Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2008, 07:50 AM   #556 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Bu gün anneme gidiyoruz Gamzeyle bizim için güzel bir gün olmasını diliyorum .Dün çekim yasası bizim için bir kez daha gerçekleşti ve banyodaki duş bölümünü yeniden değiştirdik yeni idi ama bizim yumoş gelince o küvete çıkamadığı için banyonun içinde banyo yapıyordu ve temizliği Gamze ve beni zorlamaya başalamıştı o ne zaman banyo yapacağım dese bir birimize bakıyorduk sen temizle diye .Dün bauhause kataloğundan uygun fiyata bir duş teknesi ve duşa kabin aldık ve kurmaya başladılar eşim ve bir yiğenibu gün bitire bilirler.

Dün yine çok acı bir haber aldık eşimin kuzeninin oğlu evli ve eşi hamile asansörle evine çıkmak için binmiş ve asansör 6 . kattan aşağıya düşmüş durumu çok ağırmış vücudunda kırılmadık kemik kalmamış hasar görmeyen organ yokmuş ama hastanede ve herkesin dua etmekten başka elinden hiç birşey gelmiyor.

Bu tür olaylara bakınca bazen hayat nekadar anlamsız geliyor ancak bizler yaşadığımız sürece kendimizle barış içinde olmalıyız ve hayatımızı en iyi nasıl yaşarız bunu öğrenmeliyiz.