![]() |
HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. Merhaba arkadaşlar... ben daha önceden telkinleri uzun süre dinlemiştim... ama karışık olarak dinlediğim için her birini ne kadar dinlediğimi bilemiyorum. şimdi yeniden dinlemeye başlıyorum. ve her bir telkini 100 saat dinlemeye karar verdim. suçluluk telkini ile başlıyorum.Kendimde farkettiğim değişimleri buraya yazacağım... actionsmile |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. hadi bakalım,hayırlısı senin için |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. Aynı telkini 100 saat dinlemenizi önermiyoruz. Şöyle ki diyelim ki suçluluk duygularından kurtuldunuz bu sefer halen suçluluk duygusundan kurtul telkinini aldiğiniz için bilinçaltınız suçluluk duygusu arayacak. Bulamassa kendinizi rahatsız mutsuz hissedeceksiniz. Bunun yerine liste yapmanız listenizi çeşitlendirmeniz daha yerinde olacaktır. İlk hafta suçluluk ego diğer hafta eğer suçluluk duygularınız azaldı ise bunları çıkarıp yerine diğer telkinleri eklemeniz daha yerinde olur. Arada da suçluluk ve egoyu haftada bir tekrar edersiniz. |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. ben bi bucuk hafta boyunca sadece ego güclendirici dinlemiştim simdi ego+kendine güven dinliyorum ama kendine güven agırlıklı olarak dogru mu yapıyorum bir de günde anca 4,5 saat dinleyebiliyorum |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. Alıntı:
Ardindan diğer telkinleri ekleyebilirsiniz. 4,5 saat de uygun makül bir süredir. |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. Alıntı:
O zaman suçluluk duyguları ve Ego telkinini ilk haftalarda sürekli dinleyerek daha sonra haftada bire mi dönüştürmemiz gerekiyor doğru mu anladım acaba? Peki bir soru dahasorabilri miyim? Bilinçaltı Temizliği ile ilgili telkinleri ne kadar süre ile ve ne şekilde dinlememizi tavsiye edersiniz? music45music45music45music45music45music45music45m usic45music45 |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. bütün yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. bu şekilde dinleyerek neler olacağını tecrübe etmek istiyorum... şu anda suçluluk telkinini toplam 5 saat dinlemiş bulunmaktayım... |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. Eyvah eyvah.:) Umarım 5 saat 10 saat derken sayınızı karıştırmazsınız. Bu işleri zora sokma merakını hala anlamış değilim. Kendinizi neden 100 saat ile sınırlıyorsunuz ki? Atakan Bey zaten yukarıda bir yorum yazmış 100 saat olayına. Dikkatli okursanız şöyle diyor: "Aynı telkini 100 saat dinlemenizi önermiyoruz. Şöyle ki diyelim ki suçluluk duygularından kurtuldunuz bu sefer halen suçluluk duygusundan kurtul telkinini aldiğiniz için bilinçaltınız suçluluk duygusu arayacak. Bulamassa kendinizi rahatsız mutsuz hissedeceksiniz." Zahmet edip mesajın devamını da okuyunuz. Amacınız kota doldurmaksa ya da sayılara ilişkin bir takıntınız varsa tamam. Fakat söz konusu "bilinçaltınız". Böyle bir riski en değerli yerlerinizden biri için almayın derim. Sorunlarımızı aşmak için buradayız, yeni sorunlar üretmek için değil. Verdiğiniz kararlarda esnek olmanızı umuyorum. Sevgiyle kalın.actionsmile |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. 100 saatten sonra suçluluk telkinini dinlemeye devam etmeyeceğim ki... önerileriniz için teşekkür ediyorum... |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. suçluluk telkini toplam:10 saat |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:06 PM. |