Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463933)

cadi_bm 02-03-2011 10:41 AM

Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791777)
Günaydıııınnnnnnn Cadıcııımmmmmmmm,

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791777)
Bugün senden önce ben geldim sana selamlarımı bırakmaya.

Musmutlu, ep-enerjik bir gün seni bekliyor güzelcim...

Hatta sen dur, ben bugün sana şarkını da yolliimmm...

"... sabahtan kalktım da ezan sesi var
Ezan sesi değil de yar yar burçak yası var
sorun şu (kişiye)* yar yar, kaç tarlası var

Aman da kızlar ne zor imiş burçak yolması
Burçak tarlasında yar yar gelin olması..."

*aslını bilen bilir, şimdi mod'a bak ne yaptı demesinler... hihihihiihiii!!!

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791779)
Günaydınnnnnnn...

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791779)
Ben de sabahınıza başka bir şarkı yazayım

Ne kürk ister bu şen gönlüm
Ne bir han ne de saray , lalalalayyyy
Ye , iç eğlen çok kısa ömrün sev çünkü
Sevmek en kolayyyyyyy...

Günayyyyyyyyyyyyyyyddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn nnnnnnnn şekerlerimmm yaa yerim sizi sabah sabah bana sürprizz şarkılarr getirmişsinizz :zpzp::zpzp::zpzp: Çokkk mutluuuuuuuu oldummm 956kNe güzell başladık güne yaaa956k956k
Bu şarkı da bugünkü favorimm:
herşey daha berrak hayatımda
netleşti tüm dünya bu güneşle
bugüne bak dün artık hikaye
güneş pırıl pırıl üstümüzde...

dilediğin ne varsa yüreğinde
uzanıp almak senin elinde
derdi bırak dert kalsın geride
güneş pırıl pırıl üstümüzde
pırıl pırıl bir gün var önünde
kaybolmasın dünün gölgesinde

herşey daha berrak hayatımda
netleşti tüm dünya bu güneşle
güzel bir gün var bak önümüzde
güneş pırıl pırıl üstümüzde
:zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:

Alexandra 02-03-2011 11:23 AM

İkinizi de öpüyorum kızlar, sabah şekerlerimsiniz wallahi....

topalsolucan 02-03-2011 11:45 AM

ne kara güzel bir sayfaa ne kadar güzel bir konuu:)
okuyabildiğim kadarını okudum ve okudukça mutlu oldum
eğlendimm
heleki şarkı paylaşımlarınn
çok hoşuma gitti benimm:) uy897

cadi_bm 02-03-2011 12:29 PM

Alıntı:

topalsolucan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791792)
ne kara güzel bir sayfaa ne kadar güzel bir konuu:)
okuyabildiğim kadarını okudum ve okudukça mutlu oldum
eğlendimm
heleki şarkı paylaşımlarınn
çok hoşuma gitti benimm:) uy897

Teşekkür ederizzz girlhahagirlhahaHoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnn :zpzp::zpzp::zpzp:

maviinci 02-03-2011 12:34 PM

Ya ben de geç meç kalmışım ama canım sağolsun artıkk y789 heppinizi seviyoruuuuummmmm iyi ki varsınız iyi ki varız y789 derty ay789music45khkh56happy6smileydanceguitar956kt678k ahvesmileyf678hu859s456gulensmileycilgin897:zpzp:b lissysmil568977

cadi_bm 02-03-2011 12:35 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791802)
Ya ben de geç meç kalmışım ama canım sağolsun artıkk y789 heppinizi seviyoruuuuummmmm iyi ki varsınız iyi ki varız y789 derty ay789music45khkh56happy6smileydanceguitar956kt678k ahvesmileyf678hu859s456gulensmileycilgin897:zpzp:b lissysmil568977

Nerdesin senn yaaaaaaaaaaaaa kaçakkkk 956k956k956k Hoşgelmişşşş hoşbulmuşş muuu bakalımm :zpzp::zpzp::zpzp:

maviinci 02-03-2011 12:40 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791803)
Nerdesin senn yaaaaaaaaaaaaa kaçakkkk 956k956k956k Hoşgelmişşşş hoşbulmuşş muuu bakalımm :zpzp::zpzp::zpzp:

çokk seviyorum ben siiz yaa,, nasıl olmuş da uzak kalabilmişim ağla2mutluluktan gözlerim yaşardı ağla2 ağla2 ama artık burdayım bi daha geldim pes etmek yok bi daha bi daha varolmaya geldim, pozitif enerjinizi çarpmaya geldiim blissyy789 paylaşırız demi ;) Ne de olsa hepimiz aynı kanepede zıplıyoruz happy6happy6happy6 happy6y789dertys456

cadi_bm 02-03-2011 01:59 PM

Hoşgeldiiinnnnn tekrarrrrrr :zpzp::zpzp::zpzp: Sana Let the sunshine şarkısını armağan ediyorumm 89778977f678hf678h
let the sun shine
let the sun shine yeah
the sun is shining
the sun is shining

i've been waiting for a sunny day
temp went high, makes some hail
the day looks good, i see the weather's fine
the grass is high & the sun might shine

the weather to get together
i don't know rather
i should feel your touch

the weather to get together
i don't know rather
the grass is high enough
:zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:

cadi_bm 03-03-2011 09:36 AM

Günaaaaayyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııınnnnnnnnnn nnnnn forum kardeşşş 956k956ks456s456 Bugün n'apıyosun bakalımmm :zpzp::zpzp::zpzp:Benn bitki çayımla işimin başımdayımm, yine çok çok çok güzell bir hava varr f678hf678h İşime geleni duyuyorum, diğer şeylere koymuşum filtremi tozpembe herşeyy :zpzp::zpzp:Bakalımmm güzel gün bize ne güzellikler getiriyorblissyblissyBugünün şarkısı
küçük hanımefendi modundaO0

Üsküdara gideriken aldı daaa bir yağmuuuurrr
Katibimin setresi uzun eteği çamuurr
Katibb uykudan uyanmış gözleri mahmuuuur
Katipp benim ben katibin el ne karışıııırrrr
Katibime kolalı da gömlek ne güzelll yaraşııırrr
dertydertyderty

cadi_bm 09-03-2011 09:26 AM

Ankara kar'a tesslimmm ben ankaraya ;))) Ne güzell yağıyor yaa ne güzzeellllllllllllllll ...............

Alexandra 09-03-2011 11:24 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792568)
Ankara kar'a tesslimmm ben ankaraya ;))) Ne güzell yağıyor yaa ne güzzeellllllllllllllll ...............

Canııııııııımmmmmmmmmmmmmm,

Yeryüzünün en güzel Cadı'sıııııııııııııııııııııııııı,

Nasılsın, ne yapıyorsunn???

Çok özledimmmmmmm.....

Ay birkaç gündür fena kalabalıktı başım, giremedim siteye.

Nasıl özledim nasıl özledim anlatamam:))

Canım benim, İstanbul kara direniyor, yer yer savaşı kaybettik ama bakınız ben canla başla iş yerindeyim..

Allahım içimdeki bu çalışma azmine bayılıyorum, bir şevk bir şevk... allah benim iyiliğimi versin inşallah... Sokak köpekleri bile ortadan kaybolmuş, ben işe gideceğim diye çırpınıyorum.

Bu ne sevgi ah, bu ne ızdırap... heheheheheeheh:)))

Neyse şeker, ben öpücükleri şu köşeye koyuyorum, sen biliyorsun ne yapman gerektiğini....

See ya!!!

http://www.seckinresimler.com/data/m...6/esvy34z7.gif

cadi_bm 09-03-2011 11:40 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792579)
Canııııııııımmmmmmmmmmmmmm,

Yeryüzünün en güzel Cadı'sıııııııııııııııııııııııııı,

Nasılsın, ne yapıyorsunn???

Çok özledimmmmmmm.....

Ay birkaç gündür fena kalabalıktı başım, giremedim siteye.

Nasıl özledim nasıl özledim anlatamam:))

Canım benim, İstanbul kara direniyor, yer yer savaşı kaybettik ama bakınız ben canla başla iş yerindeyim..

Allahım içimdeki bu çalışma azmine bayılıyorum, bir şevk bir şevk... allah benim iyiliğimi versin inşallah... Sokak köpekleri bile ortadan kaybolmuş, ben işe gideceğim diye çırpınıyorum.

Bu ne sevgi ah, bu ne ızdırap... heheheheheeheh:)))

Neyse şeker, ben öpücükleri şu köşeye koyuyorum, sen biliyorsun ne yapman gerektiğini....

See ya!!!

http://www.seckinresimler.com/data/m...6/esvy34z7.gif

Hahh forumun diğer delisi de geldi tam oldukk girlhahaHoşşgelmişşşşş Hoşgelmişşşş girlhahatek olunca yalnızlık çekiyommmy789 Valla nerdeyse yarım metre kar var hala da yağıyoo fotoğraf çekiyoruzz sürekli amirler kovaliyor ama ne çareee :zpzp::zpzp::zpzp: Dışarı çıkmak için bahaneler bitmiyooo music45music45music45

Alexandra 09-03-2011 12:04 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792582)

Hahh forumun diğer delisi de geldi tam oldukk girlhahaHoşşgelmişşşşş Hoşgelmişşşş girlhahatek olunca yalnızlık çekiyommmy789 Valla nerdeyse yarım metre kar var hala da yağıyoo fotoğraf çekiyoruzz sürekli amirler kovaliyor ama ne çareee :zpzp::zpzp::zpzp: Dışarı çıkmak için bahaneler bitmiyooo music45music45music45

Hahahahahahaahahahahaah,

E güzelim, hacı hacıyı Mekke'de, deli deliyi dakkada bulur diye boşa demiyorlar. Şu sitenin bir iki delisi var zaten...

Böyle tek deli halimde senin yokluğunda ben de ne yapacağımı şaşırıyorum canım. Çok haklısın walla.

Bana da gönder bir iki fotoğraf. Ben arka tarafta mangalı yakıp amirlerin dikkatini çekerim merak etme...

Şimdi bu karların içinde bir mangal güzel gider değil mi yahu.... khkh56

Akşam haberlerinde Taksim Meydanında mangal yakan birini götürürlerken görebilirsin, sana el sallayacağım oradan...

Olmadı Sultanahmetteyim... Eylemlerim sürecek... Bizi en iyi şekilde temsil edebilmek için fikirler üretiyorum sürekli Cadıcıımmmmm!!!

Hihohohayt!!!!! :zpzp: :zpzp:

yelda_k 09-03-2011 01:03 PM

ilahıı siz yaaa .
:)

süpersnizz

cadi_bm 09-03-2011 04:31 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792587)
Hahahahahahaahahahahaah,

E güzelim, hacı hacıyı Mekke'de, deli deliyi dakkada bulur diye boşa demiyorlar. Şu sitenin bir iki delisi var zaten...

Böyle tek deli halimde senin yokluğunda ben de ne yapacağımı şaşırıyorum canım. Çok haklısın walla.

Bana da gönder bir iki fotoğraf. Ben arka tarafta mangalı yakıp amirlerin dikkatini çekerim merak etme...

Şimdi bu karların içinde bir mangal güzel gider değil mi yahu.... khkh56

Akşam haberlerinde Taksim Meydanında mangal yakan birini götürürlerken görebilirsin, sana el sallayacağım oradan...

Olmadı Sultanahmetteyim... Eylemlerim sürecek... Bizi en iyi şekilde temsil edebilmek için fikirler üretiyorum sürekli Cadıcıımmmmm!!!

Hihohohayt!!!!! :zpzp: :zpzp:

girlhahagirlhahagirlhaha

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792603)
ilahıı siz yaaa .
:)

süpersnizz

Sen de :zpzp::zpzp::zpzp:

cadi_bm 13-03-2011 11:37 AM

Kadın narsisizmi: Onaylanma açlığı

Selam forum kardeş bugün bir gazatede dikkatimi çeken ve yer yer hatta çoğu yerinde kendimi bulduğum bir yazıyı paylaşmak istiyorum.
2588925889258892588925889

Narsisist kadın kendinden emin, güvenli bir maskenin arkasında kırılgan, kendine güvenmeyen, değersizlik hislerinden muzdarip bir kişilik taşır. Bu durumla mükemmel ve çekici olmaya çalışarak, işinde iyi performans göstererek başa çıkmaya çalışır. Oysa eleştiri, reddedilme ve basit kırgınlıklar güvenini hızla alıp götürür ve kendisini sevilmiyor hissetmesine neden olur. Buna paralel olarak da ilişkilerde zorluklar yaşayıp farklı korkular arasında savrulup durur. Ya terk edilmekten korkar ya da kişiliğini yitirip yok olup gitmekten.
Narsisizm terimi temel güven duygusunda bir eksikliği tanımlar ve kişinin sevgi dolu, doyurucu ilişkiler geliştirebilmesinin önündeki en önemli engellerden biridir. Günlük hayatta hepimizin yaşadığı narsistik yaralanmalar hayatın bir parçasıdır. Bu narsisistik yaralanmalar kişinin kendine verdiği değerde kısa süreli bir sarsıntı yaratabilir. Bu durumu psikoterapi gerektiren narsistik kişilik yapısından ayıran, sarsıntının şiddeti ve süresidir. Sağlam bir kendilik değerine sahip kişi eleştiri ve reddedilmeye öfke ve/ya da kederle tepki gösterebilir, ama varoluşsal bir sorgulamaya girip kendine olan sevgisini yitirmez. Narsisistik kişiyse kendine olan güvenini çok çabuk yitirip hayatının anlamını, yaşamayı hak edip hak etmediğini sorgulayacak kadar ileri gider.
* * *
En güzel olma isteğiyle, başka birinin daha çekici olma olasılığı arasındaki çelişki kadının en önemli narsisistik çatışmasıdır. Çünkü bir başkasının daha güzel olduğu düşüncesi narsisist kadının kendini kötü, çirkin, değersiz hissetmesine yol açar. Narsist kadının kendilik değeri kırılgandır; bir yandan çok çekici ve mükemmel olduğuna inanırken, hızla aksi kutba savrulup kendini çok değersiz, çirkin ve bir hiç gibi hissedebilir. Mükemmellik ve güzellik fantezileri kadını değersizlik duygusundan koruyan bir kalkandır.
* * *
Kadın narsisizmi kendini sürekli bir hayranlık talebiyle gösterir. Bu hayranlığın kendi kişiliğine değil, daha çok güzelliğine, performasına, zekasına ve diğer becerilerine gösterilmesini ister. Hayranlık gösterileri azaldığında kendilik değeri zedeleniverir. Bu nedenle hep çok güzel görünmek zorunda hisseder kendini. Daima fit, genç ve mükemmel olmak kendilik değerinin yegane koruyucusudur.
Hayranlık, takdir ya da övgü şeklindeki narsisistik doyum yaşanmadığı zaman depresyon baş gösterir. Buna hastalıklar, yaşlanma çocukların evden ayrılması gibi yaşamsal değişimler, eş ya da sevgiliden ayrılma, mesleki başarısızlık, eleştiri ya da reddedilme gibi durumlar neden olabilir.
* * *
Narsisizm daha çok erkekle özdeşleştirilen ruhsal bir süreçtir. Narsist erkek ilişkilerde bağımsızlığını kaybetmekten korkuya kapılıp bunun için savaşırken, narsisist kadın aşırı uyum sağlamaya çalışarak, alttan alarak onaylanma ihtiyacını doyurmaya çalışır.
Kadın narsisizmi gösteren sayısız erkek olduğu gibi, erkeksi bir narsistik yapıya sahip pek çok da kadın vardır. Özellikle iş dünyasında, kariyer basamaklarını hızla tırmanan kadınlar arasında. Bir de bu iki tipin karışımı narsistik yapı gösteren insanlar vardır.
* * *
Erkeksi ve kadınsı narsisizm madalyonun iki yüzü gibidir. Kadınsı, alttan alıp uyum sağlamaya çalışan narsisist hayatı boyunca depresyonla boğuşurken, mesafe koyan, erkeksi narsisist ise agresif, büyüklenmeci ve karşısındaki aşağılayıcı bir tutum içindedir. Ama son tahlilde her ikisi de güvenli bir bağlanma yaşayamadıkları ve bağımsız da olamadıkları için ötekine bağımlı ilişkiler içinde boğulup giderler. Ta ki biri onlara başka türlü bir ilişki biçiminin de var olduğunu gösterene kadar...

DR. ALPER HASANOĞLU – Radikal Hayat

cadi_bm 15-03-2011 10:01 AM

Her ayın onbeşini hem sever hem iter mi insan yaww. Sabah sabah coştumm. Para olumlaması istiyorumm. Zenginn olmalıyımmm yaa derhalllsmil56 Bir faturaa geliyooo ne biçim yaa. Zaten sinirliyim(neden bilmiyorumkhkh56) Aradım, ayarladım kendimi, bağıracağım haksızlığa uğramış insan psikolojisindeyim. Bir cümle kurmuşum değil operatödeki kız 72 millet biraraya gelse çözemezz. khkh56 Zavallı neye uğradığını şaşırdı. khkh56Ama resmen tefecilik yapıyorlar, ama kullanmadığın şeyi tarife die ödetiyorlar, o tarifeyi istemiyorum diyince, başka tarifeye geçemezsiniz bilmem ne, Allahtan karşımda değildi boğuverirdim vallahi smil56 Sakinimmm, sakinimmmmm, ommmmm, sakinim, dalgalarrr, kuş sesleri, ohhh, hayat çokk güzellll k8908 Para olumlaması istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauy897uy897

Alexandra 15-03-2011 10:19 AM

Canımmmmmmm,

Dünyanın en güzel Cadı'sı sabaha asabi mi başlamışş???

Walla kurbağaya çeviririm hepsini... Tarifeler konusunda da çok haklısın ayrıca, onlara da bir güzellik düşünmek lazım:))

Sana bir iki ipucu:

Öncelikle para gerçekten parayı çekiyor...

Paraya dokunmak, onun yüksek enerjisine dokunmak ve hissetmek de çok önemli.

Aldığın her hangi bir hizmetin bedelini nakit parayla ödemek,

Parayı aldığın kişinin hizmetinden memnun kaldıysan içinden mutlulukla memnuniyetle, bolluk bereket dileyerek vermek,

Aldığın şeyin mutluluğunu doyumsayarak, şükrederek almak,

Para çıkarken cüzdanından, "yeni geleceklere yer açtım, şükürler olsun bu boşluklar hep doluyor" olumlaması yapmak,

Büyüklerin söylediği "artsın eksilmesin, taşsın dökülmesin" cümlesini söylemeyi alışkanlık haline getirmek,

Bolluğa, berekete, zenginliğe neden ihtiyacın olduğunu anlamak, tanımlamak, özümsemek, evrene önce şükredip sonra dilemek,

çok işe yarıyor sewgili dostum.

Dene, göreceksin:))

cadi_bm 15-03-2011 10:33 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793281)
Canımmmmmmm,

Dünyanın en güzel Cadı'sı sabaha asabi mi başlamışş???

Walla kurbağaya çeviririm hepsini... Tarifeler konusunda da çok haklısın ayrıca, onlara da bir güzellik düşünmek lazım:))

Sana bir iki ipucu:

Öncelikle para gerçekten parayı çekiyor...

Paraya dokunmak, onun yüksek enerjisine dokunmak ve hissetmek de çok önemli.

Aldığın her hangi bir hizmetin bedelini nakit parayla ödemek,

Parayı aldığın kişinin hizmetinden memnun kaldıysan içinden mutlulukla memnuniyetle, bolluk bereket dileyerek vermek,

Aldığın şeyin mutluluğunu doyumsayarak, şükrederek almak,

Para çıkarken cüzdanından, "yeni geleceklere yer açtım, şükürler olsun bu boşluklar hep doluyor" olumlaması yapmak,

Büyüklerin söylediği "artsın eksilmesin, taşsın dökülmesin" cümlesini söylemeyi alışkanlık haline getirmek,

Bolluğa, berekete, zenginliğe neden ihtiyacın olduğunu anlamak, tanımlamak, özümsemek, evrene önce şükredip sonra dilemek,

çok işe yarıyor sewgili dostum.

Dene, göreceksin:))

Evettt yaww kurbağaya çevir hepsini hepsini hepsiniiiii smil56 Ahahh haaahh haaaaa (Bu da cadı kahkahası )smil56Teşekkür ederimm denicemm tavsiyelerini de girlhahagirlhaha

yelda_k 15-03-2011 02:02 PM

ayın 15iini bekledim bır aydırr geldii ama sevincini yaşayamadımm bu nedirr anlamadım gitti darısı nısan maaşınaaa :)

Alexandra 16-03-2011 02:33 PM

Cadıııııııııımmm, canım nerelerdesin, dün de baktım senden ses yok???

Neden böyle yapıyorsun anlamıyorum yani:(((

Kendi kendine Cadılık da yapılmıyorki yani aaaaaaa :(((

Sus pus oldum oturuyorumm.....

cadi_bm 16-03-2011 04:37 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793497)
Cadıııııııııımmm, canım nerelerdesin, dün de baktım senden ses yok???

Neden böyle yapıyorsun anlamıyorum yani:(((

Kendi kendine Cadılık da yapılmıyorki yani aaaaaaa :(((

Sus pus oldum oturuyorumm.....

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yoğunluk giremedim bugün yaaa seni hiçç yalnız bırakır mıyım bennn olur mu girlhahagirlhahagirlhaha Hadi gül bakalımmm cadı kahkahanı görelimmm y789 Vallahi bir onu yapamıyorumm biri öğretsinn şan dersi falan ne gerekiyorsasmil56 bir cadı yalnız kaldığında bile sus puss oturamaz duramazzz inanmıyorum :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp: Öpüyorumm seni :zpzp::zpzp: Veee cadı kahkahamı atıp gidiyorumm hahh haaa haaahhh hah hh haaaaaaaaaaaaaaaa smil56

Alexandra 16-03-2011 05:03 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793512)
Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yoğunluk giremedim bugün yaaa seni hiçç yalnız bırakır mıyım bennn olur mu girlhahagirlhahagirlhaha Hadi gül bakalımmm cadı kahkahanı görelimmm y789 Vallahi bir onu yapamıyorumm biri öğretsinn şan dersi falan ne gerekiyorsasmil56 bir cadı yalnız kaldığında bile sus puss oturamaz duramazzz inanmıyorum :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp: Öpüyorumm seni :zpzp::zpzp: Veee cadı kahkahamı atıp gidiyorumm hahh haaa haaahhh hah hh haaaaaaaaaaaaaaaa smil56

hihohohohohohayttttttttttttttt!!!!!!!!!

Alemsin şeker yaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Hiç şaşırmadım senin beni güldürmüş olmana. Hihohohhohaytttttt!!!!!

Ben de bir iki iş için çıkmıştım, geri döndüm:)))

Özledim ama seni yahuuuuu... canım benimmmm :))

Bu sabah senin için bir şarkı tutmuştum ama aklımdan kaçmış terbiyesiz.

Bu da yeni moda oldu, bıraktığım yerde durmuyorlar, kalkıp kaçıyorlar çaktırmadan, bundan sonra çıkışa alarm takacağım,

Bir fikir aklımdan kaçmak isteyince alarm devreye girecek.

Ben kendimi biliyorum, önce bir iki yerimden sıçrarım, korkarım, sonra alışırım:)))

Geri gelirse haber ederim canımcım:))

Buralarda geziniyor olacağım

Öptüüümmmmmmm

cadi_bm 22-03-2011 10:27 AM

Günayyyydııııııııııııınnnnnnnnnnn forum kardeşş günaydınn eyyy ahaliii günaydın kuşlar, ağaçlar, böceklerr günaydıııııııınnnnnnnnnn smil56 Adım adım gelen baharın bu güzel gününde beyaz bişey yağıyor göktenn çiçek yaprakları desem daha erken; ne ola ki dl67 Kar mı dedi biri yok artık bu ayda sadanim Olunca oluyo ama yaa sen bütün kışş oturr şimdi yağ khkh56 Havayı da kendimize benzettik smil56 Güzell çok çok çok güzelll bir gün olsun hepimizee:zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:

bigokyanus 22-03-2011 10:50 AM

Ben de şoka girdim forum kardeşin ablası :)
Hiç ummuyordum ki ona göre de giyinmemiştim , apartman kapısından bir çıktım tipi şeklinde kar nerdeyse ...
Olsun bakalım kar yağsın ki başaklar büyüsün , buğdaysız , ekmeksiz kalmayalım ...

Alexandra 22-03-2011 11:02 AM

Wayyyy, demek o cenapta kar var... Bak seeennnnn, daha dün bahar gibi diyorlardı yahu.. Hakikaten, her şey bir dengesizleşti...

Kızlar amman diyeyim üşütmeyin kendinizi, hastalıklardan uzak olun..

Bol bol mevye, sebze yiyin... Nar suyu için...

Sizleri burada böyle neşeli neşeli görünce keyfim yerine geliyor wallahi...
İçimi açıyorsunuz... Çok özlemiştim ikinizi de, iyi oldu burada yakalamam...

Benim işler yoğunlaştı yine, başımı kaldırmasam yeri ama ben aksine kafamı veremiyorum, çünkü canım hiiiiçççç istemiyor...

Ya ben böyle daha ne kadar gideceğim bilemiyorum ki:))

Kahve içtiniz mi bakiim siz?

Bizim Okyanus kesin içmiştir bu saate bırakmaz, ya sen Şeker Cadı, sen içtin mi? Birlikte bir kahve sohbeti çevirseydik şurada diyorum...

Hişttt.... orada mısınızzz??? hu huuuuuu???

http://www.ayport.eu/244kazan.gif

bigokyanus 22-03-2011 11:10 AM

Canımmmmm nasıl da bildin az evvel son yudumumu aldım kahveden , çokta güzel olmuştu . Hemen iç sen de için , yüreğin ısınsın ...
Seni görmeyi ben de çok seviyorum ,sizle muhabbet içimi açıyor , kendime geliyorum.
Havalardan sanırım benim de hiç çalışasım yok , seni Ankara sahalarına davet ediyorum eee ne de olsa şeker cadı da ben de buradayım , 2 ye karşı 1 kaldın , senin buaralara gelmen daha uygun , ha ne dersin?

Alexandra 22-03-2011 11:15 AM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793985)
Canımmmmm nasıl da bildin az evvel son yudumumu aldım kahveden , çokta güzel olmuştu . Hemen iç sen de için , yüreğin ısınsın ...
Seni görmeyi ben de çok seviyorum ,sizle muhabbet içimi açıyor , kendime geliyorum.
Havalardan sanırım benim de hiç çalışasım yok , seni Ankara sahalarına davet ediyorum eee ne de olsa şeker cadı da ben de buradayım , 2 ye karşı 1 kaldın , senin buaralara gelmen daha uygun , ha ne dersin?

O da olacak canım, o da olacak..

Siz şu kari tipi, soğuk hava ve benzeri, bende sürekli titreme hissi uyandıran hava olaylarını gönderin... Güzzel bir güneş açsın... Hemmen oradayım... Ankara'yı bir ilkbaharda bir de sonbaharda severim...

Geleceğim kızlar, söz geleceğim....

Kahvem de geldi bu arada... Köpük köpük...

cadi_bm 22-03-2011 11:44 AM

Afiyett olsunnn hanmlarr:)) Ne içersem içeyimm esneyip duruyorumm uykuya aşığım bu aralar :)))

Alexandra 22-03-2011 12:13 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793999)
Afiyett olsunnn hanmlarr:)) Ne içersem içeyimm esneyip duruyorumm uykuya aşığım bu aralar :)))

Walla biz birbimizle pek görüşmez olduk, kendi hayatlarımızı yaşamaya karar verdik.. O başkalarının uykusu olacakmış, ben de uykunun yerine başka uğraşlar bulacağım anlaşılan...

Pek nazlı, hiiçççç çekemem...

cadi_bm 23-03-2011 10:27 AM

Hooobaaaa forum kardeşşş günaydııııııııııııınnnnnnnnnnn girlhaha
Sabah sabah coştumm yine bu şarkıyla ;) Sözleri çok anlamlı olmasa da kıpır kıpır oluyo insann :zpzp:blissydertydertyderty
Günayyyyyyyyyyyydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn nnnnn eyy ahaliiii partysmileyguitarguitarsevincli956kf678ht678

sandığın keçeleri
kız doldur peçeleri
bu güzellik sendeyken duran ağabey
öldürür niceleri

dura dura duran ağabey duran ağabey
paraları yedin duran ağabey duran ağabey
muradın alasın duran ağabey duran ağabey
hurilere kalasın duran ağabey duran ağabey
…………………………………………………………………..

…………………………………………………………………..

Alexandra 23-03-2011 10:48 AM

hahahahahahaah.....

Delisin, yemin ederim delisin sen... Kızım her sabah bir başka türlüsünü nereden buluyorsun...

Çoğunu da ilk defa sen yazınca görmüş oluyorum....

Ay sabah şekeri gibi Cadısın walla ya... inanılır gibi değil...

Forum kardeşin neşesi....

Ya ben nasıl göremedim seni, hayret walla... neyse, başka sefere...

Öptüm en koccamanından...

http://www.blogthingsimages.com/what...uquiz/kiss.gif http://www.blogthingsimages.com/what...uquiz/kiss.gif

cadi_bm 23-03-2011 11:10 AM

Alıntı:

Alexandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794094)
hahahahahahaah.....

Delisin, yemin ederim delisin sen... Kızım her sabah bir başka türlüsünü nereden buluyorsun...

Çoğunu da ilk defa sen yazınca görmüş oluyorum....

Ay sabah şekeri gibi Cadısın walla ya... inanılır gibi değil...

Forum kardeşin neşesi....

Ya ben nasıl göremedim seni, hayret walla... neyse, başka sefere...

Öptüm en koccamanından...

http://www.blogthingsimages.com/what...uquiz/kiss.gif http://www.blogthingsimages.com/what...uquiz/kiss.gif

girlhahagirlhaha İlham perilerim sağolsunn ve ilham CADI'MMMM SEN girlhahagirlhaha

Alexandra 23-03-2011 02:30 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794098)
girlhahagirlhaha İlham perilerim sağolsunn ve ilham CADI'MMMM SEN girlhahagirlhaha

Çok şekersin Cadıcımmm,

Her zamanki gibi.... İlham Cadın seni bir daha öper ve kazanının başına geri döner, bu aralar kaynatılacak ne kadar çok şey var...

Cadı'nın yoğununu da ilk defa kendimde gördüm pes yani....

cadi_bm 24-03-2011 04:25 PM

t678Heyyyyyoooo forumm kardeşşş naberrrr 956k956k Sabah gelemedim kafam yoğundu, kendimi yazmaya ikna etmek zamanımı aldı y789 Günün şarkısına geçmeden önce bişey sormak istiyorum cevabı veren şarkıyı dinleyip eşlik edebilir dertydertyderty Susmak mazlumu mu oynamaktır, yoksa olgunluk mu?? Olgunluk yanıtı züğürt tesellisi midir? Biraz karışık oldu ama anladınız sizz smil56 Hadi bakalım şarkıya geçiyommmm :zpzp::zpzp:

Nasıl anlatsam bilemiyorummmm gözlerim kararıyorrrr
O deli dolu neşe dolu kişi ben değilimm sankiiiiiiiiiiiii
Sankiiiiiiiiiiiiiiiii
Sannkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var
Benimmmm içimm yanıyooorrr
Eksi kırk derece soğuk suda bile yüzerimmm
İnan kiiiiiiiiiiiiii
İnan kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gerisini biliyosunuzz gulensmileys456f678h

bigokyanus 24-03-2011 04:38 PM

Sevgili forum kardeşin tatlı cadısı :)
Susmak yeri geldiğinde olgunluk , yeri geldiğinde en güzel cevap , yeri geldiğinde de bilmemenin verdiği cevaptır :)
Benim cevabım da karışık oldu ama anladın sen ;)

cadi_bm 24-03-2011 04:54 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794233)
Sevgili forum kardeşin tatlı cadısı :)
Susmak yeri geldiğinde olgunluk , yeri geldiğinde en güzel cevap , yeri geldiğinde de bilmemenin verdiği cevaptır :)
Benim cevabım da karışık oldu ama anladın sen ;)

girlhahagirlhaha Anladım canımmmm girlhaha

cadi_bm 25-03-2011 10:13 AM

Günayydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn forum kardeşşşşş 956k956k Bugüne çok sevdiğim birinin bana aktarmış olduğu bir tespit ve cümleyi paylaşarak başlamak iistiyorum. Söz kime ait bilmiyorum ama ondan duyunca çok sevdim.:zpzp::zpzp: Birincisi anlam yüklediğimiz şey büyür! Kesinlikle, o nedenle şöyle yapıyorum artık; olumsuz bişey düşünüyorsam eğer "anlam yüklüyorsun büyümesine izin verme" diyorum ve büyümesini istediğim şeyi koyuyorum yerine k8908 İkincisi de şu cama bakmakla camdan bakmak arasında kocaman bir fark vardır;) Artık daha çok camdan bakıyorum. Sizi seviyorumm. Çok güzelll bir gün olsun diliyorum girlhahagirlhahagirlhaha

cadi_bm 28-03-2011 02:47 PM

Heyyyyooooooooooooo forummm kardeşşşşşş nabeeerrr :zpzp::zpzp: Güzell bir öğleden sonrası, huzurrrrr, temizz hava, değişimler, dönüşümler ve mucizeler girlhahagirlhaha Çok mutlu, hareketli bir gün olsunn eyyyy ahaliii blissypartysmileypartysmiley
Veeeeeeeeeee gününn şarkısııııı

Kara çalı gibi girdin aramızaaa
Kara çalı gibi girdin aramızaaa
Al kızınnn koyy çuvalaaa
Salla salla vur duvaraaaaaa uy897uy897

Not: Sözlere katılmıyozz ama melodi oynamalık ;))

bigokyanus 28-03-2011 02:58 PM

Hu hu tatlı cadıcık nasılsın?
Bir türlü nasip olmadı şöyle yüzyüze görüşüp tanışmak , iki lafın belini kırmak ..
Neyse o da olur bir gün değil mi şeker?
Gülekal emi...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 AM.