![]() |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. afedersin başlığı unutmuşum utandımutananadam |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. :) evet.... |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. toplam dinleme: 45 saat |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. ee nasılsın biraz detaylı anlat :)) |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. telkinin etkisini dünden beri yoğun olarak hissetmeye başladım. Arındığımı hissediyorum.Hafiflediğimi hissediyorum. Etrafımdaki şeyler gözüme çok daha net görünüyor. Bir huzur duygusu var. tabi bir süreklilik halinde değil. yani eski halime döndüğüm ve sanki hiçbirşey olmuyormuş gibi hissettiğim zamanlarda oluyor. ama bu daha başlangıç :)) |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. toplam dinleme:50 saat |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. toplam dinleme: 55 saat |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. toplam dinleme : 60 saat... baba filmini izliyorum, harika bir film, bu filmi hala izlemeyen varsa mutlaka izlemeli... |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. toplam dinleme: 65 saat eskiden hatırladıkça suçluluk duyduğum bazı olayları şu an hatırlayınca suçluluk duymuyorum artık. ama hala hatırladıkça suçluluk duyduğum bazı hatıralarım var. demek ki telkinleri bilinçaltımın daha derin kısımlarına kadar göndermem gerekiyor. telkinlerin bilinçaltımın kalıcı bir parçası olması gerekiyor. dinlemeye devam ettikçe eskiye dair hiçbirşey için suçluluk hissetmeyeceğimi umut ediyorum... SELAM VE SEVGİLER... |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. toplam dinleme: 70 saat.......... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 PM. |