Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463933)

Alexandra 08-10-2010 11:55 AM

Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Let The Sunshine In...
Bayılırım :)))
Hatırlattığın için saol şeker, hemmen dinleyeyim benim de içim ısınsın.
Çok soğuk yahu... Kışı bu kadar da erken beklemiyordum:((
Daha sandaletlerimi kaldırmadım beeeeeeeeen!!!

cadi_bm 08-10-2010 04:45 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772393)
Let The Sunshine In...
Bayılırım :)))
Hatırlattığın için saol şeker, hemmen dinleyeyim benim de içim ısınsın.
Çok soğuk yahu... Kışı bu kadar da erken beklemiyordum:((
Daha sandaletlerimi kaldırmadım beeeeeeeeen!!!

Gelmeeee kışşşş gelme dl67

Sultan 08-10-2010 04:57 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772431)
Gelmeeee kışşşş gelme dl67

geldim bile kışlıkları çıkarın dolaptan ::::)))))))

cadi_bm 09-10-2010 03:52 PM

Selammmmm;
Soğuk bir cumartesiden sıcak sıcak taze taptaze selamlar forum kardeşş ;)) Dile kolay tam 5 ay soğuk olacakk :P Sabır sabır sabır bu kışş bol sabır gerekecek :)) Ama arınmak için bol vaktimiz olacak ve soğuğa rağmen mutlu olursak, soğukla mutlu olursak kimse tutamaz bizi :)) Bugün için içimizi ısıtacak bir parça El Gitano Del Amor - Latin Soul Syndicate ;)) Salsa öğrenmek istiyoruuuuummmmmmmmmmmusic45music45

cadi_bm 11-10-2010 09:22 AM

girlhahagirlhahagirlhaha
Günaaayddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))
Soğukkk hava ile mücadeleyeee devammm
neşemi bozmuyorummmm; soğuğu sevmesem de havanın soğuk kokusunu seviyorum, yaşıyorummmm, nefes alıyorummm bugünün şarkısııı daaaaaaaaaaaaaaaa Lou Bega - I Got A Girl :))
( sözlere katılmıyorumm müzikk güzellll ;)))

bluegirlx 11-10-2010 05:49 PM

bugün güneş yüzünü gösterince aklıma geldim gelip günlüğünü ziyaret ettim..içine çek güneşiiii..lazım olacak kış boyunca..bir resmini çek soğukta kar seyrederken bir kahve yap cam kenarında seyredelim kışı karı..neyseki benim gibi kışı seven bir arkadaşın var...

cadi_bm 13-10-2010 10:46 AM

Günaaaaaaaaaaaaaaaaaayyddııııııııııınnnnnnnnnnnnnn nn8977
Çok güzelllll bir gün daha; merhabaactionsmile Bugün hava bulutlu; yer yer de değil her yerdl67 Vazgeçtim artık soğukla mücadeleden; beyaz bayrağımı çıkarttım aldım bitki çaylarımı kuzu kuzu, içiyorum her akşam. Beklenen gün gelecekse çakilen çile kutsaldır demiş atalarımızmusic45 Herkese çok güzelll bir gün diliyorum. Günayyyydııınnnnnnnnnnblissyblissy

tolgaasya 13-10-2010 11:06 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773077)
Günaaaaaaaaaaaaaaaaaayyddııııııııııınnnnnnnnnnnnnn nn8977
Çok güzelllll bir gün daha; merhabaactionsmile Bugün hava bulutlu; yer yer de değil her yerdl67 Vazgeçtim artık soğukla mücadeleden; beyaz bayrağımı çıkarttım aldım bitki çaylarımı kuzu kuzu, içiyorum her akşam. Beklenen gün gelecekse çakilen çile kutsaldır demiş atalarımızmusic45 Herkese çok güzelll bir gün diliyorum. Günayyyydııınnnnnnnnnnblissyblissy

Günaydın, afiyet olsun. Bende az önce el yapımı %100 doğal bir ıhlamur içtim :))

cadi_bm 13-10-2010 11:29 AM

Alıntı:

tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773078)
Günaydın, afiyet olsun. Bende az önce el yapımı %100 doğal bir ıhlamur içtim :))

Kışın güzelliklerine ıhlamuru en başta katalım o halde. Tadını pek sevmiyorum ama içine karanfil koyunca güzelleşiyo956k Sonra kar güzell tabi ilk yağdığında devamında tadı kaçıyor ziradl67 Vee her zaman arkasından bahar geliyo istinasızzkrzm67 Bu kadar bulabildim şimdilikblissy

cadi_bm 14-10-2010 09:52 AM

Günaayyydıınnnn forum kardeşş8977
(Bu hitabı seviyorum Günaydın İstanbul Kardeş die bir film'de vardı ;) ) Yağmur yağmur yağmur.. Nasıl biriktin sen o kadar, nerede biriktin.. Şaşıyorum bu kadar bile yukarda kalmana :) Hava oldukça kapalı, akşam gibi, sabah olmamış gibi; insanda okulu, işi asma isteği uyandırıyor. Sıcak ev, yumuşacık battaniye, kahve ve muhabbet. Bizi bu havalar mahvediyor hakkaten. Ben burda güzel güzell çalışırken aklıma olmadık fikirler getiriyor :))))) music45music45

Sultan 14-10-2010 09:57 AM

yağan her damla yağmur bir istediğini gerçekleştirsin.
huzur ve mutluluk getirsin.
sevgiyle kal güzel cadım...y789

cadi_bm 14-10-2010 09:59 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773234)
yağan her damla yağmur bir istediğini gerçekleştirsin.
huzur ve mutluluk getirsin.
sevgiyle kal güzel cadım...y789

Canım çok teşekkür ederimm, hoşgeldinnn:)) O zaman bir sürü dileğim olacakk yuppiiiiiiiiiii ;)))

cadi_bm 15-10-2010 09:15 AM

Günaydınnnn;
Söylene söylene çıkarttım güneşiy789 Kaç saat uyudum ama uykum var yaaa. Güzel bir cuma olacak hissediyorum. music45music45music45

Alexandra 15-10-2010 11:43 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773406)
Günaydınnnn;
Söylene söylene çıkarttım güneşiy789 Kaç saat uyudum ama uykum var yaaa. Güzel bir cuma olacak hissediyorum. music45music45music45

Naber dünyanın tatlı Cadısı???

Uyku sineği mi ısırdı seni böyle??? Özlemişim, bir uğrayayım dedim. Günlerdir yoktun. Nasıl gidiyor hayat?

Pek keyiflisin bakıyorum bu sabah? Gel iki cadı el ele verelim de şu havayı bir düzeltelim, milletin içi karardı.

Ben de süpürge sapı otu kalmamış, al gel!!! Önce güzel bir kahvaltı yapar sonra havayı düzeltiris:))
y789

cadi_bm 15-10-2010 11:50 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773448)
Naber dünyanın tatlı Cadısı???

Uyku sineği mi ısırdı seni böyle??? Özlemişim, bir uğrayayım dedim. Günlerdir yoktun. Nasıl gidiyor hayat?

Pek keyiflisin bakıyorum bu sabah? Gel iki cadı el ele verelim de şu havayı bir düzeltelim, milletin içi karardı.

Ben de süpürge sapı otu kalmamış, al gel!!! Önce güzel bir kahvaltı yapar sonra havayı düzeltiris:))
y789

Çok iyiyim şeker sen nasılsınnactionsmileactionsmile Hayat çok güzel gidiyo hamdolsunnnmusic45 Hava da bugün bir açıyo bir kapıyo bir açıyo bir kapıyoo dalga geçiyo bencedl67 Süpürgemlee geliyorum şimdii, gazete de alayım kahvaltıda okumayı çooooooooookk seviyorummm89778977

cadi_bm 15-10-2010 03:58 PM

Can çekişen bir cuma akşamı( ajitasoyonu da çok iyi yaparım :)) ) Pastırma sıcakları sayesinde hava kendine geldi; ben de çok şükür 956k956k çok iyi bir haftasonu diliyorum forum kardeş music45music45

bigokyanus 15-10-2010 04:46 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773504)
Can çekişen bir cuma akşamı( ajitasoyonu da çok iyi yaparım :)) ) Pastırma sıcakları sayesinde hava kendine geldi; ben de çok şükür 956k956k çok iyi bir haftasonu diliyorum forum kardeş music45music45

Çok değişken bir hava yaşadık bugün :)) her mevsim vardı sanırım sadece kar yoktu , yarın nasıl olacak kimbilir?

Haftasonu ne yapmayı planlıyorsun tatlı cadıcık ?

cadi_bm 15-10-2010 05:09 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773507)
Çok değişken bir hava yaşadık bugün :)) her mevsim vardı sanırım sadece kar yoktu , yarın nasıl olacak kimbilir?

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773507)

Haftasonu ne yapmayı planlıyorsun tatlı cadıcık ?

Temizlik yapıcam biraz büyük çaplı; arkadaşım gelecek şehir dışından yakında pasaklı olduğumu düşünmesiny789 Onun dışında da; arkadaşlarla görüşürüz belkim; sohbet. Belki sinema. Belki de tembellik edip evden çıkmamsevincli Sen nasıl geçireceksin bakalım ;))

yelda_k 15-10-2010 05:38 PM

hangı filme gitmeyi düşünüosunn ..varmıkafandaa bir şeyler canımm

cadi_bm 18-10-2010 10:25 PM

İnsanlarla uzun zaman geçirmek, sohbet etmek dostluk değildir. Bir gün haber almayınca merak ediyorsan dostundur. Bir çırpıda silebilmek kolaysa dostluk değildir, ihtiyacın var diye vakit geçiriyorsan dostluk değildir. Dostluk katılmıyorsan bile fikrine gülümseyebiliyorsan dostluktur. Eveeeett forum kardeşş bu gece dostluğa deyineyim dedim. Ummadığım taş başımı yarınca kendime geldimm. Dost olmayı başarıyorum da forum kardeşş dost bulamıyorum sanki. Üzülmüyorum ama insan tanıma sanatı bu :)) İyi geceler forum kardeşş bu gece benden sana hayır yok yarın ola hayrola ;))

matri 18-10-2010 11:32 PM

bu site benim dostum galiba :)) hergun merak ediyorum

cadi_bm 19-10-2010 09:24 AM

Günayyyydııııııııınnnnnnnn forum kardeşşş actionsmile Bugün hava yine şakacıı bir güneşş bir yağmurrrgulensmiley En son yazdığıma baktımm ayyy dedim bu ne yaaa hiç beğenmedimm karamsar şeyler hiiiççç bana göre değilll music45 İnsanların zaafları, zayıflıkları olabiliyor bu beni ilgilendirmezzzz 956k Evettt forum kardeşşş çok mutluyum çok mutluyummm.897789778977

bigokyanus 19-10-2010 09:27 AM

Canım benim haftasonum temizlikle geçti benimde hatta güncemde anlattım nasıl temizlik yapmaya çalıştığımı oğlumun nasıl batırdığını :))

Mutlu ol tabii , hakiki dost zor bulunur ama kaybedilmez o yüzden için rahat olsun , kaybediyorsan dostun değildir ...
Hep gülekal emi tatlı cadıcık :)

cadi_bm 23-10-2010 10:35 PM

İyi gecelerrr forum kardeşşş 8977 Bakıyorumm yalnızsınnn herkes uyuyup terk mi etti senidl78 Artıkkkk ştreşşşş yokkk papatya çayımı da aldımmmm ohhh misssssy789 Televizyonda da abuk subuk diziler var yaaa mecburen takıldımm birine adını söylemiyimm yersizz reklam olmasın8977 Bugün uzun uzuuun temizlik yaptımm, ütü yaptımm. Evden hiç çıkmadım ve gün boyu telefonum çalmadııı bu nee yaaa insanlar bensizliğee nasıl tahammül etti y789 Kendine iyi bak forum kardeşş kafa dinlemek de güzelll oluyoooo bazennn;))

cadi_bm 24-10-2010 02:16 PM

Selammmm selammmmm selammmm forum kardeşşş956k956k 30 ekim le 7 kasım arasında tüyapp kitap fuarı açılıyor. Geçti sanmıştım çok heyecanlandımm görünceee çok güzell oluyoo ortamı mutlaka gitmeliyimmm gitmek isteyenlere de duyurmuşşş olayımmmmcilgin897cilgin897 Çok keyifli sohbetler de oluyoo, spontane music45 Geçen yıl kitap imzalatmaya da gitmiştimm çok heyecanlandımm geri dönüyodumm nerdeysee arkadaşımm yazarın önüne itiverdi beniy789

Neptün 24-10-2010 02:36 PM

ben de gitmeyi düşünüyorum tüyap fuarına ama bakalım. yetiştirebilirsem gelicem. aslında gelmem lazım ama gitmek istemiyorum şimdi :S

cadi_bm 24-10-2010 02:40 PM

Aslında gelmek isteyenlerle bir tarih belirleyip orda buluşabilirizz sohbet ederizzz kitaplardan konuşuruzzz dolaşırızzz hoş olurrrmusic45music45

bluegirlx 24-10-2010 02:41 PM

ohh canım benim kitap fuarını kaçırmayalım hatta belki birlikte gideriz değil mi ? dosstluk için yanlış düşüncelerin var..dikkatimi çekti..öyle değil o işler ..senin için en enömli insan o an yanındaki insan..kiminle paylaşımın aldığın verdiğin fazlaysa kimden bir gram sadakat ve sevgi görüyorsan dostun olsun..ama en önemlisi kendin kendine öyle dost ol ki kıskanalar çatlasın..sen neden çıtayı yüksek tutuyorsun..varsın bir müddet sonra olmasınlar dost bildiklerin..yaşadıklarınız her birinize kar kalsın..ve aralarından bir kaçı özel olur onlarada mega dost dersin..belki kardeş dersin..sevgiler..bol sevgili günler..

cadi_bm 24-10-2010 02:45 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775193)
ohh canım benim kitap fuarını kaçırmayalım hatta belki birlikte gideriz değil mi ? dosstluk için yanlış düşüncelerin var..dikkatimi çekti..öyle değil o işler ..senin için en enömli insan o an yanındaki insan..kiminle paylaşımın aldığın verdiğin fazlaysa kimden bir gram sadakat ve sevgi görüyorsan dostun olsun..ama en önemlisi kendin kendine öyle dost ol ki kıskanalar çatlasın..sen neden çıtayı yüksek tutuyorsun..varsın bir müddet sonra olmasınlar dost bildiklerin..yaşadıklarınız her birinize kar kalsın..ve aralarından bir kaçı özel olur onlarada mega dost dersin..belki kardeş dersin..sevgiler..bol sevgili günler..

Gideliimmm ben bir mani olmazsaa orda olacağımmm956k956k Canım benim yaa ne güzell harmanlamışsınn yinee yaşam koçum benimmm girlhahagirlhaha Öpüyorummm seni görüşşmekk üzereactionsmileactionsmile

Neptün 24-10-2010 02:47 PM

ne zaman gidiyorsunuz fuara? Ben gidersem 31 ekim 1 kasım - iki gün

cadi_bm 24-10-2010 02:49 PM

1 inden 7 sine kadar uygunum benn ;)) Çalışanlar için 6 sı da olabilir :))

cadi_bm 25-10-2010 10:36 PM

İyi gecelerr forum kardeşşş ;)) Şunu anladım bugün 'Dost' kelimesini adların önüne ben değil onlar ekliyor, isterlerse, bazen anlamsızz davranışlara uzun uzun tepkisiz kalmak en iyisi imiş. Çırpınmak yerine. Ve arkadaş olmak için yıllar yetmiyorken bazen, bazen 2 gün yetiyormuşş.İyi geceler forum kardeşşş ...

Neptün 25-10-2010 11:33 PM

ne demek istediğini anlamadım cadı?

cadi_bm 26-10-2010 08:38 AM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775489)
ne demek istediğini anlamadım cadı?

Dostluk, arkadaşlık, aralarındaki geçişi sorguluyorum bu ara. Kafam karışık. Bu da yazıya yansımışşş y789

Neptün 26-10-2010 10:51 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775525)
Dostluk, arkadaşlık, aralarındaki geçişi sorguluyorum bu ara. Kafam karışık. Bu da yazıya yansımışşş y789

Anladım da onu. Neden onlar ekliyor dediğini anlamadım. Kafan karışmasın boşver.
Zaten dostluk bir eylem değil bir kavramdır bana göre. O insanlar olmasa bile dost ve dostluk ayaktadır. Anlatabildim mi?

cadi_bm 26-10-2010 10:59 AM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775545)
Anladım da onu. Neden onlar ekliyor dediğini anlamadım. Kafan karışmasın boşver.
Zaten dostluk bir eylem değil bir kavramdır bana göre. O insanlar olmasa bile dost ve dostluk ayaktadır. Anlatabildim mi?

Hımmmm. Yani şöyle ki; sen istediğin kadar dost düşün, karşındaki öyle düşünüp hissettmiyosa olmuyo demek istedim.956k956k

Alexandra 26-10-2010 01:00 PM

12389
Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775178)
Selammmm selammmmm selammmm forum kardeşşş956k956k 30 ekim le 7 kasım arasında tüyapp kitap fuarı açılıyor. Geçti sanmıştım çok heyecanlandımm görünceee çok güzell oluyoo ortamı mutlaka gitmeliyimmm gitmek isteyenlere de duyurmuşşş olayımmmmcilgin897cilgin897 Çok keyifli sohbetler de oluyoo, spontane music45 Geçen yıl kitap imzalatmaya da gitmiştimm çok heyecanlandımm geri dönüyodumm nerdeysee arkadaşımm yazarın önüne itiverdi beniy789

Hey dünyanın en tatlı en enerjik cadısı,

Nasılsın? yazdıkların süpper, içimi açıyorsun, okudukça merak ediyorum. O kitap fuarına ben de gideceğim inşallah. Geçen sene bütün maaşımı yatırmıştım neredeyse!!!! Bu sene kendimi biraz daha tutmayı planlıyorum.

Açtım baktım, kitapları belirledimmmm:))) Güzel kitapları yine güzel fiyatlara alacağım:)))

Belki de orada karşılarız belli mi olur? Ah hem de ne güsel olurrrrr!!!!!!!

İki cadı kaynatır da kaynatırız. İnsanları tanıma sanatıyla ilgili bir kitap da varsa bakarız artık içeriğine, yeni bir şeyler eklenmiş olabilir mi bu sene???12389krzm67

Seni özledim şeker

Hadi çık ortaya, gül yüzünü görelim:)))

Sevgiyle kaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllll! !!!!!girlhahagirlhahagirlhahagirlhahagirlhaha

cat56

cadi_bm 21-11-2010 09:27 PM

İyi gecelerrrrr forum kardeşşşş ben geldimmmm girlhahagirlhaha Uzuuunn bir tatilden sonra yine kürkçü dükkanı :zpzp: Üşüttümm bir de offf her tatil sonu yaşıyorummm yaaa nasıl başarıyosammmy789Muhabbetine falcıya gittimm erteliyorsan bişeyleri falan dedi. Birşeylere karar vermek zorunda olmak kötü yawww. Hemen olsun istiyorumm. Birini tutacamm benim yerime karar versin. Sebep soranlara o yanıt versin. Neyse parası verecemmm dl67

yelda_k 21-11-2010 09:42 PM

cadı seni ne işin var falcıda :)

ıı seyler soleyınce guzelde kotu seyler soleyınceee hiç hoş olmuor yahu ..

cadi_bm 23-11-2010 09:06 AM

Günayyyydınnnnnnnnnnnn forum kardeşşş 956k956k Duydum ki çok özlemişsin beni geleyim dedim.girlhahagirlhaha Nasıl birikmişsem anlamadım dün gece minicik bişeye nasıl ağlamışım ağla2ağla2Tam 12 saat uyuyunca kendime geldim sabah, gözlerim biraz şişmişti ama çay poşetleri sağolsun y789 Günayyyyyyyyydııııııııııınnnnnnnnnnnn neşeye, huzura, sevgiye günayyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnn 89778977

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 AM.