![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Elifcim çooooook sevindim..tüm iyi dileklerim seninle canım..hakkında hayırlısı olsun.bak kaç kişi gelir şimdi sana iyi dileklerini bildirmeye..bu kadar insanın desteği varken hepimiz en güzel işlere ve hayatlara kavuşacağız eminim ben..di mi hayal ablam? |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ çok şükür elifim çok şükür binlerce yerden arşıalaya kadar şükürler olsun...yavrular yükseliyoruz...bakın hareket başladı..artık yukarıya çıkyoruz...şükür edin, aman ha şükür etmeyi ihmal etmeyin emi..hepinizi seviyorum sizin sevinciniz benim bayramımdır.. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Yanımda olduğunuzu bilmek, desteğinizi almak çok çok iyi geliyor çok mutlu oluyorum anlatamam bu duyguyu blissy Hayal ablacım şükretmeye devam, Allah hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin inşallah, sizleri çok çookkkkk seviyorum kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]eKw47J9PO-c&mode=related&search=[/youtube] super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ cumartesi hayırlısıyla bir geçsin de bu sayfada Elif için kutlama partisi verelim. yeni işini kutlayalım hep beraber. guitar |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]-erKaNY_xAA[/youtube] uy897 uy897 uy897 uy897 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]RGpkNPbSa2Q[/youtube] khkh56 khkh56 adamın tüm yumurtaları kırldıyaa... sevincli |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]6FBakrP6dgM[/youtube] derty derty derty |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:33 PM. |