Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ELİF'İN GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1532)

BURCU GELEGEN 19-07-2007 09:58 PM

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

bende 2 gündür pek iyi değildim hatta dün nete girmedim özellikle yattım uyudum kaçmak istedim bir süre şimdi nasılım bilmiyorum ama geçmişe dönmemek olmuyor sanırım 4897 ara ara esiyorlar bize denk geldi sanırım bugün regaip kandili ibadetimi yapacağımk vr sabah çok güzel uyanacağım.

YAZGÜLÜ_81 20-07-2007 07:18 AM

Günün ilk ışıklarıyla merhaba arkadaşlar,
Şu an öylesine huzurluyum ki iki üç gündür yaşadığım gelgitlerden eser yok. Rabbime şükürler olsun ki herşey kötü gitmiyor,
her gecenin bir sabahı olduğu gibi inişlerin de çıkışları oluyor nihayetinde,Burcucum ibadetini yaptıktan sonra daha bir rahatlıyacağına eminim , bunlar söylenmez Allahla kul arasında ama ben öyle hissediyorum şu an içimde derin bir huzur var
sevgilerimle herşey gönlümüzce olsun smiliyface smiliyface smiliyface

ozel 20-07-2007 06:40 PM

Icinin huzurlu olmasina cok sevindim Elifcim, insan yazini okuyunca bunu resmen hissediyor, bundan sonraki her gunun her saatin daha sevincli daha huzurlu olsun.
Sevgi ve isikla kal.

YAZGÜLÜ_81 20-07-2007 06:49 PM

Sağol Feryacım hepimizin gönlündeki huzurun her an artması dileğiyle
sevgiler sen de sevgi ve ışıkla kal blissy blissy blissy

BURCU GELEGEN 20-07-2007 11:57 PM

Eevt arkadaşlarım inanın şükrederken hepimizi düşünüyorum ve en güzeli sizlerle olmak bunun için Tanrıya minnettarım

YAZGÜLÜ_81 22-07-2007 04:06 AM

Herşeye rağmen,
hayatta olduğuma, sahip olabildiğim herşeye şükrediyorum ve kendimi her geçen gün daha çok seviyorum,acı tecrübeler yaşandı ve geldi geçti ve tüm kötü duygularımdan kurtuldum artık kendimi kötü hissetmiyorum, direnme gücüm daha da arttı, başka insanlar , ailem benim geçmişteki yaşadıklarımı dile getirip konuştukları , üzüldükleri zaman ben önceden yıkılırdım resmen, şimdi ise ben kapattım , bitirdim artık geleceğe bakıyorum , tamam o günler beni bu günlere getirdi ama bir yığın yaşanmışlık ve tecrübem var diyorum herşeyde bir hayır var diyorum , biliyorum ki telkinler içimde bir yerlerde saklı duran yaşama isteğimi,sevincimi , hayata karşı dimdik duruşumu daha da ortaya çıkardı ve artık çok huzurlu ve mutluyum en çok beni mutlu eden ise geçmişteki herşeyi affettim , sevgi dolu bir yüreğim var ve herşeyin her geçen gün daha iyiye gittiğini biliyorum.................. Mutluyum, huzurluyum artık dış etkenler benim bu duygularımı değiştiremiyor smiliyface cat22

YAZGÜLÜ_81 22-07-2007 04:29 AM

[youtube=425,350]q36PKHx9NVo&mode=related&search=[/youtube]
Çok sevdiğim şarkılardan biri ve yorumu çok güzel

YAZGÜLÜ_81 22-07-2007 04:44 AM

[youtube=425,350]fEe4x0v5q7I&mode=related&search=[/youtube]
hpm1 skan67 skan67 uy897 uy897 uy897

ozel 23-07-2007 06:47 AM

Amin Elifcim hismiley

YAZGÜLÜ_81 23-07-2007 06:22 PM

Herşey berbat gidiyor yine yaşamak istemiyorum böyle olunca ,aklımda bir fikir ve çok istediğim bir şey var bir türlü
gerçekleşmiyor bıktım herşeyden,şu yaşadığım hayatı hakedecek ne yaptım ben yok mu güzel günler nerde yine bir yerlerde yanlışmı yapıyorum ben çok mu şey istiyorum Allahım........................................... ......... ağla 88a 88a

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 AM.