Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463933)

Alexandra 23-11-2010 09:31 AM

Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Günayyyydııııınnn dünyanın en tatlı Cadısı,

Kıyamam ben senin o şişmiş gözlerine... Neyse küçük olduğunu fark etmen süpper. Demek bünyenin ağlamaya ihtiyacı varmış, yeni güzel duygulara, yepyeni bir enerjiye yer açmışsın içindeki sıkıntıları sulandırıp dışarı atarak. İyi olmuş. Arada lazım:))

Güzel bir gün geçirmeni dilerim canım benim.
Bugün güze süprizler yüzünü güldürsün inşallah:))

Çok öptüüüümmmm :)
girlhaha

cadi_bm 23-11-2010 09:47 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 779679)
Günayyyydııııınnn dünyanın en tatlı Cadısı,

Kıyamam ben senin o şişmiş gözlerine... Neyse küçük olduğunu fark etmen süpper. Demek bünyenin ağlamaya ihtiyacı varmış, yeni güzel duygulara, yepyeni bir enerjiye yer açmışsın içindeki sıkıntıları sulandırıp dışarı atarak. İyi olmuş. Arada lazım:))

Güzel bir gün geçirmeni dilerim canım benim.
Bugün güze süprizler yüzünü güldürsün inşallah:))

Çok öptüüüümmmm :)
girlhaha

Teşekkür ederim canımmmm girlhaha Arada deşarj olmak gerekiyo benimki böyle oldu. Sanki hayatımda büyük bir değişim olacak da onu hissediyorum gibi böyle çok güzell falann ondan galibaaa dl67 956k

Alexandra 23-11-2010 10:17 AM

Hayatındaki büyük değişimin ayak seslerini hissetmek harika bir duygu gerçekten. Heyecan kaplıyor insanın içini. Yeni değişimlere aç kapılarını... Her zaman biraz daha ileriye götürecek doğru yöne değişimler bizi.
Hayırdır nedir bu değişim rüzgarı?? Çok meraklandırma beni de anlat bir ara olur bu şekercim???

cadi_bm 28-11-2010 12:55 PM

İstemiyorummm yaaaaaaaa temizlik yapmak istemiyorummm, fayans silmek istemiyorummmm, tozz almak istemiyorum yaaaaaa yu89 Huysuzum bu sabah temizliği geciktirmek için ancak bu kadar uzun kahvaltı edilebilir smil56 Yedikçe yiyesim var akşama kadar sürecek kalkmasam smil56 Sakin olmalıyım forum kardeşşş ve temizlik savaşından galip çıkmalıyımmm. Benim silahlarım daha güçlü, çamaşır suyunun karşısında hangi leke durabilir şaşarım dl67

cadi_bm 01-12-2010 09:22 AM

Günaydınnnn forumm kardeşşş ^-^ Naber bakalımm görüşmeyeli yine çokk özlemişsin beni hissettim music45 Soft bir günümdeyim bugün. Hayatıma nasıl bir hızla değişimler (güzell korkma ) çekmeye başladım bilemezsin, geldiler mi hep beraber geliyolarr 12389

bigokyanus 01-12-2010 09:33 AM

Günaydın forum kardeşinin ablası :)
Çok süper bir gün diliyorum , her şey tabi ki güzel olacak...

cadi_bm 02-12-2010 11:42 PM

Çok ilginç ya forum kardeş; aynı anda değişimi isteyip hem değişimden korkmak. Birini elemek gerek. Ben eliyorum.İnsanlarla kendimi kıyaslamaktan sıyrılmışım büyük oranda hangi ara oldu anlamadımm956k956k Kendimi sınırlıyomuşum. Bir şehri sevmeye zorlamışım onu da itiraf ettim ve bıraktım. Sorana söylüyorum, sevmiyoooorruummmmmmsmil56 Akışına bırakırken yolu da açmak gerek di mi:zpzp:İyi gecelerrrrr forummmmm kardeşşşş:zpzp::zpzp:

cadi_bm 07-12-2010 04:24 PM

Selam forum kardeşş bazı insanlar içimdeki insan sevgisini öldürüyorrr böylee boğasımmm geliyooo offfssss yanii böylee bir kısıtlanmışlık hissi falan cat56

bigokyanus 07-12-2010 04:32 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782055)
Selam forum kardeşş bazı insanlar içimdeki insan sevgisini öldürüyorrr böylee boğasımmm geliyooo offfssss yanii böylee bir kısıtlanmışlık hissi falan cat56

Selam forum kardeşin ablası , bu mesajın bir de şu boyutu var onu da paylaş ki forum kardeşin olumsuz yanında olumlunun da olduğunu bilsin içi kararmasın.
Bazı insanlar içindeki insan sevgisini katlatıyor ve böyle kucaklayasın geliyor , sımsıkı sarılasın ...
Özgürlük hissi içini kaplıyor ve kuş gibi uçasın geliyor.
Kardeşleri pozitif duygulardan ve hislerden uzaklaştırmamak gerek girlhaha

cadi_bm 07-12-2010 04:47 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782056)
Selam forum kardeşin ablası , bu mesajın bir de şu boyutu var onu da paylaş ki forum kardeşin olumsuz yanında olumlunun da olduğunu bilsin içi kararmasın.
Bazı insanlar içindeki insan sevgisini katlatıyor ve böyle kucaklayasın geliyor , sımsıkı sarılasın ...
Özgürlük hissi içini kaplıyor ve kuş gibi uçasın geliyor.
Kardeşleri pozitif duygulardan ve hislerden uzaklaştırmamak gerek girlhaha

Canımmm benim yaa doğruuu onları hiç saymıyomm işime gelmeyince :P Öptümmmm kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn girlhahagirlhaha

cadi_bm 10-12-2010 09:20 AM

Günayyydıııınnnnnnnnnnnn forum kardeşşşş :zpzp::zpzp:Cumalar melankolik oluyor sankimmm; hava bulutlu olunca da tadından yenmiyo smil56 Ama kaptırmamak için çözümler arıyorummm ohh ne ala kafasına göre gelipp beni yönetemez di mi 956k Hareketli şarkı dinliyomm, komik şeyler okuyommm, güzell hayallerr kuruyomm, yaşadığım ve yaşıyacağım neşeli şeyleri düşünüyommmmm music45

cadi_bm 11-12-2010 03:47 PM

Selammm forum kardeşşş nasılsın bakalımmm ;))
Ankaraya kar geldi işte ama korktuğum gibi olmadı hava çok temiz, çok güzelll kokuyor ;))
Şuan açımm ve heyecanlanıp, stresli olduğumda bişey yiyemiyorum midem kazınsa bile. Güzelll yemek önerileri itinayla kabul edilir. Yemeliyim yemeliyim yemeliyim :P

cadi_bm 15-12-2010 09:14 AM

Günaydınnnn forum kardeşşş bayıldımmm şu dizelere ;))) ( Bunu ilk defa bir diziden duymak iyi olmadı ama :)) Hayyam'a rahmetler)
956k956k956k

BİR YEŞİL ÇİMEN BİR DİLBER VE ASUDE BİR YER
KADEHLER DE DOLUYSA ARTIK BİR ÖMRE DEĞER
HERKES KINASIN VARSIN BU ARZUMDAN ÖTÜRÜ
KÖPEK OLAYIM CENNETİ İSTERSEM EĞER

Alexandra 15-12-2010 12:01 PM

Ay ilahi,

Çok alemsin şeker... Ben de ilk daha görüyorum bunları. Nedir? Kimindir?? Sabah neşesi oldu bu wallahi...

Neşen, enerjin, bu baldan tatlı yapın daim olsun şeker:))

Bak geldiğin nasıl da belli oluyor...

Çoook öptüm en kocamanındannnn!!!!

Alexandra 15-12-2010 12:05 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783116)
Günaydınnnn forum kardeşşş bayıldımmm şu dizelere ;))) ( Bunu ilk defa bir diziden duymak iyi olmadı ama :)) Hayyam'a rahmetler)
956k956k956k

BİR YEŞİL ÇİMEN BİR DİLBER VE ASUDE BİR YER
KADEHLER DE DOLUYSA ARTIK BİR ÖMRE DEĞER
HERKES KINASIN VARSIN BU ARZUMDAN ÖTÜRÜ
KÖPEK OLAYIM CENNETİ İSTERSEM EĞER

girlhahagirlhahaHımm, Hayyammışşşş..... Aaaaaa.... girlhahagirlhaha Nasıl da görmemişim.... Bayılırım Hayyam'a:)))

Harikasın wallahi:))

Şu sayfa genişlediğinden beri maillerin satır sonlarını eksik görüyorum, kaçırmışım ismini Hayyam'ın...

Yattığı yer cennet onun, ben biliyorum,
Ne dindar geçinenlerden temiz ve yalansız bir kalbi vardı O'nun...
Elbette cennettedir.

cadi_bm 15-12-2010 12:20 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783130)
girlhahagirlhahaHımm, Hayyammışşşş..... Aaaaaa.... girlhahagirlhaha Nasıl da görmemişim.... Bayılırım Hayyam'a:)))

Harikasın wallahi:))

Şu sayfa genişlediğinden beri maillerin satır sonlarını eksik görüyorum, kaçırmışım ismini Hayyam'ın...

Yattığı yer cennet onun, ben biliyorum,
Ne dindar geçinenlerden temiz ve yalansız bir kalbi vardı O'nun...
Elbette cennettedir.

Ben de çok severim Hayyamı samimi,beklentisizz gelir bana:) Seni mutlu etmesine çok sevindimmm. Can sıkan insanlar var etrafımda bazen ama yaptığı şeye içten gülüp, umursamamak bazen küçük bişeyle dersini vermek işte bu benlik smil56 Hayatımın şimdiye kadar olanında herşeyi ciddiyetle karşılayıp endişelenerek geçirdim bundan sonra ne olursa olsun gülümseyip vardır bir hayrı diyorumm almıyommm ciddiye hayat çok datluuu böyleblissy

Alexandra 15-12-2010 01:11 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783135)
Ben de çok severim Hayyamı samimi,beklentisizz gelir bana:) Seni mutlu etmesine çok sevindimmm. Can sıkan insanlar var etrafımda bazen ama yaptığı şeye içten gülüp, umursamamak bazen küçük bişeyle dersini vermek işte bu benlik smil56 Hayatımın şimdiye kadar olanında herşeyi ciddiyetle karşılayıp endişelenerek geçirdim bundan sonra ne olursa olsun gülümseyip vardır bir hayrı diyorumm almıyommm ciddiye hayat çok datluuu böyleblissy

Çok iyi anlıyorum seni canım,

İnan bana çok ama çok iyi anlıyorum. Ben de öyle hayatı fazlasıyla ciddiye alıp, endişelenerek geçirdim. Uykularımı kaçırdım, ruhumu, kendimi kararttım yıllarca. Ama artık o can sıkıcı, sığ insanları gülümseyerek, küçük dersler vererek, zaman zaman hiiiiççç umursamadan geçiştiriyorum. Canım yanmıyor artık. Bunu da görmemin bir sebebi vardır, geçeceğim yeni bir "olduğu gibi kabul etme" sınavı olarak görüyorum.

Gerçekten hayat böyle daha güzel, daha eğlenceli. Uykularım düzeldi, sabah keyifle uyanıyorum.

En güzelini yapıyoruz be güzelim,

Hayat ciddiye alınacak kadar uzun ve ikircikli değilmiş

y789

cadi_bm 19-12-2010 02:42 PM

Heyyooooo forum kardeşşşşş naberrrr ;))

Her haftasonu ortalama aynı geçiyo . Başkaldırıyorummm yaaa ne buuu krzm67 Haftaiçi zaten klasik geçiyoo ( İlginç sıradışı olması için çabalıyo muyum sanki ,ama keşke sıradışı olsa da çabalayıp monotonlaştırmaya çalışsam smil56 ) Haftasonu tam bu saatlerde içimi hüzünümsü karışık bişey kaplıyor. Geçtiğine mı kızıyorum; yeterince güzel geçmediğine mi bilmiyorum. Ama kendimi neşelendirmeye çalışsam da bu asık surat düzelmiyo ooo67 Dövecemmm haa diyo bir ses içimden smil56 Bunun sebebini buldum sanırımm; erken kalkacam işe gidecem aynı şeyyler endişesi. Konuştuğum herkesin ortak şikayeti aslında. Grip gibi. Şöyle bir çözüm buldumm, hergün farklı bişey yapacamm o günü farklı kılacak bişey; kendimi kıymetli hissettirecek. Şimdilik ne olduğunu bulmadım ama hayırlısı blissyblissy

bigokyanus 20-12-2010 10:06 AM

Günaydın forum kardeşin ablası , bir spor kursuna yazılmayı denesen nasıl olur , mesela tenis, yüzme ya da dalgıçlık kursu ...
Resim kursu mesela, tiyatro ya da dans ...

cadi_bm 20-12-2010 10:11 AM

Teşekkür ederim.Neden olmasın şu an gittiğim bir kurs var bitince seçicemmm biriniii ;))) Dans süper olur mesela, ya da yüzmee :))

cadi_bm 29-12-2010 11:19 AM

Heyoooooooo forum kardeşş nabersinn görüşmeyeliii 956k 956k Yılbaşına sayılı günler kaldı. Çok güzel hedeflerim var, kendimden çoookkk şeyy bekliyorummm, senden de forum kardeş boşlamak yok ona göre music45 Bize eğlenecek bir sürü fırsat çıkarr uy897

Alexandra 29-12-2010 01:07 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784740)
Heyoooooooo forum kardeşş nabersinn görüşmeyeliii 956k 956k Yılbaşına sayılı günler kaldı. Çok güzel hedeflerim var, kendimden çoookkk şeyy bekliyorummm, senden de forum kardeş boşlamak yok ona göre music45 Bize eğlenecek bir sürü fırsat çıkarr uy897

İnşallahhhhhh,

Benim de şöyle fena halde kudurasım war wallahi:))

Ne diim, eğlen güzelim, gününü gün et:))

Yeni yıl sana dilediğinden de fazlasını bonuslarıyla getirsin inşallahhh!!!

cadi_bm 03-01-2011 11:08 AM

Heyooo forumkardeşşşşş' ee ;
Hoşgeldinnn 2011. Hoşgeldin deli çağım, deli yılımm :)) Dur demeyin olur mu akıyor olacağım bu yıll ;)) Benim yılım, bizim yılımızz olabilir. Teker teker gelecekler, teker teker hızla çözecem tümm engelleyen yönlerimi :)) Merhaba huzura, neşeye, değişime, gelişimeee ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm :))
956k f678h s456 gulensmiley gulensmiley gulensmiley 8977 blissy cilgin897 cilgin897

Alexandra 03-01-2011 01:59 PM

Canıııımmm Cadıcıııııııımmmmm,

Hepimize dileklerimizi getirsin inşallahhh:))

Gönlün hep şen olsun canım beniimmm:))

cadi_bm 06-01-2011 10:51 AM

Bir fırın yaptırdım doldurdum ekmekleri
gel beraber yiyelim yaptırdım börekleri
evreşe yolları dar daaaaaaaaaaaaarr bana bakma benim yarim vaarr
Çok güzelll türkü yaww oynayasım geldi sabah sabahh ohh ohhh kim takar tokadan başka bişeyi hadi oynamaya hoobaaaa :)))
Günaydıınnnn forumm kardeşşşşşş ;
Coştummm :) dertyderty

Alexandra 06-01-2011 01:01 PM

Hahahahahahaha:)))

khkh56 khkh56 khkh56

Sen coştuğun gibi bizi de coşturdun şeker,

Yine enerjin tavan yapmışşşş....

Maşallahhh, allah nazarlardan saklasın seni....

Güne güzel başlamanın tadı bir başka oluyor yahuuu...

Ben senin ve buradaki birkaç sabah şekerimin sesini kaydedip

sabah alarmı olarak kullanmaya karar verdim zaten...

Böyle cıvıl cıvıl uyandırıldıktan sonra, günün kötü geçmesi

mümkün mü yahuuu???

Çoooookkkk öptüm seni Cadıların Güzeliiii,

Kuccak dolusuuu sevgilerrrrr:))

cadi_bm 06-01-2011 01:47 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785655)
Hahahahahahaha:)))

khkh56 khkh56 khkh56

Sen coştuğun gibi bizi de coşturdun şeker,

Yine enerjin tavan yapmışşşş....

Maşallahhh, allah nazarlardan saklasın seni....

Güne güzel başlamanın tadı bir başka oluyor yahuuu...

Ben senin ve buradaki birkaç sabah şekerimin sesini kaydedip

sabah alarmı olarak kullanmaya karar verdim zaten...

Böyle cıvıl cıvıl uyandırıldıktan sonra, günün kötü geçmesi

mümkün mü yahuuu???

Çoooookkkk öptüm seni Cadıların Güzeliiii,

Kuccak dolusuuu sevgilerrrrr:))

Canımcımmmm teşekkür ederimmm. Senin enerjin de muhteşem yawww süppersinnn gulensmileygulensmiley Allah tümm neşelileri nazarlardan saklasınnn; olmayanları da tezz zamandaa neşeyle donatsınnn 89778977 Öpüyorummmm seniii s456cilgin897cilgin897

Alexandra 06-01-2011 03:54 PM

Ben de seni öpüyorum canım beniiimmmmmm:)))

cadi_bm 10-01-2011 10:04 AM

Günayyyydıııııııııııınnnnnnnnnnn günaydııınnnn günayydıııııııııııınnnn forum kardeşşşş güzell bir gün güzelll çok güzellll bir hafta var önümüzde k8908gulensmileycilgin897cilgin897cilgin897Her veda yeni bir başlangıcın müjdecisi, biriyle olan deneyimim bitti, bir diğeri başlayacakk. Güldümmm, yeni şeyler deneyimledimm, korktum, heyecanlandımmm ve rahatladımmm. Kendimi olduğum gibi seviyorum, kabul ediyorum ve onaylıyorum. 897789778977

aybükem 10-01-2011 10:05 AM

kendini olduğun gibi sevmek ne güzel
sanada günaydın.
hepimiz için güzel bir hafta olsun.

mavimim 10-01-2011 10:30 AM

muhtesemsiniz yasamima nese kattiniz

cadi_bm 11-01-2011 10:41 AM

Hayat sıradan yaşamak için o kadar kısa ki. Bir iz bırakmalı kendinde; düş olmadığına inanmak için. İçinden geldiği gibi, kim ne der umursamadan. Alıp eline oynamalı hayatla (! Cem Yılmaz’dan kısmi arak J ). Hayat sıradan yaşamak için çok kısa.

cadi_bm 12-01-2011 10:51 AM

Günayyyyydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn partysmileypartysmileypartysmileyBunu günün şarkısı ilan ediyomm forum kardeşşşş 956k956k Herkese pırıl pırıl bir gün diliyorummmmmusic45music45

herşey daha berrak hayatımda
netleşti tüm dünya bu güneşle
bugüne bak dün artık hikâye
güneş pırıl pırıl üstümüzde...

dilediğin ne varsa yüreğinde
uzanıp almak senin elinde
derdi bırak dert kalsın geride
güneş pırıl pırıl üstümüzde
pırıl pırıl bir gün var önünde
kaybolmasın dünün gölgesinde

herşey daha berrak hayatımda
netleşti tüm dünya bu güneşle
güzel bir gün var bak önümüzde
güneş pırıl pırıl üstümüzde

Alexandra 12-01-2011 11:22 AM

Günaydıııınnnnnn Cadıların en tatlısıııııııı,

Çok şükür ki dünyada senin gibi bir Cadı var, bu enerjin beni kendime getiriyor. Bir sürü telefon peşinde koşarken gördüm, bakiim dedim nasılmış benim cadım,
yine fişek gibisin maşallah :)))sevincli

Hadi kalk canımmmm, oturmaya mı geldik??? Aaaaaaaaa!!!!!! guitar guitar

Öpüyorum seni en koccamanından şeker mio!!!! 89778977

cadi_bm 12-01-2011 02:02 PM

Ayyy bugün çok oynayasım varr, kafama takılan bir sürü şey var, ne yapacam ne olacak derken aklıma ansızın bu parça geldi. Salla ya dedimmm. 956k956k

İndim dereye taş bulamadım
Kendime göre eş bulamadım
Aman melekem kavur balıkları
Akşama getirecem arkadaşlarııııı
hobaaaaa music45 derty

kim sallarr sorunlarııı
ohhhh ohhhh yandannnnnnnn gulensmiley gulensmiley :zpzp: :zpzp:

Sultan 12-01-2011 02:23 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 786513)
Ayyy bugün çok oynayasım varr, kafama takılan bir sürü şey var, ne yapacam ne olacak derken aklıma ansızın bu parça geldi. Salla ya dedimmm. 956k956k

İndim dereye taş bulamadım
Kendime göre eş bulamadım
Aman melekem kavur balıkları
Akşama getirecem arkadaşlarııııı
hobaaaaa music45 derty

kim sallarr sorunlarııı
ohhhh ohhhh yandannnnnnnn gulensmiley gulensmiley :zpzp: :zpzp:

oh ne güzel allah bozmasın.
hep mutlu ol.
biliyorsun duygular virüs gibidir çabuk bulaşır.
sevgiyle hep neşeli kal cadıların et tatlısıy789

cadi_bm 12-01-2011 02:26 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 786522)
oh ne güzel allah bozmasın.hep mutlu ol.biliyorsun duygular virüs gibidir çabuk bulaşır.sevgiyle hep neşeli kal cadıların et tatlısıy789

Canımcımmm teşekkür ederimm. Öyle bir yere geldim ki bugün kendimce ya takacam dibine kadar ya sallicam. Amannn dedim salla daha eğlenceli y789 Öptümm music45s456derty f678h u859

cadi_bm 16-01-2011 09:19 PM

İyi gecelerrrr forum kardeşşşşş t678
Kış ortasındaki şaşkın şehir Ankara bahardan kalma bir pazar yaşattı y789 Hızlı, heyecanlı, güzelimsi, lezzetli bir haftasonunun sonlarını yaşarken bulmuş olduğum şu güzel metni eklemek isterim. Yaşasın pozitif düşünce, yaşasın neşe, yaşasın huzur, heyecan, coşku 956kf678hu859
kalbini takip et
Yeni bakış açıları bul
merak duygunu geliştir
seni seven insanlarla zaman geçir
hedefler bul
diğerlerine yardım et
dans et
kendini şımart
korkularınla yüzleş
müzeye git
spora zaman ayır
sınırlı televizyon izle
doğaya dokun
hafifle
iyi uyu
kitap oku
kendine hediye al
kendini başkalarılya kıyaslama
kendini dövme
yeni fikirlere açık ol
negatif düşüncelere kapalı ol
istediğini yaratmaya odaklan
eğlenmek için zaman bul
hayatında romantizm olsun
Şükür listen olsun
dünyayı sev
kendini yeniden keşfet
music45

cadi_bm 18-01-2011 12:00 PM

Selamm forum kardeşşş;
Başarısızlığı hazmetmek gerek, onun da bir tadı var, almak gerek. Nerden çıktı şimdi o dersen başarısız olduğum bir konu dan :) Züğürt tesellisi deme ama. Tesadüfen başarısız olmak tesadüfen başarılı olmaktan daha iyidir sanki. Her şeye başarı başasızlık die de yaklaşmamalı. Tecrübe etmek güzel, mübalağayı abartmamalı.. Herşey dozunda güzell.. Ne demişş filozof ciddiye aldığımız kadar ciddi değil hiçbir yaşam kesiti(kimdi ki bu acaba yaa kafama takıldı) Kendine iyi bak forum kardeşşş ;)) Hürmetlerr..

bigokyanus 18-01-2011 12:17 PM

Aman da aman şeker cadı gelmiş , başarısızlık dedin de bugün blus jalon bu konuyla ilgili bir yazı paylaşmıştı oku istersen , bir de ben ekleyim bigokyanus atamızdan güzel bir sözü ,
başarısızlık denilen şey başarıya gitmeyen yolu bulmaktır.

Öpüldün forum kardeşin ablası ;)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 AM.