Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=615490)

Haridas Takur 19-09-2010 05:55 PM

HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM.

Merhaba arkadaşlar...
ben daha önceden telkinleri uzun süre dinlemiştim... ama karışık olarak dinlediğim için her birini ne kadar dinlediğimi bilemiyorum. şimdi yeniden dinlemeye başlıyorum. ve her bir telkini 100 saat dinlemeye karar verdim. suçluluk telkini ile başlıyorum.Kendimde farkettiğim değişimleri buraya yazacağım... actionsmile

7tepe 19-09-2010 07:05 PM

Cevap: HER TELKİNİ 100 SAAT DİNLEYECEĞİM.

hadi bakalım,hayırlısı senin için

hayatimdegisti 19-09-2010 09:42 PM

Aynı telkini 100 saat dinlemenizi önermiyoruz.
Şöyle ki diyelim ki suçluluk duygularından kurtuldunuz bu sefer halen suçluluk duygusundan kurtul telkinini aldiğiniz için bilinçaltınız suçluluk duygusu arayacak.
Bulamassa kendinizi rahatsız mutsuz hissedeceksiniz.
Bunun yerine liste yapmanız listenizi çeşitlendirmeniz daha yerinde olacaktır.
İlk hafta suçluluk ego diğer hafta eğer suçluluk duygularınız azaldı ise bunları çıkarıp yerine diğer telkinleri eklemeniz daha yerinde olur.
Arada da suçluluk ve egoyu haftada bir tekrar edersiniz.

kuzusu 19-09-2010 10:01 PM

ben bi bucuk hafta boyunca sadece ego güclendirici dinlemiştim simdi ego+kendine güven dinliyorum ama kendine güven agırlıklı olarak dogru mu yapıyorum bir de günde anca 4,5 saat dinleyebiliyorum

hayatimdegisti 19-09-2010 10:08 PM

Alıntı:

kuzusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769176)
ben bi bucuk hafta boyunca sadece ego güclendirici dinlemiştim simdi ego+kendine güven dinliyorum ama kendine güven agırlıklı olarak dogru mu yapıyorum bir de günde anca 4,5 saat dinleyebiliyorum

Aslında ilk hafta için suçluluk da öneriyoruz.Her ne kadar suçluluk duygum yok desenizde mutlaka vardır.
Ardindan diğer telkinleri ekleyebilirsiniz.
4,5 saat de uygun makül bir süredir.

scouter 19-09-2010 11:43 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769172)
Aynı telkini 100 saat dinlemenizi önermiyoruz.
Şöyle ki diyelim ki suçluluk duygularından kurtuldunuz bu sefer halen suçluluk duygusundan kurtul telkinini aldiğiniz için bilinçaltınız suçluluk duygusu arayacak.
Bulamassa kendinizi rahatsız mutsuz hissedeceksiniz.
Bunun yerine liste yapmanız listenizi çeşitlendirmeniz daha yerinde olacaktır.
İlk hafta suçluluk ego diğer hafta eğer suçluluk duygularınız azaldı ise bunları çıkarıp yerine diğer telkinleri eklemeniz daha yerinde olur.
Arada da suçluluk ve egoyu haftada bir tekrar edersiniz.

Atakan Bey;

O zaman suçluluk duyguları ve Ego telkinini ilk haftalarda sürekli dinleyerek daha sonra haftada bire mi dönüştürmemiz gerekiyor doğru mu anladım acaba?

Peki bir soru dahasorabilri miyim?
Bilinçaltı Temizliği ile ilgili telkinleri ne kadar süre ile ve ne şekilde dinlememizi tavsiye edersiniz?
music45music45music45music45music45music45music45m usic45music45

Haridas Takur 20-09-2010 08:37 AM

bütün yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. bu şekilde dinleyerek neler olacağını tecrübe etmek istiyorum...
şu anda suçluluk telkinini toplam 5 saat dinlemiş bulunmaktayım...

planner 20-09-2010 08:56 AM

Eyvah eyvah.:)

Umarım 5 saat 10 saat derken sayınızı karıştırmazsınız. Bu işleri zora sokma merakını hala anlamış değilim. Kendinizi neden 100 saat ile sınırlıyorsunuz ki? Atakan Bey zaten yukarıda bir yorum yazmış 100 saat olayına. Dikkatli okursanız şöyle diyor:

"Aynı telkini 100 saat dinlemenizi önermiyoruz.
Bulamassa kendinizi rahatsız mutsuz hissedeceksiniz."

Zahmet edip mesajın devamını da okuyunuz. Amacınız kota doldurmaksa ya da sayılara ilişkin bir takıntınız varsa tamam. Fakat söz konusu "bilinçaltınız". Böyle bir riski en değerli yerlerinizden biri için almayın derim.

Sorunlarımızı aşmak için buradayız, yeni sorunlar üretmek için değil. Verdiğiniz kararlarda esnek olmanızı umuyorum.

Sevgiyle kalın.actionsmile

Haridas Takur 20-09-2010 09:11 AM

100 saatten sonra suçluluk telkinini dinlemeye devam etmeyeceğim ki... önerileriniz için teşekkür ediyorum...

Haridas Takur 20-09-2010 03:51 PM

suçluluk telkini
toplam:10 saat

Haridas Takur 21-09-2010 03:13 AM

şu an itibariyle toplam 15 saat oldu...
gelişmeler gayet olumlu ve güzel...
suçluluk duygularından arındığımı hissediyorum.kendime yönelik suçlayıcı düşüncelerim olumluya dönüyor...

farkındalığım yükseliyor...görüntüleri, sesleri daha keskin farketmeye başlıyorum.bir dinginlik hali var...
bedenim gevşemeye başladı sanki... dişlerimi sıktığımı farkediyorum çoğu kez ve hemen gevşetiyorm. aynı şekilde ayaklarımı gergin tuttuğumu farkediyorum ve farkına varıncada gevşetiyorum...
beni okuduğunuz için teşekkürler... SELAMLAR...actionsmile
:)

Haridas Takur 21-09-2010 12:08 PM

toplam:20 saat...

Haridas Takur 21-09-2010 07:48 PM

duygusal anlamda bir boşalım yaşamaya başlıyorum sanki...
az önce dışarıya bir hava almaya çıktım. yürüyüşüm kendinden emin ve dik... içim kendime güvenle dolu...
özgürlüğü hissettim... duyguların bağından özgür olmayı...
ama öte yandan arka fonda korku endişe gibi duyguların cızırtısı vardı...
zaman zaman içimde coşkunun yükselişini hissediyordum.
kanatlanıp uçmak geldi içimden zaman zaman...hayat ne kadarda güzelmiş... uzun bir süredir ölü gibi yaşıyormuşum meğerse dedim. duygularım gel-git yapıyordu... istiyorum ki ben güven ve coşkuyla uçarken korku ve endişeler beni geriye çekmesin...
özgür bir nehir gibi akıp gideyim istiyorum...
hoşgeldinn özgürlük...
hoşgeldin hayatıma...

Haridas Takur 21-09-2010 10:40 PM

toplam dinleme: 25 saat

münzevi# 22-09-2010 12:04 AM

Ne mutlu sana umarım bu olumluluk hayatın boyunca devam eder.Umarım bu yaşadıklarını herkes yaşayabilir.
Bu arada konunu işgal etmişim gibi olucak ama ben sosyal fobimi bir an önce yenmek istediğimden dolayı sosyal fobi ve sosyallik artıcıyla başladım toplamda 10 Saat e yakın bir süre dinledim 2 sini .Bunlarla devam mı etmeliyim yoksa önerdiğiniz gibi ego ve suçluluk telkinlerinlemi başlamalıyım ?

Haridas Takur 22-09-2010 08:19 AM

Alıntı:

münzevi# Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769555)
Ne mutlu sana umarım bu olumluluk hayatın boyunca devam eder.Umarım bu yaşadıklarını herkes yaşayabilir.
Bu arada konunu işgal etmişim gibi olucak ama ben sosyal fobimi bir an önce yenmek istediğimden dolayı sosyal fobi ve sosyallik artıcıyla başladım toplamda 10 Saat e yakın bir süre dinledim 2 sini .Bunlarla devam mı etmeliyim yoksa önerdiğiniz gibi ego ve suçluluk telkinlerinlemi başlamalıyım ?

bendede sosyal fobi var. ben telkinleri şu surada dinlemeyi düşünüyorum.
suçluluk
ego güven
kendine güven
mutluluk
sosyal fobi
sosyallik arttırıcı
başkalarının düşüncelerini önemsememe
topluluk karşısında konuşma

sosyal fobinin altında suçluluk gibi, korkular gibi çok sayıda duygu vardır bu yüzden sosyal fobiyi aşmak için çok düzenli bir çalışma sürdürmek gerekir.

ben telkinleri sırayla tek tek dinliyorum, tek tek dinlememin sebebi mesajları bilinçaltıma net olarak ulaştırabilmek.
SELAM VE SEVGİLER

Haridas Takur 22-09-2010 01:01 PM

toplam dinleme:30 saat

Haridas Takur 22-09-2010 10:22 PM

toplam dinleme:35 saat

Haridas Takur 23-09-2010 02:41 PM

toplam dinleme:40 saat

dün gece dinlediğim telkinin etkisini çok yoğun hissetmeye başladım. kendimi son derecede huzurlu hissediyordum.

eski 23-09-2010 03:20 PM

ben de özendim :) herbirini 100 saat mi dinleyeceksin?

eski 23-09-2010 03:21 PM

afedersin başlığı unutmuşum utandımutananadam

Haridas Takur 23-09-2010 03:21 PM

:)
evet....

Haridas Takur 23-09-2010 08:44 PM

toplam dinleme: 45 saat

azazeli101 23-09-2010 09:26 PM

ee nasılsın biraz detaylı anlat :))

Haridas Takur 23-09-2010 09:39 PM

telkinin etkisini dünden beri yoğun olarak hissetmeye başladım. Arındığımı hissediyorum.Hafiflediğimi hissediyorum. Etrafımdaki şeyler gözüme çok daha net görünüyor. Bir huzur duygusu var. tabi bir süreklilik halinde değil. yani eski halime döndüğüm ve sanki hiçbirşey olmuyormuş gibi hissettiğim zamanlarda oluyor. ama bu daha başlangıç :))

Haridas Takur 24-09-2010 11:49 AM

toplam dinleme:50 saat

Haridas Takur 25-09-2010 03:47 PM

toplam dinleme: 55 saat

Haridas Takur 25-09-2010 09:03 PM

toplam dinleme : 60 saat...

baba filmini izliyorum, harika bir film, bu filmi hala izlemeyen varsa mutlaka izlemeli...

Haridas Takur 26-09-2010 12:58 PM

toplam dinleme:
65 saat
eskiden hatırladıkça suçluluk duyduğum bazı olayları şu an hatırlayınca suçluluk duymuyorum artık.
ama hala hatırladıkça suçluluk duyduğum bazı hatıralarım var.
demek ki telkinleri bilinçaltımın daha derin kısımlarına kadar göndermem gerekiyor. telkinlerin bilinçaltımın kalıcı bir parçası olması gerekiyor.
dinlemeye devam ettikçe eskiye dair hiçbirşey için suçluluk hissetmeyeceğimi umut ediyorum...
SELAM VE SEVGİLER...

Haridas Takur 26-09-2010 10:39 PM

toplam dinleme:
70 saat..........

Haridas Takur 27-09-2010 12:29 PM

toplam dinleme 75 saat...

herşey çok güzel :)

Haridas Takur 27-09-2010 09:02 PM

toplam dinleme 80 saat
suçluluk duygularım hızla yok olmaya devam ediyor. eskiden beni suçlu hissettiren hatıraları düşünüyorum ama suçluluk hissetmiyorum.
suçluluk hissetmediğim içinde daha atak olmaya başladım.
özgüvenim artıyor.
kendimi daha dengede hissediyorum.
gereksiz yere suçluluk duygusuna kapıldığımda bunu farkedebiliyorum.

SELAM VE SEVGİLER...

Haridas Takur 28-09-2010 10:23 AM

toplam dinleme 85 saat....

çocukluk duygularımı hissediyorum zaman zaman...

bazende çok sıradan bir durumda, mesela yemek yerken vs. hakikati en yalın haliyle hissedebiliyorum. sanki sahte olan herşey dağılıp yok oluyor geriye sadece saf ve tertemiz olan hakikat, gerçek kalıyor...

SELAM VE SEVGİLER...

Haridas Takur 28-09-2010 08:10 PM

toplam dinleme 90 saat...

insan kendisini ağırlaştıran duygularından arınmadıkça özgürlüğü ve hafifliği hissedemez. İnsan özgürdür, onun tutsaklığı dışarıdan değil kendisinden gelir. kendisinden özgürleşirse ancak özgür olabilir...

scouter 29-09-2010 12:21 AM

Ben şunu anlayamadım neden ille şu kadar saat dinlemeliyim diye kendimizi bu karad kasıyoruz? İlle şu kadar saat dinlenmesi gereklidir diye bir zorunluluk var mı? Ben yaklaşık 3 aydır her gün sürekli fırsat buldukça dinliyorum ama hiç saat tutma ihtiyacı hissetmedim şimdiye kadar.

Haridas Takur 29-09-2010 12:29 AM

haklısın öyle bir zorunluluk falan yok... ben sadece düzenli olarak hepsini dinlemek için böyle yapıyorum. bazı faydaları daha var, mesela şu an suçluluk dinliyorum ve suçluluk duygularından ne kadar arındım ne kadar gelişme kaydettim diye insan kendisini gözlemleyebiliyor.ben daha önce hepsini bir arada dinliyordum o şekilde istediğim verimi alamamıştım.

scouter 29-09-2010 12:47 AM

Anlıyorum. Teşekkür ederim arkadaşım sağol...

Haridas Takur 29-09-2010 12:23 PM

toplam dinleme 95 saat....

Haridas Takur 29-09-2010 10:01 PM

toplam dinleme;
100 saat...

yarın ego güven güçlendiriciyi dinlemeye başlayacağım.
yeni versiyonu dinlemeyi düşünüyorum...

MMSI 29-09-2010 10:51 PM

eee peki nasılsın şimdi ne gibi değişiklerin oldu birazcık bahseder misin?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 AM.