![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Hoşbulduuukk sevincli vaaarr vaaarrr ::) Bikaç hafta erken kalk ölü gibi geeezz sonnra görürsün alışınnca Eyfel gibi dimdik oluyorsunn khkh56khkh56 Bi yol daha var, o daha sağlıklı smil56 erken yatııııpp erken kalkmak guitar Saçmalıyorum :) Sağlıcakkla, sevgiyle, mutlu, huzurlu vb. kall :) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
factory e basınca en ilk 1. seçenek sevincli |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi wide awake....daha doğrusu factorydeki her seçenek hazır ayarlı zaten..birşeye dokunmana gerek yok :) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi alfa uyanıklık sağlamaz..gevşeklik sağlar canım...beta olmak zorunda :) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Göremedim de ben :)) Linkini verebilir misiniz :))) |
|
uyku , trans, meditasyon, astral seyahat vesaire gibi şeyler delta ve teta dalgalarıyla oluyor canım.. alfa ve beta uyanıklık dalgaları...alfa daha gevşek ve sakin uyanıklık...beta ise daha aktif uyanıklık....factory den herhangi bir seçenek seçtiğin zaman brainwave snycronizer yazan yerin altında hangi dalganın hangi frekanda çalındığını yazar....delta ve teta görüyorsan dinlemezsin...değişirsin hemen y789 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi ne demek önemli değil y789 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günaydın; Nasılsınız görüşmeyeli arkadaşlar956k Ben her zamanki gibi süperim cilgin897 Ya ama bişey anlatmam gerek bana fikir verirseniz sevinirim.girlhaha Hani güleryüzlü olmak dedim tamam hani tanımadığın insanlara da yeri gelince gülümse falan. İşte tanımadığım yaşlı komşuma gülümseyerek selam verdim. Arabasıyla işe bırakmayı teklif etti teşekkür edip gerek yok dedim. Ama tutturmuş beni yanlış anlamayın falan telefonunu verdi ben de boş bulunup aldım aramadım tabi ama sonra görünce nie aramadınız nie arasaydım falan dedim?? Niyeti kötü deilmiş tanımak istermiş geçiştirdim ben de. Ve iki şey farkettim; birincisi açık açık sizi aramayı düşünmüyorum tanımaya da gerek yok diyemiyorum onun yerine bahane sunuyorum. İkincisi işte diyor ego'm insanlara gülersen böyle olur doğru yolda deilsin falan... Ya ne yapmalıyım??dusun2 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Kimse yok mu yaww :)) |
Yaa neden kızmadım ya da neden ağzının payını vermedim die yaaa; bu hayır diyememek gibi bişey mi?? O an ne yapsam ne söylesem die düşünüyorum? Bazen birinden sufle vermesini bekliyorum sanki. Offfssss yaaaaaaaaaaaaaart67sad456 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Ben bir şeye sinirlendiğim zaman bana yapılan hareketten çok, böyle olunca bu bana kendimi nasıl hissettirdi de neden ben bu kadar sinirlendim diye düşünüyorum. Buna ne sebep olmuş olabilir? Belki beni yetersiz hissettirdi yada kendine güveni olmayan biri gibi hissettirmiştir karşımdakine cevap vermeyip susmam. O zaman bu his ne ise ne yapabilirim de bu hissi ortadan kaldırabilirim diye düşünmeye başlıyorum. Bende işe yarıyor. Dene bence sende ;) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Bu, senin gönlünün yüceliğini gösterir. Düşün bi bakayım, belkide o adam/kadın her kimsee, kappkara şehir havasında gülen bir yüz görüyor. . Ve bi daha görmek istiyor. Sabahtan akşama kadar etrafımdaki herkes somurtursa göreceğim gülen bi 'cin ali'ye bile numaramı veririm ben khkh56khkh56 Eminim,, sen kırmamak için kötü sözler sarfetmedin. Sana yakışanı, büyüklüğünü gösterdin. Şimdi, bi daha gülümsemeyeceksin o adama karşı; olup biteceeeekk y789 Ego ya da selamımı söylee, fazla konuşmasııınn sevincli Ben iyi tanırım onuu khkh56khkh56 o da beni tanır y789 İyiki varsınn, hepp gülen yüzünle kall actionsmile |
Doğru ben de öyle düşüünürüm.Kendi kendime bişey kanıltmaya çalıştım galiba.Teşekkür ederim. Alıntı:
Alıntı:
|
Yarın tane tane ve kendine çok güvenen biri olarak ağzının payını vereyim de görsün. Gülmek yok Saolllllllll yaaaaaaaa8977 |
evet canım bu gerçekten de harika bir taktik sevincli sorunları çözenler ile sorunları büyütenler arasındaki en önemli fark da doğru soruları sormakmış zaten...yani olumluya yönlendiren sorular...anthony robbins in içindeki devi uyandır kitabında öyle yazıyordu.... |
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Selam; İşteeee ben 8977 Naber görüşmeyeli? Nasıl gidiyoo? Ne yazıcaktım ben yasmil56 Hayat çoookkk güzel; öteleme huyundan vazgeçer vazgeçmez süratle daha da güzele gidecek cilgin897 |
|
|
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Bana bak Ego’musun nesin sıkıldım sendendl67 Hangi dili istersen konuşalım ama artık benim dediğim olsun. Beni korkulara,kaygılara,vicdan azaplarına sardırmaktan vazgeç. Kaybettin işte kabul et. Büyüdüm ben; geçmiş geçmişte kaldı.Bundan sonra hayatım geçmiş tecrübeleriyle süslü, dinamik,neşeli,huzur dolu geçiyor. Anla artık yaaa aa aa smil56 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günaydın;8977blissy Okuyan vardır belki R.Nuri nin Anadolu Notları tarzında bir kitap önerisi istiyorum. Bozkır da çok çekiyor beni. Hep kendimi bir rüyadaymış gibi hissediyorum ya da daha doğru bir ifadeyle şu an yaşadıklarım, yaşadığım yer dahil olmak üzere geçiciymiş gibi gelio. Ait hissetmiyorum. Çok garip bir duygu. Bu sinir bozucu aslında.AİT HİSSETMEK aslında bu çoğu şeyi çözer başarabilirsem ama.... Nasıl yapmalı ki arkadaşlar ?dusun2 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Zaman aslında şimdiki zaman; ne öncesiydi ne sonrası. O zaman neden hala gelecekten medet umuyoruz. Rutin buluyorsan değiştir ne yapmak istiyosan şimdi yap. Neyi bekliyorum?? Neden?? |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi kesinlikle "şimdi" katılıyorum |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy; Sorunu buldum. HAYATA YERLEŞ(EME)MEK .. Yaşadığım ev iğretiymiş gibi geliyo ucunda yaşıyorum; eşyaları benimsemeliyim. Yaşadığım şehir iğretiymiş gibi geliyo kıyısından takılıyorum; işim yine öyle; keza hayatımmmm............ |
Peki diğer adımı ne tarafa atacağım konusunda fikrin var mı ???dusun2 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi O zamaaann. . Hayatını değiştirr ::) |
orta yaş bunalımına girmiş kaz kafalıları yaa Ben normal davranıyom yaaa sad456 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Heyooooooooooooo işte burdayım tüm benliğimle :P İstedim ve oluyor; kızdım ve oluyor; üzüldüm ve oluyor :D Başarıyorum demek bu... Süper bir duygu buuu... Bunu tam zamanında keşfetmiş olmak ne güzel; apansız karşıma çıktı beklemediğim bir anda unutunca. Benim tarzım da bu olacak demek ki.Unut ve olsun.. Herkese güzell, neşeli ve bolll sürprizli bir hafta diliyorum ;))) |
|
|
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Bugün balık tutmaya karar verdim. Hava güzel; işe gitmedim. Balık tutacağım. Oltam, spor ayakkabılarım,bahçıvan pantolonum ve hasır şapkamla balık tutmaya gidiyoruz. Bugün giyim-kuşam yok,makyaj yok, topladım saçlarımı balık tutmaya gidiyorum. Bıraktım tüm işleri, sorunları,düşünceleri ve egomu balık tutmaya gidiyorum. Güzel olma, konuşkan olma,haklı olma kaygım yok. Balık tutmaya gidiyorum !!!!! Var mı gelen ;)) |
güzel bir karar 956k oh özendim valla...çok güzel düşünmüşsün....suyun sakinliği ve çevresindeki ağaçların yeşilliğini falan düşündüm de blissy senin için çok güzel bir gün olacak uy897 |
|
Elbetteeee :)) Ben hiç balık tutmadım ama çok eğlenceli eminim hem ben de öğrenmiş olurum :) Hadi gidelimmmm... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:45 PM. |