Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463933)

genco 16-03-2010 10:00 AM

Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

bende bendesevincli gelmek istiyorum

cadi_bm 16-03-2010 10:07 AM

Elbette gelebilirsin ;)) En yakın nerede tutabiliriz yaww :)) Hava da güzell... Sonra da ızgara yaparızzz...ımmmm.

bayşegül 16-03-2010 10:27 AM

bende gelmek istiyorum lütfen bekleyin..
ben bir defa oğlum kızım ve eşimle balık tutmaya gitmiştim çok zevkli

cadi_bm 16-03-2010 10:42 AM

Alıntı:

bayşegül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590098)
bende gelmek istiyorum lütfen bekleyin..
ben bir defa oğlum kızım ve eşimle balık tutmaya gitmiştim çok zevkli

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590093)
Heyyyyyyyyyyyyy durun hazırlanayım bende geleyim aşk olsun insan bir haber verir biz balık tutmaya gidiyoruz..HIH HIH :D:D:D

Hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiizzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzz ;))))
süper olacak ;))

cadi_bm 24-03-2010 08:47 AM

Merhaba kısa bir aradan sonra;
İstiyorum ki hep benim tarafımı tut,
yanlış da yapsam beraber gülelim :D
Şaşırayım; yeteyim kendime mutluuuu olayım her an.....

cadi_bm 05-04-2010 09:35 AM

Korkacak hiçbir şey yokmuş meğer.
Kızacak, üzülecek, tasalanacak hiçbir şey yokmuş.
Hepsini zihnimde ben kategorize etmişim, ben yorumlamışım, ben yaratmışım.
O kadar basitmiş ki herşey.
O kadar kolaymış.
Kandırmışlar beni; kandırmışım kendimi en çok ben.

cadi_bm 08-04-2010 09:58 PM

Öylesine yaşamak değil bu; bu öylesine yaşayanlara ışık olmalı .
Geriye sarıp olduğum yerde duramam. Geçiyor zaman durduramam.
Zamanı saklamak istiyordum daha sonra yaşarım diye. Hep hazırlık yapıyorum geleceğe.
Bu zayıflık mı korkaklık mı adlandıramıyorum ama son vermek çok güzel olacak :))
Ayy bu melankolik yazı sinir bozucu mu oldu ne :P
Çok mutlu birini oynarsam bir süre sonra gerçekten öyle olma ihtimalim
yüksek mi??

vitamin61 08-04-2010 10:02 PM

Evet yüksek...

vitamin61 08-04-2010 10:02 PM

http://www.guzelresimlerim.com/data/...cicek1-600.jpg

cadi_bm 08-04-2010 10:08 PM

Canımm çok teşekkür ederim. Çiçekleri çooookkkk severim ;))

vitamin61 08-04-2010 10:10 PM

Tatlı kızlar çiçekleri sevmez mi ...

cadi_bm 20-04-2010 03:12 PM

Küçük bir kız doğdu. Küçük, küçücük. Savunmasız, masum. Küçüktü, küçücük. Büyüdü sonra, büyüdü …İçi hiç büyümedi. Anlamadı zamanı,anlamadı rekabeti,korktu. Sonra kıyasladı kendini, yetersiz hissetti, hapsoldu içine. Gizlendi yıllarca, çıkamadı… Güvenmedi kimseye, kendine bile. Oynamadı oynar gibi yaptı, yaşarken hep kıyıdan,ucundan; gülmedi hep tebessüm ederken bir utanç kırıntısı içinde, Neden?? Yıllar geçti, roller değişti, o büyümedi. Ama şimdi tam zamanı olmalıydı. İçinde kalanlar gerçekleşseydi eğer ne olurdu?? Telafinin tanımı olur mu?

cadi_bm 27-04-2010 11:19 AM

İlkokuldayken; korkardım herşeyden.
Ortaokulda iken; ya başramazsam die korkardım, korkuyu sınıflara ayırmışım bu süreçte :D
Lisede; yine başaramama korkusu taşıdım buna ek olarak sosyallik korkusu vardı.
Üniversitede; bilinç düzeyim oldukça artmıştı fakat yine başaramama korkusu sosyalleşmeye zaman ayırmamı engelliyordu.
Şimdi önümde uzun bir ömür var. Yine korkularım var; evet. Zamanı ayırırken okul dönemiyle gruplamış olmam bunun göstergesi gibi duruyor.
Bu zaman zarfında öğrendiklerimden biri de şudur ki ; İnsan 7sinde ne ise 70inde de o’dur sözü külliyen yalan ;))

cadi_bm 05-05-2010 10:50 AM

Aç kollarını rüzgara, savur saçlarını, tutma nefesini
Yüksektesin çok yüksekte
Gelmeyecek giden zaman
Haykır, gül tüm sesinle
Kahkahaların dolaşsın dünyayı
Sal korkularını, çağır düşlerini
Yüksektesin, çoookk yüksekte
Tutma kimsenin elinden
Tek başına varmalısın bunun tadına
Bir olmak için dostlarınla
Yüksektesin çooook yüksekte
Uçmayı istemez misinJ

cadi_bm 17-05-2010 02:08 PM

Tam oldu diyorum işte bu; buldum diyorum. Bişeyler oluyor ve tekrar başa dönüyorum, başım dünüyor.

cadi_bm 14-06-2010 01:56 PM

Yol ayrımı; yollar ayrılıyor. Ayırmalı mı ayırmamalı mı?
Duygusal mı davranmalı ; mantıklı mı?
Büyük bir karar mı küçük mü?
Yanlış da olsa bekleyip görmeli.
Yanlış da olsa belki de doğru..
Yanlış da olsa BENİM kararım ;))
Yanlışlarımı seviyorum; kendimi seviyorum :D

cadi_bm 16-06-2010 03:46 PM

Şimdi, şuan, şu saniye değişim geri dönüşü olmaksızın başladı. Geçenlerde arkadaşlarla otururken, başka bir konuya kafam takılı olduğu için; kendime ortam gerginliği baskısı yapmayı ihmal ettim:P Allahım enerjim o kadar yüksekti ve insanlar benimle o kadar çok ilgilenip, konuştu ki anlatılmaz yaw. İşin ilginci ben de gayet enerjik ve biraz endişeli ama süperdim. Ki ben ortamdayken nasılım die düşünmekten konuya katılmakta zorlanırdım. Ama bitti işte hepsi. Tek dert buymuş. Tek sorun bizdeymişş. Ohh yaa bundan sonra kim tutar beni ;))) Bunu bulmuşum, tatmışım eskiye döner miyim hiç pışşııkkk :P

YESHAPPY 16-06-2010 04:33 PM

Gülümsetti yaşadıkların beni, senin adına gerçekten mutlu oldum :)
Bırakma sakın, devam ;)

cadi_bm 16-06-2010 04:38 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752549)
Gülümsetti yaşadıkların beni, senin adına gerçekten mutlu oldum :)
Bırakma sakın, devam ;)

Teşekkür ederim ;))) Kesinlikle devam :))

cadi_bm 25-07-2010 12:48 PM

Slm;
Uzun zaman olmuş. Merhaba ;)) Duyduğum, bildiğim şeylerin uygulamasını birebir yaşayınca her seferinde şaşırıyorum:)) Suratım asıksa asık, gülümsüyorsa gülümseten bir gün yaşıyorum HEPSİ bu ;))

bluegirlx 25-07-2010 01:40 PM

bunu biliyor olman ne güzel birtanem..bunu bilerek yaşaman dahada güzel olacak..hepimiz ayna olcaz birbirimize..yüzümüz hep gülecek..

cadi_bm 27-07-2010 04:59 PM

Merhaba;
Kutuda binbir parçalık puzzle hayat. Herkes tamamlamaya çalışıyor. Kimi yanlış yerleştirilmiş parçaya kızıyor, kimi eksik parçası var sanıp üzülüyor. Ama ortadaki tek gerçek; herkes nadir birer sanat eseri;)) Bu ne felsefe yaaa :P

cadi_bm 28-07-2010 04:32 PM

Kitaplar der; Düşüncelerini değiştir hayatın değişsin. Kolaymışşş gibi. Kolay aslında. Herzamanki davranışlarımın birazcıkk dışına çıksam büyüyerek değişecek hayatım. Ama yüzme bilmeyen biri ( kim ki o acaba :P ) karşıdakinin verdiği güvene göre bırakır ya da bırakmaz ya elini kenarlıktan. O güvene ihtiyacım var demek ki benim de: Bişey olmicak ben burdayım diyen sese ....

cadi_bm 02-08-2010 04:24 PM

Mükemmel olmanın peşindedir doğuştan itibaren herşey. Öyle öğretilir. Masallarda prensler zengin, süper iyi karakterli ve yakışıklıdır. Prensesler keza yine öyle. Külkedisi fakirdir ama güzeldir. Kötü olan kız kardeşler çirkindir, ayak numaraları 36 dan büyüktür( Benim de öyle dl67 ). Filmler, diziler yine aynı mantıkta. E hal böyle olunca kendinizi koyamıyorsunuz bir yere. Oysa şudur sadece doğru olan; attığın her adım seni sana biraz daha yaklaştırır, biraz daha iyiye taşır. Biraz daha önemli olanın RUH GÜZELLİĞİ olduğunu gösterir. Sen çirkin krala aşık olursun kimsede görmediğini O'nda gördüğün için. Aldatmacadan çıkmak dileğiyle actionsmile

tolgaasya 02-08-2010 05:23 PM

Hayırlı olsun tekrar tekrar...

cadi_bm 11-08-2010 10:08 AM

Tamam neşeliyim, mutluyumm ohhh diyorum ne güzel dinlemişim sabah güzel bir müzik, güzel bir kıyafet seçmişim gelmişim işime. Hava sıcak ama olsun; yüzüme yüzüme sıcak havayı ne de güzel üflüyor şu fan napsın garibim elinden gelen bu. Ya bir insan bir işi ellibin kişiye anlatır mı yapsın die. Sonra da tek tek gidince adam kızıyo kaç kere söylicem yazdım die. Oyy insanların içinde azarlandım mı ben şimdi? Yok canım alt tarafı 5 kişidl67; hem O'nun huyu öyle, napsın yüz kişi aynı şeyi isteyince. Keşke ben de O'na bağırsaydımm nerden bileyim die.smil56Yok canım olur mu ayıp. Hem ben de mıy mıy bişeyler söylemeye çalıştım kendimce. Sakinim, iyiyim olur öyle şeyler amaaannnnn süperim ben süper :zpzp::zpzp:

cadi_bm 16-08-2010 08:54 AM

Günaydııııııınnn;
Faturam anlamsızzz bir şekilde çok yüksek geldi. Sinirlenmicemmmm sinirlenmicemmmm sakinim. Bu ne yaaaaaaaaaaa. Hesap sormasak alacaklar da alacaklar oldu canımmm. Derin nefes alll. Herşey düzelecek. Sakinim sakinim sakinim para bana akıyorsmil56. Derhal yoga modu alıyorumm eveeeet çok güzelll. Sakinimmmm..Ohmmmmm...

cadi_bm 17-08-2010 03:26 PM

Neymiş efendim hep böyleymiş; o yüzden bundan sonra da böyle gidecekmiş. Ben onu şöyle çevirdim: Hep böyleydi o yüzden artık başka türlü olacak. Diğer tarafını denemek istiyorum madalyonun. Farklı olan ne varsa şimdiye kadar yapmadığım hepsini bir güne sığdırdım. O(nlar) şaşkın; ben çok eğleniyorum. Önce sabahtan başladım offlaya pufflaya kalkmak yerine bangır bangır bir müzik açıyorum. Yarım saat önce kalkıp eğlenerek hazırlanıyorum. Gülümseyerek çıkıyorum yola hiç umrumda değil 'deli' desinler kim inkar edebilir 'delilik' bile bana yakışıyor :P Herkes hayırdır kızım diyor ne oldu sana. Hiiiççç diyorum ne olmuş ki :P Korkularım vardı ofistekilere karşı; buna bile gülüyorum. Telefon çalınca heyecanlanırdım şimdi bunu bildiğim için gülüyorum içimden; gülümseyerek dışımdan.Karşıdakine de yansıyor anlamıyorum ama hoşuma gidiyor. Asık sesli Sevgi Hanım bile ( yüzünü o halde hiç görmediğim için) kıkırdadı telefonda ( tek deli ben miymişim :P). Müdür basıp ofisi yine anlamsız cümlelerle üstüme gelirse(bunu niye yapıyor bir anlasam? Ayağa mı kalkmalıyım ama koltuğa yapışıp kalıyorum bırak beni koltuk yaaadl67) korkusu gelince yine gülümsüyorum; diğer sefer ben de O'na doğru yürümeyi denemeliyim mutlaka acaba ne yapar smil56 Faydalı şeylere kaptırıyorum tüm gün kendimi bir bakıyorum zaman verimlice avucumun içinde. Akşam yine gülümseyerek sadece ben varmışım gibi merkezde ( öyle değil mi ki zaten) yürüyorum. Öyle bir güven dolaşıyor ki damarlarımda beni uçuracak diye korkmuyor değilim ;)) Evimi seviyorum, arkadaşlarımı, telkinlerimi, en çok da Kendimi ;)) Heyyyyoooooooblissyblissyblissy

cadi_bm 23-08-2010 08:59 AM

Sellllaaaammmmmmmmmmm;
Ya sinirlenmicemmm diyorum yine bişey çıkıyoo. Ya sanırım yanlışlıkla karşı komşunun aidatını ödemişim yaaaaaaaaaasmil56 Fazla ödediğime mi yanayım; benimkini ödemediğime mi yanayım? Yanayım yanayım ateşlerde yanayımmdl67 Offff yaaaaaaaaaaaaa. Peki ben ne yapacam şimdi yaaadusun2

cadi_bm 31-08-2010 09:08 AM

Günayyyyyyyyyydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn;
Salı sallanır mı gerçekten; sanırım bazen sallanıyor. Salladım ben insanın canını sıkıyor denemeyin derim. Arkadaşlık karşılıklı menfaatlerin giderilmesi mi? Bu menfaat eğlence olur, belki dertleşmek olur..vs. Ama içinde samimi sevgi de olursa dostluk olur di mi??? Başkasını sevmek neden zordur peki? Sizin gibi düşünmüyorsa....

planner 31-08-2010 09:15 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764007)
Sellllaaaammmmmmmmmmm;
Ya sinirlenmicemmm diyorum yine bişey çıkıyoo. Ya sanırım yanlışlıkla karşı komşunun aidatını ödemişim yaaaaaaaaaasmil56 Fazla ödediğime mi yanayım; benimkini ödemediğime mi yanayım? Yanayım yanayım ateşlerde yanayımmdl67 Offff yaaaaaaaaaaaaa. Peki ben ne yapacam şimdi yaaadusun2

Aynı şey alt komşumuzun başına gelmişti. Aylarca o bizim elektrik faturasını biz de onunkini ödemişiz. smil56 Sonra neyse ki düzelttik.:))))

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 765843)
Günayyyyyyyyyydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn;
Salı sallanır mı gerçekten; sanırım bazen sallanıyor. Salladım ben insanın canını sıkıyor denemeyin derim. Arkadaşlık karşılıklı menfaatlerin giderilmesi mi? Bu menfaat eğlence olur, belki dertleşmek olur..vs. Ama içinde samimi sevgi de olursa dostluk olur di mi??? Başkasını sevmek neden zordur peki? Sizin gibi düşünmüyorsa....

Valla hiç günlerin isimleri hakkında düşünmedim. Ama Cumartesi ve Pazar günlerinin ayrı bir tadı oluyor.y789
(Günlüğüne böyle daldığım için kusura bakma kendimi tutamadım.:) )

cadi_bm 31-08-2010 09:29 AM

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 765847)
Aynı şey alt komşumuzun başına gelmişti. Aylarca o bizim elektrik faturasını biz de onunkini ödemişiz. smil56 Sonra neyse ki düzelttik.:))))

Valla hiç günlerin isimleri hakkında düşünmedim. Ama Cumartesi ve Pazar günlerinin ayrı bir tadı oluyor.y789
(Günlüğüne böyle daldığım için kusura bakma kendimi tutamadım.:) )

Kendi günlüğün gibi dalabilirsin ;)) Dalış serbest :)) Güldürdün beni sabah sabah tşk ederim :zpzp::zpzp:

tolgaasya 31-08-2010 10:46 AM

Günaydın, yazdıklarınızı okuyunca sabah sabah neşem yerine geldi :))

cadi_bm 01-09-2010 09:40 AM

Günayddııınnnnnnnnnnn;
Sonbahara girdik. Çok severim ya. Renkler, hava, ağaçlar. Çok çok güzell bir mevsim. Çok çok güzell tadını çıkarmalı. Herkese mutlu, umutlu,huzurlu,renkli,canlı,neşe dolu baharlar:zpzp::zpzp::zpzp:

cadi_bm 03-09-2010 10:06 AM

Tatlı bir hüzün gibi sıyırıyor rüzgar. Üşümek ayıp sanki; kızarıyorum ürperirken. Oturuyorum öylece o bankta. Sonbaharla öyesine uyumlu ki. Söğütler salkım salkım döküyor yapraklarını. Uçsuz bucaksız yol boyu çınar ağaçları; yapraktan halım. Bendeki huzurun tanımı bu. O da böyle bişeydir heralde. Buna benziyor sevdiğim. Hiç gitmeyecekmiş gibi; çünkü oraya ait ;))

Not: Bu ne melankoli karışımı edebiyat oldu böylesmil56

aşk kırıntısı 03-09-2010 10:40 AM

http://www.thesteeplechurch.org.uk/a...ages/diary.gif

merhaba...

günlüğün çok güzel canım...

cadi_bm 03-09-2010 10:47 AM

Teşekkür ederim girlhaha:zpzp::zpzp:

cadi_bm 03-09-2010 12:17 PM

En son ne zaman bir insanı boğma isteği geçti içinizden dl67 Anlatsam fayda etmez, sussam gönül razı değil demiş ya sanırım Fuzuli işte o moddayım. Konuşup kalp kırınca pişman olmak ya da susup sindirmek. Çok güzel dengelicemm artık ama MAŞALLAH ;))

cadi_bm 05-10-2010 11:00 PM

İyi geceler herkese;
Uyumuyorsunuz daha di mi ;)) Bu aralar şu parçaya taktımm o kadar çok dinliyorum ki Pocket full of sunshine :)) Aralarda take me awaaaaaayyy diye bağırıyo yaa beni de beni de diyorum. Çok sevdiğim biriyle konuşuyordum dedim ki hayat neden böyle, neden monoton falan dedim. Yaww hayat ne yapsın dedi, onun görevi bir gece olmak bir gündüz olmak, kış-yaz-bahar olmak dedi. Ee doğru bizim görevimiz de kendimizi o rutine şuursuzca kaptırmamak. Bu bizim görevimiz di mi aslında. Meselaa yarın sabah bu şarkıyı bangır bangır dinleyerek uyanabilirizzz ;))) Çok öpüyorumm :)) İyi geceler ve bir kaç saat sonra günaydın Ankara ;))

cadi_bm 08-10-2010 11:41 AM

Selammm;
Dün gece yazacaktım ama üşüdüm yaww :)) Soğudu havalar nasıl neşelenmeli derken müzik kurtardı beni. Şimdi de şu şarkıya taktım bangır bangır dinlenesi bi parça. let the sunshine in özellikle milk&sugar'ın summer mix'i :)) Bu benim parçamm. Dinamik, sempatik, telepatik ;))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:45 PM.