![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ hımm şarkının devamı super aaaşk kokusu var havada aaaşk kokusu var içimde dört nala kalplerin koşusu var fazla birşey istemem sevgilim yanımda uyusun diye gidiyor bu şarkı Hayal ablacım aşk kokusu mu aldın yoksa sen bakiyım hımmmm??? actionsmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ evet kuzum, önümüzdeki bahara içimizden birçoğu yuva kurmak için çok yoğun olacak bir kaç taneside yuvasını kurmuş olacak.. 96 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ vayy be hayal abla lıstede kımler var tuyo versene art56art56 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ bu çok özel burdan yazılmaz..ama iki kişi varki..onların evlilik çanları çalmaya başladı bile ah birde kendileri duysalar ..yanlış adresleri boş verip doğru adrese yönlenseler...gerçi bir tanesinden bayağı ümitliyimde diğerinden ses seda çıkmaz oldu..neyse müzikli ses kaydını yapamadım..başka bir proğram indirticem cana...şimdi kafam bununla meşgul..sonrasına allah kerim..ben kendi isteklerim içinde başkalarının istekleri içinde elimden gelen ne varsa yapıyorum..ben insanlar için daha naaapayım...evrene boooool boool enerji gönderiyorum..kendim için yapıyorsam namerdim...düğün olursa ben sadece yıllardır küflenmenin acısını çıkarcam.. uy897 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sanıyorum ve öyle umuyorum o evlilik çanları çalanlardan biri benimdir hayırlısıyla, e düğün yaparsak da hep birlikte dökeriz kurtlarımızı artık wave uy897 uy897 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Yarın akşam kardeşimin nişanı var eh darısı tüm bekarların başına f678h evde yoğun bir telaş hazırlık var wave wave |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ ha bu gün ha yarın diye bekliyoduk bu güzel bi haberini.... ne mutlu... ne tatlı telaşlardır onlar... doyasıya her anın keyfini yaşayın... dediğin gibi darısı tüm bekar dostlara... kardeşini canı gönülden tebrik eder mutluluklarının sonsuza kadar sürmesini temenni ederim... bu güzel evilik enerjisinden bolca istiafade ederek sen vasıtasıyla dalga dalga tüm bekar dostlarına yayılmasını sağla.. görevin büyük ark5 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ hadi hayırlı olsun elifcim..ömür boyu mutluluklar diliyorum kardeşine..darısı tüm isteyenlerin başına olsun.. t678 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:13 AM. |