Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463933)

cadi_bm 18-01-2011 12:20 PM

Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787340)
Aman da aman şeker cadı gelmiş , başarısızlık dedin de bugün blus jalon bu konuyla ilgili bir yazı paylaşmıştı oku istersen , bir de ben ekleyim bigokyanus atamızdan güzel bir sözü ,
başarısızlık denilen şey başarıya gitmeyen yolu bulmaktır.

Öpüldün forum kardeşin ablası ;)

Canımcımmm canımcımmm günlüğüme şeref getirdin ablacımmmm :)) Ayyy başarısızlık bende iştah kapanması ve üzüntü yapıyomuşş onu farkettim o yazıyı da okudum sağol hatırlattığın için gerçekten hayattaki herşey YORUM FARKI, insanları birbirinden ayıran, mutlu-mutsuz eden şeyy ;)) Öpüldünnnn girlhaha

bigokyanus 18-01-2011 12:25 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787341)
Canımcımmm canımcımmm günlüğüme şeref getirdin ablacımmmm :)) Ayyy başarısızlık bende iştah kapanması ve üzüntü yapıyomuşş onu farkettim o yazıyı da okudum sağol hatırlattığın için gerçekten hayattaki herşey YORUM FARKI, insanları birbirinden ayıran, mutlu-mutsuz eden şeyy ;)) Öpüldünnnn girlhaha

Gel sana şöyle köpüklüsünden bir kahve ısmarlayım , gör bak ne üzüntün kalacak ne de sinirin...
Mükemmel olmaya uğraşma şekercim ve hata yapma özgürlüğünü sonuna kadar kullan , oh be ne rahatladım dersin sonra benden söylemesi....

cadi_bm 18-01-2011 01:58 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787342)
Gel sana şöyle köpüklüsünden bir kahve ısmarlayım , gör bak ne üzüntün kalacak ne de sinirin...
Mükemmel olmaya uğraşma şekercim ve hata yapma özgürlüğünü sonuna kadar kullan , oh be ne rahatladım dersin sonra benden söylemesi....

Hata yapma özgürlüğü ha sevdim bunu 956k956k956k Kahveni içmeye fırsat bulduğum ilk anda gelicemmm s456s456 Fal da bakarızzzzz music45music45

Alexandra 18-01-2011 02:23 PM

Kahve de isterim fal da isterim kızlar haberiniz olsuuun :))

cadi_bm 18-01-2011 02:25 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787356)
Kahve de isterim fal da isterim kızlar haberiniz olsuuun :))

Sensizzz olur mu yaaa hiçç 956k956k Kahvedeki 'muhabbet' te gizlisin senn actionsmileactionsmile Fallar da senden olsun mu smil56

bigokyanus 18-01-2011 02:29 PM

Bugünlerde hep bi fal baktırasım var nedense , yıllardır baktırmıyorum hiç ...
Ne güzel olur hem çakılım hem cadım fal bakarsa , benden mutlusu olamaz sanırım :)
Sen gel yeter ki çakılım benim kahve de falda emrin olur :)

Alexandra 18-01-2011 03:54 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787357)
Sensizzz olur mu yaaa hiçç 956k956k Kahvedeki 'muhabbet' te gizlisin senn actionsmileactionsmile Fallar da senden olsun mu smil56

Çooook tatlısın her zamanki gibi canım benim. Ben güzel dostlara güzel eşlik edenlerdenim sadece. Ama ben ve fal bakmak??? Yok canım, hiç ellemedim bugüne kadar, bak onu bilmem işte.

Kahve de yapamam zaten, ben işin bu kısmına konuk oyuncu olarak katılayım, başka organizasyonlarda aşçılığa dahi varım şeker :))

Öpüldünüzzzzz :))

Alexandra 18-01-2011 03:56 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787360)
Bugünlerde hep bi fal baktırasım var nedense , yıllardır baktırmıyorum hiç ...
Ne güzel olur hem çakılım hem cadım fal bakarsa , benden mutlusu olamaz sanırım :)
Sen gel yeter ki çakılım benim kahve de falda emrin olur :)

Walla böyle yürekten çağırılınca gelmemek olur mu???

İlk fırsat bulduğum anda, inan geleceğim canım.

Yalnız bugünlerde benim de fena halde fal baktırasım var.

Neden olaki acaba???

cadi_bm 18-01-2011 04:04 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787374)
Çooook tatlısın her zamanki gibi canım benim. Ben güzel dostlara güzel eşlik edenlerdenim sadece. Ama ben ve fal bakmak??? Yok canım, hiç ellemedim bugüne kadar, bak onu bilmem işte.

Kahve de yapamam zaten, ben işin bu kısmına konuk oyuncu olarak katılayım, başka organizasyonlarda aşçılığa dahi varım şeker :))

Öpüldünüzzzzz :))

Haydi bakalımmm kahve organizasyonu başlasınnnnn 956k956k956k

bigokyanus 18-01-2011 04:07 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787377)
Walla böyle yürekten çağırılınca gelmemek olur mu???

İlk fırsat bulduğum anda, inan geleceğim canım.

Yalnız bugünlerde benim de fena halde fal baktırasım var.

Neden olaki acaba???

Terazi burcuyla bağlantısı olabilir mi acaba?
Bu arada yine kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz , cadıcımın da sayfasını işgal ediyoruz . Bugünün şanslısı tatlı cadı :)

cadi_bm 18-01-2011 04:13 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787383)
Terazi burcuyla bağlantısı olabilir mi acaba?
Bu arada yine kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz , cadıcımın da sayfasını işgal ediyoruz . Bugünün şanslısı tatlı cadı :)

Canımmmcımmm olur mu hiççç bizim sayfamızzz, siz çalıyosunuz ben de oynuyomm görmüyor olsanız da dertyf678hf678h

cadi_bm 19-01-2011 09:57 AM

Günayyyyyyyyydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn forum kardeşşşşşş :)) Güzelimmm günee günaydınnnnn :)) 956k partysmiley :zpzp::zpzp::zpzp:

cadi_bm 21-01-2011 11:45 AM

Günayyyydınnnnn forum kardeşş;
Bu aralar, özellikle bir haftadır, nasıl üşengeçlik var üstümde anlatamam. Ayyy adımm tembele çıktı rt67 Yapmak istiyom ama elim kolum kalkmıyooo, noluyo bana dusun2 Yapmam gereken şeyler var ama ötele ötele bakalım nereye kadar. Belkim diyom bu haftaya has bişeyse bitiyo zaten :zpzp: Bir çözüm bulacam ama olmaz böyle yaaaa :zpzp::zpzp::zpzp:

Alexandra 21-01-2011 01:38 PM

Canım benim, yorulmuşsundur. Biraz müsade et kendine. Bu aralar bir süre düşünceyle boğuştun, bence bünyen sana biraz yavaşlaman gerektiğini söylemeye çalışıyor. Akşam yatmadan önce biraz meditasyon yapıp rahatlayıp, kafanı arındırıp öyle uyumayı denesene??? Hatta mümkünse yattığın odaya biraz lavanta koy, küçük bir lavanta kesesi. Çok rahatlayacağını düşünüyorum :)))

cadi_bm 21-01-2011 02:34 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787781)
Canım benim, yorulmuşsundur. Biraz müsade et kendine. Bu aralar bir süre düşünceyle boğuştun, bence bünyen sana biraz yavaşlaman gerektiğini söylemeye çalışıyor. Akşam yatmadan önce biraz meditasyon yapıp rahatlayıp, kafanı arındırıp öyle uyumayı denesene??? Hatta mümkünse yattığın odaya biraz lavanta koy, küçük bir lavanta kesesi. Çok rahatlayacağını düşünüyorum :)))

Deneyeyim , işe yarar umarım. Teşekkür ederimm canım girlhahagirlhaha Haftasonunun gelmesi de iyi olduuu, hakkaten ne zamandır performansımın üzerinde işler yapıyomm, bünye de noluyoruz ya durumuna geldi galibaaa smil56

cadi_bm 25-01-2011 04:08 PM

Hastayımm forum kardeşş dün gece ışığı görecektim nerdeyse :P Sağlık her şeyin başı. Bir iyileşeyim takmicamm kafama hiç bişeyyy, sözzz :P

Alexandra 26-01-2011 09:36 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788258)
Hastayımm forum kardeşş dün gece ışığı görecektim nerdeyse :P Sağlık her şeyin başı. Bir iyileşeyim takmicamm kafama hiç bişeyyy, sözzz :P

Ah hiç kıyamam ben sana... Canım Cadı'm benim hastalar mı olmuşşşşş????

Kuzuuuuummmmm, bir an önce iyileş, bir an önce yanıma dön:)))

Yaptığım iksirler sensiz yarım kalıyor, hemmen sana şifa gönderiyorum canım arkadaşım benim...

Aman öyle ışık mışık görürsen uzak dur allah aşkına,

daha çok zaman var hayatım, yapacağımız daha çok şey var...

Ağzından yel alsın....

Bana bir haber uçur sen :))

cadi_bm 28-01-2011 03:53 PM

Yettimmmm :)) İyileştim sayılır, klasik grip modundayım. Ya nezle beni çok sinirlendiriyo amayu89 Tüm gece nezlemle kavga etmekten uyuyamadım, burnumu bağışlamak istiyorum var mı isteyeny789

Alexandra 28-01-2011 04:34 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788619)
Yettimmmm :)) İyileştim sayılır, klasik grip modundayım. Ya nezle beni çok sinirlendiriyo amayu89 Tüm gece nezlemle kavga etmekten uyuyamadım, burnumu bağışlamak istiyorum var mı isteyeny789

Yahu Cadıcım, çok şükür.... Çok şükür düzelmişsin de gelmişsin :)))))

Şükür kavuşturana... Geçmişler olsun... Burnunu da ver hadi, tamam o da kabulüm. Ama benimki pek küçük kedi burnu kadar, işini görmez, sana yeni bir tane yapalım istediğinden :)))

Sana bir iki söyleyeceğim daha var ama, onları sonra ileteceğim :))

Şükür kavuşturana ama, gerçekten çok özlemiştim :))

cadi_bm 28-01-2011 04:52 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788624)
Yahu Cadıcım, çok şükür.... Çok şükür düzelmişsin de gelmişsin :)))))

Şükür kavuşturana... Geçmişler olsun... Burnunu da ver hadi, tamam o da kabulüm. Ama benimki pek küçük kedi burnu kadar, işini görmez, sana yeni bir tane yapalım istediğinden :)))

Sana bir iki söyleyeceğim daha var ama, onları sonra ileteceğim :))

Şükür kavuşturana ama, gerçekten çok özlemiştim :))

Hoşşbuldukkk canımcımmmmm :zpzp::zpzp: Ben de çokkk özledim yaaa seniiii,siziii, forum kardeşimiii :zpzp: Bana büyük burun lazım ama ki herşeye maydanozz olayımmm khkh56 Olmassss küçük burunnn gulensmileygulensmiley Öptümmmmmmmmm

cadi_bm 30-01-2011 03:23 PM

Gitmek istiyorum forum kardeşş.. Hemen.. Hiç tahammülüm yok beklemeye, hiç… Sihirli bir değnek değsin istiyorum, uçursunn.. Herşey kolayca aksınn.. Olsun..Mutsuzum burda.. Mutsuz muşum.. Kendimi kandırmicam artık.. Sevmediklerimi seviyor gibi yapmicamm… Kararımı verdim.. Gidiyorumm.. Gitmeliyim..

Alexandra 30-01-2011 07:10 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788812)
Gitmek istiyorum forum kardeşş.. Hemen.. Hiç tahammülüm yok beklemeye, hiç… Sihirli bir değnek değsin istiyorum, uçursunn.. Herşey kolayca aksınn.. Olsun..Mutsuzum burda.. Mutsuz muşum.. Kendimi kandırmicam artık.. Sevmediklerimi seviyor gibi yapmicamm… Kararımı verdim.. Gidiyorumm.. Gitmeliyim..

Sen kararını verdikten sonra kim tutar seni be güzelim :)) Hayat çok kısa. Eğer başka yollar varsa değerlendirmendir doğru olan. Mutsuz olmaaa, sevmeden yaşama... Radikal kararlar vermek lazım bazen.

Seni bu konuda da destekliyorum şekercim:))
Hiç durma, koyul yola
cat56

cadi_bm 30-01-2011 07:22 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788835)
Sen kararını verdikten sonra kim tutar seni be güzelim :)) Hayat çok kısa. Eğer başka yollar varsa değerlendirmendir doğru olan. Mutsuz olmaaa, sevmeden yaşama... Radikal kararlar vermek lazım bazen.

Seni bu konuda da destekliyorum şekercim:))
Hiç durma, koyul yola
cat56

Teşekkürler canım. Yanımdasın, iyi ki burdasınn girlhahagirlhaha Hep burda ollls456s456

cadi_bm 02-02-2011 11:51 AM

Günayyyydınnnnnnnnn forum kardeşşşşş :zpzp::zpzp: Şubata da girdik kışı göndermeye az kaldıı. Kar da geldi beyaz beyazz. Her ne kadar ayaz ayaz donduruyosa da sefa gelmişş hoşş gelmişşş gulensmileygulensmiley Gitmekten vazgeçtim forum kardeş sakinleyince, kendinden kaçamaz ki insan smil56 Seviyorumm bu aralarr çoooooooookk herşeyi herkesi. Bıraktım akıntıya kendimi bakalım nereye götürecekk blissyblissy

cadi_bm 11-02-2011 10:45 AM

Heyyyyyyyyyyyooooooooooo forum kardeşşşş nasılsın bakalımmm derty Ne işler çevirdin yokken bennn music45 Bahar geldii, resmen bahar geldi.. Acele etmesin ama yavaşş yavaşş gelsin.. Ayak seslerini duyayımm öncee.Kokusunu sonraa.. :zpzp::zpzp:Kavgalarım, kaygılarım, korkularım, keşiflerimm var kışta.. Tembelliğimm. Yumuşak battaniyemm sapkal89k8908Uslu dur-ma forum kardeşşş. Aynen devammm partysmileypartysmiley

Alexandra 11-02-2011 12:05 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789772)
Heyyyyyyyyyyyooooooooooo forum kardeşşşş nasılsın bakalımmm derty Ne işler çevirdin yokken bennn music45 Bahar geldii, resmen bahar geldi.. Acele etmesin ama yavaşş yavaşş gelsin.. Ayak seslerini duyayımm öncee.Kokusunu sonraa.. :zpzp::zpzp:Kavgalarım, kaygılarım, korkularım, keşiflerimm var kışta.. Tembelliğimm. Yumuşak battaniyemm sapkal89k8908Uslu dur-ma forum kardeşşş. Aynen devammm partysmileypartysmiley

Hakikaten şeker yaaa... Resmennn bahar geldi, inanılır gibi değil.... Hihohohooooo:)))) girlhahagirlhahagirlhaha

Ve bahar beni çoooooook mutlu eder.... Yalnız şu tembellik, yumuşak battaniye olayı da cazip aslında bir süre için :))) Hımmm, bak benim de tembellik yapasım geldi... Bir kaç güzel film de alırsak... Hımm....

Cadııııı.... Kop gel, film günü yapalım....

Ya farkında msın? Senin bu günlükte bi ikimiz çalış oynuyoruz, başka takılan yok yani.... Bu kadar enerjiyi kaçıranlar utansın walla... hahahahahahaha

Hadi şeker oturmaya mı geldik... Patlat bir şarkı bu yana:zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:na...

cadi_bm 11-02-2011 12:23 PM

O zaman tüm enerjik-delilere gelsinnn. Balıkesir yöremizden oynak bir türkü.Hoooobaaaa eşlik etmeyenlerr evde kalsınnnn smil56 Evliler de kaynanaya yakın otursunnn cilgin897
Çayyy benimm, çeşme benimmm
Ardımaa düşşmee beniimmm
Senin ile eğlendimmm
Sevdiğimm başka benimmmm
hoyyy hoyyy :zpzp::zpzp::zpzp:

Alexandra 11-02-2011 02:14 PM

Kızım allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın.... Fena halde kudurasım vardı zati bugün, işi gücü de bir yana bıraktım, bugünü kendime ayırdım. Yeter, çalış çalış... Bu beyin dinlenmeden bir adım daha atmazdı walla... Sayende enerjim daha da tavan yaptı:)))

cadi_bm 14-02-2011 09:31 AM

f678h Günayyyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaaayyyyydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günayyyydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn forum kardeşşşşşş 956k956k Ohhh üstüne bir rehavet de gelmişşş pazartesi pazartesii, uyannnnnnnnnnn partysmileypartysmiley Bakk bahar geliyoo adım adımm, rejim mi yapcann, yeni güzell, cıvıl cıvıl kıyafetler mi alcann başlaaaa :zpzp::zpzp: Sonra yok mayoya giremedim, yok bu kıyafet olmadı demee 89778977 Günün şarkısını Demet Akbağ'ın fasulye remix'i ilan ediyommm hadi bakalımmm eller havaya uy897uy897
Yandan halimem yandan
seviyom seni candann
seviyosan candan boşan gel kocandannn :zpzp::zpzp:
Çok güzelll bir hafta olsunnn muuuuuuuuu olsunnnn k8908k8908

cadi_bm 22-02-2011 12:27 PM

Slmmm forum kardeşş
Ne demiş Kayahan atın beni denizlere. Beni de atın ama yüzmeyi iyice öğrenince:zpzp::zpzp: Bu şehir kararsız forum kardeş, cesareti yok bu ara. Kış mı olsa bahar mı? Beni de etkiliyor ama kış mı olayım bahar mı blissy Bu şehirin benden çekeceği var forum kardeş kararlı olana dek. Yaa sev ya terket denir ama ya düzelsin ya düzelsin istiyorumsmil56. Grileri atsın üzerinden sonsuza dek, belli etsin varlığını, korkmasın çok güzel olacak, herkes arkasında olacak, kendi olduğu için ;) Umut sonsuz forum kardeşşş music45music45music45

Alexandra 22-02-2011 02:24 PM

[quote=cadi_bm;791028]Slmmm forum kardeşş
Ne demiş Kayahan atın beni denizlere. Beni de atın ama yüzmeyi iyice öğrenince:zpzp::zpzp: Bu şehir kararsız forum kardeş, cesareti yok bu ara. Kış mı olsa bahar mı? Beni de etkiliyor ama kış mı olayım bahar mı blissy Bu şehirin benden çekeceği var forum kardeş kararlı olana dek. Yaa sev ya terket denir ama ya düzelsin ya düzelsin istiyorumsmil56. Grileri atsın üzerinden sonsuza dek, belli etsin varlığını, korkmasın çok güzel olacak, herkes arkasında olacak, kendi olduğu için ;) Umut sonsuz forum kardeşşş music45music45music45

y789y789y789

Canım o şehrin olayı o...

Kabul et artık, o şehirde griden başka renk olmuyorrrrr....

İnsanlarından bile sadece bir kısmı renkli zaten.... Renk senin içinde,

renk senin gittiğin her yerde...

Bu kıpır kıpır halinle, sen neden dışarıda arıyorsun ki umudu???...

Her şey sen nasıl istersen öyle olacakkk:))

Çok özledim seni Cadıların en güzeliiii......

Sen ne zaman İstanbul'a geleceksin, sen bana haber et olur mu bir ara ... girlhahagirlhaha

cadi_bm 24-02-2011 11:32 AM

Günayyyyyyyyyyyydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnn Forum kardeşşş gözüm aydınn, gözümüzz aydıns456 kuşlar kışş uykusundan uyanıp cıvıldamaya başladı smil56 Baharın ayak sesleri..:zpzp::zpzp::zpzp:Her bahar hissettiğim geç-kalmışlık hissini yine hissediyorum, bunu tolore etmenin yolu bir güne bir sürü şey sığdırıp, an'ı yaşamak..Hergün yaptıklarımı yazıyorum; eksik hissettiğim bişey varsa yapabiliyorsam yapıyorum. Yoksa diğer gün mutlaka yapıyorummmusic45music45 Bu kezzz bahar geç-kalmışlık hissetsin bakalım nasıl oluyomuşş dl67

cadi_bm 25-02-2011 11:32 AM

Günayyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnn forum kardeşşşş956k Cıvıll cıvıl bir günden merhabaaaaa t678t678 Bugün tarihi bir gün çünkü artık çay(lar)ımı şekersizzz içiyorummmm smil56 İşler yoğun olduğu için bu ara şarkımı söyleyippp gidecemmm :zpzp::zpzp::zpzp:
music45music45

Bana ellerrini veeerrrr
Hayat seni sevince güzellll
Yoluna adadımmm ömrüüümüüüü benn
gel kaçma güzellllllllll ( bu güzel biz oluyoruzz kızlarrr :)) )

bigokyanus 25-02-2011 11:36 AM

Benim de şarkım Tarkan işim olmaz :)
Süper motive ediyor tavsiye olunur :)
Görüşürüz cadıların en şekeri , enerjine de hayranım ...

cadi_bm 01-03-2011 09:40 AM

Günayyydıııııııııınnnnnnnnnnnnn forummm kardeşşşş :zpzp::zpzp::zpzp: Bugün resmen baharr t678 Kara bulutlar dizildi yağmur mu var ne ama kim sallar bugün 1 mart 956k956k Yağmur berekettir hem di mi haksızlık olmasınn. Forum kardeşş yokluğumda neler oldu bakalımm, kimler daha da barıştı kendisiyle gulensmileygulensmiley Bugüne yine kıpır kıpır içimizi kıprıştıran bir şarkı ile başlayalım mı s456

Oldu en sonunda oldu bimm bamm bommm
Rüyalarım gerçek oldu bimm bamm bommm
Duyduk duymadık demesin hiç kimseeee
İşte ilan ediyorum herkeseeee
..........................................

Devamını isteyen söylesin dl67dl67

bigokyanus 01-03-2011 09:54 AM

Doladın ya dilime şarkıyı gün boyu söylerim artık :)

Alexandra 01-03-2011 12:27 PM

Canım benimmmmm,

Bu güzel enerjin daim olsun senin. Bu sayfaya girmeden geçemez oldum wallahi:))

Bağımlılık yapıyorsun şeker:)))

Ama bazen bakıyorum, bazı sayfalara sadece bazı isimler abone.

Ne yapsak da diğerlerinin de senin bu güzel enerjinden faydalanmasını sağlasak????

Sanırım bir sayfa açıp, bu düşüncelerimi yazacağım, okuyan birkaç kişi de başka sayfaları ziyaret etmeyi öğrenebilir :))

Ne dersin?

cadi_bm 01-03-2011 01:57 PM

:))) Canım siz görüyosunuz yaaa :))) Ne güzelll :zpzp::zpzp:

Alexandra 02-03-2011 10:20 AM

Günaydıııınnnnnnn Cadıcııımmmmmmmm,
Bugün senden önce ben geldim sana selamlarımı bırakmaya.

Musmutlu, ep-enerjik bir gün seni bekliyor güzelcim...

Hatta sen dur, ben bugün sana şarkını da yolliimmm...

"... sabahtan kalktım da ezan sesi var
Ezan sesi değil de yar yar burçak yası var
sorun şu (kişiye)* yar yar, kaç tarlası var

Aman da kızlar ne zor imiş burçak yolması
Burçak tarlasında yar yar gelin olması..."

*aslını bilen bilir, şimdi mod'a bak ne yaptı demesinler... hihihihiihiii!!!

bigokyanus 02-03-2011 10:26 AM

Günaydınnnnnnn...
Ben de sabahınıza başka bir şarkı yazayım

Ne kürk ister bu şen gönlüm
Ne bir han ne de saray , lalalalayyyy
Ye , iç eğlen çok kısa ömrün sev çünkü
Sevmek en kolayyyyyyy...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 AM.