![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Ben artık iyiyim gerçekten bu böyle, beni üzen ailemdeki insanların hayatlarından yakınmaları, annem özellikle ona da anlatıyorum bu siteyi telkinleri hayata olumlu bakmanın bakabilmenin neleri değiştirebileceğini o sürekli birşeylerden yakınarak ve söylenerek beni bazen bunaltıyor ve onu duyunca çok çok bunalıyorum |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Birkaç gündür yoğun yaşıyorum hayatı sevinçler, mutluluklar ve hüzünler hepsi ardı ardına geliyor hayatta insanın başına.Gülmek ve ağlamak kardeşmiş derler ya çok doğru gulensmiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]jIsM1ePbqAI&mode=related&search=[/youtube] Hayat böyle şen şakrak geçsin s456 25889 s456 Akşama da düğün var alıştırma yapmış olurum bu arada y789 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ ne biri düğünmü dedi? gulensmiley uy897 gelebilseydim keşkem b456 |
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ "Hayatım değişti" ismi gibi gerçekten de hayatım değişti ben, yani düşüncelerim değişti bu siteyle tanışmadan önce ne kadar körü körüne yaşamışım, secret kitabını alışım ve içinde yazılanlara inanmakla inanmamak arasında kalışım ve bir türlü olumlu olmayı ,düşünmeyi başaramayışım beni kitap ve içeriği hakkında araştırmaya yöneltti ve bu siteyle karşılaştım üye oldum hemen telkinlerin uygun olanlarını indirdim dinlemeye başladım, dinlerken sitede bulundum, yazılar yazdım , paylaşımlarda bulundum, diğer üyelerin desteğini aldım ve yalnız olmadığımı anladım,en önemlisi bilinçaltı nedir nasıl kullanılır diye birşey bilmiyordum birçok bilgi edindim,iç sesim olumluya dönüştü,geçmişin bıraktıklarına üzülmemeyi ve affetmenin kendime yararlı olucağına inandım ve affettim , her güne umutla uyanıyorum , hayattan beklentilerim var , hedeflerim var,her geçen gün en iyiye daha iyiye doğru gidiyorum ve ben en iyi şeyleri hakediyorum , teşekkürler hayatım değişti sitesi ve kurucusu sevgili Atakan 25889 25889 25889 art56art56 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Maşallah bu düşüncelerinle yola devam arkadaşım 44 |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 AM. |