Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ELİF'İN GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1532)

YAZGÜLÜ_81 30-07-2007 11:38 PM

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Emelcim sağol teşekkürler,sen de sağolasın Hayal abla,
Hayal abla mor aleve akşam bir türlü konsantre olamadım ve yarım bıraktım umarım bir sakıncası yoktur bu akşam tekrar deniycem.Bazen kendimi olumlu düşünmede yeterli bulamıyor ve dikkatimi toplayamıyorum. hismiley

YAZGÜLÜ_81 30-07-2007 11:41 PM

Burcucum,
işle ilgili hiçbir gelişme yok en son Coşkun'un bahsettiği danışmanlık firmasından aradılar benim alanım olmayan bir işti ama yapabileceğim, sevgiyle yapabileceğim bir işti teklif ettiler yapar mısınız diye tabii dedim kabul ettim, iş sahibi benimle irtibata geçicekti hala yok ve haber bekliyorum neden böyle bir tıkanıklık yaşadığımı anlayamıyorum tecrübesiz bilgisiz ilk defa çalışmaya başlayan biri değilim ama sanırım biraz daha sabır gerekiyor. hismiley

hayalayaz 31-07-2007 03:57 AM

sabretme sen ara,biz bunu yeni yaşadık eğer oğlum ve ben senin gibi beklemeseydik benim oğlum şu anda çalıştığı yere yedi sekiz ay önce girmiş olacaktı...bekledik arasınlar diye...oysa onlar o kadar yoğunmuşlarki..hem söyledikleri kulaklarımda hala çınlıyor...bir şeyi çok istiyorsanız aramaktan çekinmeyin..evet böyle söylediler...ablam sana en fazla hayır derler bu yaşadığın belirsizlikten iyidir...hiç durma ara dururmu netleştir
..hadi göreyim seni

BURCU GELEGEN 01-08-2007 01:27 AM

hadi hayırlısı arkadaşım

YAZGÜLÜ_81 01-08-2007 03:53 AM

İnşallah Burcucum biran evvel olur hayırlısıyla
isyanlardayım yine geldiler bana umarım çabuk giderler 4897

csk 01-08-2007 01:38 PM

Elif merhaba,

senin adına ben aradım. iş sahibi kişiyi arayıp hatırlatacaklar. seni arayacak kişi çarşambadan önce sizin tarafa gitmeyeceğini söylemiş. büyük ihtimalle bugün yarın sizin o tarafa geçtiğinde aramayı planlıyordur. hayırlısı olsun diyelim. gönlünü ferah tut.

hayalayaz 01-08-2007 02:20 PM

coşkun sağol ablam,sen çok güzel bir insansın,allah her şeyi gönlünün güzelliğine göre versin

YAZGÜLÜ_81 01-08-2007 05:17 PM

Merhaba Coşkun,
Hayal ablanın dediği gibi gerçekten de çok iyi bir insansın ben bugün arayacaktım sen benden önce davranmışsın ilgine alakana sonsuz teşekkürler super

csk 01-08-2007 05:48 PM

çok cimri bir adam göle düşmüş can havliyle debeleniyor, batıp çıkıyormuş suyun içine.
çevredekiler yardıma koşmuşlar ellerini uzatıp "ver elini ver elini" diye sesleniyorlarmış.
ama adam bir türlü elini uzatmıyormuş.
derken yardıma koşanlardan biri "al elimi al elimi" diye seslenmeye başlamış.
gölde çırpınan adam hemen uzatmış elini ve çıkarmışlar sudan.

vermeden almak olur mu hiç. ihtiyacı olana bu siteden, herkesin kendi yetenenekleri, becerileri, tanıdıkları, çevresi ve sözleriyle o kadar çok el uzanıyor ve o kadar farklı yollarla destek olunuyor ki sizleri tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.

YAZGÜLÜ_81 01-08-2007 10:20 PM

İş için olumlu bir telefon aldım cumartesiye yüzyüze görüşeceğiz umarım hayırlısıyla olur iyi dileklerinize ihtiyacım var arkadaşlar gulensmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 AM.