![]() |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. Farkındalığımın yükseldiğini hissediyorum... bu çok önemli birşey... iyi hissetme hali neredeyse kalıcı olmak üzere... suçluluk telkiniyle bilinçaltımda genel bir temizlik yaptım. bu sayede diğer telkinlerin daha etkili olacağına düşünüyorum. suçluluk deyince benim aklıma iki tür suçluluk geliyor... ilki geçmişe yönelik anılarımızın yarattığı suçluluk ve utanç hisleri... ikincisi ise şu anla ilgili olan suçluluk duygusu. yani içinden geldiği gibi hareket edememek. içinden geldiği gibi hareket ettiğinde suçlanacakmış gibi hissetmek. rahat hareket edememek. tüm bunlar insanın üzerinde ağır bir yük oluşturuyor... telkinler tüm bu duygularımızla yüzleşmemiz için bize yüksek bir farkındalık sağlıyor. |
... Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde ilk vazgeçeceği siz olursunuz... |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. Aradan bayağı zaman geçmiş ama merak ettim, diğer telkinleri de 100 SAAT dinlediniz mi? |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. son mesajı attıktan sonra aradan nerdeyse 2 sene geçmiş... suçluluk telkinini 100 saat dinledikten sonra diğer telkinleri dinlemedim... Meditasyon yapmaya ağırlık veriyorum. |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. Merak ediyorum acaba bugün suçluluk duyguları ile büyük ölçüde başa ettim diyebiliyor musunuz? Bunun size getirileri neler oldu? Sevgiler. |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. Bir bardak koyu çaya, bir damla su kattığınızda o çay artık eski çay değildir,az da olsa seyrelmiştir, fakat bütün bütün çay değildir de diyemeyiz. O bir bardak çayın tümüyle özelliğini kaybetmesi için suyun altında sürekli kalmalı. Ve bir süre sonra o tamamen suya dönüşecektir... Kişisel gelişim çabaları da böyledir... İnsan çok ağır yol alır, siz de ne değişmiş, ne değişmemiştir tam kestiremezsiniz... |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. Yüzeysel sordum derin cevap aldım. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Anlatmak istediniğiz manaya kendi çapımda en yüksek derece de ulaştım. Kesinlikle gelişim varılacak bir nokta değil her zaman üzerinde yürünecek yoldur. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 PM. |