Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Alice İn Wonderland ın günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=616577)

Alice in Wonderland 03-12-2010 01:03 PM

Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

diş ağrısı canımı sıkamazsın.

Sultan 03-12-2010 01:45 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781361)
şimdi düşündüm 2010 benim için hiç iyi geçmedi. ama içimden bir his 2011 tam benim yılım olacak diyor ve bu sesii coşkulandırıyorum. 2010 seni yıldırmadı yine yüzün gülüyor. 2010 başı en sevdiğin insan cennete gitti ,sonra baban seni aramadı bile sonra minicik sayılan 20 yaşındaki arkadası kaybettin .yalnızlıktan okadar korktun ve tek hissettin ki. en son bombayı canım dediğin sevdiğin vurdu ama ne oldu yine de yılmadın. yılmadın. şu an yine de içinde umut var. umutsuzluğa kapıldığım an geçen gün forumlarda okuduğum şeyi yapıorum. elime bir a4 kağıt alıp alfabeyi yazıp sonra kırmızı kalem ile üzerine sağ sol yazıp en son sesli okuyarak sağ ise sağ kol sol ise sol kolu kaldırıorum ve aniden gülüorum kendi kendime düzeliorum :) seni seviyorum kızım ben.

canım benim kıyamam ben sana..çok şeyler yaşamısın....önemli olan yaşadıklarına rağmen hayata tutunup ayakta dimdik kalabilmen bunu başardığını görüyorum...
2011 ve daha sonraki yıllar senin yılın olsun.hep şeyler seni bulsun yüzün hep gülsün....yalnızlıktan korkma durumunu benim kadar kimse anlayamaz her halde ama inan hepsi geçiyor..
günlüğünde hayırlı olsun farkındalıkların artarak içi güzel haberlerle dolsun.dişin için geçmiş olsun....iyi ki varsın sevgiyle mutlu kaly789

Alice in Wonderland 06-12-2010 09:37 AM

teşekkür ederim sultan :)))

günaydın günlüğümm..
nasııllsınn iyimisinnnnn :)

diş ağrım hala devam etmekte. ama senmisin yaman benmiyim diyerek bütün haftasonu gezdim. Dişinol diye bişi var onu bulandan üretenden allah razı olsunnnn :)))
telkinlerimi dinlemeye devam ediyorum. ve kendimi daha olumlu hissediyorum bunu farkettim dün. ilk defa böyle herşeyden sıkkın off keşke şöle olsaydı demedim ve kendi durumumdan an dan keyif aldım h.sonumu öyle geçirdim ve çok güzeldiiii . arkadaslarımla ,kardeşimle harikaydı :) sadece kardeşime bazen sabırsız davrandığımı onunla ilgilenmediğimi farkediyorum ve bu beni üzüyor :(

Alice in Wonderland 06-12-2010 01:50 PM

ayy günlüğüm sana en önemli şeyi söylemeyi unuttummm :)

dün ilk defa kocaman bir porsiyon menüyü herşeyi ile yedim :) inanılmazz hep biraz alır tıkanır bırakırdım dün bi baktım hepsiii bitmişşşşşşşşşşş.. yuppppppiiiiiii

bigokyanus 06-12-2010 02:17 PM

Her şey çok güzel olacak ben inanıyor ve senin için hep güzel şeyler idliyorum. Allah yar ve yardımcın olsun .

Alice in Wonderland 06-12-2010 02:44 PM

teşekkür ederim aminnnnn inşallah. hepimiz mutlu olalım :=)

Alice in Wonderland 07-12-2010 05:44 PM

merhaba günlüğüümmm :=)

bugün çok iş yaptım ,çok çalıştımmm hala bissürü işim var ama olsun huzurluyum ya yaparım :)

bide diş ağrımı azalttım azcık sızlamaya dönüştü. Dr a gidicem ama izin sorunum var :( aldığımda hepsine baktırıcam :=)

kardeşimin doğumgünüüüüüü bugünn :=) annemsiz ilk doğumgünü olucak :( mutlu olsun diye elimden geleni yapıyorum .birde yıldızname kapalı ne demek acaba çok merak ediyorum :S

bigokyanus 07-12-2010 06:06 PM

Canım kardeşine nice sağlıklı yıllar diliyorum , huzurlu ve mutlu olsun inşallah.
Allah sevdiklerinizi size bağışlasın , çok şükür ki bir kardeşin var ve onun da senin gibi bir ablası var. Allah sizi birbirinize bağışlasın.

Alice in Wonderland 08-12-2010 10:15 AM

teşekkür ederim bigokyanuss :)))

günaydınnn günlüğüümmmmmm

bu ara ters giden şeyler olsa bile huzurluyum. Mesela dün ilk defa bişi farkettim kendimde :)

aynada kendime baktığımda allahın cezası çok güzelsin derdim hep ihihihihihihih

ama dün azımdan resmen farlklı bi kelime çıktı. Allahın fıstığı çok güzelsin dedim. Bilmiorum belki önemli bir fark değğil ama ceza kelimesi otomatik olarak değişti hemde hiç çaba göstermeden. bu çok olumlu bişi bence :D

Alice in Wonderland 08-12-2010 05:48 PM

İş:
- Tel. Defterini yenile.
- Maaşını 2500 tl. ye çıkart.
- Terfi al
- Raporlarını ve pc ni eksiksiz düzgün tut.
- 2010 dosyalarını düzenle
- 2011 dosyalarını oluştur.

Özel Senelik:
- Her Ay 1 kitap bitir.
- Eft Tekniğini Öğren
- Telkinlerini düzenli dinle.
- Reiki Tekniğini öğren.
- Meditasyon yap.
- Eft Seminerine gidip sertifika al.
- Reiki Seminerine gidip sertifika al.
- Yoga öğren
- Düzenli olarak spor yap.
- Kalçanı dikleştir.
- 55 kilo ol.
- İngilizceni geliştir.
- Cd.lerini düzenle.
- Beyaz Netbook al.
- Sınıfını geç.
- Ruh eşinle tanış
- 2011 bitmeden ruh eşinle evlen.
- yemek yapmayı öğren.
- 5.000 tl. den az olmayacak şekilde para biriktir.
- okuyupta elinde olmayan eksik kitaplarını tamamla.

Özel Haftalık:
- Haftada birkez dilini fırçala ve gargara kullan.
- Haftada bir cildine maske yap.
- Haftada 1 saç bakımı yap.
- Haftada 1 namaz kıl.
- Dik yürü ,dik dur.

Özel Günlük:
- Cildine sabah bakımını yap.
- Aöf dersine çalış
- Günde en az 15 sayfa kitap oku.
- İngilizce dersini en az yarım saat çalış.
- Dik yürü ,dik dur.
- Yüz yoganı yap.
- En az 10 dakika spor yada tibetin gençlık pınarını yap.
- Cildine akşam bakımını yap.
- Odanı toparla
- Dua oku
- Şükret
- diş ipi kullan .

_roxie_ 08-12-2010 06:24 PM

merhaba, planlarınızın hepsi çoook güzel ve size inanılmaz katkıda bulunacağına eminim ama 2011 bitmeden ruh eşinle evlen kısmına takıldım, bence zamanlamayı tanrıya ve evrene bırakınnn ruh eşiniz sanıp da evleneceğiniz insan aslında o kişi olmayabilir ben eski erkek arkadaşımla 6. ayımızda evlenmekten bahsettiğinde havalara uçuyordum 1. yılı doldurduğumuzda içimde şüpheler yuvalanmaya başlamıştı... =) acele etmeyin aşk içinn doğrusu doğru zamanda sizi gelip bulacaktır =)

Alice in Wonderland 09-12-2010 11:42 AM

sadece kesin olarak istediğim hedeflerimi yazıyorum olur yada olmaz herşeyin hayırlısı zaten :)

aşk kırıntısı 09-12-2010 12:08 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782241)
İş:
- Tel. Defterini yenile.
- Maaşını 2500 tl. ye çıkart.
- Terfi al
- Raporlarını ve pc ni eksiksiz düzgün tut.
- 2010 dosyalarını düzenle
- 2011 dosyalarını oluştur.

Özel Senelik:
- Her Ay 1 kitap bitir.
- Eft Tekniğini Öğren
- Telkinlerini düzenli dinle.
- Reiki Tekniğini öğren.
- Meditasyon yap.
- Eft Seminerine gidip sertifika al.
- Reiki Seminerine gidip sertifika al.
- Yoga öğren
- Düzenli olarak spor yap.
- Kalçanı dikleştir.
- 55 kilo ol.
- İngilizceni geliştir.
- Cd.lerini düzenle.
- Beyaz Netbook al.
- Sınıfını geç.
- Ruh eşinle tanış
- 2011 bitmeden ruh eşinle evlen.
- yemek yapmayı öğren.
- 5.000 tl. den az olmayacak şekilde para biriktir.
- okuyupta elinde olmayan eksik kitaplarını tamamla.

Özel Haftalık:
- Haftada birkez dilini fırçala ve gargara kullan.
- Haftada bir cildine maske yap.
- Haftada 1 saç bakımı yap.
- Haftada 1 namaz kıl.
- Dik yürü ,dik dur.

Özel Günlük:
- Cildine sabah bakımını yap.
- Aöf dersine çalış
- Günde en az 15 sayfa kitap oku.
- İngilizce dersini en az yarım saat çalış.
- Dik yürü ,dik dur.
- Yüz yoganı yap.
- En az 10 dakika spor yada tibetin gençlık pınarını yap.
- Cildine akşam bakımını yap.
- Odanı toparla
- Dua oku
- Şükret
- diş ipi kullan .

sen çok harikasın alicecim...
dilerim istediğin herşey sen hiç zorlanmadan oluşur...girlhaha

Alice in Wonderland 09-12-2010 12:09 PM

956k
Alıntı:

aşk kırıntısı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782321)
sen çok harikasın alicecim...
dilerim istediğin herşey sen hiç zorlanmadan oluşur...girlhaha

ajanda tutuyorum gün gün tik liyorum yaptıklarımı girlhaha bukadar programlı olmak zor ama güzelmiş 956k

aşk kırıntısı 09-12-2010 01:19 PM

istiyor ve uyguluyorsun bu senin yolunu açacaktır zaten:)

bir de bu hisleri tadıyor olman senin kendine olan özgüvenini katlar...ne mutlu sana....

Alexandra 09-12-2010 02:10 PM

Güzel şeyler düşünün, güzel güzel dileyin, halinize, sağlığınıza, tepenizi kapatan çatıya her daim şükredin, neden daha iyisini istediğinizi bilin, bunun size getireceklerini, evrene sizden nasıl geri döneceğini bilin. Yüreğinizi umutsuzluklara, karamsarlıklara kaptırmayın. Geçici hevesler için değil, huzurunuz için dileyin. İmgeleyin.

Her şeyin altında inanç ve temiz bir yürek var.
E o yürek de sizde varrrrr!!!!

Hepinizi seviyorum şekerler:)))

Günümün neşe kaynağı oldunuz wallahi:))

Alice in Wonderland 13-12-2010 11:24 AM

günaydınnnnn günlüğümmmm

kar yağıyorrr ve ben kar çok severim çok mutluyummm

yaşasın karrrr

allah ım izmir e hiçbukadar kar yağmamıştı nası güzelll bişiiiiiiii. işten çıkıp dışarlarda koşmak yürümek istiorum donsam bile :)

Alice in Wonderland 13-12-2010 11:25 AM

bu arada hazırladığım listeye yapmaya devam ediorumm :) haftasonlarını boş bırakmıştım dinlenme zamanı diye. Şimdi pazartesiden başlıyorummmm yuppi. düzene oturrttum ve alışkanlık haline getirdim mi işlem tamam :=)

Alice in Wonderland 13-12-2010 11:26 AM

telkinlerimi dinlemeye de devam ediyorum ve bırakmayı hiç düşünmüyorum çünkü feci alıştım okyanus ile kuş ve piyano sesinee onlarsız uyuyamam sanırım :D

Alice in Wonderland 15-12-2010 01:01 PM

dün eve giderken allah ım bir kız çocuğu ne kadar konuştuu bi an sus diyecektim sonra bir bakmışım çocuğu çocuk dondu sustu sonra düşündüm ya nekadar tahammülsüzsün o daha ufak bi çocukk gülümsee ne kaybedersinn sadece için ısınır dedim ve kıza kocaman gülümsedim. oda bana gülümsedii. oh dedim işte bu . :)

Alice in Wonderland 15-12-2010 01:10 PM

sebebsiz bir mide bulantım var :S
canım iş yapmakta istemiyor.
bu ertelemeyi bırakmam lazım
onun da telkinini listeye ekleyeyim bari
ders te çalışmam lazım
hiçbişi yapmak istemiorum
öle boş boş durmak istiorum
bu halimi düzeltmem lazım
mesela bu halimi sevmiorum yazıcaktım ki düzeltmem lazıma çevirdim. dikkat ediorum artık böyle şeylere.

Alice in Wonderland 15-12-2010 01:11 PM

dün öyle bir geçer zaman ki yi izledim
o diziyi seviyorum
diyorum ki
oturduğumuz ev kira olmasa babam da bizi atardı evden sanrıım
:|

Alice in Wonderland 15-12-2010 01:12 PM

dik yürümem ve az tv izlemem geçti
neden kısa sürede geçti bilmiorum
oysaki hergece dinliorum telkinlerimi

Alexandra 15-12-2010 01:25 PM

Heheyt!!! Harikasın. En geveze kız çocukları bile seni yıldırmasın canım, hep gülümse:))))

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:h..._smile.gif&t=1

Alexandra 15-12-2010 01:28 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783145)
sebebsiz bir mide bulantım var :S
canım iş yapmakta istemiyor.
bu ertelemeyi bırakmam lazım
onun da telkinini listeye ekleyeyim bari
ders te çalışmam lazım
hiçbişi yapmak istemiorum
öle boş boş durmak istiorum
bu halimi düzeltmem lazım
mesela bu halimi sevmiorum yazıcaktım ki düzeltmem lazıma çevirdim. dikkat ediorum artık böyle şeylere.

Havadandır canım, kendini zorlama, bazen olur. Çok sık olmaya başlarsa alırsın önlemini. Erteleme hastalık haline gelince insanın hayatını cehenneme çevirebilir zira.

Enerji toplayabileceğin bir şey ye. Bir arkadaşını arayıp keyifli bir konuşma yap ve sonra da çalışmaya başla... Bana iyi gelir bu tür durumlarda:))

Tavsiye ederim:))

Alice in Wonderland 15-12-2010 01:32 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783156)
Havadandır canım, kendini zorlama, bazen olur. Çok sık olmaya başlarsa alırsın önlemini. Erteleme hastalık haline gelince insanın hayatını cehenneme çevirebilir zira.

Enerji toplayabileceğin bir şey ye. Bir arkadaşını arayıp keyifli bir konuşma yap ve sonra da çalışmaya başla... Bana iyi gelir bu tür durumlarda:))

Tavsiye ederim:))

evettt vakit boşa geçiyor resmen boş boş geçiriyorum :=) bi an önce bi el atmam lazım olaya 956k teşekkür ederim. hafif bişiler atıştırıcam en iyisi

bigokyanus 15-12-2010 01:45 PM

Değişimi mutlulukla takip ediyorum ve azmine hayranım... Sen bu azimle dağları bile yerinden oynatırsın.
Baban ile ilgili olumsuz düşünmek yerine , olumlu şeylerini düşün derim . Mesela iyi ki anneannen var , olmasaydı durum daha da çıkılmaz bir hal alırdı ve daha güçlü olmanı belki de babanın tutumu sağlıyor .
Ömrüm boyunca her şeyin üstesinden tek başıma geldim 18 yaşında hem okuyup hem çalışmaya başladım , şu an bu kadar kuvvetliysem kimseye sırtımı yaslamamaktan geçiyor . Bugün Betül Mardin' i araştırdım ve şu an ki başarısına gıpta ile baktım öyle zorluklardan geçmiş ki ama hiç kimseye kızmamış ve affetmiş, en üstte isem bu o zorluklar sayesinde diyordu hayat hikayesinde.
Sen de çok şeyler başarabilirsin sadece iste , çünkü her şey senin elinde...

Neptün 15-12-2010 03:00 PM

Alice cim,

Çok güzel gelişmeler var günlüğünde. Seni takdir ediyorum. Arada gelen tv izleme gibi şeylere aldırma. Bunlar geçecektir zamanla. Her şey yerli yerine oturacaktır.

Bence çok güzel gidiyorsun. Hatta günlük/haftalık yıllık planlarına bayıldım. Takdir ediyorum seni.
Sevgilerimle...

Alice in Wonderland 15-12-2010 10:01 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783160)
Değişimi mutlulukla takip ediyorum ve azmine hayranım... Sen bu azimle dağları bile yerinden oynatırsın.
Baban ile ilgili olumsuz düşünmek yerine , olumlu şeylerini düşün derim . Mesela iyi ki anneannen var , olmasaydı durum daha da çıkılmaz bir hal alırdı ve daha güçlü olmanı belki de babanın tutumu sağlıyor .
Ömrüm boyunca her şeyin üstesinden tek başıma geldim 18 yaşında hem okuyup hem çalışmaya başladım , şu an bu kadar kuvvetliysem kimseye sırtımı yaslamamaktan geçiyor . Bugün Betül Mardin' i araştırdım ve şu an ki başarısına gıpta ile baktım öyle zorluklardan geçmiş ki ama hiç kimseye kızmamış ve affetmiş, en üstte isem bu o zorluklar sayesinde diyordu hayat hikayesinde.
Sen de çok şeyler başarabilirsin sadece iste , çünkü her şey senin elinde...

ayy harika şeyler yazmışsın seni tanıdıığım için çok şanslıyım :=) evet herşey benim elimde. iyi kalpli ve güleryüzlü oldukca azmettikce yüce rabbim herşeyi güzel yapacak inanıyorum ben :)

Alice in Wonderland 15-12-2010 10:02 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783165)
Alice cim,

Çok güzel gelişmeler var günlüğünde. Seni takdir ediyorum. Arada gelen tv izleme gibi şeylere aldırma. Bunlar geçecektir zamanla. Her şey yerli yerine oturacaktır.

Bence çok güzel gidiyorsun. Hatta günlük/haftalık yıllık planlarına bayıldım. Takdir ediyorum seni.
Sevgilerimle...

bak o günlük haftalık planı uygulamaya çalışıyorum tavsiye ederim cidden :)

Alice in Wonderland 15-12-2010 10:03 PM

işten eve geldim. evdeyim :) huzurluyum :) huzur çok önemli . kafa dinginliği çok önemli seviyorum evimi :)

Alice in Wonderland 15-12-2010 10:07 PM

kaç gündür meditasyon yapmak istiyorum ama nedense kendimi hazır hissetmiyorum. neye hazır değilim bilmiorum ama istediğim zaman yapacağım.

Alice in Wonderland 15-12-2010 10:08 PM

biraz önce tartiildim kilom da hiç değişiklik yok :( kendimi 55 kilo görmek istiorum. adım adım gidiorum ama daha 52 olamadım :(

sensiz_dunya 17-12-2010 01:11 PM

Merhaba Alice in Wonderland

Bugün nasılsın? sevi çok sevdim sen gerçekten mutluluğu hak ediyorsun ve aslında senin istediğin her şey olacak çünkü sen hayata pozitif bakıyorsun çünkü bunu seçmişsin ve ayrıca sen kilo almakda istiyorsun yani 55 kilo olmak istiyorsun evet bu senin hakkın ve biliyor musun gerçekten sen 55 kilo olacaksın, kendini 55 kilo olarak göreceksin çünkü bunu kabul ettin çünkü bu senin seçimin ve en doğru seyi yaptın.

Sevgiyle kal hayatı hep pozitif yaşa....

Alice in Wonderland 17-12-2010 01:25 PM

çok teşekkür ederim :)))) olucam olucam 55 olucam :=) azimliyimmmm

Neptün 17-12-2010 01:37 PM

Alicecim merhabalar tekrar,

Günlük haftalık ve aylık planından birkaç tane kopya çekip kendi planıma ekledim girlhaha
İnsanın evdeki huzuru bambaşkadır. Bunu duymak çok güzel. Başarının devamı daimi olsun inşallah.
Benim de ilk hedefim 55 kg! İleri! y789 tabii benimki kilo verme

Alexandra 17-12-2010 02:17 PM

Harikasınız kızlar,

Bu arada ben de size güzel haberler bırakayım dedim. Hani şu üzerime yapışan kilolar vardı ya... Yoğun iş temposu arasında yokolmuşlar. Ben de çok mutluyum...

Heppinizin hayallerinin gerçek olmasını diliyorum.
Hatta diledim bile...

Sevgiler Alice'çim ve Cliviaf'çımmmm:))

Alice in Wonderland 19-12-2010 12:18 AM

ay çok sevindimmm verdiğineee :) harikaa olmuş senin adına :) yoğun iş temposunda moral olmuş sana :)

cliviaf sen bana ver fazla kilolarını boşa gitmesin :))))))))))

Alice in Wonderland 19-12-2010 12:21 AM

sevgili günlüğüm,

bugün 2 şeyi özledim.

annemi

sevdiğimi

annemi görmem imkansız biliyorsun ki . belki rüyalarımda. ama sevdiğim bana 10 dakika uzaklıkta ve onu görmemek içimi acıtmaya başladı. ama yapamam göremem arayamam. sevmiyormuyum seviyorum ama ilk defa aramamam gerektiğini hissediyorum. ve onun sevgisine güveniyorum. beni unutmayacak biliyorum inanıyorum.

Alice in Wonderland 19-12-2010 12:26 AM

cumartesileri o öğlene kadar sevdiğim çalışırdı. ben uyur dinlenirdim. kalkar süslenirdim sonra beni alırdı. akşama kadar dolaşır bişiler yapar annesine uğrar akşamki planı öğrenir sonra akşam onlarda yemek yiyip tv başında çerez meyva yerdik.sonra ailece picamalarımızı giyip muhabbet ederdik. annesini annem gibi seviyorum. pazar günü hepbirlikte kahvaltı sefası yapar ve gelecekte oturacağımız eve giderdik. o benim evimdi. herşeyini zevkime göre yaptım heryeriini temizledim. özendim. istedim. şimdi ise yabancı gibi. sanki hiç hayalini kurmamışım gibi. 2 ay oldu hiçbukadar kötü hissetmemiştim. bunları yazarken gözlerimden süzülen yaşlar onun için. çok özledim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:02 PM.