![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ olacak elif merak etme. ülkemiz şartlarında aylarca iş aramak çok doğal oldu. ama bizler olumlu düşünmekle, çekim yasası ile, birbirimize verdiğimiz destek ile bu süreyi kısaltacağız inşallah |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bu siteyle karşılaştığımdan beri hayatım değişti gerçekten ve hayata bakış açım değişti verdiğiniz destek için sonsuz teşekkürler dostlarım super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
hayatındaki olumlu ve pozitif yöndeki değişimler çok sevindirici,en kısa zamanda hakettiğin işi bulacağınada inanıyorum,iyi geceler dilerim |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Teşekkür ederim sevgili dost actionsmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Seni izmire mi taşısak acaba ne gogogo ben buldum çok iyi olmasa da bir yerden başladım |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ İş mi buldun burcucum? |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bugün yani artık dün oldu alışkanlık işte bugün diyorum, hiç katılmak istemediğim bir davete katıldım,günler öncesinden planlıyordum, işte nasıl dayanıcam çok sıkıcı bir davet,gitmemeyi bile düşünüyordum neyse hazırlandık ve gittik ,herşey öylesine farklıydı ki evet davet çok sıkıcıydı fakat ben aksine sıkılmadım eğlendim bile yüzüm hep gülüyordu üzerimde bir pozitiflik vardı , tanımadığım insanlarla bile hemen kaynaştık ve şen mutlu bir şekilde evime döndüm şu telkinler neler yapıyor blissy blissy blissy ve en güzeli de eski karamsarlığımdan günden güne iyice kurtuluyor oluşum artık herşeye daha geniş ve olumlu bir düşünce şekliyle bakıyorum blissy blissy blissy |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ İşte budur arkadaşıma yakışan. 25889 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ harika 25889 25889 25889 o zamaaannnnn sana kocaman öpücükleerrrrr kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ elifim her gün bir öncekinden daha iyi olacak.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 AM. |