Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ELİF'İN GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1532)

csk 21-01-2008 03:14 PM

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

teşekkürler Elif

YAZGÜLÜ_81 25-01-2008 12:58 AM

Merhaba sevgili günlüğüm,
günler akıp gidiyor, gün bitiminde diyorum ki oh bu günde bitti, aslında ömürden gidiyor, geçen günler insanı iyice olgunlaştırıyor,insanoğluyuz işte herşey bizim için, gülmek de var bu hayatta ağlamak da , ben artık gülmeyi seçiyorum 96

YAZGÜLÜ_81 25-01-2008 01:07 AM

Etrafıma bakıyorum da neden sorunsuz insan göremiyorum, insanların hayatları mücadeleyle geçiyor, kendi problemlerimi çözmeye çalışırken baktım ki büyütüyorum sanki biraz, bir de kaldırdım başımı etrafıma baktım, kiminin varlığı zenginliği var ve bu malı mülkü idare etmeye çalışırken , erken yaşta o yükün altında ezilmiş, bunalıma girmiş insanlar, kimine bakıyorum, yıllarca aşkla tutkuyla sevdiğine kavuşamamış, başkasıyla bir evlilik yapmış ve bu yükü taşıyamıyor , kendine bile mutluluk oyunu, güçlülük oyunu oynuyor , aslında kuru bir yaprak kadar güçsüz ve zayıf, kimisi eşinden şikayetçi, kimisi kilosundan,kimisi çocuğundan, yani dört dörtlük insan yok sanki, yine de insanların umutları bitip tükenmiyor, bu hayatta umutlar , beklentiler , hayaller olmasa , çekilmez olurdu yaşamak diye düşünüyorum,gecelerin ardından sabahlar oluyor , güneş yeniden doğmasıyla umut dolu yeni bir günün kapılarını açıyor bize, hayat herşeye rağmen çok güzel, herşeye, sahip olabildiğimiz herşeye şükürler olsun actionsmile

defduru 25-01-2008 09:39 AM

Elifcim öyle güzel yazmışsın ki..... neutrali5
İnsan sadece kendini sorunlu diğer insanlar sorunsuz mutlu mesut sanıyor. Hani derlerya kapı kapanır herşey içeride yaşanır diye. İşte biz sadece kapının dışındakilere bakıp fikirler yürütüyoruz. Ya o kapının ardında yaşananlar. Şükretmeyi hiçbir zaman unutmamalıyız....
Çok şükür.....................................

YAZGÜLÜ_81 28-01-2008 08:26 PM

Merhaba sevgili günlüğüm,
bu gün işyerimde gülmekten kendimi çok zor toparladım, Atakan Beyden yeni bir telkin aldım,iki farklı tarzı var telkinin biri newage diğeri ise su sesi , ilki biraz işyerinde dinlenmesi zor olduğu için su sesini tercih ettim , ben açtım dinliyorum pc den, şıkır şıkır sesler geliyor, benim çok hoşuma gidiyor bu durum, tabii gelenlerin öyle değil, biri geldi ortalıkta akvaryum arıyor y789, bir başkası geldi , şaşkınlıkla su sesinin nereden geldiğini araştırıyor ve sonunda dedi ki boru mu patladı bir yerlerden khkh56, bir diğeri geldi çeşme falan mı açık kaldı su sesi geliyor sanki demez mi smil56 işte o an koptuğum andır, khkh56 khkh56 khkh56
sonra da demezler mi işi durumu toparlamak için hımm su sesi dünyada en güzel seslerden biridir diye khkh56

Mustang 29-01-2008 03:34 PM

Sevgili Elif birkitap okumuştum.Kahramanın ismi Nüveyre idi.Konaklarda yaşayıp kömürlüklere kadar düşen bir hayat mücadelesi.Orada Nüveyre'nin bir sözü beni çok etkiledi.Nüveyre yayını gerer okunu atar okun gitiği yere varır,yayını
gerer okunu tekrar atar.Hayata okumuzun gitiği yerden tekrar başlamalıyız.Umalımki okunuz doğru yerlere ulaşsın.
Geçmişte yaşanan kötü tecrübeler gelcekte yaşanacak iyiliklere basamak olsun.İYİ ŞANSLAR... smiliyface

25emel 31-01-2008 02:33 AM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
yayını gerer okunu atar okun gitiği yere varır,yayını
gerer okunu tekrar atar.Hayata okumuzun gitiği yerden tekrar başlamalıyız.Umalımki okunuz doğru yerlere ulaşsın.

ben buna şapka çıkarırım sapkal89

YAZGÜLÜ_81 03-02-2008 09:18 PM

Bu günlerde herşey bana zor geliyor, yaşadığım hayat,yaptıklarım, yapmak istediklerim, herşey çok manaton ve sıkıcı ve yetmezmiş gibi bir yığın zorluklar böyle olunca ben sadece uyumak istiyorum ve hiç hayata gözlerimi açmamak istiyorum,umutlar, hayaller hepsi boş geliyor bazen, güçlü olup , güçlü görünmekten de yoruluyorum bazen.............

gunesim 03-02-2008 09:37 PM

elif bişi sorcam iş yerinde, evde yada her hangi bir yerde tüm sorumluluğu kendi üzerinemi alıyorsun

shamanic 03-02-2008 11:21 PM

elif cim tatlım... kıyamam sana.. ark5

aslında bu durum sana özel değil kuzum..astrolojik olarak malesef bu günlerde bu tarz bastırılmış duygularımızın
açığa çıkmasını kolaylaştıracak gökyüzü hareketleri olmakta.. ve bu değişimleri kısa süre de olsa enerji olarak
bu tarz bıkkınlıklar şeklinde hissetmemiz mümkün... (duygusal olarak hassas olanlar malesef çabuk etkileniyor ve
sen bu günlerde birikmiş enerjini güçlü görünmek adına harcayarak kendine bir şeyler bırakmadın kuzum... )

başkalarının bizi duygusal olarak nasıl gördüğü çok da önemli değil inan bana..
önemli olan sabah uyandığımızda içimizde ki enerji bize ne diyor..

ve onun nasıl konuşacağı senin ellerinde.. sen bu konuda deneyimlesin ve şimdi deneyimlerini
pratik olarak uygulayarak 3-4 günlük bu geçici enerji düşüklüğünü arınmaya çevir tatlım..

sevgiler.. kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:09 AM.