![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Evet Elifcim herseyin ve herkesin sadece Hayirli olanini dilemek yapilan en onemli dualardan biri biliyorsun, "Hayirli ise olsun, Hayirlisi ile olsun" Bende sana sevgilerimi gonderiyorum Elifcim kiss3 Sevgi ve isikla kal |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ ne güzel dualar edilmiş yukarıda .. canı gönülden aminnn... inşallah tez zamanda hayal ablam da elif de bu çok sevdileri akrabalıkların tadını çıkarırlar ... dilerim tez zamanda düğün haberleri alırız peş peşe .... erkek ve kadın ying yang gibidir... gece ile gündüz .. sevgi ile nefret ... birbirinizi tamamladıktan sonra arada farklılılar olacakki farklı lezzetler yaşayasınız... ikinizde aynı meyveyi yerseniz birbirinize diğer meyvayı nasıl ikram edeceksiniz... farklılıklarda da gizli mutluluklar vardır.. bolca mutluluk yaşayabilmeniz dileğiyle... sevgiler.. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Dualarınız,iyi dilekleriniz , paylaşımlarınız öylesine iyi ve sıcak ki teşekkür ederim her birinize içtenliğiniz için kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
hayatınızdaki olumlu olayların daim olması dileğiyle sevgile kalın kiss3 |
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba Balkan, sanırım sitedeki Elifler iki tane olunca bir karışıklık oldu olsun sen de ben de hoşgeldik ne güzel işte hep bir aradayız wave siz de sevgiyle ve mutlu kalın smiliyface |
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm, pazartesi sendromunu ilk günü atlatmış bulunmaktayız gerisi nasılsa çorap söküğü gibi gelir,bu gün benim için güzel bir gündü çok yoğundu fakat, gün içinde hayatın bana hazırlamış olduğu hoş sürprizlerle karşılaştım ve telkinlerin etkileri iyice ortada, insanlar bana şunu söylüyorlar sende bir ayrıcalık var, sana hemen ısınıyoruz, sanki yabancı değil de sürekli tanıdığım biriymişsin gibi geliyor diyorlar,ben de insanlarla iletişim kurmakta güçlük çekmiyorum sohbet akıcı hoş oluyor ilk defa karşılaştığım biriyle bile ve şükürler olsun ki yüzümden tebessüm eksik olmuyor neyse iyice uykum geldi kelimeleri bile toparlayamaz oldum hadi bakalım iyigeceler uykulusmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm, bugünü de geride bıraktık şu an öylesine uykum var ki anlatamam 12 saat uyusam yetmez ama sabah 7 ye doğru kalkmalıyım , siteyi pek yakından takip edemiyorum gündüz işten, gece yorgunluktan bir türlü olmuyor ilk boş vaktimde bol bol okuyup ben de paylaşımlarda bulunucam pc05 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bugün üzerimde bir garip hüzün var içim sıkılıyor bilmiyorum nedenini umarım akşama doğru değişir ve bu günde güzelce sona erer |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:33 PM. |