![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ elifcim günlüğünü tam okuyamadım ama bikaç yazın moral oldu bana..sanıırm turgay arkdaşımında yazdığı gibi dalgalanma dönemimdeyim ,sendede olmuş yazmışsın..şu an mutlu olduğunu herşeyinin yoluna girdiğini söylemen çok çok güzel art56art56 bu arada gecikmiş bi geçmiş olsun demeden geçemicem. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba, dalgalanmaları ben de yaşadım artık her yaşadığım sıkıntıyı dalgalanma olarak görmüyorum çünkü hayat hep gülmekten veya mutluluktan ibaret değil hayatın içinde sorunlar ve sorunların ardında çözüm yolları var önemli olan sabırlı olup sorunlarla başa çıkabilmeyi bilmek ve hayat çok güzel smiliyface zaman her şeyin ilacı en derin yaralar bile kapanıyor zamanla sizlerde yeni dinlemeye başlayan ve şu an dalgalanmaları yaşayan arkadaşlarım biraz gayretle dalgalanmaları atlatıcağınızdan ve hayata gülümseyerek olgunlukla bakacağınızdan eminim mutluluklar sevgiler smiliyface |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Yarın bayram ne güzel şu an tatlı bir telaş var herkes bayram telaşı içinde, evler daha bir fazla temizleniyor,baklavalar,börekler, sarmalar yapılıyor, bayram alışverişi sokaklar , caddeler , mağazalar insan dolu bir telaştır almış başını gidiyor ve çok şükür ki bu tatlı telaşı yaşayabiliyoruz inşallah her insan layıkıyla yaşar ve her günümüz bayram tadında geçer 96 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ elif cim kızını öp benim için geçmiş olsun inşallah... tek kazası bu olsun hayatı boyunca .. senin gibi vefalı bir anneye sahip ya .. tüm yaraları çabucak iyileşir eminim ki.. büyüdüğünde geriye baktığı zaman senle dolu dolu olan anıları olacak ve o anılarda yer alamayanlar gerçekte hüzünlü olacak.. onun için elinden geldiğince boş ver ve bolca tatlı anılar yapmaya bakın yarınlar için.. gözlerinden akan bir damla yaş bile daima sevinçten olsun inşallah.. güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle ... ttli3 eger izin verirsen annesi ben bu tavşan oyununu çok seviyorum bi ara oynasın bakalım benim skorumu geçebilecek thumbsanim http://www.oyunlarcafe.com/beceri_oy...an_nehirde.htm |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Çok teşekkür ederim shamanic, sevgi dolu kalbinden akan güzel duygu dolu sözlerin için , umarım her günümüz bayram tadında geçer senin de güzel ve mutlu bir bayram geçirmen dileğiyle sevgiler, göndermiş olduğun oyun için de teşekkürler oynasın bakalım be cimcimem, iyi bayramlar kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ iyi bayramlar elif nasıl geçio bayram actionsmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sana da iyi bayramlar psiko, güzel geçiyor çok şükür smiliyface |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ elifim nerelerdesin yahu blook yoksun nicedir |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sonunda girebildim sitemize, uzun zamandır giremiyordum sorun vardı giriş kısmında ve sonunda çözümlendi ve kavuştum yine sitemize ve arkadaşlarıma şimdi çok çok uykum var ve yorgunum ilerleyen yazmak istiyorum ama gözlerim kapanıyor bir an önce uyumalıyım ilerleyen günlerde yazacak bol bol şeyler var yaşasın yine burdayım oleyyyyyyyyyyyyyy blissy blissy blissy |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ e ii madem haydın dinlen biz buralardayız ark5 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:33 PM. |