve bunu deneyimlemeyi seçiyorum… Şimdi hızla değişiyorum....

olumlarımı günlüğüme de kaydedeğim burdan rahat okurum :)
bukadar olumlama ile sonra gece telkinler filn . beynnim kafayı yemesin ahaahaha .

Alice in Wonderland 24-12-2010 06:03 PM

şu anda kendimi olumlamaları okurken beynimi çizgifilm karesi gibi bi makine olduğunu ve makineden ben okurken buharların çıktığını hayal ediorum çok komik. bu hayyallerim harika. mesela otobüste yada dolmuşta sıkıldığımda da teyzelerin yada amcaların rockn roll yaptıklarını hayal edip eğlenmekte çok zevkli oluor.

yelda_k 24-12-2010 07:44 PM

aaa dostluklar bugunleerr için degılmıı :) bak neyapalım sen ewrene adresini bıldır ben 3 kilo olan fazlalıgımı sana göndereyim evrende adrese teslimm etsinn ....

zayıflıgının kıymetii bıl ..zayıflıkk ne güzel bişeydirr yaaaa

Alice in Wonderland 24-12-2010 10:42 PM

öyle demeee . bende içime kalın bir çorap giymeden tayt giymek istiyorum :)))))))))
evet bildirdim adresi. bölgeleri de seçtim . ver 3 kg yu dağıtıcam kendimde :)))

Neptün 25-12-2010 11:47 AM

Bende de bi 5'lik var. Al istersen, lazım oldukça kullanırsın :P

Yaaa Aliceçim olumlamaların çok güzel. Sevgiyle kullan hepsini. Hoşça-güle y789

frezya 25-12-2010 03:54 PM

Ay kızlar bi dk. benimkikileri de vereyim.2 kilo da benden.Alice sen artık hepsini topla,böl paylaştır canım:)))Sen de kurtul bizdey789

bigokyanus 27-12-2010 10:40 AM

4 kilo da benim fazlam var onu da alır mısın? :)

Neptün 27-12-2010 10:57 AM

Alice, çok fazla kilo geldi sana. Kilo verme telkini dinlemen gerekecek. Bence hiç alma, gel vazgeç y789

Alice in Wonderland 27-12-2010 01:43 PM

cliaf senin 5 yok ayrıca 2 var

2 cliviaf tan

frezya 2

bigokyanus tan da 2 aldım

son kararım :o

Alice in Wonderland 27-12-2010 01:44 PM

cumartesi günü panik yaşayacak bi duruumum oldu ve aniden midem rahatsızlandı yemek görmek istemedim hiç. sanırım bu heyecan ve kusma olayım daha düzelmedi. oysaki telkinleri dinliorum düzenli olarak . 1 ay oldu :S

Alice in Wonderland 28-12-2010 09:51 AM

kendimi hiç büyümüş olgun hissetmiyorum. resmen çocuk gibiyim. kaç yaşında oldum. ama çık dışarı ip atla deseler yuppi diyerek koşarım. iyi birşeymi bu kötü birşey mi bilmiyorum.

Alice in Wonderland 28-12-2010 09:53 AM

dün yine değişik rüyalar gördüm. anneannemin evinde cenaze varmış ama pek mutluyum ben. sonra anneannemin çatısında mezar varmış mezarı temizlemek için birini tutuyoruz o benim sevgilim miş. sonra anneannemin evine biz çatıdayken hırsız giriyor ve ben elime bıcak alıp hırsızı kovalamaya başlıyorum bu arada da yaşlı bi amca da benim rontgen raporumu çalıyor. ayy nasıl rüyalar görüyorum ben. neler oluyor :S

Alice in Wonderland 28-12-2010 02:23 PM

ohh penceremi açtın dışarsını seyrederek çalışıyorum. manzaram pek içacıcı olmasada gökyüzü gözüküyor ve hafif yağmur yağmakta :)

Alice in Wonderland 28-12-2010 02:29 PM

28.12.2010 seni okadar özledim ki inan hiçbir cümle ile bunu anlatmam mümkün değil. ne isterlerse verebilirim seni bir kez daha görebilmek için. son 1 günüm kalsa ve seninle olsa. uzansak beraber film izlesek. kahve yapsak sen bana fal baksan.senin yaptığın yemekleri yesem. internetin başından kalkmasan ve ben sana söylensem .eve geldiğimde hoşgeldin kızım desen.anneee diye cıyak cıyak bağırsam.gülsek ...

bigokyanus 28-12-2010 02:41 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784653)
28.12.2010 seni okadar özledim ki inan hiçbir cümle ile bunu anlatmam mümkün değil. ne isterlerse verebilirim seni bir kez daha görebilmek için. son 1 günüm kalsa ve seninle olsa. uzansak beraber film izlesek. kahve yapsak sen bana fal baksan.senin yaptığın yemekleri yesem. internetin başından kalkmasan ve ben sana söylensem .eve geldiğimde hoşgeldin kızım desen.anneee diye cıyak cıyak bağırsam.gülsek ...

İçimi sızlattı yazdıkların , şanslısın biliyor musun hiç annesini tanımayan veya annesini kötü hatırlayan o kadar çok insan var ki. Kimle olursa olsun mühim olan çok vakit geçirmek değil değerli vakitler geçirmek önemli olan.
Sen çok iyi bir evlatsın ve mükemmel bir anne olacağına da inanıyorum. Artık annenle yaşayamadıklarını , içinde kalanları evladınla yaşarsın . Rabbim gönlünün dilediğini versin , dualarım seninle...

Alice in Wonderland 29-12-2010 09:41 AM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784654)
İçimi sızlattı yazdıkların , şanslısın biliyor musun hiç annesini tanımayan veya annesini kötü hatırlayan o kadar çok insan var ki. Kimle olursa olsun mühim olan çok vakit geçirmek değil değerli vakitler geçirmek önemli olan.
Sen çok iyi bir evlatsın ve mükemmel bir anne olacağına da inanıyorum. Artık annenle yaşayamadıklarını , içinde kalanları evladınla yaşarsın . Rabbim gönlünün dilediğini versin , dualarım seninle...

amin inşallah. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. y789çok iyi kalplisin y789 eevet onu herşeyden çok sevicem elimden gelen en iyi anne olucam inşallahh 956k

Alice in Wonderland 29-12-2010 10:21 AM

ağlayamamaktan gözleri şişermi bi insanın. ağlayamadım dün gece. çok istedim aslında rahatlayıp uyumak ama bir damla düşmedi gözümden. şu an sadece donuk hissediyorum kendimi. birşey yiyemedim sabahtan beri .

bigokyanus 29-12-2010 10:24 AM

Neden ağlamak istedin ? Ağlamadan da rahatlayabilirsin , yemek yemelisin ama yemeden kendini güçl
hissedemezsin. Canın ne çekiyorsa onu ısmarla diye bir tavsiyede bulunabilirim , mesela kızarmış ekmek üzeri tereyağ ve bal ya da karışık tost...

Alice in Wonderland 29-12-2010 10:28 AM

dün saçma sapan birşey yapıp gizli numaradan sesini duymak istedim ve aradım :( aradım da karşıma gece 11.30 da çıkan çakırkeyif bir ses ve arkada kanun sesi adam şarkı söylüor resmen bir fasıl ortamı ve kahkahalar :( okadar içim ezildi ki. al dedim işte kasınırsan böyle kasırlar seni. ne dürtüosun kendi kendinin keyfini kaçırıyorsun. hiç üzülmüyor. neşesi yerinde. kimbilir kimlerle. kahkahalar filan :( tabi illada kötü olcak diye de bişi yok. herşey mümkün ama çok içim ezildi :S bende hata . okadar fasıl ortamında da dertli şarkılarda da aklına gelip aramıyorsa zaten ne bekliorum ki daha .
ohh döktüm azda olsa içimi.

Alexandra 29-12-2010 11:07 AM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784727)
dün saçma sapan birşey yapıp gizli numaradan sesini duymak istedim ve aradım :( aradım da karşıma gece 11.30 da çıkan çakırkeyif bir ses ve arkada kanun sesi adam şarkı söylüor resmen bir fasıl ortamı ve kahkahalar :( okadar içim ezildi ki. al dedim işte kasınırsan böyle kasırlar seni. ne dürtüosun kendi kendinin keyfini kaçırıyorsun. hiç üzülmüyor. neşesi yerinde. kimbilir kimlerle. kahkahalar filan :( tabi illada kötü olcak diye de bişi yok. herşey mümkün ama çok içim ezildi :S bende hata . okadar fasıl ortamında da dertli şarkılarda da aklına gelip aramıyorsa zaten ne bekliorum ki daha .
ohh döktüm azda olsa içimi.

Selaaaaammmm,

Bak gördün mü? Evren artık sana yerinde saymaman, kendi hayatına devam etmen konusunda sinyal göndermeye başlamış bile.

Hadi canım, kalk, toparlan...

Böyle düşün düşün olmazzzz:)) Geçmişe mazi güzelim...

Bak yıl bitti, yenisi kapıda... As odana küçük bir torba, bir pamuğun üzerine de sevdiğin türden bir koku ya da bir esans döküp içine at, ağzını da açık bırak, asarken de omzundaki meleğine "Bu güzel kokuyu senin için bıraktım, her gece içimdeki tortuları bu kokunun uçup hayava karışması gibi uçur, yerini yeni güzel duygularla doldur" de, yat uyu...

Eminim iyi gelecektir.

Hadiiiiii :))) Bir denesen ne kaybedersin canımcım?????

cat56

Andromeda_ 29-12-2010 11:14 AM

Merhaba Alice yaşadıklarını okudukça ne kadar da güçlü bir kız diye düşündüm senin için.Her şey biz insanlar mutluluk da acı da.Acıyı yaşamasaydık mutluluğun kıymetini anlayamayacaktık.Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin.Bazen kendi kendime soruyorum hayatımda her şey yolunda çok şükür Allah beni sevmiyor mu,bana dert vermiyor diyorum.Sonra diyorum saçmalama eğer kaldırabilecek gücün olsaydı verirdi.Bu hayat bir imtihan dünyası.Hissediyorum ki bu dünyada da öbür dünyada da çok mutlu olacaksın.evet belki bir yanın buruk kalacak.Ama o melek senin her yerde her zaman yanında olacak ve böyle bir kızı olduğu için gurur duyuyordur eminim.Sen herşeyin en güzelini hak ediyorsun.

Sevgiyle kal,artık ben de takipçilerin arasındayım:))

Alice in Wonderland 29-12-2010 11:28 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784737)
Selaaaaammmm,

Bak gördün mü? Evren artık sana yerinde saymaman, kendi hayatına devam etmen konusunda sinyal göndermeye başlamış bile.

Hadi canım, kalk, toparlan...

Böyle düşün düşün olmazzzz:)) Geçmişe mazi güzelim...

Bak yıl bitti, yenisi kapıda... As odana küçük bir torba, bir pamuğun üzerine de sevdiğin türden bir koku ya da bir esans döküp içine at, ağzını da açık bırak, asarken de omzundaki meleğine "Bu güzel kokuyu senin için bıraktım, her gece içimdeki tortuları bu kokunun uçup hayava karışması gibi uçur, yerini yeni güzel duygularla doldur" de, yat uyu...

Eminim iyi gelecektir.

Hadiiiiii :))) Bir denesen ne kaybedersin canımcım?????

cat56

ayyy yazdıklarınn beniii neşelendirdiiiii girlhaha asıcamm girlhaha hatta iş yerine de asıcam girlhaha iyi ki varsınız iyiki sizleri bulmuşum.

Alice in Wonderland 29-12-2010 11:30 AM

girlhaha
Alıntı:

Andromeda_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784738)
Merhaba Alice yaşadıklarını okudukça ne kadar da güçlü bir kız diye düşündüm senin için.Her şey biz insanlar mutluluk da acı da.Acıyı yaşamasaydık mutluluğun kıymetini anlayamayacaktık.Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin.Bazen kendi kendime soruyorum hayatımda her şey yolunda çok şükür Allah beni sevmiyor mu,bana dert vermiyor diyorum.Sonra diyorum saçmalama eğer kaldırabilecek gücün olsaydı verirdi.Bu hayat bir imtihan dünyası.Hissediyorum ki bu dünyada da öbür dünyada da çok mutlu olacaksın.evet belki bir yanın buruk kalacak.Ama o melek senin her yerde her zaman yanında olacak ve böyle bir kızı olduğu için gurur duyuyordur eminim.Sen herşeyin en güzelini hak ediyorsun.

Sevgiyle kal,artık ben de takipçilerin arasındayım:))

Allah sana dert keder vermesin üzüntü vermesin mutluluğun tadını çıkar delimisin y789y789

çok teşekkür ederim. o meleği oğlu ve kızı okadar özledi ki . takip ettt beni girlhaha bende seni ederim girlhaha

bigokyanus 29-12-2010 11:35 AM

Her şey güzel olacak sevgili çakılım ve andromeda ne de güzel yazmış. Ekleyebileceğim ey türk genci titre ve kendine gel , hayat sadece senin için güzel , sadece kendin için yaşa . Tabii abla olmakta başka bir güzelliği :)

Alice in Wonderland 29-12-2010 11:40 AM

evet kendimi toparladım dostlarım sayesinde. iyiki onlar var hayatımda. çok üst üste geldi herşey . babam desen en son yüzünü 1 sene önce gördüm .annemi aldattığı kadın ile kardeşimle karşılaşıp kardeşimin sinirini harap etmekten başka bi işleri yok. kardeşim desen annemi çok özlüyor ama içine ata ata arada patlamalar yaşıyor. ben ona anne olamıyorum elimden geleni yapıyorum ama anne bambaşka. o kadın desen hala huzurumuzu bozmakla mesgul kendisi. hala laf sokma laf iletme derdinde. beni etkilemior hiç dedikleri ama kardeşim bunu başaramıyor. ben affettim hepsini umrumda deiller kendileri ilerde verirler cevaplarını ilahi adalete. ama kardeşim babamı çok sevior çok üzülüor . sevdiğim bana sahip çıkmıyor . kendince belki çıktı belki elinden gelenin en iyisini yaptı ama bana yeterli gelmedi. sadece biliorum hissediorum. 2010 kötülükler yılıydı ama 2011 iyilikler yılı olacak. içimde bi his bi huzur var ben en iiyi şeyleri hakediyorum. kimse üzülsün istemem. allah büyük. allah görür.

Alice in Wonderland 29-12-2010 11:41 AM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784744)
Her şey güzel olacak sevgili çakılım ve andromeda ne de güzel yazmış. Ekleyebileceğim ey türk genci titre ve kendine gel , hayat sadece senin için güzel , sadece kendin için yaşa . Tabii abla olmakta başka bir güzelliği :)

titredim titredim. geçtii geçtii 956k bu dalgalanmalar normal . taştan deilim. gerçi çok dua ettim allah ım kalbimi taştan yap die bir zamanlar ama. güçlü olarak bunu kendim gerekli yerlerde yapabilirim y789 iyiki varsın .

Alice in Wonderland 29-12-2010 12:03 PM

bugün sana çok yazasım var.
şimdi karşımda bana şaşkın şaşkın bakan cicikuş var. okadar şapşal bakıor ki. ona bakıp neşelenmemek elde değil. dün eve götürdüm. bi eve bi işe gitgel yapıyor. ilk zamanlar çok titredi korktu ama şimdi alıştı yolculuğa.paşam okadar güzel bakılıyor ki ofistekiler çok seviyor evde desen 5 dakika içinde saatlerce temizlediğim evi allak bullak yapabiliyor. dün kendisini 5 dakika yalnız bıraktım lahmacun yiyordu geldiğimde sonra da üzerine kola bardağımın içinden kola içti. kimin kuşu işte nasıl belli sahibine benziyor keyif düşkünü :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM.