![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ ya coştum ben yine yaa biri bana dur desiinn sevincli 8977 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Çok teşekkür ederim arkadaşlarım, dostlarım beni de coşturdun valla Emel uy897 uy897 uy897 skan67 hpm2 hpm1 happy6 derty f678h s456 s456 kiss3 kiss3 kiss3 gulensmiley super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sağol Burcucum umutlarla yaşıyoruz zaten hakkımızda hayırlısı olsun super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Geçmişi unuttum bıraktım düşünmeyi sonsuz bir huzur ve mutluluk içindeyim ihtiyaç duyduğum herşeyin, hayal kurduğum herşeyin bana doğru gelmekte olduğunu biliyorum ve doğan güne,güneşe , öten kuşlara ,sağlığıma ,sevdiklerimin yanımda olmasına , hayatımdaki herşey için Rabbime sonsuz şükrediyorum , kendimi seviyorum , beğeniyorum , onaylıyorum ve tüm canlıları , insanları çok seviyorum hayat çok güzel super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Elif ne oldu sonuç ne dusun |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Akşam geldiler görüştük fakat maaş konusunda bir orta yol bulamadık, anlaşamadık yani, yine de belki sonradan bir haber verebiliriz diye ayrıldılar düşünecekler onların vereceğiyle benim talep ettiğim maaş uymadı açıkçası, hayırlısı üzülmüyorum actionsmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Herşeyin hayırlısı olsun hakkında...güzel haberlerini bekliyoruz canım... |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sağol Buglecim herşeyin hayırlısını diliyorum öncelikle |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ ne güzel yazmışsın, ben de şimdi şükretmem gerektiğini hatırladım dusun teşekkürler bana bu güzel söylemlerinin ışığını verdiğin için 96 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:33 PM. |