![]() |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) yahu yazıların o mis koklu bahçeden geliyor gibi sanki sevinclisevincli çok güzel yazıyosun maşşallah egonu okşamış gbi olmıyım ama y789 çok sağolasın baştan bilseydim böyle olacağını cidden daha sıkı sarılırıdm o zmn eğitimde vites atlıyorum bu kararı şimdi aldım ::) ne kadar çabuk öğrenir ve gliştrrsem o kadr iyi teşkkürler ::) |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) çok güzl bir sabaha uyanndımsevinclisevincli evrene dikte vermekten vazgeçmiştim ....geliceğini güvenle beklediğim şeyler aynen gerçekleşti hatta daha iyisii ah bu ne hoş bi yöntemgogogo hem sinir sitrese girmiyorsun hem gelmekte olan şeyin keyfini sürüyorsunpartysmileypartysmiley oldukça neşeli bir gün geçirdim...rabbim en kötü günümzü böyle yapsın inş... hayat seni seviyorum beahhice1 bugn kendime olan gvenszliğimin farkına vardım çok basit gelebilir belki ama gerçekten br anda beynimde flaşlar patladı şükürler olsun sahip olduğum-olduğumuz bu binlerce nimete96kl96kl96kl |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) birkaç gün sonra bir başka bir şehirden misafirim gelicek ve acyip heycanlıyımm.. fakat mutlu değilim sanki iistediğim kadar kaliteli bir misafirperverlik olmazsa diye ödüm ödüm ödüm patlıyor....bad45 daha 3-4 gün var ama dünden beri stres içindeyim kafamı dağıtamıyorum bir trlü foruma bakıyorum bunun için gzl bir yöntem var mı die? artık eliden ne gelirse uygulamlaıyım Allahım içimdeki bu panik neden? neden sevinemiyorum ki? kendime güvenmem lazım başarabilirim çok güzl geçebilir!! buna inanamıyorum resmen endişeliyim....4897 |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Merhaba; En güzell şey senin güleryüzün diye düşünüyorum. İnsanların aklında kalacak olan o güzelll enerjin. Diğerini halledeceğinden eminim ben. Panik yok tadını çıkar t678 |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Alıntı:
çok teşekkür ederm ... şuan koltukta oturuyor gib gözksemde diken üstnde gbyimutananadam söyledklern gerçkten içime su serpti.. baştan pes edersem aksi gerçekleşmez ama enerjimle o insanın enerjisinide etkileyebiliri değil mi? ahh gerçekten gerçekten sağolasın iyiki varsınactionsmile |
Sende mi bürütüs girlhahagirlhahagirlhaha Tatlım bakıyorum etraftaki panik havasına sende hemen adapte oluverdindunk56 dunk56 dunk56 Merdane şimdi geliyor valla ,bilesin girlhaha girlhaha girlhaha Sen ihtiyacın olan o tekniği zaten biliyorsun canım,ve ihtiyacın olan o enerjide zaten içinde çoook hemde çoook fazla var sevincli sevincli sevincli Hemen kurduğun olumsuz cümlelere ben kocaman bir İPTAL diyorum yu89 Hadi bakayım ne oldu senin anı yaşama politikan,daha 3-4 gün sorna olacak bir şey için endişeleniyorsun dunk56 dunk56 dunk56 Sen bugün yapabileceklerine bak,ve hazırlıklarını yavaştan yavaştan tamamlamaya başla ki misafirin geldiğinde hazır olabilesin.Hem hiç aklına gelmiyor mu bakayım senin.Sen iyi bir ev sahibisin ki insanlar gelip kalmak için senin evini tercih ediyorlar sevincli sevincli sevincliİşe lütfen birde bu tarafından bak.güzel düşün ki güzel olsun değil mi canııımmm sevincli sevincli sevincli http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) ahh ne kadar haklısın sağol fgcekr çok çok sağolağla2 böyle zmnlarda ne kadar htiyaç duyulur iki üç kelimeye bilirsin....dunk56 tamam bu gece zaten 5 e kadar uyumam bütün arınmaları gerçekleştiricem mlk34 forumdaki teknikleri tek tek uyguluycam yakıcam ulan :Pdl67 şimdiii dern dern nefes alıyorumtender45tender45 ve anda kalmaya devam ediyorum sonuçta gelecek die birşey yoktur herşey anda yaşanır ve an bzim geleceğimizi oluşturur ohhhpartysmiley şimdi enerjim ne kadar yüksek olursa bu enerjideki olayları kendime çekerim...sevincli enerjim 3-4 gün çok yükek olucak ve fevkin alasında bir misafirperverlik yapıcam inş. hadi bakem görem seni inferiusvien1 |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) nedenı sosyl fobimi? anlayamadım ama ... sen harıkasın ... bana soyledıklerınden snra,kendın basaramayacak degılsın ya ... senın kadar tatlı dilli bırının kotu bır agırlama yapması mumkun olamaz ki ... derin bir nefessss... bide makas al o tatlı yüzünden ...ohhh y789 bende adam oldumda yorum yapıyorum wallagirlhahagirlhahagirlhaha |
sosyal fobi değil çok şükür fakat ne konuşucam ne diycem ya sıkılırsa konu kıtlığı çekersem vıdı vıdı..işteh aslında sen bni şuan çok çok iyi anlıyorsundur kiss3 ne yaptım biliyomusun bu şüpheler içime ilk düştüğünde koştum günlüğnü okudum bidaha aynı durumdaydım çnkü terli345terli345 sana yorum yapan değerli arkadşlara sanki bana yorum yapmışlar gibi okudum y789 oohhhh derin nefes hah şöönegirlhahagirlhahagirlhaha sen atlattın bnde atlatıcam inş. =) |
inşallah....ben atlattıysam,o kadar güzel agırladıysam, sen bulutların üzerinde agırlarsın mısafırlerını.... bende bulutlu olursa hava seni hatırlıycam ... bilicemki o bulutların arasında sende mısafırlerınle eglenceli vakıt gecırıyorsun... cok akıllı bişisin sen...utananadamkonusacak konunun kalmaması mumkun degıl...her konuda soyleyecek bi lafın var senin,...iyi eglenceler size...cilgin897cilgin897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 AM. |