Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ELİF'İN GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1532)

pakguc 07-08-2007 09:49 PM

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

elifcim,
nerede çalışmak, hangi pozisyonda çalışmal istiyorsan sen seç ve başvur derim.....
hatta çalışmak istediğin şirket konusunda biraz araştırma yap ve orada yapmak
stediklerini yaz başvuru yaparken...
güzel, planlı, olumlu, pozitif bir yazı ön yazı karşılığında kimse karşılıksız kalamaz... en azından görüşür ve fikirlerini öğrenmek isterler....

YAZGÜLÜ_81 07-08-2007 09:51 PM

Olumlamalar not aldım bu olumlamaları uykudan uyanınca ve uykuya dalmadan hemen önce uyguluyorum her birini üç defa okuyorum kendi hayatımla ilgili olumlamalarımı okurken bir yandan imgeleme yapıyorum ve bana bu olumlamalar imgelemeler kendimi çok iyi hissettiriyor ve meyvelerini en kısa zamanda almayı bekliyorum.Telkinlerime de devam ediyorum onların etkisi zaten çok büyük ve içimdeki inanç ve şükür duygusu ve gerçekten bizler öyle bir beyne sahibiz ki üstesinden gelemiyeceğimiz hiçbir problem yoktur şükürler olsun Allaha smiliyface

YAZGÜLÜ_81 07-08-2007 09:54 PM

İzumicim,birçok yere başvurdum ve başvurmaya devam ediyorum kendi alanımla ilgili, çok şükür umudumu yitirmedim eninde sonunda istediğim gibi bir işte severek çalışacağıma inanıyorum,fikirlerini uygulayacağım ve desteğin için teşekkür ediyorum sevgiyle kal smiliyface

pakguc 07-08-2007 10:24 PM

mükemmel,
eminim ki eeeennnnnn çok istediği ya da çalıştıktan sonra "iyiki burada çalışıyorum" diyeceğin bir yere gireceksin... cilgin897

Bugle 07-08-2007 10:44 PM

Elifcim olumlamalarını merak ettim ,yazarsan sevinirim..ben de olumlama defterime yazarım,yararlanırım ?hı?

YAZGÜLÜ_81 07-08-2007 11:02 PM

Buglecim serbest kürsü/mutluluk ve yaşama sevinci/olumlamalar birçoğu olumlamalar başlığı altında yazılı insan gerçekten kendini iyi hissediyor smiliyface

YAZGÜLÜ_81 07-08-2007 11:03 PM

Alıntı:

izumi Nickli Üyeden Alıntı
mükemmel,
eminim ki eeeennnnnn çok istediği ya da çalıştıktan sonra "iyiki burada çalışıyorum" diyeceğin bir yere gireceksin... cilgin897

96 kiss3

csk 07-08-2007 11:08 PM

merhaba

bugün firma sahibi arkadaşımlaydım. senden bahsettik. seni çok beğendiğini söyledi. keşke ikametin şehir içinde olsaydı diye konuştuk. ama merak etme istediğin gibi bir iş bulacaksın.

YAZGÜLÜ_81 07-08-2007 11:15 PM

merhaba Coşkun,
Demek ki duygular karşılıklı firma sahibi arkadaşın çok iyi birine benziyordu biz de kendisini çok beğendik gittiğimde kızımla,
kızım o gün biraz rahatsızdı yine de evde kalmak istemedi ve benimle geldi , arkadaşın farketti kızımın sessiz bakışlarından durumu onunla da ilgilendi evet oturduğum yer şehir merkezine uzak maalesef fakat dediğim gibi yine de bizim buranın tekstil üzerine sanayisi var bir tekstil firmasında idari bölümde yine çalışabilirim ve en kısa zamanda başlamayı diliyorum hismiley

Bugle 07-08-2007 11:21 PM

Hayırlısı inşallah...En güzel günlerin başlıyor gibime geliyor..ne dersin? sung66 teşekkürler olumlamalarla ilgili yönlendirmen için...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 AM.