Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dün annemlere gittik güzel bir gün geçirdik ve eve yine yorgun ama huzurlu döndük . Bu cümleler benim mi bende inanamasmada gerçek kendime iyilik çekmiş olmam işe yarıyor. Bu ara yoğun geçen haftanın ardından Boleyn kızını bitirmiş bulunu yorum şimdide ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Mustang'in Rüzgarı

Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-10-2008, 08:48 AM   #551 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Dün annemlere gittik güzel bir gün geçirdik ve eve yine yorgun ama huzurlu döndük .

Bu cümleler benim mi bende inanamasmada gerçek kendime iyilik çekmiş olmam işe yarıyor.

Bu ara yoğun geçen haftanın ardından Boleyn kızını bitirmiş bulunu yorum şimdide Ziro limite başladım.

Bekleme sürecim bitti sanırım son hız yine öğrenmeye devam .

Dün EFT ye yeniden başladım ve gelişmeleri yazdım .

Bundan beş yıl önce yapmış olduğum bir çekim gerçek oldu kodiyon i geldi.

Ben beş yıl önce bu i keşke bize verseler demiştim ve döndü dolştı bize geldi.

Kendimiz ve çevremizdekiler için iyi çekimler yapalım ki geçde olsa oluyor.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

 
Alt 23-10-2008, 09:21 AM   #552 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Bu gün gördüğüm rüyayla gözlerimi açtım ve düşündüm.Annemlerin evindeymişiz ve gece ben bir an evvel evden çıkmak istiyorum ve işlerim varmış onları bitirmek için acele etmeye başlıyorum ve acele ettikçe yavaşlıyorum ve babamı görüyorum kendini yorma yapabildiğin kadarını yap diyor her zaman ki gibi desteleyici bakışlarla bana bakıyor ve kendmi güçlü hissediyorum.

Ben içimdeki kalıplardan hızla kurtulmaya çalışıyorum Bu yüzden böyle bir rüya gördüm herhalde.
 
Alt 25-10-2008, 02:38 PM   #553 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
enigma is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Hikayenizin başlangıcını okyunca gördüm ki, hikayelerimiz hep aynı bu toplumda konu mankenleri, mekanlar ve eşyalarda farklılık olsa da.
İyisi mi sitem etmeyi bırakıp, hemen özgürleşmeli tüm acılardan dedim kendi kendime.
Size de paylaşımınız için teşekkür eder. Başarılar dilerim.
enigma isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 26-10-2008, 07:16 AM   #554 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Bencede hikayelerimiz genelde aynı ama bir çoğumuz öyle kalın sınırlar içine hapsolmuşuzki başkalarınında var ola bileceğini pek göremiyoruz.Ben kendi içimdeki sınırları yıkmaya başladıktan sonra yazdım ki aynı hikayeleri olanlar yalnız olmadıklarını bilsinler.

Bizim toplumumuz birey olmanın ne demek olduğunu bilmeden ebeven oluyor ve böylece kısır döngü başlıyor.Bizler halkayı kııpda yeni bir düzen oluşturusak ne mutlu bize. Bizim toplumumuzda insanlar evlenince çevreleri onları birey haline getiriyor ve bir çok sorumluluk yüklüyor ve kişiler ani gelen bireylik karşısında bocalıyorbirde evlatsahibi olursa şaşırıp kalıyorlar .Ben buradan öğrenmiş olduğum bir çok şeyi keşke 20li yaşlarımda öğrenseydim ne kadar güzel sorunlarımı aşabilirdim diye düşünüyorum.

Bizlerin üstüne çok büyük vazifeler düşüyor.Çevrmizde bir çok kayıp ne yapacağını bilmez insan var öğrendiğimiz bilgilerle onlara yardım etmeli ve farkında bir çevre yaratmalıyız.Küçük bile olasa farkında bir çevrede yaşayan insanlar göle attığımız taş gibi dalgalnacak ve dalgalar gittikçe genişleyip büyüyeceklerdir.Kendimizden ve çevremizden vazgeçmeyelim .

Bu günlerde canım yazı yazmak istemedi sanki içini döken ben gitti ne yazacağını bilmeyen veya yazacak bir şeyi olmayan bir ben geldi .Beni duyanda sanacakki hiç derdim kalmadı hepsini çözdümde rahatladım .Ben henüz çocukluğumu aşamadım daha gençliğim ve 30 yaşım var ama bende tık yok acaba yüzleşmekten mi korktum onuda bilmiyorum .Ben bazen hatırlamaktan korktuğum şeyleri çok derinlere atarımki benim gözüme çarpıpda acıtmasın diye.Bu yüzden durakladım herhalde...

Haftaya cumartesi site toplantısı var ne güzel sizlerle yeniden görüşmek beni çok mutlu edecek tanıdıklarım ve yeni tanışacaklarım ne güzel bir ortam sizleri seviyorum ve o günü heyecanla bekliyorum.

Ben bu aralar inanılmayacak kadar huzurlu ve mutluyum kendimle barışık olmayı seçiyorum ve kendimi seviyorum.Bütün yaşanmışlara inat böyle hissediyorum.Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun.
 
Alt 27-10-2008, 08:33 AM   #555 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın , bu gün bir yerde okuduğum bir yazıyı sizinle paylaşmak istiyorum ,

Bin aynalı oda,
Bir tapınakta bin aynalı bir oda varmış.Bir gün köpeğin biri bu odaya yanlışlıkla girmişve karşısında kendi gibi bintane köpeğe rastlamış ve havlayıp hırlamaya başlamış.Bunun üzerine karşısındaki köpeklerdende aynı tepki gelmiş ve köpek daha çok tepki vermeye başlamış .Bunun üzerine köpek çılgına dönmüş ve daha çok saldırganlaşmı ve oracıkta ölmüş. bir zaman sonra başka bir köpek yine aynı odaya girmiş bakmış karşısında kendi gibi kuyruk sallayıp eğlenen bin tane köpek var oda oradan çıkmanın biryolunu bulup cesur bir şekilde odadan çıkmış . Sadece içinizdeki sizi yansıtan insanları etkileye bilirsiniz.Diğer insanların içlerindeki güzellikleri görüyorsanız, kendi içinizdeki güzelliği keşfettiniz demektir.Eğer herkes hayatı sizin için zorlaştırıyorsa o zamanda bunu kendiniz yapıyorsunuz demektir.

Ben çok beğendim sizlerle paylaşmak istedim .Bizler artık düşüncelerimizin bile farkında olup iyi düşünmenin önemini kavramışken ve elimizden geldiğince çaba harcıyoruz ve değişimi görmek süper oluyor.Sizleri seviyorum ve kocaman öpüyorum.
 
Alt 28-10-2008, 07:50 AM   #556 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Bu gün anneme gidiyoruz Gamzeyle bizim için güzel bir gün olmasını diliyorum .Dün çekim yasası bizim için bir kez daha gerçekleşti ve banyodaki duş bölümünü yeniden değiştirdik yeni idi ama bizim yumoş gelince o küvete çıkamadığı için banyonun içinde banyo yapıyordu ve temizliği Gamze ve beni zorlamaya başalamıştı o ne zaman banyo yapacağım dese bir birimize bakıyorduk sen temizle diye .Dün bauhause kataloğundan uygun fiyata bir duş teknesi ve duşa kabin aldık ve kurmaya başladılar eşim ve bir yiğenibu gün bitire bilirler.

Dün yine çok acı bir haber aldık eşimin kuzeninin oğlu evli ve eşi hamile asansörle evine çıkmak için binmiş ve asansör 6 . kattan aşağıya düşmüş durumu çok ağırmış vücudunda kırılmadık kemik kalmamış hasar görmeyen organ yokmuş ama hastanede ve herkesin dua etmekten başka elinden hiç birşey gelmiyor.

Bu tür olaylara bakınca bazen hayat nekadar anlamsız geliyor ancak bizler yaşadığımız sürece kendimizle barış içinde olmalıyız ve hayatımızı en iyi nasıl yaşarız bunu öğrenmeliyiz.
 
Alt 28-10-2008, 08:53 AM   #557 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 107
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeşillim2005 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

mustang' cim rabbimin koruyucu melekleri hamile akrabanızı ve bebeğini korusun eşine sabırlar versin 96 hayat mucizelerle dolu yeterki güçlü enerjilerimizi ona yollayalım
__________________
bir fizikçi olarak einstein ' a katılıyor ve madde enerjidir diyorum <br />'Sadece geçmişe ya da şuana bakanlar geleceği kaçırırlar.<br />''Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir''<br /> Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir
yeşillim2005 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 28-10-2008, 11:01 AM   #558 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Serpil ablacım çok büyük geçmiş olsun.Dualarımız sizinle birleşsin şifa olsun.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 28-10-2008, 11:16 AM   #559 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 146
Tesekkür: 12
80 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isobel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Canım büyük geçmiş olsun,acil şifalar dilerim
__________________
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />&quot;suyun akışı&quot; karar verir!
isobel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 28-10-2008, 06:51 PM   #560 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı



Abla geçmiş olsun. Üzücü bir olay.

Günümüzde hala bu tip ilkel aksaklıklar da, işin üzülünecek diğer tarafı. Birileri uzaya yolculuk hazırlığı yaparken, biz hala nelerle uğraşıyoruz.

Allah şifa versin. Geçen ben de düşüp kaburga kemiğini zedeledim, nefes bile alamadım doğru dürüst.

Çok zor yani. İyileşmesi biraz zaman alır ama, iyileşir inş.


comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Konu Kapatılmıştır

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dün annemlere gittik güzel bir gün geçirdik ve eve yine yorgun ama huzurlu döndük . Bu cümleler benim mi bende inanamasmada gerçek kendime iyilik çekmiş olmam işe yarıyor. Bu ara yoğun geçen haftanın ardından Boleyn kızını bitirmiş bulunu yorum şimdide ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.