![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bugünlerde öylesine yoğun yaşıyorum ki hayatı herşey hızlıca geçip gidiyor ve siteye girmeye hiç vaktim kalmıyor.Bu akşam kardeşime ikince kez kız istemeye gittik ilk seferinde düşüneceklerini söylemişlerdi ve bu akşama gittiğimizde verdiler, mendil aldık geldik, umarım bir ömür boyu en güzel mutluluklar onlarla ve hep birlikte bizimle olur Bana gelince ben yoğun bir şekilde çalışıyorum bu günlerde, her gün yeni olaylar yeni sürprizler hazırlıyor bana,yeni iş teklifleri alıyorum fakat olduğum yere çok alıştım onlar da bana aynı yerde devam etme fikrindeyim özel hayatımla ilgili ciddi tekliflerde geliyor fakat benim aradığım kişi hala karşıma çıkmadı ve bunlar benim için anlamsız Hayat hızlı ve güzel bir şekilde akıyor doğan güneş her yeni gün güzel sürprizlerle geliyor wave |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ elif cim çok sevidim.. gogogo kardeşini her ne kadar tanımasakta hayatimdegisti ailesi olarak sevgilerimizi ilet kendisine... kiss3 uy897 en kısa zamanda kendinle ilgilide bu güzel haberden vermen dileğiyle canım... ark5 (hareket başlamış özel hayatında mutlaka doğru kişiylede tanışacaksın bu kadar alternatifin arasında ) sevincli sevgiler.. ttli3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ elifim isterken o kadar güzel istiyorsun ki gerçekleşmemesi imkansız.. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Teşekkürler shamanic ve Hayal abla hepimizin hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle kucak dolusu sevgiler kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ elifcim öncelikle hayırlı olsun..senin adına çok sevindim..yeter ki hayatında herşey gönlünce olsun..buraya arada bir girip bizlerle paylaş ya da paylaşma..ama yüzündeki tebessüm daima kalıcı olsun..tüm toplum olarak gülen insanlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum..biz seni nasılsa gülüşünden tanırız..sevgilerimle.. super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Herşey gönlünce olsun Elif. Hayal ablanın dediği gibi , o kadar güzel istiyorsun ki olmaması imkansız. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Herşey hepimizin dilediği gibi olsun Coşkun,isteyelim inanalım ve gerçekleşsin, seni tekrar burda görmek güzel. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Yorgun ve yoğun bir gündü yoğun stresli geçen bir günün ardından ohh eve nihayet gelebildim derken misafirler geldi neyse onlarda gittiler bugün hiç kendimle başbaşa kalamadım insan yalnız kalmayı da çok özlüyor yorgunum uykum var canım sıkkın en iyisi yatmak bir an evvel uyuyayım sabah yine iş var uykulusmile uykulusmile uykulusmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ iyi geceler balım iyice dinlen bir şarkı söyliyeyim gelmişken...aaaaşk kokusu var... havada aaaaşk kokusu var..ben bu şarkının bu kadarını biliyorum..gerisini sen getir bakiiim |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 AM. |