Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ELİF'İN GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1532)

BURCU GELEGEN 18-07-2007 12:27 AM

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

İnşallah Elif dua ediyorum uzadıkça kendimi kötü hissetmek istemiyorum

YAZGÜLÜ_81 18-07-2007 03:59 AM

Şu an öyle huzurluyum ki gecelerin sessizliğinde huzur buluyorum , mutluyum sevgi ile doluyum , şükürler olsun sağlığım yerinde , ailem ve evladım yanıbaşımda , umutlarım var beklentilerim var hayata ve insanlara olan sevgim hiç tükenmedi biliyorum ki dilediklerim ve isteklerim de en yakın zamanda bana gelicek tekrar tekrar şükrediyorum Rabbime ve sahip olabildiğim herşeye . blissy blissy blissy blissy 96 uy897 hpm2

YAZGÜLÜ_81 18-07-2007 04:26 AM

[youtube=425,350]m6QDLi7lmBw&mode=related&search=[/youtube]
yine eskilere gittim gecenin verdiği duygusallık sanırım ilk aşkım sonra arkadaşım ,eşim herşeyimle ilk dansettiğimiz şarkıydı o yıllarda bu şarkıyı niran ünsan yorumlamıştı onca yaşanan güzel anıların ardından dağlar kadar güvendiğim herşeyim dediğim insan beni sırtımdan vurdu, çok severken gözümden bile sakınırken ve bitti el oldu bana, olmadı olmadı işte unutmak zorundaydım seni unuttum diyorum kendimimi kandırıyorum bilmiyorum ama unuttum işte terli345 her an yanımda sana çok benzeyen senden bir parça olan kızımız varken seni unutmayı başarıyorum galiba karşına çıkıp sana tüm yaşattıklarına rağmen seni affettiğimi söylemeyi çok isterdim ama biliyorum ki olamaz böyle birşey bazı şeyler anlayana anlatılır off yine gittim eskilere hayat devam ediyor işte öyle ya da böyle sevgiyi haketmeyene vermemeye söz verdim artık
seven insanın kalbinde kırk mum yanarmış sevdiğinden ayrılınca hergün o mumlardan bir tanesi sönermiş ama biri var ki hiç sönmez ömür boyu kalblerde yanarmış biliyorum ki ne kadar unutsam da o tek mum ömür boyu yanıcak yaşananlar kolay unutulmuyor agl34 off

elif2 18-07-2007 08:38 AM

agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 cok duygulandim agl34 88a

YAZGÜLÜ_81 18-07-2007 09:30 AM

[youtube=425,350]4svluPRkkH0&mode=related&search=[/youtube]
yeter bu kadar duygusallık biraz hareketlenelim dimi uy897

elif2 18-07-2007 10:45 AM

yeni spor yaptim acildim biraz,eee bu sarkida sporun ustune bal kaymak geldi derty
eline saglik elifcim super

YAZGÜLÜ_81 18-07-2007 10:58 AM

Afiyet olsun diyelim o halde smiliyface

ozel 18-07-2007 10:02 PM

Off Elifcim ya beni once aglattin simdide gulumsettin, bende ilk askimi ilk esimi hatirladim, ne cok sevmistim bilsen ne cok ama aldatti beni ve bitti yitti gitti iste hersey yalan oldu, amaaan neyseki bizim cocugumuz olmadi benim cocugumun olmayisina yillarca hem sevindim hem uzuldum. Sana benden kucuk bir tavsiye git ve gercek bir seven bul ve evlen ben oyle yaptim daha dogrusu diledim ve oldu, yaralarimi sardim iyilestiler bile. Affettim en onemlisi bu affet gitsin yoksa gitmiyor sadanim
Sevgi ve Isikla kal hismiley

YAZGÜLÜ_81 18-07-2007 10:48 PM

Alıntı:

ferya Nickli Üyeden Alıntı
Off Elifcim ya beni once aglattin simdide gulumsettin, bende ilk askimi ilk esimi hatirladim, ne cok sevmistim bilsen ne cok ama aldatti beni ve bitti yitti gitti iste hersey yalan oldu, amaaan neyseki bizim cocugumuz olmadi benim cocugumun olmayisina yillarca hem sevindim hem uzuldum. Sana benden kucuk bir tavsiye git ve gercek bir seven bul ve evlen ben oyle yaptim daha dogrusu diledim ve oldu, yaralarimi sardim iyilestiler bile. Affettim en onemlisi bu affet gitsin yoksa gitmiyor sadanim
Sevgi ve Isikla kal hismiley

Feryacım ben akşam hüzünlere boğuldum, ağlamaktan gözüme uyku girmedi sabahı ettim neydi o yoğun duygusallık bilmiyorum seninle ortak bir yanımız varmış demek ki ben de eşimi gerçekten çok sevdim fakat layık değilmiş ki aldatıldım, kızımın olmasına hep bir şanssızlık ve yaşımın verdiği bir cahillik olarak baktım ama o bana bir arkadaş, hayat kaynağım oldu,çocuk dünyaya getirmek çok büyük sorumlulukmuş şimdiki aklım olsa binkez düşünürdüm ama onu en güzel şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ve iyiki de doğmuş diyorum.Eski eşimi gerçekten affettim bitirdim fakat işte arasıra insanın yaşadıkları gözünün önüne geliyor yine de artık geleceğe bakıyorum kızımın olması benim ikinci evliliğe bakış açımı biraz değiştirse de yine de yalnızlık Allaha mahsus ben de kalbime, gönlüme göre gerçek bir seven ve hayat arkadaşı diliyorum Allahtan umarım olur ve en önemlisi hayırlı olur
sevgilerimle

ozel 18-07-2007 11:08 PM

Bazi aksamlar nedensiz bir huzun benide kaplar oturur aglarim, iyi geliyor, abartmazsam tabi, yoksa sabaha bas agrisi ile uyaniyorum şaşkın Elifcim bende yillarca eski esimin bana layik olmadigini dusundum ama simdilerde ben dusuncemi deyistirdim ve bu beni rahatlatti artik bana layik deyilmis diye dusunmuyorum sadece ondan ve tabiki birbirimizden ogrenmemiz gereken seyler varmis ogrendik ve bitti insallah oda iyi bir seyler ogrenmistir diye dusunuyorum ve sanirim ogrendigim en onemli sey kendimi sevmek ve saygi duymak, bunun icin hayatimda beni uzen herkese tesekkur ediyorum sonunda bunu benim ogrenmemi sagladilar (cok acili oldu ama oldu iste cilgin897) Sen kendini sevip gereken ihtimami gosterdikten sonra seni gercekten sevip deger verecek en onemlisi sadik olacak birisini evren sana en uygun zamanda sunuyor. Umitlerini yitirmeden en hayirlisini dilemene cok sevindim bende senin icin ve hepimiz icin en hayirlisini diliyorum.
sevgi ve isikla kal. hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:26 AM.