Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=614025)

inferius 27-07-2010 03:42 PM

Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=)

brazönce
meleklerle ilgili bir çalışma yaptım sevincli
fgceker sen geliverdn aklıma =))
rahtlattı cidden ..şimci hazırlanıyım doya doya geziyim ve çalışmalara devam ediyim
bu arada egomu susturmak la alakalı bir yazı okudum daha doğrusu egonun yönetimini ele almak...
basit birşey gibi geldi fakat ne kadar zormuş
sabah 2 bardak koydum önüme ego ses verdkçe içine 1 çay kağışı su koydum (su şişeside yanımda y789)
bunu farkednce hemen egomla konuştum bunun içinde diğer bardağa 1 çay kaşığı su...
bardağım doldu resmen ..yuh dedim dusun2dusun2
bn kendmi pozitf bir insan bilirdm bu ne yahu şu egonun çenesini sustrmam lazım
yoğsam yarın koca bir sürahi koymalıyım yanıma
girlhahagirlhahagirlhaha

karavan 27-07-2010 04:10 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759366)
brazönce
rahtlattı cidden ..şimci hazırlanıyım doya doya geziyim ve çalışmalara devam ediyim
bu arada egomu susturmak la alakalı bir yazı okudum daha doğrusu egonun yönetimini ele almak...
sabah 2 bardak koydum önüme ego ses verdkçe içine 1 çay kağışı su koydum (su şişeside yanımda y789)
bunu farkednce hemen egomla konuştum bunun içinde diğer bardağa 1 çay kaşığı su...
girlhahagirlhahagirlhaha

Sevgili inferius,

Bu bahsettiğin şeyi ben hiç duymadım.Bir teknikmidir yoksa başka birşeymidir.

Eğer mahsuru yok ise biraz bahsedermisin.

Teşekkür ederim.

fgceker 27-07-2010 07:27 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759366)
brazönce
girlhahagirlhahagirlhaha

Sen akıllılık edip bunu bir çay kaşığı suyla denemişsin,ben bu tekniği ilk uygulamaya başladığımda elimin altında kabuklu bütün cevizler vardı girlhahagirlhahagirlhaha şimdi gün sonundaki halimi düşün bir bakalım dunk56 dunk56 dunk56

Artık cevizleri koyacak büyüklükte kap bulamaz olmuştum girlhaha girlhaha girlhaha

http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif

inferius 27-07-2010 10:24 PM

karavan abi hemen okuduğum bölümü senn için buraya aktarıyorum

şöyle düşünün
elinizde iki tane cam bardak bir çay kaşığı ve ayrı bir kabın içindede su var.
bardaklardan birini EGO bardağı olarak kabul edin ,diğerinise DEĞİŞİM bardağı olarak.
aklınıza gelen her dşünceden sonra eyer EGOya inandıysanız yani şu cümlelerden birini yada benzerlerini kullandıysanız EGO yazan bardağın içine br çay kaşığı su koyun...

-bak aramadı işte dur bir mesaj atayım bakalım ne yapacak?
-nerede şimdi dünden beri bi tuhaf zaten bi haltlar karıştırıyor...
-yaa işte ya biliyodum böyle olacapını
-aysel bana demişti zaten bu herften adam olmaz die.
-ay bıktım bunun ilgisizliğinden
-ayy vıdıdııdıddı vah vıdı vıdı vıdı..

(burda iliişkiler için örnek verilmiş ama daha kapsamlı örneklerle çoğaltbilirz..şahsen bn öyle yapıyorum)

bu cümleleri her duyduğnuzda egzerszlerden(egzerszleride yazıcam inş.) birini yaptıysanız DEĞİŞİM bardağına br çay kaşığı su koyun.
bakın bakalım gün sonunda hangi bardakta daha çok su birikmiş?
eğer EGO bardağında ki su fazlaysa bu demektr ki
-EGOnun çizdiği rotayı takip etmişsiniz.buda sizi o HİÇ İSTEMEDİĞİNİZ SONA
doğru götrücek.eğer DEĞİŞİM bardağında daha çok su varsa TEBRİKLER
Çok kısa bir süre içinde bahsettiğinz problem sizin hayatınızn bir parçası olmıycaktır.!!!

başlangıçta ego bardağınız değişim bardağına göre daha dolu olabilir bu durum sizi yıldırmasın herkes için durum aynı!!!
Ben kendi problemlerimde değişim için bardak kullanırken ego için damacana kullanıyordum elbette ilk başlarda ego sizi ikna etmeyi daha kolay başaracak ee nede olsa yıllardır onunla harika br ortaklığınız var...

inferius 27-07-2010 10:26 PM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759390)
Sen akıllılık edip bunu bir çay kaşığı suyla denemişsin,ben bu tekniği ilk uygulamaya başladığımda elimin altında kabuklu bütün cevizler vardı girlhahagirlhahagirlhaha şimdi gün sonundaki halimi düşün bir bakalım dunk56 dunk56 dunk56

Artık cevizleri koyacak büyüklükte kap bulamaz olmuştum girlhaha girlhaha girlhaha

hahhahaasmil56

tesbih falan mı saysaydık yauw :P

inferius 29-07-2010 12:44 PM

bakın aykut oğut ne demiş

her ne şekilde olursa olsun eğer pozitif tarafta devam ediyorsanız mutlaka bunun ilk adımları karşınızda belirmeye başlayacaktır..

karşınıza mutlaka size sinyal gönderilen olaylar çıkacaktır...

girlhahagirlhahagirlhahagirlhaha

harika hissediyorum ....mükemmel şeyler oldu tahmin dahi etmediğim şeyler
artık geleceği planlayıp hayal kurmaktan vazgeçtim çok şükürsevinclisevincli

bir anda süprizler olunca ağzımı yüzüme yaymaktan kendimi alamıyorummsmil56

inferius 29-07-2010 09:14 PM

bugn ne dediysem oldu kimi sevinclisevinclidüşündüysem karşılaştım aradı msj attı
allahım korkuyorum neeooluuyorr??
897789778977
blissy

fgceker 29-07-2010 10:47 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759761)
bugn ne dediysem oldu kimi sevinclisevinclidüşündüysem karşılaştım aradı msj attı
allahım korkuyorum neeooluuyorr??897789778977
blissy

Hiç korkma herşey normal seyrinde ilerliyor,çok sağlam bir kaynaktan aldığım bir bilgiye göre ayın 17 ve 18 inde çok büyük bir değişim oldu evrendesevincli sevinclisevincli ve isteklerinde kararlı davranıp kararlı bir şekilde ilerleyen herkesin istekleri verilmeye başladı.

Sen kararlılığında devam edersen bugüne kadar önüne çıkan bütün engeller ortadan kalkıp önünden çekilecekler ve bugüne kadar olanların tam aksine evren artık isteklerini kolaylıkla yapabilmen için tüm imkanlarını seferber edecek girlhaha girlhaha girlhaha

O yüzden kararlılıkta devam et ve isteklerinde ne kadar samimi olduğunu evrene göster sevinclisevincli

inferius 29-07-2010 11:09 PM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759772)
Hiç korkma herşey normal seyrinde ilerliyor,çok sağlam bir kaynaktan aldığım bir bilgiye göre ayın 17 ve 18 inde çok büyük bir değişim oldu evrendesevincli sevinclisevincli ve isteklerinde kararlı davranıp kararlı bir şekilde ilerleyen herkesin istekleri verilmeye başladı.

Sen kararlılığında devam edersen bugüne kadar önüne çıkan bütün engeller ortadan kalkıp önünden çekilecekler ve bugüne kadar olanların tam aksine evren artık isteklerini kolaylıkla yapabilmen için tüm imkanlarını seferber edecek girlhaha girlhaha girlhaha

O yüzden kararlılıkta devam et ve isteklerinde ne kadar samimi olduğunu evrene göster sevinclisevincli

neee nee ??
way canına inanamıyorum cilgin897cilgin897cilgin897
bu ne kadar harika bir haber...
doyumsuz sevinç nedir bilirmisin filiz abla aynısının tıpkısıyım
3-4 gndür...blissy
mış gibi davranıyodum ve bugnden itbaren gerçekten mış oldum yani sahibim isteklerimin bi kısmına keh keh y789
o zman yola devam caymak yok
gelsin melekler
açılsın çakrlar

sevinclisevinclibn enerjiyimsevinclisevincli

fgceker 29-07-2010 11:24 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759776)
neee nee ??
way canına inanamıyorum cilgin897cilgin897cilgin897
bu ne kadar harika bir haber...
doyumsuz sevinç nedir bilirmisin filiz abla aynısının tıpkısıyım
3-4 gndür...blissy
mış gibi davranıyodum ve bugnden itbaren gerçekten mış oldum yani sahibim isteklerimin bi kısmına keh keh y789
o zman yola devam caymak yok
gelsin melekler
açılsın çakrlar
sevinclisevinclibn enerjiyimsevinclisevincli

Aynı durum bende dahil olmak üzere tanıdığım pek çok kişide var tatlım bende şaşıyordum ağzımdan ne çıksa oluyor yahu demeye başlamıştım.Ama dün bunu hayatımı istediğim yönde değiştirebilmek için kullanabileceğimi öğrendim-Çook ama çoook sevip saydığım,Mert beyden-- ve hemen adımlarımı kocaman kocaman ve kararlılıkla atmaya başladım.

Seninde hayatınla ilgili yapmak istediğin köklü değişimler varsa hemen bunları harfi harfine planlamaya başla ve uygulamaya koy canım.Çünkü sen kararlı olursan bütün kapılar önünde açılacak,tıpkı 3-4 gündür olduğu gibi.ŞU anda test sürüşündeyiz evren isteklerimizde samimi olup olmadığımızı kontrol ediyor.Ve bize ne istesek veriyor.Eğer sen bu isteklerin oldukça korkup kaçmaz yada aman be deyip ertelemezsen kararlı bir şekilde adımlarını atmaya devam edersen önünde o kocaman mis kokulu bahçelere açılan tüm yollar ardına kadar açılacak ve evren senin isteklerini gerçekleştirmek için her şeyi yoluna koyup engellerini önünden kaldırıcak .....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 AM.