![]() |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. şu an itibariyle toplam 15 saat oldu... gelişmeler gayet olumlu ve güzel... suçluluk duygularından arındığımı hissediyorum.kendime yönelik suçlayıcı düşüncelerim olumluya dönüyor... farkındalığım yükseliyor...görüntüleri, sesleri daha keskin farketmeye başlıyorum.bir dinginlik hali var... bedenim gevşemeye başladı sanki... dişlerimi sıktığımı farkediyorum çoğu kez ve hemen gevşetiyorm. aynı şekilde ayaklarımı gergin tuttuğumu farkediyorum ve farkına varıncada gevşetiyorum... beni okuduğunuz için teşekkürler... SELAMLAR...actionsmile :) |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. toplam:20 saat... |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. duygusal anlamda bir boşalım yaşamaya başlıyorum sanki... az önce dışarıya bir hava almaya çıktım. yürüyüşüm kendinden emin ve dik... içim kendime güvenle dolu... özgürlüğü hissettim... duyguların bağından özgür olmayı... ama öte yandan arka fonda korku endişe gibi duyguların cızırtısı vardı... zaman zaman içimde coşkunun yükselişini hissediyordum. kanatlanıp uçmak geldi içimden zaman zaman...hayat ne kadarda güzelmiş... uzun bir süredir ölü gibi yaşıyormuşum meğerse dedim. duygularım gel-git yapıyordu... istiyorum ki ben güven ve coşkuyla uçarken korku ve endişeler beni geriye çekmesin... özgür bir nehir gibi akıp gideyim istiyorum... hoşgeldinn özgürlük... hoşgeldin hayatıma... |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. toplam dinleme: 25 saat |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. Ne mutlu sana umarım bu olumluluk hayatın boyunca devam eder.Umarım bu yaşadıklarını herkes yaşayabilir. Bu arada konunu işgal etmişim gibi olucak ama ben sosyal fobimi bir an önce yenmek istediğimden dolayı sosyal fobi ve sosyallik artıcıyla başladım toplamda 10 Saat e yakın bir süre dinledim 2 sini .Bunlarla devam mı etmeliyim yoksa önerdiğiniz gibi ego ve suçluluk telkinlerinlemi başlamalıyım ? |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. Alıntı:
bendede sosyal fobi var. ben telkinleri şu surada dinlemeyi düşünüyorum. suçluluk ego güven kendine güven mutluluk sosyal fobi sosyallik arttırıcı başkalarının düşüncelerini önemsememe topluluk karşısında konuşma sosyal fobinin altında suçluluk gibi, korkular gibi çok sayıda duygu vardır bu yüzden sosyal fobiyi aşmak için çok düzenli bir çalışma sürdürmek gerekir. ben telkinleri sırayla tek tek dinliyorum, tek tek dinlememin sebebi mesajları bilinçaltıma net olarak ulaştırabilmek. SELAM VE SEVGİLER |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. toplam dinleme:30 saat |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. toplam dinleme:35 saat |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. toplam dinleme:40 saat dün gece dinlediğim telkinin etkisini çok yoğun hissetmeye başladım. kendimi son derecede huzurlu hissediyordum. |
Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. ben de özendim :) herbirini 100 saat mi dinleyeceksin? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 PM. |